418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• davidbog
    Elférne a K-91, csak nem a harkovi ágban, hanem valami kiágazásként.

Ez a 100 mm U8TS pedig megkerülhetetlen tier 10-ben. Mivel a 115 mm U5TS simacsövű ezért nem játszik. Úgyhogy tier 10 közepesre vagy a 100 mm-es vagy a 122 mm M-62T2. A 130 és 152 mm-esek túl nagyok, bele se férnek egy közepes harckocsiba. A 85 mm-esek és 100 mm-esek pedig gyengék, hála az agyontápolt többi tier 10-es lövegnek...

A 122 mm-es szerintem pont a kínai ág miatt felesleges. Ott a négy tier 9-10-es gépből háromnaknak ez van. (A WZ-111 1-4 is jobb lenne ha ezt a 122 mm-est kapná meg, mert írtózatosan néz ki azzal a 130 mm-essel.) Ha az Object 430 122 mm-est kapna akkor ugyanaz mint a 121, a 430U pedig csak a 160 mm-es homlokpáncélban különbözne a 121-től. Ráadásul valószínűleg ugyanolyan szar lövegkitéríthetősége lenne mint a 113-nak és a 121-nek, mivel az a 122 mm-es IRL is csak annyit tudott.
    Így a 430 + U8TS kombinációval legalább lesz egy T-62A és 121 keverék is.
    Én a valóságban se szeretem ezeket a szovjet 122 mm-es lövegeket. A 130 mm-esekben sokkal nagyobb potenciál lett volna, csak jött az ostoba max 50 tonna rendelet aztán nem lett semmi a 130 mm-essel szerelt harckocsikból.

Nekem nem hiányzik egy 170-180 mm körüli löveg. Sokszor még a 152 mm-esek is túl nagyok. Már a 150-155 mm-eseknél a nagy sebzés és a nagy átütés miatt a többi paraméter többnyire elég silány egy nagyobb löveg még szélsőségesebb lenne. Mondjuk ettől függetlenül lehetne mondjuk SU-203 csak épp elég játszhatatlan lenne. :D
    Nekem egy normálisan adaptált 152 mm-es kéne az orosz TD-khez, a BL-10, M-64-et meg visszanerfelni a valós tudásukra. Gusztustalan, hogy az Object 268 a legnagyobb tűzerejű (átütésben és DPM-ben is) gép a 152 mm M-64-el, miközben a valóságban pont a gyenge löveg miatt nem lett belőle sorozatban gyártott harcjármű.
  • lammaer
    Hát, ha nagyon pró lettél volna, akkor miután ellövi magát az ellenfél, akkor úgy táncolsz hogy lövésre helyet adsz az E75nek.

Persze ettől nem nyertetek volna, de akkor aztán végképp nem szólhatott volna senki semmit :D

Nem mintha én ilyen izgis szituációkban képes lennék ilyen hidegvérrel cselekedni meg ráérezni hogy mikor kell bevetődni megint, ezért yrtam a "nagyon pró" részt.
  • Ry0K3N
    Goldammo rinya incoming in 3...2...1...
  • yossarianHUN
    Bánja a fene, felőlem aztán csinálják, csupán együttérzek azokkal, akik némely erősebben páncélozott jószággal nem tudnak érvényesülni a T10-es ereszdelahajamatban.
  • lammaer
    *jársz
  • lammaer
    A kérdés az, NEKED miért fáj hogy más mire szórja el a goldját/creditjét? :)

Rosszabbul nem jár hogy az AMXet AP vagy gold kopogtatja... :)
  • yossarianHUN
    Nekem mikor AMX 50-100-zal mentem, akkor is sokszor megesett, hogy T10 csatában folyamatosan kaptam a goldot az arcomba. Legalább tudnák mire kell használni, ha már apu kifizette.
  • lammaer
    Csak a halott 50B a jó 50B, azért :D
  • lammaer
    Te meg mi a tökömért nem repülőzől? Arról volt szó hogy véglegesen itthagyod a játékot és készülsz a másikra. Nem találtad meg az uninstall gombot? :D
  • lammaer
    Hát, cirka 6 perc alatt csak a capelő zászlóig jutottál, gondolom egy darabig fentről nézegettél lefelé. Meg amúgy is, ott még csak lefelé kellett menned a lejtőn, szóval még bele sem kezdél a hegymenetbe.

Mondjuk tény,nem rakéta a church, de én top tankként biztos hogy toltam volna vele előre - gyanítom hogy azok a piros KV1Sek azért nem voltak olyan húdebátrak hogy ne lehettél volna támadóék.

