418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
madmanic #269318 Kérdés: létezik olyan oldal vagy mod, ahol tankokat össze lehet hasonlítani?
Pl bal ablakban egy brit T7 jobb ablakban egy német T7? -
madmanic #269317 szerintem egy vicc.
Megy vagy 15 km/h val. -
Egy tank csak annyira lehet jó, mint a használója. :P -
kissd #269315 Hm gyerekek annyit mondjatok meg, hogy most láttam tier6-ban, hogy valami ordenáré hosszú angol fos, valami togII vagy mi a fasz 1400 hpvel lemészárolt mindenkit :)
Gondoltam jól megszerzem magamnak, de sajna prémium. Az jóaz a tank vagy felejtsem el?
-
EmR3 #269314 http://www.batonywot.gportal.hu
a lap alján vannak magyarosított változatok is. -
Okmyx #269313 - map Steppes will be reworked, “corridors” will be added
Volt valakinek problémája ezzel a mappal? -
Pont ezen gondolkodtam, hogy 750es dmgre kéne visszavenni a sebzést. Se a heavyk, se a medek nem kapnak plusz alfát t10ben. -
Adjunktus #269311 ja!Jó pap holtig tanul!
Édesanyám!Én pap leszek az kurva isten!
-
A sima F5 csak a böngésző gyorsító tárjából tölti újra a dolgokat, CTRL + F5 kell hozzá, hogy mindent letöltsön újra. Ma is tanultál valami újat :) -
Bee #269309 A vicc az, hogy nemcsak T10-ben, hanem tierfüggetlenül full gold spam-et nyomnak a profinak látszó játékosok, legalábbis nagy részük. Meglepő volt T34-eket, Löwe-ket látni szintén aranyat puffogtatva T8-as csatában. Minek? Ennyire fontos lenne a statisztika? -
Adjunktus #269308 pff és tényleg!
Na de most komoly,hogy ilyeneket kell +ba csinálni,hogy megjelenjen egy kurva honlap?
-
CTRL + F5? -
Adjunktus #269306 ez normális,hogy a wot eu oldalára non-stop karbantartást ír,napok óta?? -
- "there might be a tier 10 TD rebalance: guns with 850 alpha might be nerfed to 750 alpha, with the DPM remaining the same (ROF buff)"
- "IS-3 hull armor scheme will be changed further, specifically the side thickness on some parts was 100mm (current 90mm) and the angles are somewhat wrong"
-
lammaer #269304 Te kis revolvertáras :D -
Sziasztok!
Van olyan önálló mod vagy valamiféle parancs sor amivel a töltési időt kiírathatom a chat ablakba? Tudom, hogy vannak komplett modok erre, de én csak ezt szeretném módosítani. Előre is köszi! :-) -
Sőt, még a játékosnevét is megmondja, meg a hp-ját is, ha akarod. :-| -
lammaer #269301 Nevermind, ahogy olvasom igen. Kicsit csítszagú, de az XVM sonar mellé elfér :D -
lammaer #269300 "Displays a message when you are hit of who attacked you"
ez konkrétan akkor is működik, ha mondjuk olyan ellenfél lő rád aki nincs is spottolva? -
Köszöntem.
-
Innen. -
madmanic #269297 végre volt időm kipróbálni az e75 öt a nagy ágyúval..
BRUTÁL
-
Irgum-burgum... már ilyen is van?! Tiszta lebukás nekem.

Honnan tudnám letölteni Thoryne? -
Durva volt a tegnap, remélem, a visszavágásig azért ki tudom húzni az FV-t. -
Thoryne #269294 Ez komolyan nevetséges... feltettem én is azt a goldammó-detektor modot. Aki kék vagy lila, az csak golddal lőtt... CSAK. Undorító... És akkor még én érezzem magam szarul, amikor már nyomoromban a Mausra golddal lövök E5-ben, mert az aljáról és a szemben lévő tornyáról is pattogok. Pff... lófülét. -
köszi megpróbálom :) -
Pares #269292 Ennél szorosabb csatám még nem volt, szó szerint az utolsó utáni másodpercben győztünk... Az elején sok volt a bénázás, de a végén, amikor már csak hárman voltunk 8 ellen, plusz az ellen elkezdett foglalni, felpörögtek a dolgok... Addig nem hittem, hogy nyerünk, amíg meg nem láttam a csata utáni statisztikát... Izgi volt.
VK3001H
Ha csak ilyen csatáim lennének, talán nem útálnám annyira ezt a játékot...
-
atee73 #269291 oke ez megvan de mit allitsak at benne ??
bocsi a lama kerdesert ,nekem is mindig csinalja csak allandoan elfelejtem megkerdezni itt a guruktol...asszem mar megszoktam
-
Megoldás nincs rá, xvm bug. Tedd olyan helyre, ahol a számok majd nem zavarnak. Jobb felülre az ellenfél oszlop mellé, vagy ha van nor,ális felbontásod, akkor a csapat oszlop és a damage panel közé. Itt fentről a 400. pixelre pozícionáld. -
Több speciált tök jó, hogy meg lehetett már tudni a hét elején a küldetések fülön, így már nem fáj úgy:) -
Csinálsz egy saját config filet. -
Hali! Lehet felmerült már a kérdés párszor, de mi a megoldás a Jacktor féle addons pakk-ban a dmg kiíros bugra ?? (Ha kínai tankot lövök, akkor a sebzés egyik számjegyét fél képernyő nagyságúra nagyítja, és lófaszt sem látni utána) -
nemtudommivan #269286 Ne is emlegesd a pool medalt... Egy gyoker vette el tolem a lehetoseget. -
kisokka #269285 Szóval adott ez a fantasztikus csata, amit csak úgy lehetett megnyerni, hogy beálltak páran zászlóba. Ez egyszer aláírom, mert a másik oldalt letarolták és azok is indultak a bázisunknak.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Én is beértem a zászlóhoz, de látom, hogy az arty szökne el, hát "utánalódultam"(stock ISU, irdatlan lassú), ez azzal járt, hogy kimásztam a körből. Aminek semmiféle hatása nem lett, mert legalább öten álltak benne.
Erre ez a buzi Black_Prince nekiáll lőni, hogy húzzak vissza, mert megszívjuk. Egyszerűen fel nem fogom épp ésszel, hogy miért gondolkodik így valaki 8K+ csata után. Mivel lónak a farkát se csináltam szinte a csatában, gondoltam feldobom egy kis sebzéssel, ha már mindenképp nyerünk(mert ez tisztán látszott).
De ennek a szarfaszúnak elég a 125 kiosztott sebzés és olyan durván fontosnak tartja, hogy nyerjünk, mintha legalább egy Pool-medált lőtt volna össze.
Szégyen az ilyen. -
Én ezt használom. -
atee73 #269283 Matilda weekend jeeeeee .... Imadom
-
Köszi!
Kicsit ugyan a linket elrontottad, de kibogarásztam belőle :)
-
Lazán fos. -
Bee #269280 Azt hiszem, hogy ez az. -
csoszi87 #269279 Ez eddig elég tréé.