418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
kissd #268390 Végül is akkor feladok most egy hirdetést:
Eladó egy csodálatos vadonatúj WorldOfTanks account.
Minden tank vadonatúj, soha nem használt karcmentes vadonatúj fényezéssel.
Mivel ezek kifejezetten speciális eszközök nem ért nekik a bejáratás, de ezt néhány csata alatt abszolválhatja az új tulajdonos ami után szabadon kosztümizálható bármelyik. Javasolt utána némi olajcsere és lánckenés, de bizonyos ellenszolgáltatásért cserébe ezt is megoldjuk.
Természetesen minden tank nemdohányzó hölgytulajdonostól van piperetükörrel és plüssfotellel a személyzet maximális kényelméért.
Az új account előnye, hogy semmilyen negatív statisztika nincs benne így bármilyen pozitívvá lehet varázsolni mindössze 20-30 ezer csata után ezért a legnagyobb statisztikafanatikusok se találnak benne kivetnivalót.
Prémium tank nincs rajta, mert az csak csökkentené ennek a csodálatos accountnak az értékét.
Legyél friss WoT account tulajdonos, legyél unicum játékos.
Most mindezt megteheted potom 120 ezer forintért, mert ez egy soha vissza nem térő alkalom :)
Érdeklődni itt, vagy a 0690333444-es telefonszámon lehet :)
-
Ha lesz e-mail csere megoldás az engem is érdekel. Arra már rájöttem, hogy egy e-mail-hez csak egy dolgot szabad regisztrálni :) Kellene a wot-nak is egy saját cím, akkor lehet hogy végre Én is elpasszolnám. -
bigmano #268388 Jaja nagyon ott volt mintha egy RR silver phantomot akarnál megvenni 500k-ért mer már öreg...... -
Igazából az accountododn a type59-en kívül nincs most semmi, ami felvinné az árát a nulláról. A T-62 megvétele és forgalomba állítása dobna rajta.
Ami még vinné az árát, az a prém/arany/sok-sok freeXP lenne.
Viszont a type59 az keresett egy gép, simán megéri az eredeti árának 2x-3x osát. (7500 gold-nak), bár mint az ebay-os példa mutatja, van aki többet is megad érte :D
Viszton az email változtatáshoz van valami ötleted, hogy hogyan érdemes nekiállni/hazudni, hogy hamar kicseréljék ? -
raymondcurto #268386 A használt autós hasonlat nagyon ott volt.
Olaj csere volt mostanában a Type-on? Szervizköny? Hány szezonos a lánctalp? Karcmentes?
Fontos dolgok ezek. -
Valóban hibáztam én is. Bocsánat.
Meg kellett volna kérdeznem téged.
De most akkorát hibáztam? Nem mindegy hogy kapsz 50 üzenetet és leírod mindenkinek mennyiért akarod eladni? Vagy mindenkinek más árat mondtál volna?
Én úgy írtam 25 KÖRÜLIT írtál, pontosan azt ahogy te is írtad nekem.
10-ért sem szabad eladni. Ha külföldön hirdeted akkor kapsz érte ennyit, de itt semmi esély rá. Talán ha 15-öt adnak érte. (ahogy Kissd írta is).
Nem szokásom ilyet tenni, hülye voltam. Úgy véltem publikus információ. Még egyszer bocsánat. -
Bee #268384 Én hiszek, mint a muzulmánok; főleg, hogy képeket is tettél ki a fejlesztési fáról.
Csak egy tanács marketing szempontból: én megvenném a T62-t, és tolnék vele 30-40 csatát a helyedben, mert a lehetséges vásárlók lecsekkolnak mindent vétel előtt. Jobban hangzik, hogy van T10 a garázsban, mint az, hogy ki van fejlesztve. Sok sikert az értékesítéshez. -
stork13 #268383 Bazz, mivan ma itt?!
Lezárult egy vita NORMÁLISAN?! :D -
Nekem 2 hónap masszív levelezésembe került tavaly, mire megváltoztatták az e-mail címet. Mert elfelejtettem az e-mail címem jelszavát és nem tudtam belépni. Amikor meg volt ez az acclopós miújság, nem tudtam jelszót váltani, mert a váltó e-mail-t nem kaptam meg, mivel nem tudtam belépni. De a végén már az alsógatya méretemet is kérték majdnem. Persze azóta már beépítették a dolgot.
Akkor még azzal is érveltem, hogy minden nagy cég meg tudja csinálni az e-mail váltást. Ők miért nem? Hát, mert ez "core information"
Egyébként örülök, hogy van még pár normális ember. Nem is értem mit vártam. Ráguglizok, köszi a tippet!
