418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• madmanic
    nyeeerteeeeeem :DDDDDDDDDDD

• EmR3
    Szeretném nyilvánosan is megköszönni Rooler-nek, hogy milyen sokat segített azzal, hogy elment artyra vadászni.

replay
  • pecaboy
    megvannak a medium tank verseny győztesei

http://worldoftanks.eu/en/content/docs/anniversary-manoeuvers-medium-winners/
  • Styx36
    Eddigi teljesítményem. :P

• Eagle16
    - removed the Mountain Pass encounter

Test 2-ben...na akkor mégse olyan jók a statisztikák?

Szerintem maradjon is eltávolítva, egy értelmes csatám nem volt még azon a pályán abban a módban.
  • TiborTamas

Itt van még egy csámcsognivaló, mert nagy lett a csend. :)

Replay (az E-50-et kicsit alábecsültem és nooboskodtam az autoaimmal :D)
  • Lunki88
    Megmondom őszintén én csak irigykedve nézegetem ezeket a replayeket. Igaz még csak 1400 csatám van, de én örülök ha a lista közepén végzek a játék végén...
  • TiborTamas
    Azt hittem, csak viccelsz, amikor azt mondtad, hogy minden replay-t meg fogsz mostantól nézni és véleményezni. :) Megnéztem én is az M48-as köröd, mást én sem tudok rá mondani.
  • nemtudommivan
    Szerintem ez nagyon megeri az arat. Vegre egy account amivel nyugodtan eltolthetek 1 evet mire lesz negy tizes tankom. Szerencsere premtank sincs rajta igy farmolhatok kedvemre elc-vel. !
  • Oddball29
    R3nton: rámenősség körültekintéssel párosítva, ritka kombináció. Úgy megkavartad a lekvárt, ahogy kell. Én a végén az Object távmérőjére céloztam volna, de végül is némi szerencsével, de összejött. GG.

Tibortamas: ügyes ágyúhasználat, jó helyezkedés. Érdemes megnézni.
  • TiborTamas

Patrol duty Black Prince-el Mines-on, hahaha. Jól kezdődik a nap. :)

Replay (bár semmi különleges)
  • R3nton
    13-90 replay

Hű de mérges volt az obj268, hogy kilőttem szemből xd Pedig AP volt. Reportolt is. Jó kis kör volt, bár szerencsém is volt :)
  • Oddball29
    Alábecsülöd őket.
  • Jacktor
    Na ha már erről szólt a flame 2 napig. Valaki legyen olyan drága és foglalja össze az egyes lőszerfajták jellemzőit, illetve hogy azok tükrében melyiket milyen körülmények között (nem) éri meg használni. Megköszönném, kiposztolnám, tanuljon a plebs.
  • Szpecnyaz
    Mondjuk nem tudom hogy ki az az elvetemült aki T10 medben HEAT-et használ :D.
  • Oddball29
    Lehet a thébai szent phalanxra gondolt.
  • Bee
    Ezen felsírtam... :D

@Wildstorm: a T10-es vasak megvétele sokat dob az acc értékén, mert sokan azért vesznek acc-ot, hogy CW-re tudjanak menni, azaz felvegyék egy klánba (Lásd Zivatar esetét Tóth Marival...). Nem tudom, hogy mennyi időd van, de a helyedben én kihúznám a T9-ekből a T10-es tankokat, és be is garázsolnám őket. A grind alatt pedig gyűjteném a free XP-t. Egy IS-7, IS-4, T-62A, T110E4, Obj.140 és egy BatChat kifejlesztve, megvéve kapóssá teheti az accod, és jóval többet kérhetsz érte.
  • okosszöszi26
    valaki elmondhatná ugyan miért szívat állandóan azzal ez a játék, hogy látótávolságon belül pont éppen mindig akkor tűnik el a gaz ellen, mikor kijön a fedezék mögül, és pont mindig akkor jelenik meg újra, mikor visszahúzódik a fedezék mögé.
    simán látnom kellene, se fa se bokor se lóf@sz nincs köztünk erre pontosan csak addig nem látható amíg tiszta célpont lenne.
    és ezt nem 1X nem 2X hanem 10-ből 9X így csinálja
    picit zavaró
    mint a pont akkor pontatlanul lövő ágyú, mikor kinyírhatnám az ellen
  • JeffDunham
    szemmiszem
  • fitymagorcs
    Mi bajod a melegszendviccsel? :)
  • JeffDunham
    10 perccel ezelőtti nick... ez persze nem bántja a WG szemét

• wildstorm
    Elmész te a... :D

Lenyitható menüben elfér, nem csúnya. :D

Amúgy azt sem értem miért rejti valaki az adatlapját? Most ha nem pro, akkor bumm, ez van. Ha meg pro, akkor meg lássa minél több ember.

