418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Az elit botok T10 TD-vel tolják...
-
Szinte ugyanaz midhármótoknál ??? Nem néztél el valamit? A két utolsó sokban hasonlít de az első sokkal gyengébb nálatok. A csatánkénti 800 és 1100 sebzés már jelentős különbség és a killek számában is kb. ekkora az eltérés. -
Na, ezt kéne a játékban megoldani, de jó lenne: lő egyet az objekt, és már nincs is előtte a bokor, ami mögül lőtt. Mehet keresni másikat :) -
Szpecnyaz #269154 Én inkább azt mondanám hogy szarból nem lehet várat építeni :D.
Elbújhat a Comet mellett :D. -
atee73 #269153 ja igaz , de sztem nem volt rossz vas csak mi benaztunk vele
-
atee73 #269152 meg1x... szoval nem a tank volt a hibas hanem en , mar faradt vagyok es nem tudok irni
-
Szpecnyaz #269151 Dettó...
Én is utáltam azt a kis okádékot. -
atee73 #269150 az abbol ered hogy utaltam a t43 -at , mivel nem talatuk meg a kozos hangot , de ebben a tank volt a hibas hanem en
-
Pares #269149 Ja, csak mert elég töketlenül van ott megfogalmazva, de nagyon szép eredmény. -
Oddball29 #269148 Alighanem az, engem hányszor lőttek ki. -
Oddball29 #269147 Ez nekem új, miért váltasz át sniper-nézetből külsőre lövésnél? -
Pares #269146 Lehet, hogy ez nagyon hülye kérdés, de mit jelent a második "Destroyed" érték? -
Pedig a végén drukkoltam az FV-nek. :D -
Bee #269144
Na látod, ezért kérnek tőled elemzést a fórumozók. Az az 5,62 DR nagyon üt. -
Oddball29 #269143 Na jó, ebből sikoltozás lesz.
-
Oddball29 #269142 Mondjuk ez attól is függ, mikor játszott vele. -
Bee #269141 No offense, de nem a Cometről volt szó, hanem a T-43-ról.
Összehasonlításként íme a te statod vele, mellette egy unikumé (bocs Poi), végül az enyém. Szinte ugyanaz mindhármunknál (a winrate kivételével), azaz ennél a tanknál teljesen irreleváns a játéktudás. Azért, mert kevés a pen, lomha, és lassan szűkül.
-
A VTEPS fórumon most olvasom az aranyköpéseket, kettőt meg kell veletek osztanom.
"Sidious: pointer4 úgy váltogatja a klánokat mint más az alsógatyát
songoten1997: 7 naponta?"
"stevelibi: Miért mi a baj az E-100-al?
HoRg4sZ: Rossz vele parkolni..."

-
Pares #269139 Te hordod össze a hülyeségeket, de sebaj. Igen, az agymosott németek miatt, de ettől függetlenül ha az egyiket nem szabad, akkor a másikot sem szabadna, vagy ha egyiket szabad, akkor másikat is engedni kéne. Nem beszélve arról hogy a szovjet szimbólumok sok országban ugyan úgy tiltottak, mint a náciké, az mégse érdekli őket. A többi süket duma. -
atee73 #269138 egyebkent meg 144mm-es pen t7-es meden eleg kell legyen.
Most kezdtem a comet-et ,es meg sztem eleg sokat hibazok ,de erre eleg 148mm-es pen(asszem 4mm kulonbseg nem sokat szamit) tier7-8-9 ben
-
Mai funny: T29 szemből, golddal, háromszor lő nullát egy stugba, de ezt már megszoktam :D ami viccesebb, hogy a negyedikre nem bírtam lőni, mert kiírta hogy : nem lehet tüzelni, a tank megsemmisült! Majd két mp múlva jött az arty általi halál. Eddig ilyet még nem láttam.
-
atee73 #269136 az az erdekes hogy ezek az atutesek boven elegek voltak 2-2.5 evig(amig nem volt creditert premloszer) , namostugye az a divat " vegyunk prem loszert mert kicsi a pen, oszt jolvan "
felre ne ertsd nem veled van bajom , de mar hanyok a sok sistergos becsapodastol a jatekban.
u.i: a guruk kozul nem tudja vki hogy tudom a premloszer becsapodasanak a hangjat lecserelni mertmartenylegidegesit .... -
Pont ezért jegyeztem meg!
-
Áhh ez a tank egy állat :D Szeretni fogom :D
Replay
-
Sir Charles #269133 A brit TD vonalra milyen skilleket és/vagy perkeket ajánlotok??? -
yossarianHUN #269132 Az átütésével nincs gondom, kivéve mikor a lista legaljára tesz, ami azért megesik. Sokkal jobban fáj a lehetetlen célzásidő, ami miatt meg kell állni, és másodpercekig álldogálni ha célzott lövést akarsz leadni, ez meg minden med (meg úgy egyáltalán páncélozatlan tank) halála. -
Bee #269131 Ejnye, no! Trollkodunk, trollkodunk? A Bat-nek APCR az alaplőszere, a gold pedig HEAT, azaz sohasenemsem lövünk golddal...
