418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Hmmm... igazságod vagyon.
    Úgy látszik megtréfált az agyam - mert a T44-nél én mindíg is eretnekségnek tartottam a 122-es ágyút, sőt, kiröhögtem és megvetettem mindenkit aki olyannal szerelt T44et hoz.
    ehhez képest a t34-2-t meg el se tudom mással képzelni, sőt még előnynek is tűntettem fel.

Pedig mindkettőn kb megvannak ugyanazok az ágyúk, tehát most kívülálóként azt kéne mondanom, ha a t44esre nem való a 122es, akkor a kínaira se.

Furcsán működik az emberi agy.

Talán - a mundér becsületét mentendő - ott lehet a különbség, hogy a t44et én közelharci forgolódótanknak használtam, mig a t34-2 nem tűnik olyan agilisnak, vele biztonsági fedezékhasználós csikicsukit játszok, mármr heavy gameplayt. Viszont rég volt t44em, szóval akár itt is tévedhetek.
  • Maala
    Tényleg az, nem értem mi a baj egy 85mm-essel megáldott, gyors KV-1el.
  • Pares
    Vicc.
  • Oddball29
    Pedig egyiken se veszélyes az arti, ha szárnyak felől támadsz. Fedezékről fedezékre lehet ugrálni.
  • FosTalicskaa
    Hát ez az. Taktikai lehetőségek száma kb alulról közelíti a zérót. Mész előre és meghalsz, vagy nem mész előre és végignézheted ahogy az artik rommá lövik azokat akik próbálnának tenni valamit. Esetleg te is tudsz beléjük lőni egyet-kettőt, aztán bunkervédelem és az utolsó 1-2 percben dől el hogy ki nyer, vagy nem... szóval a játékélmény egy nagy nulla. Ezért nem is zsibbasztom már magam azzal, hogy egy totál érdektelen pályán 14 rosszul bekonfigolt bottal üssem el az időt...
  • Szpecnyaz
    Nekem speciel nem jött be rajta a 122es gun. Bár jó kezekben kétségtelenül van benne potenciál.
  • Maala
    Nyilván, már az, hogy az egyik HEATet lő, a másik APCR-t, eldönti az egészet. Hát még ROF, meg egyéb shitek.
  • Szpecnyaz
    Mondjuk elég nagy a difi a kínai és a ruszki medes 122 között, az előbbi javára.
  • Szpecnyaz
    Tényleg sokszor meg szoktak lepődni a sebzésén. Volt olyan hogy egy E75 lecsíterett, mert hogy kizárt hogy egy med 500at sebezzen.
    Meg az is vicces hogy az első 1-2 bekapott lövés után nem mernek rámjönni, mert a 450+ sebzések eléggé respektálandóak :D.
  • Maala
    Hát de csak akkor van heavy ágyúja, ha azt használod... Ennyi erővel a T-44nek is heavy ágyúja van, érted. A normál nagyágyújával meg tök jól használható.
  • lammaer
    Nekem a WZről mindíg egy összenyomott heavy jut eszembe. Egyelőre még a T-34/2 van csak meg, de annak is heavy ágyúja van, szoktak is meglepődni az emberek amikor kinéz a kis kínai med a ház mögül aztán besom egy 400-as sebzést :D
  • madmanic
    köszönöm!
  • Szpecnyaz
    Nagyon hasonló a kettő.
    A T54 némileg mozgékonyabb, jobb a frontja, jobb a gun depressionje.
    A WZ120 nagy előnye meg a lóbaszó 122es gun és a magas pen. Viszont okádék a gun depressionje, pedig az már a T54en is fos.
  • voivod32
    És papír. Egy Matildával simán ki lehet végezni, mert körbe tudod rohangálni vele! :D
  • nemtudommivan
    Koszi
  • madmanic
    Aki próbálta: wz120 vagy t54?

Majdnem minden paramétere jobb a t54 nek, kivétel a rof...
  • madmanic
    Középen kell átvágni..

Általában egy két tank merészkedik csak arra, ha azoktól megszabadultok sokkal közelebbről, oldalról tűz alá tudod venni a bázist védő tankokat, ha mediummal el tudsz rusholni a szikla lábához aminek a tetején kempelnek, csak spotolnod kell őket a csapatnak.

Már ha olyan a csapat..
  • yossarianHUN
    A KV-1S szét lesz szedve T5 és T6 variánsokra. A T5-é lesz a 85-ös ágyú, állítólag egy kevésbé páncélozott de mozgékonyabb alternatívát fog nyújtani a KV-1 mellé. A hatosnak megmarad a 122-es ágyúja, de állítólag a mozgékonysága keményen nerfelve lesz (és lehet, hogy valamilyen módon az ágyúja is).
  • yossarianHUN
    És arról nem beszélnek, hogy akinek most megvan, annak a patch után mi fog állni a garázsban?
  • nemtudommivan
    Swamp hibaja szamomra az hogy a bazis mellett a dombon uldogelo td-k csilliomillio km-re el tudnak loni. Zsonglorkodsz mondjuk a hazak kozott es kapod a bazis felol az aldast. Betamadni a bazist emberelony nelkul pont ezert remenytelen.
  • madmanic
    Serene coast okádék??

Az egyik legváltozatosabb map, ha medium tankkal mész, ha heavyvel mindig találsz legalább 3 lehetőséget hogy meglepd az ellent....