Egyébként a pályaválasztás tényleg faja lenne. Vagy legalább az amit fontolgattak, hogy pár pályát ki lehetne venni a szórásból.

Kérdésemben segítenétek? :)
  • kissd
    Szerintem petíciót nyújtok be a WG-nek:
    Ha megcsinálják, hogy lehessen pályát választani, akkor sosenem akarom eladni az accom :D
  • 400V
    Más játékokban több mint 10 éve alap hogy bármikor nevet válts vagy eldönthesd kinek engeded megnézni a profilodat.
  • kissd
    :))))

Ezen most jót vigyorogtam :)
  • FosTalicskaa
    és akkor ott lenne egy user adatlapjának tetején, jó hosszan taglalva, hogy aktuális név: Joszif Sztálin. Korábbi nevek (időrend szerinti csökkenő sorrendben): fogadjatok_mar_el_bazmeg_88, 88_AH_88, Adolf_Hitler_a_kiraly, 88Hobbinaci88.

Zseniális lenne tényleg. :D
  • wildstorm
    Egyébként visszatérve picit az accomra. Véleményetek szerint érdemesebb megvennem amiket tudok, mert úgy piacképesebb lenne? Pl. T-62, IS-8
    Nagyobb a vonzóereje, mint a 15 millió kreditnek?
  • wildstorm
    azért amit Jacktor írt. Ők abból nem látnak pénzt.
    Most elkezdték aranyért behozni a dolgokat, névváltás, klánnév váltás.
    Majd jön az e-mail váltás is pénzért. Gondolom egy hónapja csak tesztelték.

Egyébként a névváltás az amit soha nem engednék. Vagy maximum úgy, hogy az adatlapján jól látható helyen ott van a korábbi neve. Ezt csak az apuci kicsi fia féle vérpistikéknek jó.
  • kissd
    Én csak azt nem értem, hogy miért is fáj nekik, ha eladom az accot?
  • Oddball29
    Napirep: M48 dombharc. Semmi extra, azoknak lehet érdekes, akik ebben a gerincölelős amcsi küzdőstílusban még újak. Elhasznált HEAT: nulla.
  • wildstorm
    Abszolút igazad van. Amin én is értetlenkedtem nekik, hogy mások cégek meg tudják oldani. Alanyi jogon jár.
    (Pedig a Steam, BF3, WoW accokat ugyanúgy adják-veszik.)
  • Jacktor
    Ez az email mizéria meg hogy core információ, mind marhaság, csak rizsa... ha normálisan van felépítve az adatbázisuk (márpedig gyanítom úgy van), akkor mindenkit egy id (szám) azonosít, a többi adatbázisban meg csak ezzel a számmal azonosítják a usert. Innentől kezdve kurva mindegy hogy mi az email címed. Az egész herce-hurca szerintem épp az acc eladások megnehezítése miatt zajlik... Régen ugye a felhasználónevet sem lehetett megváltoztatni, aztán most meg lehet, 2.500 aranyért. Kicsit "pénzért bármit" érzésem van... "szopok nyalok gombot varrok"
  • wildstorm
    Ez nem rossz. :D De amúgy mekkora hülyeség már. Én is ott nyomtam nekik a dumát, hogy mindenki más meg tudja ezt oldani felhasználó szinten. A Steam accon is simán lehet jelszót váltani, pedig ott azért nem gyenge dolgok vannak.

Arról nem én tehetek, hogy ők mindent az e-mail címre építenek. (bár ezt már nem írtam meg nekik, csak gondoltam)
  • Droughert
    Email csere nálam egyszerűen ment. Leírtam, hogy a volt csajom lenyúlta a régi mailemet, játékba be tudok lépni, de aggódom az accountom biztonsága miatt, ezért kérnék egy cserét. 2nap alatt megvolt a szükséges bizonylatok bemutatása után :)
  • wildstorm
    Hát. Tényleg nagyon sok gond volt vele. Egyébként 1 hónapja lehetett e-mail-t váltani, most megnéztem már nem lehet, csak jelszót.
    No mindegy.