-
gseldon #269130 a t-43 hulladék, az az ágyú már nem megy el tier7-ben...
A t-44 is az, egyszerűen 175mm átütés már a legtöbb ellenség oldalára se elég... a 144mm-et meg hagyjuk is. -
yossarianHUN #269129 Az a vicc, hogy még nem is lenne teljesen elviselhetetlen jószág, ha nem égne folyamatosan, akárhonnan kapja a lövést, és ne szállna el minden találattól legalább egy, de inkább két modul.
A mozgékonyságával, sebességével alapvetően nincs bajom, ágyúja is elmegy, az ideggyilkos célzási időt leszámítva, de ezzel kikerget a világból. -
Lokker #269128 Azt viszont bevallom, hogy a t-43 az egy hulladék. Lehet azért nem tűnik fel a sok égő kv és is mert nem szeretem a ruszki ágat. :) -
Oddball29 #269127 Táras franciám nincsen, azokhoz amúgy se nagyon értek. -
Érdekes, én nem tapasztaltam. IS-8 illetve Kv-4 ig játszottam a két ággal eddig, de nagyon-nagyon ritkán gyulladtam ki.
Ellenben a németeknél én is minden második csatában kigyulladok. Bár T10-ről nem tudok nyilatkozni, ott is csak a Jgpanther2-Tiger2-E50-Vk3002DB-ig játszottam/játszok. -
Oddball egy kis elemezni való. 
Minimum 3 hibát találtam én is. (az obj-től direkt vállaltam be a lövést)
Szégyenlem magam kissé, mert nem használtam aranyat.
Batchat 7300 damage, REPLAY
-
yossarianHUN #269124 Ezt akartam mondani. Pályafutásom során csak a KV széria tagjaival többet égtem, mint az összes többi tankommal együttvéve. A T-43 meg... Ne is beszéljünk róla. Ha csak rádnéz az ellenség, lángnyelvek csapnak ki az üzemanyagtartályaiból. -
Lokker #269123 Az viszont pozitívum, hogy a tigris egy alázógép lett a kezeim között peccs óta. -
Lokker #269122 Akkor engem nem szeret a wégé, én még nem tapasztaltam, hogy nagyon égne se mikor mentem velük se ellenem se csapattársnál. ellenben az szerény német tankjaim szeretnek égni (biztos fáznak a srácok), főleg 2x rögtön oltás után. :) -
Szpecnyaz #269121 LOL :D.
Az orosz tankok nem égnek? Az egész KV széria olyan mint egy guruló fáklya. De oldalról az IS széria is jobban ég mint bármi más. -
Lokker #269120 a ruszki tankok csak azért op-k mert nagyobb az alfa sebzésük, szerintem. azon meg kár vitatkozni, hogy melyik oldal, hogy szart be a másik tankjától, meg ki hogy gyártott löveget. egyikünk se volt ott. biztos van forrás hogy günter telecsinálta a gatyáját mikor meglátta a t34-et de ez a játék szempontjából lényegtelen. az a biztos, hogy ruszki tankok már kis tierben is nagyobbat odasóznak mint a német tankok. lehet jönni a töltésidővel meg pontosabb csak a ruszki baszik kigyulladni míg az én német tankjaim (legyen az bármelyik) első találat után szeret égni. -
davidbog #269119 A német lövegek nem voltak jobbak mint az orosz, angol vagy amerikai lövegek. Az azonos kategóriájúak (aszerint hogy mibe lettek beépítve) teljesítményre ugyanazt tudták, annyi különbséggel, hogy a németek 0,5-1 évvel korábban rendszeresítették a sajátjaikat. Nem a lövegeik voltak jobbak, hanem a hozzá tartozó optikák. A franciák két évig hadrendben tartották a Párduc harckocsikat (végig két alakulatnál, így tovább üzemeltették a Párducokat mint a német alakulatok), a lövegről mindössze annyi a véleményük hogy jó. Különösebben nem ajnározzák. Viszont az optikákat agyon dícsérik. Például hogy a Shermanekéhez képest sokkal tisztább képet ad, 3 km-ről is jól megfigyelhető a célpont, a parancsnoki kupola jó és könnyű cserélni a prízmákat. Az viszont már nem tetszett nekik, hogy az irányzó nem tudta saját maga bemérni a célt, a parancsnok adta át neki az adatokat ezért sok idő telt el az első lövés leadásáig.
Amúgy érdemes elolvasni a francia elemzést. Érdekes apró hibák és erények vannak megemlítve benne. -
Oddball29 #269118 Ez se kicsi azért