Aztán persze lehet hogy ártatlan vagy, és egyszerűen sak szarúl jött ki. De erre mindjárt két poszt és képfeltöltés is?
  • Oddball29
    Egyébként egy E5 tegnap nagyon ráb@szott erre a goldspamra, két HEAT-et is benyeltem Leo 1 lövegpajzzsal.
  • madmanic
    Az normális, hogy a medium event eredményét közzé tették napokkal ezelőtt, az nyeremény meg sehol?
  • Szpecnyaz
    Kell a pénz az új német ágra.
    voivod: az a sírás amit ti csináltok minden vereség után, nincsen ebben semmi szubjektivitás
  • voivod32
    Látod, az hogy mi számít sírásnak, igencsak szubjektív dolog!
    Egyébként, memóriafrissítésként: az egész szarrágás ebből: #268701 indult ki!
  • Oddball29
    Talán eddig kétszer álltam a kasszához ebben a hónapban. Vennem éppen nem kell semmit.
  • 400V
    Én ezért játszok max tier 8 ig. Bármelyik tier 8 as tankal lehet durvulni és még jobb is mert néha 2 tierrel nagyobbakat szedhetsz szét. Tier 10 be semmi extra nincs, te vagy a legnagyobb neked kell szétszedned mindenkit.
  • gseldon
    Hogy sírjak én is :DDD
    Tegnap Airfield pálya Tier10 meccs, már a vége felé 5 killnél vagyok T-54-el. Ellenfélnél 5-en élnek, nálunk velem együtt 3-an. Egy E-75 cappeli az ellenfél bázisát, de az ellenfél is a miénket. Kb 40 ponttal előrébb járunk, mint ők. Látom, hogy egy ellenséges IS-7 megy resetelni az E-75-öt, én meg a seggében folyamatosan lövöm, de rám se hederít. Így aztán legyorsulom és pont abban a századmásorpercben sikerül beérnem mellé amikor rálőne az E-75-re, így felfogom a lövést. Ezt még kétszer eljátszom, minden alkalommal tánvolva az ágyúja előtt, hogy ne tudjon rálőni az E-75-re, nem is tudott egyszer sem, amíg meg nem haltam. Addigra cappeltünk, de sajnos ők is, mert többen voltak a körben, gyorsabban ment nekik, így draw lett a vége. Lényeg, hogy még én voltam a noob az E-75-nek aki MIATTAM nem tudott lőni... LoL... Még szerencse, hogy páran csapatból akik halál után nézték értették, hogy miért csinálom.
  • Szpecnyaz
    Én a kredit miatt játszok vele. Meg am az 50B számára oly mindegy hogy mivel lőnek rá. Inkább csak zavaró ez a skill hiány T10ben.
  • madmanic
    Amíg 10-15 csatával lehet sebezni 50000 damage t, pont megkeresik az árát.
  • 400V
    Szerintem simán elférne a K91. Van egy csomó verziója ott vagy 4 féle. Végre nem sablonos tank hanem más egy kicsit.

Hát a sima Object 430 al nem kritizálni akarom a soviet ágat de az Object 140 is U8TS el van. Nem látom az értelmét minek még egy 3. U8TS es löveg. A Kínai 10 es med nem op a 122 es import soviet lövegével? Simán lehetne ellenpárja. Ez csak egy játék.

Mindegy nem mi döntjük el és ne is vesszünk össze ezen!

Amúgy az itt a baj meg az frusztrál hogy a németeknek van nagyágyúja (170mm) de a sovieteknek nincs max csak artyba!
  • Szpecnyaz
    Sry hogy valami konkrét, játékkal kapcsolatos dolgot is meg mertem említeni, legközelebb ügyelek rá hogy inkább a vereségeim miatt panaszkodjak.
  • voivod32
    Ejnye Szpecnyaz! Csak nem rinyálsz?! :D
  • Oddball29
    Hát ezért nem kell tízessel játszani kedvezményes lőszer-hétvégén. Én is csak kicsillagoztam a medeket, oszt kész.
  • Szpecnyaz
    Egyéb téma.
    Ez a gold ammo spam T10ben egyre nagyobb undort ébreszt bennem. Tegnap szinte csak az 50B-vel mentem, de arra is állandóan golddal lőttek.
    T110E5, Obj 268, T62, csak hogy egy párat említsek. És nem is az volt hogy csak 1 lövés, mert éppen az volt nekik betöltve. Hanem 2-3 lövés egymás után, csak úgy sistergett a páncélom.
    Kérdem én mi a picsáért jó ez?
  • voivod32
    Ez odabasz majd! :D
  • davidbog
    Ezt a K-91-et linkeltem én is ide. A haditechnika topikban meg is beszéltük, hogy a tornyos verziója egy vicc. Gyakorlatilag működésképtelen és nincs összhangban a leírással se. A felépítményeseket nem linkeltem be oda de azok egy fokkal jobbak.

