418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• EmR3
    Na sikerült feltöltenem, a 60 csatából amit tegnap mentem 13-at lát.
    Leszedtem a wot statistic programot, de azzal sem jutok semmire.
    Még a replay manager lehet tudja.
  • madmanic
    Azt nem tudod véletlenül, hogy mikor írják jóvá a nyereményt?
  • EmR3
    Sajnos így konkrétan nem tudom. Már egy ideje nem töltöm fel nap mint nap a statomat a vbaddict.net-re, pedig ott elméletileg vissza lehetne keresni.
    De a napokban volt 1-2 normál csatám is ott. Most feltöltöttem, és sajnos a Search for Battles-résznél nem hoz semmit.

Egyébként tényleg egy nap max 4-5 map van aminek esetleg megnézzük a másik oldalát is.
  • kisokka
    Mostanában nem játszottam sokat, de dobott oda normálba valamelyik nap. Viszont a megfigyelésed igazolhatom, sokszor tesz ugyanoda.
  • Eagle16
    Na akkor jó is hogy nem játszottam.

Ti mikor játszottatok utoljára Himmelsdorfon normál csata módban? Mert én kb. ezer éve...állandóan csak az encounter megy.

Amúgy megfigyeltem, hogy bizonyos időszakokban csak ugyanazon az 5-6 pályán játszok, és azon belül is MINDIG egy oldalra rak, folyamatosan...kicsit randomizálhatnák ezt a dolgot igazán.
  • EmR3
    kb 2-3héttel ez előttig csak a 2-esen játszottam, de ott alapból magasabb volt a ping-em. Ez egyébként érdekes, mert amíg csak egy szerver volt addig semmi bajom nem volt és max 30-40 pinggel játszottam, most meg alsó hangon van 40-50.
    Az 1-es is csak bolhafaszányival jobb.
  • kisokka
    Nekem azért sikerült 2 kill De röhejes volt az egész, végig mindenki a lag miatt sírt, meg az ellen is összevissza forgott.
    Én nem tudom mit csinálnak itt a szerókkal, de javíthatnák.
  • nemtudommivan
    A kettes szerver tökéletes.
  • EmR3
    Tegnap volt egy csatám az 1-es szervern ahol Himmelsdorfon annyira nem tudtam irányítani a gépet, hogy kb 2 percbe került lejönni a hegyről a zászlóhoz, és szégyenszemre beálltam foglalni, mert mást nem tudtam csinálni.
  • Eagle16
    Tegnap még a chat is lagolt. Beírtam valamit és 5mp múlva jelent meg :D

Nem is erőltettem a játékot ezek után.
  • kisokka
    Hajajjj...Az nem kifejezés. Ilyet még sosem láttam ebben a játékban, de szerencsére nem csak nekem volt, hanem az enemynek is. Iszonyat.
  • nemtudommivan
    Másnak is akadozik a játék?
  • PiciPanzer
    Köszönöm! +
  • kisokka
    Imádom a bugokat, főleg, ha velem csesznek ki...
    Gondoltam leduplázom még a KT-t a 3x előtt. Ledupláztam, csatát megnyertük, meg is kapom a jutalmat. Szépen kijövök a csatából, látom mindenen rajta a tripla, csak a KT-n nincs semmi. Ő úgy gondolja, hogy elég nekem rá a dupla, ne szarakodjak holmi triplával is...
    Egyszer ezzel már körbeszopatott, azt hittem azóta javították ezt, de nem. Egyszerűen fantasztikus.
  • EmR3
    BatonyWot-Gportal.hu / Message panel (Info mod)+statisztika 0.8.8
  • EmR3
    Ha a végén nem az artyra megy hanem elfoglalja a PTA-t akkor:

1, nem kapok a seggembe kettőt tőle
    2, a low hp-s IS7-et nagy valószínűséggel kiszedem
    3, valszeg sikerült volna resetelni is

De ha együtt maradunk akkor is több esélyünk lett volna mint így.
    No mindegy, csak baromian bosszant, mert szerintem hozható lett volna a csata.