Egyébként Roger6 elhinném, hogy nem szerettél volna megbántani. Ha nem oltogatással kezdted volna a mondandódat. A másik gyerek meg kiírja azt amit privátban beszélünk. Hol éltek?
Elhiszem, hogy nektek ez nem ér semmit ez az acc, mert überpro-k vagytok. De egyrészt azt írtam, körül, gondoltam, ez alap, hogy alkuképes. Másrészt nem adom el kevesebbért azt aminek egyrészt nincs évülése, másrészt már nem kapható így kuriózum, harmadrészt az egyik legjobb tank az egész játékban. Na mindegy, nem is fárasztom magam.
(Ha valami nekem nem ér semmit, nem szoktam hozzászólni. Esetleg annyit, építő jelleggel, hogy esetleg nem ártana lentebb adni az igényekből, mert a magyar piacra sok ennyiért.) -
Az enyémért akkor kínáltak 40k-et amikor még csak 3 vagy 4 10-es volt rajta de az úriember kifejtette, hogy letojja mi van kihúzva és mi nincs, neki kell egy Type-59 :D -
Elnézést.
(ilyet sem sokat látsz az SG-n)
-
kissd #268379 Ja és idióta ismerősöm azzal foglalkozik, hogy minden ágat kihúz T5-ig, szerez mindenféle promó kódot és 10-20 euróért árulja utána és eddig mindet eladta.
Igaz, havi 2-3 nál többet nem tud csinálni, de mindig van egy kis bevétele ebből.
Azt mondja, hogy a net meg a telefonköltsége kijön belőle (nincs munkája... inkább keresne, de hagyjuk :D)
Szóval ezt is lehet. -
Emlékezz!
"Te beteg vagy. Nagyon."
Akkor ki személyeskedik? :D Van itt gond nem kevés.
Bee a T-62-re gondoltam igen. Egyrészt nem feltétlen kell a másik medet kihúzni, azt hiszem ezt mindenki el tudja dönteni mindenki saját maga. Másrészt T-54 legénység átülhet. Plusz már tankból is át lehet képezni 80%-osan több skillesen. Vagy esetleg ha valaki aranyra is áldoz.
Most egyébként ha megveszem a T-62-t, ott áll a garázsban, akkor elhiszed, hogy van, pedig lehet nem is tettem bele legénységet. -
kissd #268377 Csak, hogy belepofázzak:
Én tavaly problémák miatt el akartam adni az accom.
Van rajta T34,type59 meg 5 tier10-es tank meg az apró.
Akkor volt még 6 hónap prémium is rajta plusz 4400 gold.
500 usd-ért akarták megvenni, csak nem tudtam elintézni az email cserét és sajna az emait nem tudtam hozzáadni.
Ezért kútba esett, így rajtam maradt.
Van erre egy tök faja oldal, de nem emlékszem rá, de szerintem ha ráguglizol kidobja, hogy melyik az.
Magyarok úgyse veszik meg, mert lefikáznak mindent, meg sértve érzi magát mindenki, mert valaki el akar adni valamit :) -
Nézd, nem szerettelek volna megsérteni. A 25 NEKEM irreális ár (a felére azt mondanám, hogy alkuképes). Ez nem jelent semmit. 8.500 csatával alig van tizesed, egy Type az érték, többi átlagon aluli. Ennyi, nem több --> számomra.
Remélem hamarosan találsz rá vevőt.
-
stork13 #268375 Nem, te olyan autót akarsz venni ami bitang jó, nagyon keresett, de már nem gyártják.
Ezért kerül többe, mint az újkori értéke. -
Te betegezted le ...
-
Személyeskedés - téged jellemez. No comment. -
Bee #268372 No offense, de hol van az accodon T10? A kifejlesztett T62-re gondolsz? Amihez nincs legénységed, mert a T-54-hez kell, hogy kihúzd vele a másik T10 medet is? Utána mi lesz? 75%-os legényeket pakolsz az egyik T10-es vasba?
Egyébként a klánok elvárásai miatt nem árt 3-4 T10, sok skilles legénységgel. -
"Én is használt autót veszek új áron, ez mindig bejön."
Jajj, ez most esett. De rohadtul elhasználtam hallod. Lett benne egy 100%-os 3 skilles legénység. 3 felszereléssel, és 3 fogyóeszközzel.
Bakker mennyit rontottam rajta.
Micsoda hasonlat. 18-at betöltötted már agyilag? -
tessék:
Maus 310%
Is7 344%
E50M 298%
T62A 300%
Type 59 und T34 beide 250%+
ha jól veszem ki jelenleg 160,00€ durván 50k forint
És hidd el, a Type 59 ami ennyire meg nyomja az árát....
http://www.ebay.de/itm/WoT-Acc-4x-T10-Type-59-co-/121195711562?pt=DE_PC_Videospiele&hash=item1c37d3cc4a -
"(Jeff meg nem PM-et osztott meg)"
Csavarhatod ahogy akarod, a lényegen nem változtat.
