418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Oddball29 #269238 Egy éjszaka teszteltem, milyen ráhatásom van egyedül 10-es heviben meg TD-ben egy-egy random csatára. Hát, E3-ban 10-ből legalább hét megvolt, E5-ben viszont örültem, ha kijött a 60%. Ha nem volt egy elit közepes szakasz a másik oldalon, akkor szinte mindig nyertünk TD-vel. -
És a Maus is! :D -
darkwraith #269236 "kérdésem", sry -
darkwraith #269235 Hali
A wowp-al kapcsolatban lenne egy hérdésem. Nov 13-án tényleg elvesznek mindent? Megszerzett repülők, hangár, tp, kredit, stb?
Nulláról kellene kezdeni mindent? -
Szpecnyaz #269234 Én úgy vettem észre hogy az E3, JPZ, E100 trió elég jól bírja a gold spamot. Bár ez utóbbi 2höz kell skill, mert tudni kell hogyan lehet kihasználni az armorjukat. -
Na, ez is szép! Ilyenkor meg az a dilemma, hogy menjek-e a birkákkal, de , ha lassú tankkal vagyok akkor nekem már nem jut lőni való, vagy menjek az üres felére, ahol 99%, hogy az ellenfél 5 top tankja jön szembe! -
Oddball29 #269232 Az E3-asom ezt vitatja. A mostani prémium-spam hétvégén is annyi lepattanót produkált, hogy elnéző mosollyal figyeltem azt az erőlködést. -
Ráadásul tele vagyunk:) -
lammaer #269230 EGyébként nem tartom teljesen ördögtől valónak egyzászlós módban valami pár jó fronttal és ágyúval esetleg hulldown képességgel rendelkező tankkal bemutatott völgypusht, természetesen HA azért elegen mennek a zászlóhoz is.
Olyankor amikor megy a csihépuhé a zászlónál a völgyben nyerő és hátulról érkező erősítés döntő szokott lenni. Persze ha T95 meg tohonya E100 megy arra, azok sose érnek körbe. -
Szpecnyaz #269229 De ez company, nem? -
yossarianHUN #269228 Kinek a pap, kinek a paplan:) -
Szpecnyaz #269227 Én a fő klánt nem tartom esélyesnek 1v2 T10 tankkal (oda most am is elég nagy szűrés van). Inkább a HUNS2
Am próbáljuk összehozni a HUNS2ben azt, hogy 1 csapat legyen a kampányra. -
De te nem szeretsz t10-ben nyomulni. :) Pedig az 50B az egyik legjobb T10 heavy, a páncélját leszámítva... Az meg manapság úgysem kell. -
Jobb, mintha a duplázót az ellenfél csapatával csináltad volna meg :D
Szerinted mennyi járt itt, mert az ellenfél birkái rosz szériába indultak ? :D -
lammaer #269224 Én sohasem adtam el. Sőt, továbbmegyek, ott álltam meg a francia heavy ágon, nem mentem tovább egy tapodtat se. -
Nick.
Engem érdekel! :D -
Ytar #269222 a HUNS(1) jobban tetszene .. a 2-ben egyenlőre kevesen vannak, de az ~1500 körüli rating legalább megvan annak a kevés embernek .. uhogy végülis, miért ne ..
egy csapatra való összejön ennyi emberből? :)
Ytar -
Szerintem az 50 120 még jobb, mint az 50 100... E-75 után a 2. legjobb t9 heavy, bár a WZ is iszonyat táp, mióta megvan rajta a nagyágyú. Conqueror, és ST-1, amiről nem tudok nyilatkozni. :D Ízlések, és pofonok. -
BaleniX #269220 a legjobb amikor az E100-unk beáll kezdőn és csak a tornyát forgatja -
Szpecnyaz #269219 Én is azt tudom mondani mint Popey kolléga. Írj egy nicket ha érdekel a dolog. -
T10 meddel (nálam) 4k dmg felett jó, 3k dmg a "cél", annyi lenne átlagosnak mondható. Aztán mégsem sikerül ezt elérni, mert néha-gyakran vannak ótvar fos körök.
Szerintem. De magadnak határozd meg, mit szeretnél elérni vele. -
Én is pittyegtem nekik a térképen még az elején, hogy megjelöljem a bázis helyét, hátha rájönnek, de gondolom nem volt bekapcsolva...
Írtam, hogy ENCOUNTER MODE! Hatás: 0 -
nemtudommivan #269216 Ez lakevilleben a legcsodalatosabb. Mikor irom hogy ott most nincs bazis es villogtatom , hanem itt van es villogtatom. Ezert ne menj a volgybe (meg egyebkent se ) . Mindenki egyetert majd start utan a piroska top tank elindul csak azert is a volgybe nyom egy helpet es a 90&-a utanna mefy.... -
Most alakult a HUNS2, van hely bőven. Szerintem beférsz, de majd a házigazdánk lecsekkol:) -
Még csak 18 csatám van vele. Nekem is hozzá kell még szokni, utána kicsit biztos javulni fog a véleményem róla. De a lövege akkor is kegyetlenül idegesít:) -
Ytar #269213 most, hogy lassan indul az újabb CW kampány, ideje lenne valami értelmes klán után néznem .. T10em a garázsban csak BChat atry van, de mire arra kerül a sor, egy szabadon választott T10-et még összehozok, mivel az összes ág T8-9 között jár, free xp is akad .. T6-8-hoz bármivel szolgálhatok.