• PiciPanzer
    Ez melyik stat mod?
  • kissd
    Hm, köszi a tanácsot. Azért szoktam a bal oldalon menni, hogy tudjak segíteni a városban, de igazad van, amikor már lehozták a várost át kellett volna menni a másik oldalra.

A stugnál meg eszembe se jutott a seggkitolatást alkalmazni, mert nem gondoltam volna, hogy az működhet :) Fosok én a páncéljától (mármint, hogy papír a páncélom) , de megpróbálom legközelebb :)

Köszi a helpet.
  • nemtudommivan
    OblivisCaris

Na ez is egy beteg ember :D
  • pecaboy
    Én a 4-5 ezer meccsemmel örülök, hogy eddig egyet megnyertem (azt is mákkal) :) Bár volt már egy-két teljesítmény alapú contest, ahol lehettem volna 4-5. helyezett, csak az első hármat díjazták.
  • pecaboy
    Grat a nyerteseknek! :)
  • Toby0501
    "A ping pedig a távolsággal arányosan nő."
    Ez így butaság, sokkal inkább a közted és a célállomás között lévő eszközök számától és minőségétől függ, nem a távolságtól. Bár ez itt eléggé off, de ne vezesd félre az embereket! :)
  • GabeE3e
    Valaki tudna inv- kódot adni?
    Barátom regisztrálna, és neki kellene,ha valaki tud, nagyon szépen megkérem ,hogy írja le privátba.Előre is köszönöm.
  • wildstorm
    Azért lassabb mindig a 2-es, mert az Amsterdamban van. Míg az egyes Bajorországban van.
    Csak aki nem tudná: (A ping pedig a távolsággal arányosan nő.)

Egy kis érdekesség hozzá: LINK
  • Trucker39
    Kifejlesztve:AMX 50 Foch (155) jármű kifejlesztve.
    Elköltött tapasztalat: 269568  .
    Elköltött szabad tapasztalat: 20432 

Megvásárolva: \'AMX 50 Foch (155)\' sikeresen megvásárolva.
    Elköltve: kredit: 6 100 000. 
  • yossarianHUN
    Egyetértek
  • hNeo2
    Nem tudjátok meddig lagzik még a szerver?
    Mindkettő szinte halott!

Amúgy meg a 2-es szerver mindig lassú.

Szóljatok létszi nekik oké?
  • FosTalicskaa
    Ez így van. Annak idején optimalizáció miatt került ez be, mert kb a processzoridő felében csak a láthatóságot számolta a szerver. A baj csak az hogy még az alapgondolat is hibás ennél a ritkított számolási módban. Szóval akár azt is lehet mondani, hogy tudatosan kódolták bele a hibás működést, ezzel vágva haza az egész láthatósági rendszert.
    Én az egészet kiegészítettem volna egy másik paraméterrel, a vizsgált jármű sebességével. Nyilván egy 300 méterre lévő mausnál bőven elég 0.5 másodpercenként kiértékelni a láthatósági vektorokat, de egy 60-al feléd száguldó b.chatnél már nagyon durva hiba, hogy 100 méteren veszed észre holott már 250-él is kellett volna....
    Egyik klasszikus jelenség, amivel biztos mindenki találkozott: valamelyik ellenfeled kinéz egy távoli szikla mögül (új tér, neki azonnal újraszámolja a láthatóságot), te meg éppen a fentebb említett holtidő közepén tartasz: ő kijön a fedezékből, meglát téged, pofán lő, gyorsan visszatolat, és te már csak a szikla mögött látod őt megjelenni. Az ilyenek meg hasonlók teljesen kiherélik a wot amúgy is harmatos játékmenetét. A nyílt pályákon sem a nagy td-k miatt vannak a kempek, hanem a spot rendszer kiszámíthatatlansága miatt. A td-ket meg a heavy+medeket ki lehet játszani a terep ügyes kihasználásával, de a láthatósági rendszer bugjai alól senki sem tudja magát kivonni...
  • Oddball29
    Csináltad a dolgod, korrekt. Én a VK-A-nak hamarabb nekimentem volna késharcolni, de nem volt döntő momentum.

