418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
madmanic #268190 Semmi nem változott reggel óta... Reméltem elfáradtak a debilek de csalódnom kellett..
5 ből 5 vereség, valamennyi csatában a legmagasabb sebzéssel
CSak és kizárólag egy irányba mennek, majd bekempelnek és ha valami csoda folytán nem veszik őket észre, békésen végigvárják hogy elfoglalják a bázist.
Vagy fél perc alatt 0-8, a többi lásd mint fent, lemmingkemp.
-
Szoval mit kell pontosan tenni ahhoz, hogy a wg torolje minden elozmenyet egy jatekosnak es megtartsa a premium tankokat? :D -
Toweliee #268188 Akkor ez nem jó buli. Azt sajnálnám a legjobban ha belekeverednék egyszer valami miatt egy ilyenbe. -
Koszi, azert kerdezem mert a masodiknak meg nincs meg a 100%os skill. Akkor megtartom ezt a valtozatot. -
Oddball29 #268186 Ez mind maradhat, harmadiknak repair. -
Oddball29 #268185 Na, mivel az rossz a szokásom, hogy esténként lehúzom a lomtárban az összes repet, ezért most csak ezt az egyet találtam. Itt én is lövök goldot teknő rejtett IS-7-re, ami kicsit magasabban is volt, a megközelítési utat meg lezárta egy Foch 155.
De van benne egy mozgó Foch ellövése is géppuskatornyon keresztül.
-
Safe Stowage skill csak 100%on mukodik? t54re milyen skilleket rakjak? Most igy van
Sixth Sense/camo
Camo/Snap shot
Camo/Smooth ride
Camo/Safe stowage
-
Oddball29 #268183 Legalább mérlegelsz. Nekem viszont a tököm televan az olyan repekkel, amik válogatás nélküli prémium spammal kezdenek, mert azzal akarja a csatát meg a sebzés-kvótáját bebiztosítani. Staton lehet jól mutat, de a játékot ennek ellenére nem ismeri. Magát is átveri, meg a csapatát is.
T10-ben meg tétmeccsen el fogja baszni, mert nem tudja, mit lehet azzal a prémium paraméterrel megcsinálni, meg mit nem. Bezzeg panaszkodni meg a randomra mutogatni tud utána az összes, mikor kivárni kellett volna, jobban helyezkedni, máshol becélozni, stb.. -
Ry0K3N #268182 Nem én csináltam csak redditen találtam a videót. -
FosTalicskaa #268181 Ez egy qrva nagy RNG moment. Ezt simán beküldhetnéd a következő videójukhoz alapanyagnak. ;) -
NH3CL #268180 Bemák -
Ry0K3N #268179 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
RNG gyanús eset :D
-
Ry0K3N #268178 A legskillesebb rádiós a német hadseregben. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Ry0K3N #268177 Minden. Az egyedüli amit megtarthatsz az a prémium tankjaid legénység nélkül. -
A múltkor azon a pályán, ahol "nem megyünk át a hídon" taktika a menő, valamiért fennt kezdünk- robogunk a híd felé, és sehol senki. Erre az egyik társam mellettem megjegyzi: "ahaa, so they doing the bridge thing..."
Ennyire nyilvánvaló "taktika" lett belőle... ;D
Így megfordulva az ellenség egyötödét másik irányból kerülve szétzúzta a csapatunk háromnegyede, majd a kempelőket is:) -
A legjobb amikor arctic regionon pittyegek és beírom hogy "Dont go down" Mind lemegy, meghalnak és lenooboznak amiért nem mentem le velük... -
lammaer #268174 Sok player se.... :)
Pl az milyen társalgás amikor írsz vkinek hogy "please don\'t advance, stay with us here" és a válasz "fu noob"....
ennél jobban kommunikáló BOtot írok :) -
Toweliee #268173 Ilyenkor a legénység képzettsége is elszáll? -
Ry0K3N #268172 Megaüberlol. Múltor említettem hogy egyik accountot amit odakerült egy másik sráchoz bannolt a WG botozásért és totális stat és progress törlés fejében visszakapta. Most meg kapom a mail egy 44 eurós gift shop vásárlásról amit lebonyolított. Hát így gazdagszk meg a WG... -
Bot-ok mozognak, képesek lőni is. Viszont értelmesen társalogni nem. -
FosTalicskaa #268170 Ezek szerintem tipikusan azok a wg botok amikkel kitöltik a szervereket, ha egy bizonyos érték alá esne a játékosszám... -
Ry0K3N #268169 Gondolom nem tudja hogy működik a HE :D -
Ry0K3N #268168 váó 30% winrate :D egy bot jobban teljesít már nem azért -
nemtudommivan #268167 Ne add alá a lovat...