Nagyon vártam h visszakerüljön.

Az mennyivel jobb, hogy egymással szemben kempel a két csapat a házak/kövek mögött, köztük a préri közepén a zászlóval...?
  • kissd
    Ez lesz, este teszten megyek vele 10-20 kört és meglátjuk.
    Megnézem mennyire farmtank, mert az, hogy lassú nem érdekel, mert amíg egy tank gyorsabb, mint a t95, akkor már baj nem lehet.

Meglátom azt megírom a tapasztalatokat mielőtt kiadok 3500 goldot egy ilyen páncélvonatért :)
  • Oddball29
    Pedig csak menni kell rajtuk előre a hepehupák mentén.
  • nemtudommivan
    Mi a lenyeg? Telefonrol nem tudom megnyitni
  • FosTalicskaa
    Jah és az "új" pályák:
    Swamp: Valamit javult, de még mindig játszhatatlan az egész...
    Komarin: szintén
    serene coast, vagy mi a halál annak a neve: na ez okádék játszhatatlan. Ha ezt kapom kb küldöm is le a tálcára a gémet és inkább megnézek néhány happy tree friendset.
  • FosTalicskaa
    Azt miért nem nézik a csodás kis statjaikban, hogy az új encounter pályáik miatt hányan kapcsolták ki az encounter módot? köcsög szovjetek...
  • lexlutor
    ..mindenkinek aki a kv1s-t szereti:

http://ftr.wot-news.com/2013/10/24/confirmed-kv-1s-is-getting-split/

legalabb op lesz tier5ben is. imadoma wg megoldasokat :DDDD
  • madmanic
    Köszönöm szépen!
  • miga
    http://tank-compare.com/en/#.Umo5tVM4nJ0
  • nemtudommivan
    En redshiret immmmmmmmadom barmilyen formaban barmivel. Severogoskot viszont utalom.
  • Master91
    Én is azt csinálom, alul is :D
  • nemtudommivan
    Igen nekem van. Deli oldalon egyszeruen nem lehet ugy eljutni a sziklakig hogy valami ne lojon oldalba. Rajt utan a gyors tankok gyorsan felszaladnak a kis sziklakhoz es varjak az atmeno forgalmat. Még csak vissza sem tudsz loni nekik mert rogton fedezekbe hizodnak. Remelem ezt akarjak javitani mert ez kurvara idegesito.
  • Toweliee
    Nem a tank a lényeg, hanem aki vezeti (és az ellen). Az E-75-el is tudsz nullát alkotni, amx40-el is szerezhetsz top gunt. Ha tetszik vedd meg, ha nem tetszik ne vedd meg.
  • Master91
    Ha holnap adnák be az új Redshirét is késő lenne, miért nem lehet kivenni mondjuk encountert ha ők is elismerik hogy szar???

Mennyiből tartana, max. 20 perc, amíg újra mindenki felléphet wotozni...neeeem, szopassuk az embereket még hetekig inkább, így is naponta többször rak be!

Swampot régen kedveltem, most inkább olyan semleges.

Mines encountert kezdik meg szokni, most már tudják hogy néhány parasztnak kell a városba is menni.
    Mountain Pass encountert test2-ből kivették azonnal...

Severogosk hát igen, kéne valamit változtatni ott, nem az igazi, nagyon kevés lehetőséged van.

Steppest meg médiummal is szeretem, ha 2-3 tank mögöttem képes támogatni médiummal spottolgatok a jobb oldalt és szia.

HA képesek támogatni persze :D
  • Okmyx
    Veider szerint Redshirét teljesen átdolgozzák. Ez jó hír.

Komarinnal kapcsolatban csak SerB cinikus válaszát tudnám linkelni, azon nem lesz változás. Ugyanezt a szokásos cinikus választ adta Swampra is.

Mountain Pass és Mines encounterekkel nagyon elégedettek, azokon nem lesz változtatás (statisztikailag rendben vannak, nincs inbalance, azt írták).

Amin lesz változás: Severogorsk és Steppes.
    Severogorsk érthető, Steppes viszont számomra nem. Igazi nyílt terület volt light és medium tankoknak, és most "folyosókat" kreálnak bele.
  • Master91
    Nekem semmi, de El Hallufból már elegem van, Redshiréről már hónapok óta elegem van ( szerintem nem csak nekem ), Komarin szarabb mint volt.

Erre bele piszkálnak 1 olyan pályába aminek nincs sztem hibája.
    Remek!
  • kissd
    Szóval akkor felejtsem el :)
    Mert most néztem róla youtube videót és nagyon tudnak vele mészárolni, főleg ha 3as tog platoon van :)

De ha van még teszt akkor majd este jól kipróbálom :)

• Okmyx
    Lezárhatod vele az északi hidat Erlenberg encounterben, így a támadók kénytelenek körbe menni...
  • Master91
    Én is ezt tapasztalom már 4-5 napja, hogy az összes lila/kék effes mind1 mibe ül, full aranyat lő :D

Szánalmasak!
  • lammaer
    Hehehe... a TOG remek tank, amikor ellenfél... rengeteg HPja van és jó nagy, istenien lehet belőle XPt és creditet csinálni.

Mai napig nemtudom ki olyan perverz hogy pénzt ad azért a tankért.

Az egyetlen előnye annak a tanknak, hogy olyan hosszú, hogy egyedül is tud lemmingtraint szimulálni :)