418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Oddball29
    Én majdnem kikapartam a szemem vele, de még a szóráskép-buff előtt szenvedtem vele.
  • Eagle16
    Én most mentem 3 csatát, egyikben sem volt lag
  • foxbat88fx
    az egész game laggos
  • kisokka
    Az EU2 is ilyen? Mert akkor mára ennyi. Örülök neki, hogy csak 4K sebzés kellett volna, és megvan az 50K...
  • foxbat88fx
    ezt a megalagg-ot :D
    nézzétek a general chatet :D
    banfest van :D én is kaptam 3 napot :)
  • Eagle16
    A T54E1 elég jó tank lett a top ágyúval, 4-5k sebzés nem ritka vele.

Az a jó, hogy prémium lőszer nélkül is nagyon jól elvan, T69-el azért elment átlag 1-2 HEAT tár simán...ezzel meg minden 4-5 csatában lövök el egy tárat talán. Tényleg ütős kis tank, 1560 sebzés 6,66 mp alatt azért korrekt :) Jobb mint a T69 a tierjében, a nagyobb alfa sebzés sokat segít.

Féltem tőle hogy a pontatlan és lassan célzó ágyú miatt nem fog tetszeni, de teljesen rendben van, nem vészes a célzási idő, nagyon messzire meg ritkán kell lőni vele, mert amolyan flankelős közepes stílusban jó vele játszani.

Eddig az egész ágon talán a T69 volt a leggyengébb, szóval mindenképpen megéri grindelni a T54E1-ért vele.
  • stork13
    Azért vicces, hogy kb 300 méter megtétele után Patrol Duty és Ace Tanker a jutalom...

• kisokka
    És megint iszonyúan laggol a játék. Inkább ezt kellene megoldani, mert jelenleg egy köpedék az egész.
  • yossarianHUN
    Majd szépen le lesznek nerfelve, pár hónap után. Akkor majd megcsappan a számuk, de gyanítom, hogy addig horror lesz a T10. Nekem mondjuk már régebben is horror volt, nem is bírtam sokáig cérnával.
  • yossarianHUN
    Még szép, és működni is fog, mindaddig amíg az emberek befolyásolható birkák, márpedig az emberek mindig is azok lesznek.

Bee: Majd meglátjuk, mindig vannak, akik már csak a presztizs miatt is erőltetik a T10-ben való játékot, vagy CW-re ismerkednek a tízeseikkel, vagy csak simán balfékok, és még azt is élvezik, mikor egy lövés után szanaszét lyuggatják őket.
  • kisokka
    Hát elég szarul politizálnak, vagy akkor már csak Trógerek lesznek T10-ben? Határtalan hülyeség az egész.
    Amúgy azt hiszem leszarom azt az ágat, azt hittem valami normálisabb lesz, nem ilyen tornyos-táras retek.
  • Bee
    De kinek lesz kedve vágóhídra járni? A T10 így játszhatatlan lesz.
  • Oddball29
    Én már elneveztem csillagrombolónak.

Azt nem veszem agyilag, hogyan gondolták ezt a hatos tárat a JT ágyúhoz négy bőven elég lenne.
  • wildstorm
    Eddig működik nekik, sajnos.
  • yossarianHUN
    Üzletpolitika. Az OP-sága, illetve a további buffok ígérete annyira felspannolja a játékosközönséget, hogy mindenki hanyatt-homlok rohan majd kihúzni és megvenni, nyakra-főre vásárolva a prémet, váltva a free xp-t, satöbbi. Minden új ágnál eljátsszák, csak egyre nagyobb formátumokban. Kezd elszaladni velük a ló.
  • kisokka
    Amúgy nem értem hogy nem szúr ez ott senkinek szemet, hogy mennyire durva így. 3K sebzés még alaphangon is kurvasok.
    Értem én, hogy 1 percig tölt utána, de maradjon csak 10 percig életben, legyen a fele lepattanó és még fel sem kell villannia, olyan pontos a kisebbik csúzli. Durva.
  • Pales27
    Én úgy hallottam, hogy a T62nek a valóságban -7° a lövegkitéríthetősége. Rosszul tudom?
  • kisokka
    Elvből én sem szeretem Kínát, de ebben a játékban csípem a kínai tankokat.
    A süllyedést meg már akkor megszoktam, amikor még csak az IS-2-vel játszottam, vagy a med ággal(bár ott 1-1 fokkal jobb a süllyedés). Eleinte mocskosul zavart, de a mozgékonysággal lehet kompenzálni: keresni kell egy másik utat.
    Ha csak ennyi a baja, én sem fogom megbánni. Bár már most szívom a fogam, hogy a Vizes lőszertartóra külön helyet kell spórolnom
  • yossarianHUN
    Nem marad így. Erősíteni fognak rajta. De komolyan.
  • Bee
    Az alapszabályok betartásával azért ez kezelhető (pl.: egyedül csak meghalni lehet). 2-3 tank elé nem nagyon jönnek ki randomban. A gond a lila T57 platoon-okkal szokott lenni. Full golddal tolják, bármit kicsontoznak egy pillanat alatt. Még szerencse, hogy ritkán futok össze ilyenekkel.
  • wildstorm
    Igen a Batmanek már nagyjából jók. Bár az más kérdés, hogy mennyi idő kellett ehhez a fejlesztőknek.

Egyébként nekem úgy általában a revolvertárral van gondom. Abszolút nem lenne a játékba való. Másrészt pedig sokszor jártam már úgy, hogy hősiesen harcolok és tartom magam. Alakul a csata. Erre a semmiből beront egy full táras, full hp-s revolver. Max. 2-t tudok belelőni mire teljesen lenulláz. Mert ugye 50-ből 45 nem pattan le. De gondolom nem csak én jártam már így.