-
Srácok!! Sokan sok idiotát raktak már fel ide és én is sokat láttam már,de ez a mai....
T9 tankban ült,10K csatával és 99 !!! vn-6-al.És nem volt bot! Mozgott az egész csata alatt.Megnéztem a statjait....hát,érdemes egy pillantást vetni rá. :)
-
NH3CL #268165 Ott a pont :D
Kurvanagy +1 -
FosTalicskaa #268164 Ahogy elnézem, most egyel többen lettek... -
madmanic #268163 ilyen korán reggel hogy van ENNYI RETARDÁLT DEBIL FENT???
-
NH3CL #268162 Csödálatos az effem megint esett 6 pontot tegnapról mára, mert a WG-sek valamit basztak a stat oldalon igy a statmérők nem látják a jpz IV, Tiger, Tiger P, Tiger2, JPZE100 csatáimat, ami együtt olyan 2000. -
400V #268161 -
Ugyanolyan mint aki teszten noobozza a csapatot... vagy éppen behúzza a zászlót és beírja hogy GG XD
De az is lehet hogy megutálta szegény kis tájpot, mert amióta megvan még csak nerfet kapott, és megnézi nem javítottak e rajta valamit. -
NH3CL #268159 Mint ahogy batchattel sem lövünk golddal. -
bigmano #268158 Ettől már csak az a nagyobb aki be is írja közös csetbe hogy újra kapható lesz mert látott belőle teszt szerveren ;) -
R3nton #268157 Sőt én még CW-n is szoktam váltogatni a lőszertípusokat. Batchatre nem lövök goldammoval... -
R3nton #268156 Na megnéztem:D Hát tényleg megkívánta :D Az 50-100 a tiger meg a 50-120.
Amúgy azzal még nincs is probléma, hogy alapból átváltottál goldra. De az első lövés után én tuti apval folytattam volna. Sőt alapból nem töltöttem volna goldot, de mondom ez még ok.
De hát utána, ami ment teljesen indokolatlanul papír tankokra szórni a gold ammot. Egyszerűen számomra érthetetlen is. Főleg egy prémium tankkal, ami elvileg arra van, hogy pénzt hozzon. Bár ez esetben úgy látom stat javításra.
De a legdurvább az volt, hogy mikor már csak artyk voltak, vissza AP-ra, míg addig ugyanúgy simán lőhető lett volna az összes középső tank AP-val. Oké lehet a t-34-2 tornya azt az egy lövést megfogta volna, bár szerintem nem.
Ráadásul ez az egész akció akár szarul is elsülhetett volna, mert ha szarul alakult volna a helyzet és ellövöldözöd az összes goldot és a végére mondjuk megmarad az E-75 meg az AT-7, és mondjuk egy okos Tiger2, olyan szinten be lehetett volna szívni a szitut, hogy csak na.
Eszetlen gold spam volt az elején. -
Thoryne #268155 T110 és nem M110... -
Thoryne #268154 Nekem soha senki nem akarta ott lőni, de ha akarták volna és sikerül is, pacsi neki... M103-on egy Feszty körkép, M110-en apró paca. Mellesleg toronyráncigálás mellett még mindig egyszerűbb eltalálni a kupolát mint a lövegpajzs oldalát. -
Lövegpajzs melletti gyenge pont eltűnt WTF? Ott van még az... -
Kronos79 #268152 Én is ellövöldöztem pár skulót, mire feltűnt, hogy ott sebezhető. :) Ez a tank egy szép nagy weakspot. Egyedül a frontján van némi keményebb anyag, de ezen kívül bárhol, bármivel ki lehet belezni. Már csak 14000 XP és megy is a levesbe. -
yossarianHUN #268151 Én mióta rájöttem, hogy szemből a láncvédő burkolaton már hatos ágyúkkal is vidáman sebezhető, többnyire körberöhögöm ha szembejön egy. A sok HP-ja miatt mondjuk még így is tud problémás lenni, de a páncélzata nélkül hamar pinát hajtogatsz rajta szinte akármivel.