418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Maala
    T7 Combat cart kapunk, mert megnyerték a botok nekünk a golden joystickot.
  • Eagle16
    Na megnyerték.

Adnak érte egy Tier 2-es prémiumot.
  • Toweliee
    Szavazzatok a magyarokra itt. Nagy a verseny az olasz és lengyel tankokkal.
  • csagataj
    Gyűlölöm ezt a játékot! Gyűlölök vele játszani! Sajnos mivel súlyosan függő szenvedélybeteg vagyok mégis megteszem.
  • pointer4
    Valamilyen szöveggel el kell kergetni a núbokat :P
  • lammaer
    Pedig azok. Méghozzá fehérek....

A nevüükben is benne van és oroszul is beszélnek, szóval nincs apelláta, azok.

• lammaer
    Ez nagyon megható volt... hüpp hüpp....
  • FosTalicskaa
    és az hol van?
  • Kishawer
    Látod milyen kis okos vagy? Pontosan ezért csináltuk meg a VTEPS2-t!
  • FosTalicskaa
    hihetetlen, nálatok nem csinál olyat ez egér, hogy szavakat húzgál össze-vissza, mintha be lenne kattintva, pedig nincs?
  • FosTalicskaa
    De jó hogy nem olyan próbáltatok meg leoltani, hogy a vteps mennyire tele van és több hónapos várólistával dolgozik mert annyira e akarnak kerülni az emberek. XD

Bee: Részemről az előbb említett 3 mumus pályán továbbra is marad a Happy Tree Friends. Egyszerűen még így sem látok benne fantáziát, hogy itt írjátok a sok taktikai okosságot.
    Amúgy ha a pályákat is be lehetne jelölni, hogy akarsz e rajta játszani, kb ezek lennének az első mapek amik kikopnának a randomból szerintem.
  • stoppos
    Hát így ránézésre mindkettő. :)
  • TomDantes
    Ilyen apróságokon nem akadunk fenn. Keletre lakik, fura nyelvet beszél= orosz. Kész.
  • Kishawer
    Csatlakozz hozzánk!

• Szpecnyaz
    Akik mellesleg nem is oroszok :D.
  • Master91
    :D:D
  • Szpecnyaz
    Mondom én hogy a magyar oktatás egyik gyenge pontja az értő olvasás :D.
  • TomDantes
    Nem sírok, nem a kedvencem, és az nem kritika hogy köcsög oroszok.
  • nemtudommivan
    Gyulolom is erte. Olyan fenseges erzes mikor ulok a bokorban a szinten undoritoan op su152-vel es latom a felem tarto kv1-est it egy verpiroska iranyit. Szinte latom hogy ul a gep elott es orul.
    -mindjart olyat sebzek valakibe muhahaha !!!!!!
    ...es ekkor hall egy menydorgesszeru robbanast amitol a kv1s-e a masodperc tort resze alatt fustolgo szarkupacca valik.
    Mire magamban ezt mondom

-ezt a PZ4-emert kis kocsog....
  • popey8
    Ezek a WG-sek tényleg húgyagyúak. Igen a 850-es alfájú TD-ket is kéne nerfelni, de nem így (-100 alfasebzés nem nerf). A nagyobb probléma sztem az ilyen 1k felett (alfa vagy tár mindegy) sebző szarokkal van. Azokhoz bezzeg nem nyúlnak hozzá. Sőt, még jön a nyomorult Waffentróger is.

Pályákkal kapcsolatban: Az új Serena Coast meg Swamp nagyon jó, élvezetes mapok lettek. Viszont Komarin fosabb, mint volt, nem is szeretek rajta játszani, míg a másik 2-őn igen. Severogorsk átdolgozás érthető, gagyi pálya. Alig lehet vmit csinálni és az egyik oldal jobb pozícióból indul, mint a másik, nem beszélve arról, h mindkét oldalról át lehet lőni a másikra. Steppes-t én sem értem, sztem nincs vele semmi baj. Minden tanktípussal jól játszható, egyik kedvenc pályám. Mines encounter sztem jó, ott szerettem ezt a játékmódot. Viszont Mountain Passal elégedettek, ráadásul nagyon? Hol élnek ezek? Szar játszhatatlan az egész ugyanúgy, mint Red Shire. Beáll vmi kis light a szikla mögé és 2 perc alatt befoglalja a bázist, mert a 3 útvonalból amin el lehetne érni, rosszabb esetben mindet lezárja az ellen. Ilyen szempontból standardben sem a legjobb pálya, kevés a lehetőség.

