418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Az biztos hogy egy konténernyi AP-t fogok kérni a Jézuskától Karácsonyra... Valamint remélem egy nunchaku (Chi-Nu Kai) is belefér majd neki, mert elég jól viselkedtem mostanában.
-
Oddball29 #268269 Jah, hát az ilyen vérpistikák teszik tönkre a játékmechanikát, ami a sok SPG-t leszámítva tulajdonképpen jól működött egy éve. És annak semmi köze a +/- 25 százalékokhoz, az csak ócska kifogás. -
Ry0K3N #268268 Nálam meg a NerdRage mérő még tegnap.Egy igen ritka eset akasztotta ki amit úgy hívnak hogy goldammo. -
Oddball29 #268267 Kiakadt a trolldetektorom. -
Öööööö kezdem kicsit kellemetlenül érezni magam...
-
Ry0K3N #268265 Nem szokásom, csak SU152-vel. És most mivel a távolság nem indokolta akkor mégis miért ne használná Jeff a goldammót?
-
foxbat88fx #268264 de egyszerűen brutális.... ennyi barmot te jó ég :))))) -
Oddball29 #268263 Csak nem te is full prémiummal kezdesz randomban? -
Ry0K3N #268262 Ha te mondod
-
Oddball29 #268261 Nem a faszt nem.
Hasraütve egy példa: 1-2-es vonal scoutvadászat Murovankán. Ez CW-n/TC-n általában medes wolfpack, amik nagy valószínűséggel egy hasonló csoporttal találkoznak majd, és mozgóharc alakul ki, ahol a találatok többsége oldalpáncélt/futóművet ér. 40-60%-as gyorsabb AP-vel ilyen szituban betalálni is könnyebb. Két patch óta HEAT megbízhatatlan bármilyen spaced armor ellen.
AZ EFE-nél már gyakran ki van adva, hogy ha scoutokra számítunk, akkor saját scoutok első töltény AP. -
Ry0K3N #268260 Ez van ha egy cég a bevételei nagy részét marketingre költi. -
foxbat88fx #268259 azta... egyszerűen tényleg brutálisan szar a game :)))
1 hónap alatt még több barom állat lett
dehogy honnan jöhetnek ezek????? na ezt nem értem -
Ry0K3N #268258 És mégis melyik azok? 
De kár hogy ez egyik pálya esetén sem indokolt. Kivéve ha majdnem 450 méterről lövöldözöl ami azért igen ritka. Akkor érezhető igazán a gold lőszer hátránya. -
Oddball29 #268257 Bárhol, ahol veszik a fáradságot, követik a játékmechanika változásait, és megnézik a lőszerparamétereket. HEAT csak szemből és csak kemény célra, ezért is elkezdtem az összes töltőt átképezni intuition-ra, mert csak kibaszok magammal, ha kumulatívra vagyok betöltve, és oldalról látok egy E-100-at elforgatott toronnyal. -
Ry0K3N #268256 Mert az jó ha az ember direkt hozza hátrányos helyzetbe önmagát?
Meg hogy jön ide az fps? Ott nincsen az hogy jajj most -25% kaptál 10 méterről pattant a lövedék szóóórri. Jajj most meg nem benyeli a célzókör legszéle felé orientálódó lövedéket valami, bocsi megin -25%...
Ez hogy jön össze? -
Ry0K3N #268255 És mégis melyik klán használja így? De most komolyan?
Mert ezt én is szeretném tudni.
-
Oddball29 #268254 Az olyan az játszon FPS-el, ne tankos játékkal. -
Oddball29 #268253 Nem válogatásról beszélek, hanem pl. ha valahol scoutokra számítunk a játék elején, ott érdemes a saját medjeinket AP-re betöltetni, mert mozgó tankból mozgó tankra, vagy messzi mozgó célra könnyebben talál be, kisebb előretartás kell hozzá, és futóműben sem akad el olyan könnyen. Egyszerű matematika.
Tömeges rush közben amikor menet közben tüzelés és ellenfelek közé behajtás is van, ott is ajánlott az AP, ha nem lehet megállni, és célozgatni pl. a IS-7 esetében a futómű és a spaced armor (amit AP 50 %-ban még mindig visz) közötti vékony sávot.
HEAT meg akármelyik görgőben könnyen elakad, ha kicsit is nem merőleges a szög. -
Ry0K3N #268252 Nem is azt jelenti hogy 100%ban betalál csak maximalizálja az esélyét. -
Ry0K3N #268251 Hát igen büszke vagyunk matyira hogy 20 fps-el is hozza az átlag 400 effit 
-
Oddball29 #268250 Az attól még tudatlanság, mert nem lesz tőle biztos. -
Ry0K3N #268249 Én azt mondanám rá biztosra megy. Mondtam hogy retardált a játékmechanika. -
Toweliee #268248 Trollkodtam, nem akarok beszállni semmilyen vitába.