Ez a T-84 nekem is új. Nem tűnik rossznak. Az állítható futómű és a kicsi méret jó, de ezeken kívül nem nyújt többet mint egy T-54.
    Viszont nem illik bele a WG elképzelésébe mint az Object 416 utáni tier 9-es. Az az ág a harkovi gyár gépeiből fog állni, tehát Object 400-asok. Ez a T-84 pedig az uraliaké, azoké az Obejct 100-as gépek (T-44/54/55/62/72/90).
    Tier 10-nek elég lesz a 430 is nem kell az a korcs 430U.
  • NH3CL
    "Köcsög fideszes" :D

Ez az über...
  • voivod32
    Szerintem semmit. Én sem szoktam, mindig tervezem, de mire kilépek a garázsba, megnyugszom.
  • Ry0K3N
    Na tessék már lenyugodni mennyetek húzzatok artit vagy TD-t :D
  • Master91
    Le fideszezni engem számomra nagyobb sértés mintha leköcsögöznének...

Akkora X-et raktam a jobbikra, és fogok most is hogy 5 szavazatnak fogják számolni..

Kultúrázásról meg ne te oktass
  • madmanic
    A legtöbb játékos fórum ilyen, nem kell vele foglalkozni.

Kérdés: núb -e vagyok?

Hullik a csapat, hogy öröm nézni, látom, hogy 11-5 re megy az ellen cumi lesz a vége, bemegyek foglalni, ketten követnek.

Utolsó pillanatban lehúzzuk a zászlót ( megnyerjük), utána még kilő valaki, erre azok akik legelőször döglöttek meg obégatnak, hogy capnoobs...

Erre mit kell válaszolni..?
  • Ry0K3N
    Egy HE-vel pofán keleltt volna durrantani hogy reseteld aztán lehetett volna tovább lövöldözni. De ha van esély kinyiratni magad ezért nem érdemes hacsak nem érkezik meg a segítség.
  • kissd
    Ja bocs nem védi a jt meg e100 hanem foglalja :)
  • voivod32
    Nem mindenki tudja kultúráltan tudomásul venni, ha beszólnak neki. Azt csak az köteles, aki tőle kapja az oltást.
    De legalább, tartalmas, hasznos poszt volt, amit nem szükséges moderálni...
  • Ry0K3N
    Elmegyek egy fél órára erre meg idecsináltok 40 postot :(

#268744 az azért nem lenne jó mert akkor meg azzal jönne mindenki hogy HUNS lepratelep lenne az egész topic ahol mindenki a HUNS-osok seggét nyalja
    De komolyra fordítva a szót jó ez így ahogy van egyenlőre ha tényleg olyan a helyzet Speci tud törölni végső esetben. Azzal meg ha valaki postol valami eredményt tegye nyugodtan, 15k csata után valahogy már mindennapos ha megy egy jó eredményt 2k XP körül de postolni sem érdemes mert az ember már nem számolja. Ezért másé sem nagyon szokott érdekelni így azokat a postokat már zsigerből ugrom át.
  • kissd
    Megtörném a sírásfolyamatot :)

Kérdés a következő:
    Pálya mountain pass.
    T110E4-el megyek visszafelé bázist védeni amit egy e100 és egy jagdiger véd.
    Fostam, hogy kiszednek ezért elkezdtem hulldownban lövögetni a jt-t.
    Pattantam, mert nem láttam rá normálisan.
    Ilyenkor rá kellett volna rontani mindkettőre, vagy betölteni he-t azt lesz ami lesz?

Replay van, de csak otthon, majd feltöltöm.
    Tudom, hogy én basztam el (meg is kaptam, hogy yellow noob player:D), de hogy lehetett volna a vége?
    Mert persze, hogy lecappelték :(
  • voivod32
    Nem lettünk kiközösítve, csak általuk. Azért jár ide jó néhány ember, ekivel mindig meg lehet találni a hangot. Akkor is , ha rinyálsz, akkor is, ha örülsz és akkor is, ha kérdésed van. Ők valószínűleg a való életben is ÉRZŐ EMBEREK, akik fel tudják fogni, hogy mindenkinek szüksége van rá, hogy meghallgassák.
    Na , miattuk járok én ide, és mindig NEKIK teszem ki a posztot, mert kíváncsi vagyok a véleményükre. Akkor, is , ha negatív, de legalább biztos lehetek benne, hogy azt a véleményt civilizált, kultúrált, és nem flegma , lekezelő, nagyképű stílusban fogalmazzák meg.
  • 400V
    Volt 25 csatás vereségem egy huzamba! Nem jöttem ide sírni!
    Esett a színvonal fél év alatt hogy már nem tudok napi 1,5 millió kreditet kifarmolni csak 1 milliót a kezdők miatt! Nem jöttem ide sírni!
    Rengeteg hobby játékossal találkoztam és egyre több van belőle akiket nem érdekel a stat csak a hangulatért játszanak! Nem jöttem ide sírni!

Szerintem mindenki tapasztalja ezt a helyzetet és ha teli írjuk a fórumot betűkkel semmit nem fogunk befolyásolni vele. Aki erős alkalmazkodik, aki nem az delete game és már is nincs idegeskedés. Tök egyszerű ha szeretsz játszani akkor elfogadod.
  • NH3CL
    Egy újabb nap a paradicsomban...
  • Master91
    Hát...
    anyád a fideszes!