E-50-el meg előző patch óta fürgébb tankkal valóban nem érdemes leállni szemből pofozkodni közelről, mert a homlokpáncélja T-54 AP-t már stabilan pattintja (ezt úgyis tudod, mások miatt írom le), azt sidehug-al elegánsan kivégezni. Én a mai M48 duplánál egy Pershinggel bénáztam hasonló módon.
  • R3nton
    9 killes ace tankeres Cent7/1-es körömmel nem kerültem be. Hát én akármit csinálok ezekben az eventekben sose nyerek :D
  • Oddball29
    Igazából nagyon nem tudom kommentálni. Manőverezni a legvégéig nem kellett, mert házhoz jöttek a pofonért. Addig fasza volt. A másik uccsó saját tank meg feladta, és elkószált a bús fenébe harc helyett.
  • Darun
    Mozdulatlanul simán el tud tűnni. Velem is volt már olyan, hogy felspottolódtam, leszedték a láncom, még se lőtt rám senki, mert a mozdulatlanság miatt eltűntem. De olyan is volt, hogy álló Hellcat elé (aktív volt az álcázás és a periszkóp) úgy kijött a szikla mögül a kamu M10-es, hogy csak akkor spottolódott fel amikor kilőtt. Pedig kb 70 méterre lehetett tőlem.

Most meg kidobott a játék spam miatt. Holott nem csináltam semmit. <3 WG
  • Oddball29
    Ha a völgy felől mész, a viadukt jobb szélén érdemes a nyomulást erőltetni, mert nehezebben kottáznak úgy szét fentről. A végén a Stug ellen lehetett volna tolatós támadással ("sidescraper") próbálkozni, mert a 45 mm-es oldalt nem overmatcheli.
  • Kronos79
    A láthatóság úgy lett megoldva, hogy a tőled egyre távolabbi célpontok egyre ritkábban frissülnek. Tehát az előtted álló tank láthatósági frissítése folytonos, de a látótávod maximumán pl. 3mp. Ezért történik meg az, hogy az ellenfél éppen egy szikla mögött állva eltűnik, mert nem látod, de kijön, lő és mire frissítene a láthatóságod már vissza is ment. Persze a frissítési idő lejárta miatt még meglátod, de megjelenítéskor már a szikla mögött jelenik meg.
    Ez az egész szerver korlát miatt lett így csinálva. Javaslom, hogy ha ilyen eset van és az ellenfél eltűnik, menj vissza a fedezékedbe!
  • kesebaro
    Zsír :) Én pershingel nyertem. Aranyat mikor küldik ki?
  • wildstorm
    Köszi a tippeket, megfogadom!

okosszöszi26 két verziót tudok elképzelni a gondodra:

1. ez egy kretén játék (számtalanszor láttuk már)
    2. amikor előre jön a fedezékből akkor látótávolságon belül van, amikor hátramegy akkor pont kimegy a látóteredből. Én ezért nagyon imádom az xvm-es térképet, mert fel van vonalazva meddig "látok" el és akkor lehet az ilyesmivel számolni.

De el tudom képzelni, hogy közel is ezt csinálja. Abban még lenne is logika, hogy nem látja azt az ember ami egy szikla vagy ház mögött áll. De amikor a heavy tank eltűnik a mező kellős közepén 250 méterre tőlem azért, mert ÉN lelőttem a lánctalpát és mozdulatlan. Hát az epic fail... :D
  • nemtudommivan
    Eljen!!!! :)
  • kissd
    Na ugye, hogy visszautasíthatatlan az ajánlat? :D
    Neked odaadom 100k-ért :D De csak azért, mert nagyon lelkesedsz :D
  • kissd
    Nyugi belejössz.
    Én se vagyok egy nagy spíler (sőőőt), de egész jól elvagyok :)
    Bár azt halkan hozzáteszem, hogy ha 3x 0 dmgvel végzek E4-el akkor tudok morcos lenni :)
  • kissd
    Lenne egy kérésem a nagyon nagy spílerektől, hogy a végén még a stugot kellett volna lőnöm, vagy jó 5let volt elmenni a t40-ért?

Typet34 malac

Köszi a véleményeket.