Szóval tényleg nem tudtam belépni. Értetlenkedtek ezerrel. 3 hét után csináltak egy olyan állat húzást, hogy ihaj. Nem tudom melyik idióta ruszki találta ki. Szóval kaptam a levelet: fél napon belül megváltoztatják a jelszavam. (az volt az eredeti gond, hogy nem tudtam jelszót váltani, mert az e-mail-mbe nem tudok belépni)
    Szóval majd ők megcsinálják nekem. Fog is róla e-mail jönni nekem. Én meg mondom, köszi bazzeg, nem kapom az e-mail, mert mondtam, hogy nem tudok belépni. Értelmesek. Persze innentől már cimborám küldte a leveleket, mert egyáltalán nem tudtam belépni, mivel megváltoztatták a jelszavam. Itt jött fel a fórumra, és ha jól emlékszem pont te javasoltad, hogy hozzam ki a pénzre a témát. Mindamellett, hogy nem tudtam már egyáltalán játszani, arra hivatkoztam, hogy aranyat sem tudok venni meg semmit, mert nem kapom meg a tranzakcióhoz szükséges e-mail-t. (amúgy nem tudom, hogy létezik-e ilyen e-mail) 1 nap csend. Majd jött, hogy akkor megváltoztatják, de akkor egy pár kérdésre válaszolnom kell. Itt egy kb. 20-30 kérdésre kellett válaszolnom. Ki a szolgáltatóm, honnak netezek, mekkora nettel tolom, mikor regisztráltam stb.

Még screenshotokat is kellett nyomnom a garázsomról (amikor még be tudtam lépni), hogy tényleg én kérvényezem-e.

Szóval valóban rengeteg macera volt vele. Megőszültem mire sikerült.

Ja és persze próbálkoztam az e-mail szolgáltatónál egy jó párszor miután vagy 5 kapufát lőttem a WG-nél, de azok nem is válaszoltak...

Roger6 bekaphatod. :D
  • kissd
    Nekem volt gold vásárlásom.
    Az össesről küldtem listát, tranzakciószámmal, mindennel.
    Szerinted? :D
  • lammaer
    Mi sikeresen cseréltünk email címet olyan WOT accon ahol volt aranyvásárlás. Kértek screenshotokat a banki tranzakcióról, és miután azokat átküldtük megtörtént az email csere.
    CSak azzal ment el sok idő, hogy először egyet kértek, elküldtük, aztán kértek még, küldtünk még, aztán kérték az összeset, akkor elküldtük az összeset :(

Namost az kérdés hogy mitcsinálnak olyan acc esetén ahol a player teljesen free, azaz nem vett rá semmit...
  • Roger6
    Nem hogy örülnél, hogy ilyen felkapott lett az eladó acc-od. Hát nem lehet már sehogy jót tenni?
  • kissd
    Elmondom, hogy nekem az volt amikor emailt cseréltem:

Helló szeretném lecserélni a wot accom email-jét.
    V: Azt nem lehet.
    Én: Miért nem?
    V: Mert az szenzitív core információ.
    Én: De nekem feltörték a postafiókom és minden bankos és egyéb regemet már megváltoztattam, már csak ez hiányzik.
    V: Jó rendben, de akkor mellékeljem a LEVELEZÉST az email szolgáltatóval...
    Én: anyátok....

Próbáltam még úgy is, hogy elfelejtettem a jelszót amire a válaz: Kérdezzem meg a szolgáltatót...

És különben sem lehet megváltoztatni....

Úgyhogy én feladtam 3 vagy 4 hét próbálkozás után.
  • wildstorm
    Bee köszi a tippet. Jeff Dunham, nincs harag.
    Egyébként mindenkinek ennyit mondtam/mondok volna, csak azért szerettem volna ezt privátban hagyni, mert sejtettem, hogy majd lesz pár ember aki megmondja a tutit, nem segítő szándékkal.

raymondcurto, volt olaj cserélve, pár napja kigyulladtam, muszáj volt. Szervizkönyv megvan. Lánctalpat pár egy párszor sajnos ellőtték.
    Karcmentes a garázsban, de sajnos a csatában gyakran meghúzzák, festeni kell bőven.