418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Szpecnyaz
    De am nem tudom miért nem lehet megérteni hogy a camo a ruszkinál szimplán az adott nemzet sajátossága. Mint pl a francia revolvertár, az amcsi hull down, a német lövegek stb.
  • Szpecnyaz
    Én meg szimplán azt lövöm amit a pozíciómból könnyebbe beütök. Szerintem kár ezzel a "russian bias, német fanboy" sírással jönni.
  • Malarki
    Én csak a mocskos TD-iket utálom.
    Az előbb is az a rohadt SU-152 40 méterrel előttem spotolódott fel, természetesen miután kilőtt. Közben meg akkora batár nagy g*ci, hogy félpályáról világítana, de nem, már egy féltenyérnyi bokor mögött is rögtön eltűnik.
  • Pares
    Önkényuralmi jelképek? Swastika + valós német feliratok azért nincsenek, mert törvényt sértenének. De persze szoviet az lehet.
  • nemtudommivan
    Hat azert ha valasztani lehet hogy orosz vagy nemet heavyt lojek akkor en inkabb a nemetet valasztom.. Pofatlanul tudnak pattogni az oroszok. medek is. Kovezzetek meg nyugodtan de en igy latom.
  • Eagle16
    Mondjuk ahhoz képest, hogy minden nap szarozom, 1000 fölött van az átlag xp-m vele és Foch szintű az átlagsebzésem (~2500).

Gondolom az a rohadt kupola idegesít fel mindig, meg az hogy rohadt sokáig tart mire pozícióba ér.

Nem baj, már csak 115k xp, aztán ne is lássam többet...
  • Szpecnyaz
    Szerintem semmivel se rosszabbak a németek. Sőt, mindegyik ágon megvannak az OP és a rossz, vagy a simán csak jó tankok.
    Én a csatáim 27%át toltam velük, amivel ők vezetnek nálam a legtöbbet játszott nemzetek listában.
  • TomDantes
    Na milyen törvényt sértettek meg, mesélj.
  • nemtudommivan
    WTF trogerre kivancsi leszek. Teszt szerveren tetszett mert nagyreszt mindenki esz nelkul szalad es boven volt mit loni. Viszont ott is vilagitott es ha felvillant akkor vege is volt neki par masodperc alatt. Barmi szarra lovi.
  • Pares
    Ja persze, hőbörgés, meg se próbálnak a sokkal nagyobb ruszki wotos közösség kedvében járni. Ááá, dehogy. Az évek során többször is nyilvánvalóvá vált, de legfőképp ezen a nyáron, hogy mennyire büszkék a ruszki múltjukra, és basznak rá, ha ez európában esetlen valakit megsért, vagy esetleg pár európai országban törvényt sértenek...
  • Bee
    ... ami majd jön. De eddig? A pontosság globális növelése óta valóban gyengébbnek tűnik a német tank ág jelenleg.
  • Szpecnyaz
    Na igen, valóságban is létező ruszki szarok.
    Bezzeg szegény németek! Meg kell elégednünk a fantázia csillagromboló táras TD-vel.
    Tényleg undormány.
  • Szpecnyaz
    Khmmm, azt hiszem ideje lecserélnem azt a fostos KV4-et egy IS3ra. Már el is felejtettem hogy milyen jót tank, főleg hogy most már a kinézete is jó lesz :D.
  • nemtudommivan
    Like. A tetves hellcatet kihagytad.
  • yossarianHUN
    Ehh... Imádom ezt.
    Komolyan azt hiszitek, hogy SerB-éket a nemzeti öntudatuk hajtja? Kőkemény kapitalisták, a haszon az egyetlen ami érdekli őket, ennek érdekében a saját anyjukat is eladnák, és ezt ha nem is ilyen konkrétan, de meg is mondták már nem egyszer. Ha az hozná nekik a nagy zsozsót, fél perc alatt bevezetnék, hogy minden német tank automatikusan oneshotol minden oroszt.
    Komolyan olyan nevetséges már ez a "mocskos ruszkik, az orosz tankok a legópébbak" hőbörgés, főleg hogy évek óta tart már.
  • Angelus1991ster
    Egy-két héten belül várható a 0.8.9-es patch? Jobb lenne ha 0.9.0-es verzió idén megjelenne.
  • nemtudommivan
    Ne is mond.... Amx m4 . Vizes papir pancel kiegyensulyozva egy olyan 2,9 alatt szukolo agyuval aminek a celzas idejejet kb 7 masodpercnek erzed toltesgyorsitoval (csak hogy joooo sokaig keljen mutogatni magad ha mar egyszer nincs pancelod ami megvedene ) es ha nem varod meg mig teljesen beszukol a celkereszt akkor a foldbe lo vagy melle illetve fele vagy lancba es lovegpajzsba. Mindegy neki csak ne sebezzen. Na ezzel hozz le egy csatat... Folyamatos vereseg. Arl-lel 59%-os voltam ezzel meg vagy 40.
  • Pares
    Pfff... Nevetséges... Persze, ha büdös ruszki szarról van szó, akkor nem fontosak a részletek. Undormány.
  • Thoryne
    A valódin akkora a hasa mint egy ólajtó. Sokkal lejjebb van húzva a felső része (sajnos). Bár legalább oldalról könnyebb lesz átlőni az elejét, ha nyomorékul jön ki a fedezékből