#269300: Igen:)
  • TOMSILENT
    Megkaptam a magamét...

• Maala
    És melyikük a buzi? :D (A jobb oldali)
  • Lokker
    Így van, ne nerfeljék most már ha végre kifejlesztettem. :)
  • Maala
    Gyorsabb, de gyengébb páncélzatú... Negyedszer is el kell majd mondanom?
  • Pares
    Nem, én befejeztem. Csak leírtam nemtetszésemet azzal kapcsolatban, hogy a beharangozott nerfből természetesen nem lett szinte semmi... És egyeseknek nem tetszett az, hogy nekem ez nem tetszik.
  • stoppos
    Kezdődik?
  • Pares
    Ja, most hogy lassúbb lesz, 2 másodperccel később él a mészárszékre...
  • Pares
    Te meg azért sírsz, mert a kedvenc játékodat (vagy inkább annak álszent fejlesztőit) valaki kritizálni merte...
  • Oddball29
    A gun depression legalább duplája annak, aminek lennie kéne.
  • lammaer
    Hát, a KV1S jelenleg egy marha gyors, medekkel bőven egyen értékű agilitású tank - legalábbis emlékeim szerint. Nagyon lehet csapatni neki.
  • yossarianHUN
    Azért a KV-1S mozgékonysága jelenleg baromi jó, sokkal jobb az indokoltnál. Jól gyorsul, és a végsebessége is jó, lomhább medekkel simán tartja a lépést.
  • Pares
    Na, majd meglátjuk. A KV-1S eddig sem száguldozott sehova, és ha marad rajta ugyan az az ágyú, akkor nem értem, hogy hol a nerf. A T5-ötben meg akkor kapunk a KV-1 mellé egy szinte ugyan olyan tankot, csak gyorsabbat... Nájsz nerf.
  • Szpecnyaz
    Szemét oroszok! Felbuffolnak minden ruszki tankot, miközben birodalmi zászlók égetése közben nerfelgetik a német tankokat.
  • Lokker
    Pedig a Tigrist nem rég OP-sították, szerintem.
  • TomDantes
    Te figyelj, ne sértődj meg, de két nagyon nagyon ciki , égő dolog van ebben a játékban.
    -Ha valaki azért sír, mert OP orosz tankok brühühü bezzeg a németet direkt nerfelik
    -brühühü, vörös csillag lehet benne, horogkereszt meg nem, brühühü

• Maala
    És mesélj, milyen OP tank fog bekerülni a játékba?

Lesz egy lassú 122-essel felszerelt változat a mostani páncéllal, meg egy gyors, kb mostani kv-1s, csak 85mm-essel felszerelt változat.
  • Bee
    Akár délről, akár északról kezdek, a legjobb helynek a völgyet tartom D3-E4-ben. Ha nem egyedül megyek, akkor sikerülni szokott az áttolás, onnantól pedig hátba/oldalba támadhatóak az ellenfelek. Fedezék van, jó közelharc szokott kialakulni az elején. Ha pedig az ellenfél nem jön le, és nem tolja át a félszigetet, akkor szinte mindig bukják a csatát.
  • yossarianHUN
    Én a JgdPz IV ágyúival vagyok így. Szinte csatánként váltogatok a 75-ös és a 88-as között. Mindkettő bejön, de még mindig nem tudom, melyik jön be jobban:D
  • stoppos
    Anno próbálgattam a T-44-en mindkettőt, de az istennek nem bírtam eldönteni, melyikkel fekszik jobban nekem a tank. Inkább pálya függő volt a teljesítmény a két ágyúval. Ha lehetett volna előre tudni, hogy melyik pálya jön, csak cserélgetni kellett volna az ágyúkat. :)
  • Pares
    Ja, én eddig azt hittem, hogy úgy nerfelik a KV-1S-t, hogy elveszik tőle a 122mm-es ágyút, nem tudtam, hogy a WG-nél a nerf azt jelenti, hogy még több OP tankot teszünk a játékba... Bezzeg a Hetzernek meg tuti elveszik a 105mm-esét...