Amúgy nem tudtam, hogy a T10-es tank sem ér már semmit. -
Scharnhorst #268368 T8-ba keresek platoon társat (SU-101-hez), ts-sel ha lehet.
Scharnhorst87 néven talál az illető a játékban, a ts-t meg ott megbeszéljük. -
Én is használt autót veszek új áron, ez mindig bejön.
De igazad van, nem tudok számolni. Vagy inkább azt írtam, hogy NEKEM nem érne meg 10-et sem, sima nulla acc, full átlagos, sőt... A Type az EGYETLEN érték benne.
Ez kb. olyan, mint amikor beírod az önéletrajzodba, hogy tudsz Windows-t kezelni, de jegyzettömböt már nem tudsz nyitni rajta...
(Jeff meg nem PM-et osztott meg) -
Bee #268366 Meglepődnél, hogy milyen árakon kelnek el Type-59-es acc-ok, gyengébb stattal is. Alapból minden annyit ér, amennyit adnak érte. Aki nem akar éveket beletolni, hogy kihúzzon 5-6 ágat, hanem szeretne egyből a tápláléklánc csúcsán kezdeni, az megveszi készen. Gondold el, hogy mennyit spórol vele, ha csak a játékba fektetett időt nézzük.
Más kérdés, hogy az ilyen zöld-kék-lila acc milyen teljesítményt fog nyújtani, illetve milyen anyázás lesz, amikor arra számítasz, hogy lehozza az oldalát, de kill és sebzés nélkül elhal. -
nemtudommivan #268365 Ja és egy csata kivételével csak trollal használtam. A többi löveg fos.
Szerintem.... -
nemtudommivan #268364 Nem is néztem soha de su152-vel 77,89 % találati arányom van. -
Igazad van, itt rontottam el. :D
"Valamint PM megosztása a másik fél megkérdezése és engdélye nélkül továbbra sem etikus, max embert minősít."
Örülök, hogy van még normálisan gondolkodó ember.
Amúgy roger6 miért lennék beteg? Nem adsz olyasvalamiért 10-et, ami újonnan is 10 volt. Nem beszélve arról, hogy camos és azóta kapni sem lehet. Plusz a többi.
Szóval vagy nem tudsz számolni, vagy rettentően gyerekes vagy.
-
Typenak hihetetlen nagy érték van még mindig !
Rakat €-t kelt el az a kód, amit a hülye showon osztogattak ami volt nem rég -
Fefe82 #268361 Hali.Szerintetek mikorra várható a MED kihirdetés? -
stork13 #268360 Már többször el lett mondva: accountot külföldi oldalon adunk el, mert nálunk csak fillérb@szók vannak. :D
Valamint PM megosztása a másik fél megkérdezése és engdélye nélkül továbbra sem etikus, max embert minősít. -
Te beteg vagy. Nagyon. -
A lényeg, hogy nagyon tudsz számolni...
-
Miért lenne paraszt dolog? Te adod annyiért amennyiért. Baj, hogy megtudtuk? Sry, minek reklámozod? Amúgy ezért 10-et sem adnék, még Type-al sem. -
Ezt írtam: 25 körül gondoltam. Nem mondtam, hogy pont annyi, vagy nem adom kevesebbért.
De egyébként nem gondolod, hogy kicsit paraszt dolog valamit megkérdezni csak poénból, aztán még ki is írod a privátot?
Mégis mire számítottál, hogy 10-ért odaadok egy type-os accot?
Maradjunk annyiban, hogy az ár alkuképes, bár azt hittem ez elsőre is lejön. -
Pares #268355 Pici off:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Azt hiszem hanyagolni fogom a WoT-ot és WT-t, miután ez kijött PC-re is. Egész biztos vagyok benne, hogy ez sokkal szórakoztatóbb lesz mindkettőnél... :D
-
Plata #268354 Ennél még nekem is több van. -
Igen, ezért kérdeztem, mert ez az acc nem valami átlagon felüli, és nem nagy tankokkal. De amúgy nem adnám el semmi pénzért a sajátomat, csak mégis érdekelt.
-
Plata #268352 Én M4-el szórakoztam sokat,például malinovkán át lőttem a troll ágyújával a z ellenséges bázisra,volt hogy szerencsém volt és kilőttem valakit,volt hogy agyon lőttem a scout csapattársat.
-

Én imádtam.