Erre a német TD ágra meg már nem is mondok semmit.
  • davidbog
    Tulajdonképpen csak ez a baja. Meg az hogy kínai, sokan elvből nem játszanak kínai harckocsival.
    Jó gép a 113. A mozgékonysága nagyon jó, gyorsan fordul és terepen is tartani tudja a 40 km/h-t. A páncélzata se rossz, a torony félgömb/gömbsüveg forma a szokásos orosz/kínai 240/160/80 mm körüli páncélzattal. Persze a kupola gyenge pont. A test se rossz, minden irányból hasonló erősségű mint a T110E5, FV215b, T57, kivéve a teknő elejét az nagyon gyenge. Sérülésből kettő van ami jellemzi: lőszer és sofőr. Mindkettő akkor ha a teknő elejét átlövik, de azt azért nem mondanám hogy rendszeres.
    Tűzereje is rendben van. Átütése jó, ahhoz képest hogy a löveg szovjet alapú a célzási ideje is jónak mondható, DPM-ben se rossz. Csak hát nem valami sok az a -4° a löveg süllyesztésnél. A 121-nek pedig mindössze -3°. (Mellesleg szinte az összes orosz nehéz és közepes harckocsinak is ilyen 3-4°-os süllyesztéssel kéne rendelkeznie nem 5-6-ossal).
    Egy idő után hozzá lehet szokni. Én nem bántam meg.
  • Bee
    Ellenkezőleg. Ki lesz olyan balga, hogy támad, ha 4-5 ilyen van az ellenfélnél?
  • Bee
    Szinte mindegy, ki ül benne, játszva 4k felet tud sebezni. Pont ez a baj vele, szinte semmilyen tudást nem igényel. Bebújik egy bokorba, majd kitáraz az első célpontra. A camo-ja is jó, ezért lehet, hogy büntetlenül tárazhat.
  • Angelus1991ster
    Waffentróger szerintem egy olyan harci jármű lesz ami a pangó csatákban rendet fog rakni, gyorsabb lesz valamennyire a csata, ha szerepel. Egyik legvicccesebb amikor az ellen artyk között rendet lehet vele rakni. Teszten egy tárból meglett a Paszguccsi:D ilyenkor van az , hogy - egy neked , egy neked és neked is egy:D
  • Angelus1991ster
    Hát igen a Waffentróger. Remélem mikor szembekerülök vele , a használója piros effes lesz. A papír külső halálosztót rejt ( azért írom, mert nincs benne a katonák modelje és animációja - ami érthető , hogy miért nincs benne:P ).
  • Bee
    Szerintem a sebességéből vesznek vissza és a töltésidejét nerfelhetik.

@Wildstorm: a Batchat és az 50B szerintem megfelelően kiegyensúlyozott, a T57 és a Foch OP. De ezek sehol sincsenek a Waffentrógerhez képest, amit sajnos behoznak a játékba.
  • wildstorm
    Szerintem a megfelelő szintű nerf ami a Foch 155-höz kéne az az lenne ha kitakarítanák az egész játékból. Az összes többi revolvertáras szörnyszülöttel együtt.
  • Angelus1991ster
    Milyen szinten nerfelhetik vajon a Foch 155-öt? Töltésidő? Célzás sebessége? Sebesség?
  • kisokka
    Azért ez végig jellemző az egész kínai ágra, hogy szar a gun depression. Viszont a 113 jól mozog heavy létére és meglep, hogy a 121-re azt mondod, hogy nem.
    Szóval az lenne a legnagyobb baj a 113-al, hogy nem tud lefelé nézni?
  • Bee
    A Foch 155-öt nerfelni fogják 9.0-ban, de szerintem érdemes. T7-ig élvezetes TD-k vannak, a hetes foskupac, T8-tól elvileg végig jó. Ha a heavy ágat kihúztad, akkor csak a lövegeket kell fejlesztened, motort+rádiót a másik ágból megkapod.
  • bekescsaba
    talán ugyanaz mint a 121-nek.

Egyetlen tankom, amit megbántam. Sajnálom, hogy időt energiát pazaroltam rá. Persze bizonyos körülmények között irtózatos tud lenni, de ha rámegyek egy autó roncsára, már az eget lövöm vele. Még azzal is megbarátkoznék, hogy a leglassabb 10-es med, gyorsulása csapnivaló, flankelni nem lehet vele. Megoldanám. De hogy semmit nem lehet süllyeszteni az ágyúján, na ez teszi játszhatatlanná, s ez a baj a 113-al is.

Nem lehet dogfightolni egyikkel sem.
  • Angelus1991ster
    Sziasztok! Van értelme nekikezdeni a francia TD ágnak? Van értelme a tier10-esig (ha nem nerfelik később)? Válaszaitokat előre is köszönöm!
  • kisokka
    A 113-al mi a baj egyébként? Sokan mondják, hogy nem jó, meg csatákban se látni nagyon.
    Most próbálgatom teszten, de annyira nem tűnik vérszarnak. Valami baja mégis lehet, hogy ilyen kevesen rajonganak érte, mi lenne az?
  • xotyi
    Van benne valami:D bár én még nem vettem se goldot se prém tankot.. szal kezdő függőség:_D
  • kisokka
    Ez a Waffenträger így marad, ahogy a teszten is van, vagy módosítanak rajta? Eltoszott op...
  • voivod32
    Igen, ....és mégis, mert függő állatok vagyunk! :D
  • voivod32
    Gondolom, ehhez a képhez nem kell különösebb komment, elég, ha a kép készültének meccsbeli időpontjára néztek... ugye ismerős?
    [IMG][/IMG]
  • xotyi
    Pont ezért bosszantó a dolog, mert kikapcsolódás helyett az agyfasz várja az embert. :/
  • madmanic
    +1