banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• gseldon
    Hogy sírjak én is :DDD
    Tegnap Airfield pálya Tier10 meccs, már a vége felé 5 killnél vagyok T-54-el. Ellenfélnél 5-en élnek, nálunk velem együtt 3-an. Egy E-75 cappeli az ellenfél bázisát, de az ellenfél is a miénket. Kb 40 ponttal előrébb járunk, mint ők. Látom, hogy egy ellenséges IS-7 megy resetelni az E-75-öt, én meg a seggében folyamatosan lövöm, de rám se hederít. Így aztán legyorsulom és pont abban a századmásorpercben sikerül beérnem mellé amikor rálőne az E-75-re, így felfogom a lövést. Ezt még kétszer eljátszom, minden alkalommal tánvolva az ágyúja előtt, hogy ne tudjon rálőni az E-75-re, nem is tudott egyszer sem, amíg meg nem haltam. Addigra cappeltünk, de sajnos ők is, mert többen voltak a körben, gyorsabban ment nekik, így draw lett a vége. Lényeg, hogy még én voltam a noob az E-75-nek aki MIATTAM nem tudott lőni... LoL... Még szerencse, hogy páran csapatból akik halál után nézték értették, hogy miért csinálom.