World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pointer4
A konvektort ? :D
Még egyszer leírom, aki szeretne századoszni az kérem látogasson el ide és regisztráljon, lehetõleg az itteni vagy az ingame nevével.

LINK

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

GabeE3e
Most nézzétek meg,hát lehet rá haragudni ?<#lama>

There is but one rule: Hunt or be hunted.

agyam eldobom <#sniffles>

nekem is kellenének ilyen szakasztársak
patchaou
Úgy, hogy a két szakasztársa csinál 12 killt, neki gyakorlatilag meg sem kell mozdulni érte :)

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

teszten nem nagyon találkoztam vele... igaz ott nincs sok tier5 player...
meg azt se feledd el hogy a KV orosz :)
Eagle16
link

Keresd csak ki...igaz, legrosszabb eset, de akkor is elõ fog fordulni néha.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Mondanám, hogy véletlen, de mint tudjuk véletlenek nincsenek. Valószínûleg egy kicsit meg van támogatva, és nem szívatóágon van.

Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.

gw pantherek???? az tier7es.. Kv meg 5ös... sosem fogsz te azzal gw panthert látni
Eagle16
Én is Is-7-est adtam el, visszavettem a KV-1-est...bár hamarosan GW-Pantherek fognak rálövöldözni, szóval lehet hogy ez is kuka és maradnak csak a közepes tankok.

Az is valami? Igaz,egy szem artymmal próbáltam duplázni,azt tegyük most félre(kurva artyk),de az artyk szarok volatak azt írták..Látható hogy 60% esély...persze..a 0-ás sebzésûebõl egy lõtt 1-et!!
Ha meg pirosak akkor azért bukta...egyre kevesebbet van kedvem játszani,pedig a játék jó lenne( hibákat leszámítva),mára is feladom,pedig nem mentem sokat...

Azt én is Karneválnak. Jó, hogy túl vagyok rajta, nagyon nem szerettem.

Reaper
Mi csak konklávénak hívjuk, a tier8-ast meg karneválnak:)

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Conqu(error) <#eplus2>

de hogy képes össze szedni egy ilyen gyenge játékos egy olyan kurva nehéz medált ami még nekem sem megy?!
Reaper
Lol! Mai nap best momentuma, North america pályán, fullos Konklávét (Conqueror) belefolytottam a tóba Tigris 2-vel...:))

A válasz egyszerû: a WG gondoskodik róla, hogy az ilyen játékosoknak is meglegyen a sikerélménye.

ezért adtam el t10 t9et!
Éppen most fakadtam ki magamban hasonlóképpen.
Egyszerûen a high tier játszhatatlan a sok agyhalott meg az arty-k miatt.
Egy tipikus kör.

Az IS-7 lõtt egy azaz egyet. Mijafaszom drága a lõszer?
Egyszerûen mint a birkák mennek ki az öt arty elé a nyílt mezõre aztán csodálkoznak amikor szarrálövik õket.

itt a másik gyökér állat... szintén E-75-el volt és szintén semmire nem volt képes....
az ilyennek hogy van Kritikus együttmûködés medálja???
Kritikus lófasztsetettem medált kellene kapnia -.-"
megjegyzem lucky medál neki is van...
akarom mondani: aranyat

persze, goldot jó így is venni :d
Néha van 1-2 bugos akció, vagyis volt, sajna már ritka. Mikor a T14 mellé adtak 1000 atanyat 6,95 euróért az jó volt. 14 euróért lett egy T14-em 2 garázshelyem meg 3500 aranyam.

na ISU-val csak veszíteni lehet -.-"
berakja a fasszopó 300 effis gyereket E-75el hozzánk top tiernek... és fullos tankkal 8-7esek ellen tudott sebezni 300at... anyám borogass!
az ilyet fejbe kellene lõni az anyjába :D 26 az effije E-75-el 507 csata után
Milyen rendesek hogy a Löwe mellé, milyen sok automatatûzoltót adnak! xD
Van olyan papucsállatka aki veszi ezeket vagy a WG csak úgy unalomûzõként pakolja ezeket össze?

ahahahha sima gyökér csapatban is 3300dmg-ét kisebeztem :D
Nyehehe. Idén megnéztem ezt a sorozatot, marha sok utalás van benne a firefly-ra. :)

Az egyik kedvencem, amikor két kínainak lenyom valami dumát mandarinul.
Csaj kérdi: te jártál kínában?
-Nem.
-Akkor honnan tudsz kínaiul?
-Csak egy sorozatból, amit kedveltem. :)

BL10 nagyon hektikus, és tény ami tény tiszteletet parancsol, fõleg t8 csatákban, de a többség akikkel játszok megtanulta, meg kell várni míg lövök, utána szabad préda vagyok. Meg tényleg idegesítõ mikor sniper-t kapok vele majd 4-5 körön át semmit nem akar eltalálni, v ha mégis track, critical....stb. Ilyen load time mellett ezek elég fájó dolgok :D

Számomra sorrend:
Ferdi
Isu
AT15
T28
Acmle48
Proto
su-101

Persze ez annyira szubjektív....de t6 után talán t8-t érzem a legjobban balance-olt tiernek, szóval a sorrend nem annyira mérvadó, inkább egyéntõl függ, kinek melyik játékstílus áll jobban: odab.szok 1 nagyot, majd charge....v néha a kevesebb több elvét alkalmazva bízok a dpm-ben :D
Mindig benézem. Ne kérdezd miért. :)

Míg nem lett meg a nagymotor, utáltam nagyon, aztán 60lóerõ + és kúrvaszarból kúrvajótlett! :D

Gyõzelem!
Csata: Airfield 2013. június 6. 16:12:37
Jármû: T-44
Szerzett tapasztalat: 4 502 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 58 252
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

Replay Ha valakit érdekelne!
Az biztos és mivel összeesküvés elmélet hívõ is vagyok, el tudom képzelni miért van annyira legyengítve az összes tank amivel tolom.... :)

OFF.Nagyon röhög... Öreg csókák értik.

http://www.youtube.com/v/0g42UxfB6MI&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

"Don't you think you should move on?"

