418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• madmanic
    Kérdés: létezik olyan oldal vagy mod, ahol tankokat össze lehet hasonlítani?

Pl bal ablakban egy brit T7 jobb ablakban egy német T7?
  • madmanic
    szerintem egy vicc.

Megy vagy 15 km/h val.
  • Maala
    Egy tank csak annyira lehet jó, mint a használója. :P
  • kissd
    Hm gyerekek annyit mondjatok meg, hogy most láttam tier6-ban, hogy valami ordenáré hosszú angol fos, valami togII vagy mi a fasz 1400 hpvel lemészárolt mindenkit :)

Gondoltam jól megszerzem magamnak, de sajna prémium. Az jóaz a tank vagy felejtsem el?
  • EmR3
    http://www.batonywot.gportal.hu

a lap alján vannak magyarosított változatok is.
  • Okmyx
    - map Steppes will be reworked, “corridors” will be added

Volt valakinek problémája ezzel a mappal?
  • Pales27
    Pont ezen gondolkodtam, hogy 750es dmgre kéne visszavenni a sebzést. Se a heavyk, se a medek nem kapnak plusz alfát t10ben.
  • Adjunktus
    ja!Jó pap holtig tanul!
    Édesanyám!Én pap leszek az kurva isten!
  • Eagle16
    A sima F5 csak a böngésző gyorsító tárjából tölti újra a dolgokat, CTRL + F5 kell hozzá, hogy mindent letöltsön újra. Ma is tanultál valami újat :)
  • Bee
    A vicc az, hogy nemcsak T10-ben, hanem tierfüggetlenül full gold spam-et nyomnak a profinak látszó játékosok, legalábbis nagy részük. Meglepő volt T34-eket, Löwe-ket látni szintén aranyat puffogtatva T8-as csatában. Minek? Ennyire fontos lenne a statisztika?
  • Adjunktus
    pff és tényleg!
    Na de most komoly,hogy ilyeneket kell +ba csinálni,hogy megjelenjen egy kurva honlap?
  • Eagle16
    CTRL + F5?
  • Adjunktus
    ez normális,hogy a wot eu oldalára non-stop karbantartást ír,napok óta??
  • Eagle16
    - "there might be a tier 10 TD rebalance: guns with 850 alpha might be nerfed to 750 alpha, with the DPM remaining the same (ROF buff)"

- "IS-3 hull armor scheme will be changed further, specifically the side thickness on some parts was 100mm (current 90mm) and the angles are somewhat wrong"

• lammaer
    Te kis revolvertáras :D
  • genRob
    Sziasztok!
    Van olyan önálló mod vagy valamiféle parancs sor amivel a töltési időt kiírathatom a chat ablakba? Tudom, hogy vannak komplett modok erre, de én csak ezt szeretném módosítani. Előre is köszi! :-)
  • Maala
    Sőt, még a játékosnevét is megmondja, meg a hp-ját is, ha akarod. :-|
  • lammaer
    Nevermind, ahogy olvasom igen. Kicsit csítszagú, de az XVM sonar mellé elfér :D
  • lammaer
    "Displays a message when you are hit of who attacked you"

ez konkrétan akkor is működik, ha mondjuk olyan ellenfél lő rád aki nincs is spottolva?
  • JeffDunham
    Köszöntem.
  • Maala
    Innen.
  • madmanic
    végre volt időm kipróbálni az e75 öt a nagy ágyúval..

BRUTÁL
  • JeffDunham
    Irgum-burgum... már ilyen is van?! Tiszta lebukás nekem.

Honnan tudnám letölteni Thoryne?
  • Maala
    Durva volt a tegnap, remélem, a visszavágásig azért ki tudom húzni az FV-t.
  • Thoryne
    Ez komolyan nevetséges... feltettem én is azt a goldammó-detektor modot. Aki kék vagy lila, az csak golddal lőtt... CSAK. Undorító... És akkor még én érezzem magam szarul, amikor már nyomoromban a Mausra golddal lövök E5-ben, mert az aljáról és a szemben lévő tornyáról is pattogok. Pff... lófülét.
  • NoparaWot
    köszi megpróbálom :)
  • Pares
    Ennél szorosabb csatám még nem volt, szó szerint az utolsó utáni másodpercben győztünk... Az elején sok volt a bénázás, de a végén, amikor már csak hárman voltunk 8 ellen, plusz az ellen elkezdett foglalni, felpörögtek a dolgok... Addig nem hittem, hogy nyerünk, amíg meg nem láttam a csata utáni statisztikát... Izgi volt.

VK3001H

Ha csak ilyen csatáim lennének, talán nem útálnám annyira ezt a játékot...
  • atee73
    oke ez megvan de mit allitsak at benne ??

bocsi a lama kerdesert ,nekem is mindig csinalja csak allandoan elfelejtem megkerdezni itt a guruktol...asszem mar megszoktam
  • pointer4
    Megoldás nincs rá, xvm bug. Tedd olyan helyre, ahol a számok majd nem zavarnak. Jobb felülre az ellenfél oszlop mellé, vagy ha van nor,ális felbontásod, akkor a csapat oszlop és a damage panel közé. Itt fentről a 400. pixelre pozícionáld.
  • Sunsetjoy
    Több speciált tök jó, hogy meg lehetett már tudni a hét elején a küldetések fülön, így már nem fáj úgy:)
  • Maala
    Csinálsz egy saját config filet.
  • NoparaWot
    Hali! Lehet felmerült már a kérdés párszor, de mi a megoldás a Jacktor féle addons pakk-ban a dmg kiíros bugra ?? (Ha kínai tankot lövök, akkor a sebzés egyik számjegyét fél képernyő nagyságúra nagyítja, és lófaszt sem látni utána)
  • nemtudommivan
    Ne is emlegesd a pool medalt... Egy gyoker vette el tolem a lehetoseget.
  • kisokka
    Szóval adott ez a fantasztikus csata, amit csak úgy lehetett megnyerni, hogy beálltak páran zászlóba. Ez egyszer aláírom, mert a másik oldalt letarolták és azok is indultak a bázisunknak.

Én is beértem a zászlóhoz, de látom, hogy az arty szökne el, hát "utánalódultam"(stock ISU, irdatlan lassú), ez azzal járt, hogy kimásztam a körből. Aminek semmiféle hatása nem lett, mert legalább öten álltak benne.
    Erre ez a buzi Black_Prince nekiáll lőni, hogy húzzak vissza, mert megszívjuk. Egyszerűen fel nem fogom épp ésszel, hogy miért gondolkodik így valaki 8K+ csata után. Mivel lónak a farkát se csináltam szinte a csatában, gondoltam feldobom egy kis sebzéssel, ha már mindenképp nyerünk(mert ez tisztán látszott).
    De ennek a szarfaszúnak elég a 125 kiosztott sebzés és olyan durván fontosnak tartja, hogy nyerjünk, mintha legalább egy Pool-medált lőtt volna össze.
    Szégyen az ilyen.
  • popey8
    Én ezt használom.
  • atee73
    Matilda weekend jeeeeee .... Imadom
  • bujcsik555
    Köszi!

Kicsit ugyan a linket elrontottad, de kibogarásztam belőle :)
  • Master91
    Lazán fos.
  • Bee
    Azt hiszem, hogy ez az.
  • csoszi87
    Ez eddig elég tréé.