• foxbat88fx
    engem szerencsére semennyire sem idegesít fel ez a szar....
    lehet használ a gyógyszer, meg a felfogásom is más lett....
    de akkor is kegyetlen szar :) azóta se mentem egy győztes csatát sem
    nagyon kíváncsi leszek holnap h mit ír a planetwot a mai napomra
    sztem olyan 15% körüli WR-em lesz (talán)
    mondjuk én vagyok a hülye mert nyomom a VK3002D-t... ennél rosszabb tankot keresve sem talál az ember
    T69 stock-ként is egy kalap szar
  • voivod32
    Engem még nem is annyira a vereség idegesít fel, hanem az, hogy sebzés nélkül döglök meg, mert kettő lövésre van időm, abból egy lepattan, egy meg 0 kritikus. És ezt úgy, hohy az ellenfél háttal van, 80 mm páncél, az én átütésem meg 175. Ma pl egy comet hátuljáról pattantam KV-3-al kb 10 méterről.
  • GabeE3e
    A 8.9 a tervek szerint 30.án érkezik.

- Storm azt mondja az első tesztben a 7/42 képesség alapú MM-je nem működött.
    - Storm azt mondja a képesség alapú MM a 7/42 csatáknál különleges osztályozást használ, nem csak nyerési arányt, ezért értelmetlen összehasonlítani az XVM-el.
    - A 7/42 MM a "játékosok képességeinek általános áttekintésén" alapul.
    - A Lowe nem lesz újraegyensúlyozva egyhamar.
    - Úgy tűnik a D-25 az IS-4-en csal ideiglenes megoldás volt és lehet kiszedik valamikor.
    - Lehetséges hogy a WoWp "x3 csillag" (XP szorzó) a folyamatos győzelmekért be fog kerülni a WoT-ba is.
    - IS-7 tűzgyorsasága nem lesz buffolva a történelmi értékekre (6-8 RPM), ennek az oka a játékegyensúly, ág logika és a gazdaság.
    - Lesznek Kínai TD a játékban, "majd ha készen lesznek"
    - Tudható hogy a T-44-85 újra elsz egyensúlyozva, főleg az átütés lesz növelve. Ennek ellenére SerB azt mondja nem lesz T8 szintre újraegyensúlyozva, T7 marad, mert a prototípus rosszabb páncéllal rendelkezik mint a tömeg gyártott.
    - Úgy tűnik tömeg gyártott tankok nem lesznek bent prémium tankként - amikor egy játékos azt mondta hogy már vannak bent ilyenek mint pl az Orosz Valentine és Churchill, SerB azt válaszolta azok "sikertelen" prémiumok. (Ahogy SS érti azt akarta SerB mondani hogy szerencsétlen eset volt hogy azok prémiumok lettek, volt beszéd egy külön lend-lease ágról.)
    - Orosz prémium T8 közepes tank és Amerikai prémium TD? "no comment"
    - Az IS-8 azért IS-8 és nem T-10 mert eredetileg ez volt a projekt neve.
    - Nem lesz prémium Tigris T8ra 870hp motorral
    - Lerepülő torony lőszerrekesz robbanás után a 0.9.0-ban? "Idővel elválik"
    - "Normál" hatása volt a pontosság növelésének a könnyű tankokra, A könnyű tankok újra lesznek egyensúlyozva ha "szükséges"
    - SerB azt mondja az a szabály hogy max a legénység fele halhat meg egy HE robbanástól csak az átütést nem okozó lövéseknél van.
    - NEM lesz képesség alapú MM a normál csatákra.
  • foxbat88fx
    semmit nem értek vele....
    1 perc után 0-6
    meglett az első win-em de a WR-em már csak 56.4
    pár napja még 56.7 volt
  • Pales27
    Tényleg kisebb a hasa
  • Oddball29
    Fedezéket keres...
  • Szpecnyaz
    A hasát most már tuti nehezebb lesz belőni, nekem elég kicsinek tűnik. A többit nem tudom.
    Am nekem így sokkal realisztikusabbnak tűnik, a képekkel összehasonlítva, nem olyan mint egy kis ufó.
  • Szpecnyaz

