418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• nemtudommivan
    Az első mondat kérdés volt.
  • pointer4
    Akkor a jagpze100 egy sokkal sokkal szerencsésebb tank mint az obj268 XD

Jacktor: átírtad te gaz :P
  • nemtudommivan
    Az AMX 50-100-nak is olyan megbízhatatlan lesz a lövege mint az arl / M4 45-nek. Nem igaz hogy full becélozva is a földet lövi !!!! Ha meg nem várom meg akkor csak a jó isten tudja hogy hova fog lőni, de hogy a célt nem fogja eltalálni az majdnem biztos.
  • kisokka
    Azt hiszed a JE100 nem pattan le semmiről? És még bosszantóbb is, mert várhatsz 21 másodpercet az újratöltésre...
    Persze én egyszer nem vettem bele goldot, nem is tartom szükségesnek, de véleményem szerint, ahonnan a 299 pen lepattan, onnan a 400 is le fog nagyrészben. Persze olyan helyre a gold hiányában nem lövök, ami esélytelen nélküle. Ha valakinek van credit hozzá, akkor játszon azzal, ha akar. Ezzel sem célozgatni akarok, csak van, aki csóróbb.
    A kollégával ellentétben én nem tartom jó snipernek a JE100-at, sokszor lő mellé olyan helyzetben, amikor nem kellene.

Ettől függetlenül jó buli, elég nagyot lehet az ellenfélbe füstölni, de azért biztosan nem adnám el a JadTigert. Inkább gyűjts még rá, nehogy csalódj. Eleinte jó mókának tűnik a nagy sebzés, aztán vagy megunod, vagy nem.
  • kissd
    Azt hiszem ami nem megy, nem erőltetem. T54 10 meccs 10 loss... 1000-es átlagsebzéssel :) Elszégyellem magam :)
  • Maala
    "Nem nagyon, mert nem oda megy a lőszer, ahova célzol"

Ez puszta szerencse dolga, semmi más.
  • Szpecnyaz
    Véletlen. Meg ha minden jól megy, akkor együtt fogunk működni velük.
  • NoparaWot
    Ha ezt a replayt megnézed, itt is látni, hogy eléggé sokszor lepattan - de ettől függetlenül eléggé pro tank, és az is aki vezeti :P

http://wotreplays.com/site/359552#tundra-patriquojaner-object_268
  • Jacktor
    Álcát írtam. A páncélt direkt nem említettem mert az konkrétan az egyik előnye :)
  • Bee
    A CW térképet nézegetve felvetődik bennem a kérdés, hogy a HUNS kihúzta a gyufát az EFE-nél? A keleti hadjárat után most az ibériai félszigeten is megjelentek, mintha követnének bennetek. Véletlen csupán?
  • pointer4
    Nem nagyon, mert nem oda megy a lőszer, ahova célzol. És az E100 tornya is már már komoly probléma vele néha.
  • GabeE3e
    "mindent át lehet lőni vele," úgy véled ez az Obj-re nem jellemző?
    Mondjuk ha azt is csak golddal használnád,lehet az is átütne mindent,bár gold nélkül is visz mindent.
  • NoparaWot
    wow, ez egy nagyon pöpec leírás, köszönöm szépen:) 18k exp és meg lesz :)
  • pointer4
    Én jobban szeretem a jegpze100-at mint az obj268-at, sőt az átleg sebzésem is sokkal jobb vele. Sokkal jobban használható városban, nagyon fasza a páncélja, mindent át lehet lőni vele, és pontos. Ezek közül egyik se jellemző az obj-re, és sniperkedni se elég pontos. Bár a camo tekintetében nincs kérdés, abban az orosz nyer.
    Fordulni persze lassú, érdemes a kollegák mellett maradni, az az ellenség, akibe már belecsördítettél 1200-őt, arra a kísérők úgy is mindig szívesen rávetik magukat :D
    Egy batchat arty se veszélyes rá, jó ha 2-300akat tud bele sebezni. OBJ-t meg kiszedi egyből, bár mostanában nem nagyon kell artyktól félni :D
  • Master91
    0 álcát írt :D
  • NoparaWot
    na végre egy pozitív válasz :):D
  • pointer4
    Nulla páncélja van az eszed tokjának :P
    T110e3 után az első jól páncélozott TD.