1500+ WN6
ha van valahová felvétel, várom a magkeresést. tenkjú' -
Lehet maga a tank nem lesz olyan jó, de legalább rajta lesz az 50b lövege. Ennél a 100 milis fosnál sokkal, de sokkal jobb lesz. -
Ugyanígy voltam vele, el is adtam, aztán fél év múlva visszavettem, és láss csodát:...ugyanolyan szarul ment vele. Idejöttem sírni, mire az emberek fele kegyetlenül leoltott, hogy márpedig az a tank jó, így a hiba csakis bennem keresendő. Az emberek másik fele biztatott, hogy jó kis gép az, ne adjam fel, csak meg kell szokni. És egyszer csak ráéreztem! Nem azt mondom, hogy a kedvencem, de már nem utálom jobban, mint mondjuk a VK4502 A-t! :D -
"Egy tárból kivégzek vele bármit."
Ez sokszor nem állja meg a helyét, mert a 6-ból 1,2,3 mindig nullás v mellé megy. -
Bee #269209 Szerintem élvezd ki az 50-100-at, mert ehhez képest az 50-120 hatalmas visszalépés. A cső nem süllyed, nem emelkedik, emiatt kizárólag sík terepen használható. Minden átlövi, úgy emlékszem, hogy sokszor lőtték el az ammo rack-et (akárcsak az 50B-n).
Viszont szakaszban lehet vele cigánykodni, a mobilitása megvan ehhez a harcmodorhoz. Tipikusan kivégzőtank. -
NMa ez már kiborító! Redshire pályán, csata ütközet módban, elkezdődik a meccs. MINDENKI felmegy a dombra, és vár. Én és egy Jadgpanzer IV mentünk, a bázishoz, a házak közé, a kis dombra. Az ellenfél 5 játékosa elkezdi foglalni a bázist. Mindenki írja, hogy 'védd meg a bázist' közben zavartan forognak, hogy hol a f@szban van a bázis, mert ott ahol lennie kellene, ugye nem foglal senki, de akkor hol van a bázis?!
T-34/85-el voltam, kettőt tudtam lőni,392 dmg, aztán az ellenfél nyert , 2,5 perc alatt, úgy, hogy a mi csapatunkból -an, az övékből egy tank semmisült meg... -
Szpecnyaz #269207 Mondjuk én akárhogy is nézem most azt a tankot, T8ban bitang OP. Egy tárból kivégzek vele bármit. -
Igen én is ezt szoktam alkalmazni, mert ezzel mást nem is lehet kezdeni. Távolról meg tényleg marad a remény, h a 6-ból legalább a fele betalál:) -
Szpecnyaz #269205 Am én azt csinálom, hogy egy csapat heavyt szoktam meat shieldnek használni. Aztán ha ellövetik a targetem akkor kimegyek rá és végzek vele.
Vagy pedig snipeolok. Igaz hogy sokat missel, de ha 3 lövés bemegy, az már 900dmg. -
Szpecnyaz #269204 Én régen rühelltem. Az átlag sebzésem is fos vele.
Most visszavettem és nagyon megtetszett. Ritkán tolok vele 2k alatti sebzést.
Bár inkább az lehet a háttérben hogy közben megtanultam táras tankokkal játszani. -
yossarianHUN #269203 Szívemből szóltál. Én pontosan ugyanígy voltam vele, de nem nagyon merem itt reklámozni:D -
Most, h akciós megvettem az AMX 50 100-at. Biztos velem van a baj, de hiába zengenek ódákat róla és használják ESL-en, nekem nem jön be. Ahogy ki lesz fejlesztve a 120, asszem adom is elfele. Nyögvenyelős 170k xp lesz még.
Szeretem, h mozgékony, de a top lövege egy semmirevaló hulladék. Pontatlan, lassan szűkül (ha 100 méternél távolabb van az ellen, akkor tárazáskor ez iszonyat zavaró) és rohadt sokáig tölt. Frontvonalba nem való, de a fos lövege miatt snipeolásra is alkalmatlan. Közelharcolni is csak akkor szabad, ha nem rád figyelnek, de ez ugye evidens, mivel papír. Emellett a camoja is szar.
Kaptam már vele kapcsolatban jó tanácsokat, de a mozgékonysága és a 6-os tár miatt sokszor elég nehéz megállni, h ne menjek elfoglalni azonnal a kulcspozíciókat. Ilyenkor az az 1400 hp gyorsan elfogy:) Hátulról való lövöldözésre, pedig ahogy már mondtam is, nem vmi jó. -
Ehh bocsánat, csak félig voltam gépnél, és ennek következtében hülyeséget is írtam. :P
Szóval az esetek többségében, ha nem sniper nézetben lövök, akkor valahogy nagyobb eséllyel találom el az ellent, ott ahol kell, mintha sniper nézetben lőnék.
Ez valószínűleg, hülyeség, de nálam már szokássá vált :) -
Hát lehet hülyeség, de az esetek többségében hanem úgy lövök hogy kiváltok sniper nézetből, sokkal nagyobb eséllyel találom el az ellent ott ahol kell :P valószínű nem így van, de nálam ez már berögzült szokás:D -
Ry0K3N #269199 Ezt nem tudom megállapítani, a 100 milis korszakban engem nem nagyon gyújtogattak ki bár ha már a hullt lőtték már alapból rossz helyen voltam.