NEVER!

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

wehehehhe azaz :D ha betalál a BL-10 akkor kõ kövön nem marad...
lehet vitatkozni h pontatlan meg papír de aki jól használja annak a kezében gyilokgép....
meg is jött a kedvem hozzá :D megyek is vele pár karikát <#vigyor2>
hát akkor neked valami szériahibás szar 48-asod lehet :D
enyém pattog mint az állat és kurva pontos
Ó, hányszor hangzott el a következõ mondat nálunk platoonban:
Lenyomom ezt a SU-152-õt és jövök.

Ez ISU bazmeg, vissza, vissza. :D

Mle.46: Igen, számos tulajdonságának egyike, hogy igen jól aprítják az ellenfelek.
Mle.48: Elég gyenge páncélzatú. Szembõl minden vele egyszintû tank könnyedén átlövi, a kisebbek meg ha elkezdik a tetejét lõni akkor gykorlatilag bármilyen kis géppuskával szét tudják lõni az egész td-t. De legalább gyors, szóval ha menekülni kell abban ez a tank kiváló. :)

Az ágyúik meg indokolatlanul pontatlanok. 0.34 a std kiírás ennek ellenére örülök ha legalább 50% találati arányt el tudok vele érni. A penetrationról nem is beszélve, a rejtett konfig nerf elég erõsen sújtja ezt a tankot...

kövi pecs után beveszem a JP2-õt is :) remélem legalább a 3. helyet elcsípem vele
46-os csak árnyéka a régi önmagának.... nerf nagyon betett neki..
de ennek ellenére nagyon jó TD.... csak artyk kurva veszélyesekre rá... és lassan szûkül.
Artyárnyékba kell állni és sniperkedni, na meg persze megvárni míg beszûkül teljesen, és egy nagyon jó TD lesz belõle...

48-as már jobb, igaz azt is simán egylövésezi egy tier5-6 arty...
X-es gunja nagyon brutális :D igaz az is lassan szûkül de jó az átütése meg a pontossága

4 db 8as TD-m van.... ISU-152, SU-101, Ferdi, AMX AC 48...
ha rangsorolnom kellene õket hatékonyságban akkor:
1. ISU-152
2. Ferdi
3. AMX AC 48
4. SU-101

ha rangsorolnom kellene játékélményre akkor:
1. ISU-152
2. AMX AC 48
3. SU-101
4. Ferdi

ISU-152 az all time best of TD... nála nincs jobb/brutálisabb, térdre kell borulni elõtte :) nincs mese
GabeE3e
Hülye kis ribancok:
Magyar 2-es platoon a csapatomban , egyiket kilövik kör elején, a másik beírja , megöletem magam én is és menjünk másikkal,és kirongyol a mezõre aztán elkezd xd-zni.<#kocsog><#kocsog><#kocsog>

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Eagle16
Jobb a 48, de nekem csak a top ágyúval nyerte el a tetszésemet, valakinek meg csak a 100-assal használható igazán...kinek mi jön be. Mozgékony és a gyenge pontokon kívül jó páncélzata van.

Hátreméle a 48 jobb mint a 46, mert az nem nyerte meg a tetszésem

Végre valaki, akinek franszia szarja van :)
Milyena 46-os? Jó TD? Lehet vele aprítani?

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

medál téren is vannak azért érdekességek de leszarom most a snipert :D
nem mindegy hogy van 1166 vagy 1167 darab? :)
(ha most felkelek és ez csak egy álom volt akkor ideges leszek....)

áááááá bazdmeg :D:D vééégre jó meccsek!!!

Victory
Ruinberg 2013. június 6. 15:43:32
AMX AC Mle. 1948
Experience received: 2 544 (x2 for the first victory each day) Credits received 35 773
Battle Achievements Mastery Badge: "Ace Tanker"

állat ez az X-es gun.... FV215 183-at úgy viszi szembõl távolról tornyon keresztül mint a vajat
Roger6
Nekem sem. Egy kört sem mentem vele az elmúlt két napban.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Reaper
Én 3 próbálkozás után feladtam és pihentetem estig..:)

wow elsõ csata meglepõen jóra sikeredett.... igaz alaposan meg kellett szenvednem a win-ért de megérte :D 6 kill ééééééééééés

Victory
Port 2013. június 6. 15:24:04
Churchill Gun Carrier
Experience received: 1 990 (x2 for the first victory each day) Credits received 23 049
Battle Achievements: Sniper, Mastery Badge: "Ace Tanker" <#duma>
Count Adyn
Elmúlt 48 órában nem sikerült ledupláznom az Is3-at...<#whatever>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

foxbatnak szeretettel :)
(csak azért kapta meg, mert kilõttem a csapattársam véletlen :O)