(Am meg remélem nem veszed sértésnek ha a Mester véleményére jobban adok, mint a tiédre..) -
Ry0K3N #268247 CW-n nem fog senki egy bat kedvéért lőszert váltogatni meg nem volt sosem probléma kiszedni a batet goldal malinovka másik feléből.
Másik: már hogy akadna el a görgőben ezt magyarázd már el, ha most elülső görgőről beszélsz azt belövik mint a szart T62-nél. Nem egyszer nyírtak már így ki folyamat track alatt tartva. -
Oddball29 #268246 Az olyanon nem segít a prémium átütés sem. Aki random pattanók miatt ragaszkodik a prémium ammóhoz kisebb szinteken is, az szerintem egyszerűen tudatlan. -
Ry0K3N #268245 Tökmindegy hányas front meg milyen érték. Ha egy gaywagonpanther képes 0 sebzéssel benyelni egy T95 150 milis lövedékét onnan bármilyen tank bármilyen páncélzattal elnyelhet/pattinthat bármit. -
Oddball29 #268244 Mit tudon én.
Egyszerű példa: T-62A/Object140 alap lőszer 1500 m/s, HEAT 900. Na vajon melyikkel próbálom az ellenfél felderítő batjét eltalálni.
Másik: szimultán trackshot/oldalpáncélátütés, amikor oda akarsz valamit szegezni. AP megcsinálja, HEAT szinte mindig el fog a görgőben akadni, trackel de nem sebez. -
Ry0K3N #268243 Ezt miért nem tapasztalom sosem? -
Oddball29 #268242 Ne csináld már te is a hülyeséget. Max 100-as front meg 30/40-es overmatchelhető oldalpáncélra 175 pen-en mit lehet a random miatt elveszíteni? Autobounce meg ugyanaz APCR-re is. -
Oddball29 #268241 Tömeges rushnál vagy mozgó medre/scoutra célzásnál sokkal rosszabb a HEAT, mint az AP. Elég gyakori szervezett játéknál mind a kettő. -
Ry0K3N #268240 De mégis szignifikánsan jobban játszik az ember stabil magasabb framerate-el. Saját tapasztalat.
#268236 végig nem csak majdnem mindíg, igen kevés eset van amikor hátrányos a goldammo.
Miért lenne az? Ha retardált ez a +25 -25 % os elnyeljükalőszert rendszer márpedig retardált és biztosra akar menni az ember nem fog alaplőszerrel szarakodni. Sokszor elég ha 1 lövésed pattan/nyelődik/megy a földbe totálisan becélzott tankon/weakspoton. -
Csak megjegyzem a Test 2. fázisa ma lép érvénybe... (asszem) -
Annyira nem szar azért a statom, hogy kifogásokat kelljen keresni :P Az átlagtól még akkor is jobb lennék ha nem három sok pixel ment volna ki a monitoromaon, hanem csak annyi maradt volna XD -
Ry0K3N #268237 Az nem a scoutok hibája hogy ezek a vadretardáltak úgy módosítják a buzi pályáikat hogy még scoutolni se lehessen rajtuk anélkül hogy ki ne lőnének azonnal. Már amelyik pályán erre lehetőség van. -
Oddball29 #268236 CW-n, TC-n sem érdemes már végig HEAT-al lőni, sőt, sok esetben kifejezetten hátrány. Grindről semmit nem írtam. Tigerre vagy AMX-re 122-es APCR-et meg egyszerűen retardált. -
Toweliee #268235 De ő azt is mondta, hogy a háború nem a kényelemről szól, szóval az alacsony fps nem kifogás. -
foxbat88fx #268234 na eddig a game nem baszott fel :)
igaz ma még nem is nyomtam.... majd mindj nyomok pár kört...
tegnap összeszedtem az 50k sebzést....
volt top gun is, meg 6000dmg kör is...
meg volt zsinorban sok lose meg sok béna csapat de sikerült nyugodtnak maradnom :)
ha így megy tovább akkor minden oké lesz -
Ry0K3N #268233 Nincs, és soha nem is lesz. -
Nincs. -
Ja ami lemaradt: Nem gondolom, hogy előnyben vannak azok akik frankó géppel tolják folyamatos képet látva, inkább a gyengébb vasakkal rendelkezők indulnak eleve hátrányból.