• foxbat88fx
    hát nem tudom... de 0-12 után faszom kivan....
    másik fele meg a magyarok továbbra is olyan balfaszok hogy vicc
    ha magyar top tier platoon van nálunk akkor a vereség garantált
    lehet az VTEPS vagy AHA vagy faszom bármelyik magyar klán
  • Ytar
    ne is mondd bazdmeg .. nem vérpistikék ezek, hanem büdös buzik! .. impotens az összes! minimapot egyik sem néz, de legalább hozzák a gyökér felszopójukat, mert azt hiszik, hogy szakaszban jobban megy nekik. jobban a faszt!
    de téynleg! miért érzi minden ~300-500 effes nyomorék kötelességének, hogy szakaszban játszon?!?! a kurva anyjukat!
    engem is felbasztak megint! ..
  • Pales27
    Egy képet dobjatok légyszi róla
  • popey8
    Ja és a front oldalirányú döntöttsége is kisebbnek tűnik, sztem a régi modellen nagyobb volt. A driver's hatch, pedig nagyobb lett.
  • Pales27
    A játék se sokat változott.
  • popey8
    Láttam, sztem jó lett. Ez vajon mennyire érinti a - toronyteteji és az LFP - gyenge pontokat? Az LFP kisebb felületű lett és sztem a szög is változott. Ott most már nehezebb lesz vajon átlőni? A torony tetején lévő "tálca" is jóval kisebb lett, nehezebb lesz eltalálni, átütni nem, mert gondolom a vastagsága nem változott. A torony hátulja viszont harmat gyenge lett.
  • foxbat88fx
    valaki mondja már meg mi a kurva anyám van?!??!?!?!
    ennyire szar fos hugy lett a játék vagy így eltűnt a 2000 effim a picsába 1 hónap leállás miatt?
    egyszerűen brutális ami itt megy..... 1 hét alatt szinte minden nap olyan szar csatákat fogok ki ami mind vereség... vereség vereség hátán
    alig van győzelem
    nem mintha annyira izgatna csak ez már brutális
    vérpistikék jobb statot csinálnak mint én
  • Szpecnyaz
    Am néztétek teszten, hogy az IS3 tök fasza új modellt kapott?
  • Pales27
    A történet ott szenved csorbát nagy tierben, hogy a látótáv közel egybeesik az észlelési távolsággal, sccoutok szerepe lecsökken, mivel a heavyk és TDk látótávja is 400m akár csak a medeké.
    Nagyobb pályákra lenne szükség, vagy a hevyk TDk látótávját csökkenteni.
  • popey8
    np:)

Megcsináltam az 50k dmg-t, aztán én is kiléptem a fenébe. A végére 17 csatából 41,18% WR lett (2 döntetlennel), 1938 WN6 mellett. Nagyon jó csapattársakat sikerült kapni tegnap.

Miután elmentél egyik csatában Erlenbergre kerültem. Idióta Obj704 kint állt a mező közepén (A8), erre mondom neki, h használjon fedezéket\menjen már fedezékbe. Erre azt mondta, h nincs arty, jó az a pozíció. Egy másik idióta JT-vel benyögi, h a JT-nek szar a camója, de ő mégis oda áll, mert szerinte is jó pozíció. Az objectnek meg jó a camója biztos nem fogják észrevenni. Biztos nem veszik észre a nyílt mezőn, á dehogy. Nem hiszem el, h emberek nem érik fel ésszel azt, h ha fedezéket használ az megvédi a lövésektől, ergo nem veszít hp-t és nem döglik meg 1-2 lövés után. Aztán a végén döntetlen lett, köszönhetően annak, h a 30 játékosból 20 T9 TD volt (kempfest ezerrel) és annak, h miután megindultam bal oldalon és legyalultam 2 tankot, a várban végül kikaptak a jobb oldalon kempelők, akiket egy a dombon (E9), a csata eleje óta kempelő, full hp-n lévő Tortoisenak kellett volna elintéznie. Az agyhalott nem érte fel ésszel, h ha megindul nyerünk és oda is ért volna, mert még annyi idő volt. Mondtam is neki, h induljon meg, de csak azt bírta hajtogatni, h draw. Sajnos ez van, amikor egy 0 és 10 közötti IQ-ju ember próbál játszani. Ha nem jön házhoz az ellenfél, akkor ő már nem képes semmit csinálni, mert nem látja át a helyzetet és még a wasd-ot sem ismeri. Agyatlan birka.
  • Eagle16
    Utálom ezt a szar Tortoise-t, azok kívül hogy csillió kilométerről nagyon jó sniper, minden másra totálisan alkalmatlan. És mint tudjuk óriási pályák vannak a WoT-ban, és alig kell közelharcot vívni...
  • TiborTamas
    Itt.
  • Lucifer001
    Opsz . Köszönöm a választ . És ennek hol tudok utána nézni ? :-)