• NoparaWot
    Na egész jól megy most JT :D izgalmas köröket kapok :D

Replay

• madmanic
    köszönöm uram!
  • bigmano
    Gratulálok!
  • madmanic
    Pénzügyi Tranzakciók.
    Dátum: 2013.10.22. 13:17:56
    Aranyat kaptál: 3 000

Navégre...
  • Maala
    Hát, amíg a Conq GC nem mutatta meg magát, nem nagyon akartam kimenni, hisz 22mp-s töltésidő alatt azért simán becéloz. Aztán megláttam, hogy a T30-unk még ott van mellettem. :D
  • NoparaWot
    REPLAY

• kHares
    Jesszus, vigyázni kéne azokkal a gyógyszerekkel, egyértelműen torzítják a valóságot. Az egyik legjobb és legmókásabb tankra ezt mondani? Na majd a t69 "kárpótol"
  • NoparaWot
    thx :)
  • pecaboy
    Én is hallottam, és én is cáfolom. Nem egyszer lőttük ki egymást szemtől szemben.
  • lammaer
    Fene, azt hittem csak én ismertem ki ennyire foximaxit :D
  • pecaboy
    Itt szerintem az lehetett a gond, hogy túl alacsony volt a sebzés. Kiskaliberű löveggel nem mindig lehet 1-shotolni a láncot. Attól még megsérülhetett, csak nem ment tönkre.
  • Jacktor
    Mert olyan mint Feri, böszme. Emellett nagyon csap ugyan, de 0 álcája van, ami igencsak átgondolt játékstílust kíván.
  • kissd
    Azért szeretik az obj268-at mert úgy fordul mint állat és ráadásul mobilis is. Nekem nincs egyik se úgyhogy a másik kérdésre nem tudok válaszolni és semmitöbbet nem tok elmondani kérem kaccsojja ki.
  • kissd
    Igen tapasztalom az ilyen napokat.
    És az a vicces, hogy most játszok relatíve (nem kiröhögni:D) jól.
    Az első 4-5 ezer csatám nagyon esetleges volt, de akkor még nem volt t54em.
    Mióta megvan és már fullos nagyon sokat szívok, de nem idegesít, mert 10ből7x nagyon funos körök vannak vele csak nagyon sok a vereség :) Meg is tartom örökre :) főleg, hogy a t62ről megoszlanak a vélemények. Meg kihúzom majd az objectet is remélem az is patent paripa lesz :)
  • NoparaWot
    Hali - tudom hogy pár wotfórum téma foglalkozik/foglalkozott már ilyenekkel, de azért mégis kíváncsi lennék itt a ti véleményetekre:
    Nem sokára kifejlesztem az JgpzE100-at, és nem tudom eldönteni, hogy megéri-e érte eladni a Jagdgigert (Crew miatt is, pénz miatt is) - Van olyan jó a jgpz, hogy ne bánjam meg a JT eladását ?
    A másik kérdés, hogy Jgpze100-at miért szeretik sokkal kevésbé mint az Obj268-at ? :p
  • Ry0K3N
    Vannak ilyen napok. De nekem a randomisten a jó oldalát mutatta a T54-em felé. Nem kapok annyi katasztrofális csapatot általában pedig nem nagyon platoonozok. Legjobb példa van két azonos tierben lévő artim két különböző nemzetnél. Közel azonos csataszám kis eltéréssel, kb 200 körüli. És közel azonos átlagsebzés ismét minimális eltéréssel. Az egyik viszont 49% winrate másik meg 52 vagy 53%. Szóval jah, vannak ilyen esetek mikor a random az egy gépemet rohadtul utálja. T62 is úgy néz ki ilyen mert egy jó kört nem tudtam vele menni.
  • JeffDunham
    "A t69hez meg jó szórakozást.. MUHAHAHAHAHAHA... ha akarod, előre megfogalmazom a hozzászólásaidat vele kapcsolatban."

Éééééén is megtudnám fogalmazni. "Ez mi???? Milyen tank? Na most hagyom abba ezt a ***** ágat."
  • killbull
    Boldog szülinapot utólag is!
  • kissd
    Ja és tudom, hogy t54el az elvárható minimum sebzés legalább 3000 körönként, de én átlagpista vagyok :D
  • kissd
    Nyugtasson meg aki ordenáré nagy spíler, hogy annak is van olyan sorozata, hogy 6x loss egymás után. De csak T54-el. Azért mert azt a tankot szeretem. TypeT34-el még a legnagyobb esélytelen csatákat is megnyerjük, de t54-el, egyet se :) Pedig ilyen jó kis 2-3 ezreket sebzek, de mindig loss :)
    Arról nem is beszélve, hogy 50-el megyek e75 felé erre arty fogja és belémlő 1200-at... :)
    Most néztem 47% a winrate t54-en... szegény mi lenne ha még utálnám is? :D
  • JeffDunham
    Mind a kettő magyar felirattal van. Ráadásul még a Dzsatubén is. A breszti erődöt vagy fél éve tervben van hogy megnézem, jónak tűnik, belepörgettem kicsit.
  • Ry0K3N
    Csöffit folyamat oda pakolja mégsem panaszkodom miatta sőt ott lehet legjobban kengyelfutó gyalogkakukkot játszani.
  • lammaer
    Most vesztettél körülbelűl 1000 effit, ha el kell magyarázni hogy egy T7es light tanknak mi a dolga... :D

A t69hez meg jó szórakozást.. MUHAHAHAHAHAHA... ha akarod, előre megfogalmazom a hozzászólásaidat vele kapcsolatban.