418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #269558 Na igen, a T34nek nem véletlenül kicsi a ROFja :) pennel meg van áldva... emiatt ne menjen el a kedved az e75-től.. -
lammaer #269557 "Csiki-csukinál hát mi ha nem a dpm számít?"
Sztem pont csikicsukinál nem a DPM számít hanem az alfa sebzés... mivel a DPMet nem tudod kihasználni ha az ellenfél a fedezék mögött van. A lassabb tűzgyorsaságú ugyanis csak akkor fog kijönni amikor már ő is betöltött.
A láncolásra elég nehéz építeni, persze akkor számít a DPM, de a legtöbb csikicsuki nem a láncolásról szól. -
Ez egy no name klán -
EmR3 #269555 he?
Csiki-csukinál hát mi ha nem a dpm számít?
Eccer láncolod azt jóság van.
Mentem annak idején pár kört szakaszban olyannal akinek ki volt fejlesztve már fullosra, és volt hogy többet sebeztem a 105-össel. Mondjuk akkor nem az első vonalban toltam, de nem akarlak rábeszélni semmire.
Más kérdés hogy T9-ben egy 320-360-as puszinak nincs nagy visszatartó ereje. -
FEKETEKARD #269554 A HUN-S -nál ekkorát esett a színvonal?
-
Malarki #269553 Az lehet, de a csiki-csukinál vagy közelharcban ez nem nagyon jön ki. Én meg mindig megyek előre, ha már ilyen batár tankban ülök.
-
mivan, nerf? -
EmR3 #269551 Pedig dpm-ban a jobbik 105-ös löveg jobb, és ez ráadásul pontosabb is.
Szerintem lehet azzal játszani.
-
nemtudommivan #269550 Citadella hadmuvelet. 2700 nemet harckocsi az oroszok 3600 harckocsija ellen. A nemetek technikai folenye elsopro.
Erre reklam a nat geo-n. Mmmmmmmhhhhh.... -
400V #269549 -
Mert gyakorlatilag egy KT-ban ülsz? -
Malarki #269547 Ha már sírás, akkor én meg az E-75 miatt sírok.
Mikor megvettem, akkor úgy álltam hozzá, hogy"gyertekgecikmegölökszéttépekfeldarabolokmindenkit", aztán az első csatában úgy meggyalázott egy T34 a hasi lemezen át, hogy 2 napig nem is mertem játszani vele. A KT ágyúja is érdekesen működik rajta, teljesen random, mintha meg lenne hülyülve. De ha átüt, akkor legalább sebez rendesen. Már csak a top ágyúban bízok, mert eddig kb ugyan az mintha a KT-ban ülnék. -
Attiska #269546 A Generals az online, a Rush meg rendes kártyajáték. -
az nem generals? -
Attiska #269544 Kártyajáték. Mostanában jelent meg talán az angol verzió, remélem eljut ide is (vagy ebay). -
yossarianHUN #269543 Az mi? -
Én meg a stock KV-4-el kínlódok. Semmit nem lehet sebezni ezzel a rohadt 175 penes löveggel. Pontosabban, lehetne, ha 10-ből nem kettő menne oda, ahová szántam. De 150m-re lévő is-t nem találja el 8 mp-nyi célzás után, illetve 200m-re lévő Tipe-58 tornyának oldaláról pattan, stb... -
Attiska #269541 Van arról valami infó esetleg, hogy itthon lehet-e majd kapni valahol a WoT Rush-t? -
Hát teljes szívből rühellem ezt a nyomoronc Tortoise-t most már. Ha egyszer meglesz az FV, akkor soha többet nem megyek olyan tankkal amit nem szeretek...
A Tortoise utána Foch-al játszani olyan, mintha loltraktorból beülne az ember egy E-75-be. -
yossarianHUN #269539 Kipróbáltam már egynéhányat, plusz a béta. T9-10-zel mondjuk csak teszten játszom, de nem is vágyom rájük különösebben. -
Kevés tankot próbáltál eddig? -
yossarianHUN #269537 Akkor valamit rosszul csináltál, nekem stat és élmények alapján is a legjobb tank amivel valaha játszottam, pedig se különösebben pro, se nagy medmester nem vagyok. -
Számomra a létező legrosszabb tank az M3 Lee volt. -
Jaj én nem azért írtam hogy először med utána heavy ág, mert úgy kell... azért írtam így, mert elcsesztem anno :)
De így levetítve igazad van - ha úgy érzi az ember, hogy elboldogul vele, akkor simán szükséges kigrindelni fullra- jól jöhet. De ha csak egy állomás, és nem mész mediumra kínaiaknál... -
Megkockaztatom hogy M5 Stuart utan a masodik legrosszabb tank amivel jatszottam
-
yossarianHUN #269533 Ez most irónia volt? Ha igen, akkor nem értem. Az ágyúja OP, pajzs alatt nem tudom mit értesz, ammo rackkel meg nem volt több gondom, mint bármelyik másik tanknál. -
Okmyx #269532 Én 278 csatát mentem eddig a Type 58-cal.
Ami tetszik benne: magas camo (hálóval és crew skillekkel döbbenetesen jó), jól mozog, viszonylag használható ágyú.
Ja a színe jobb. Bár ez ízlés kérdése.
Ettől függetlenül az összes modullal (nagy motor is) és 100% + skilles legényekkel együtt is utálom.
A stock állapothoz képest csak alig javul később. Az ágyú depressionja meg pont olyan szar mint a többi kínain, szovjet társán jobb.
A T-34-85 nekem sokkal jobban bejött. De T6 mediumként a Jumbo is jobb, egyes német közepesek, pld az überállat VK 30.02 (M) (71% WR), vagy a VK 30.01 (P).
Sunsetjoy-jal ellentétben én inkább javaslom előbb a heavy vonal kihúzását és utána a medet, mert:
1. Az IS-2 olyan mint egy buffolt IS, bár 8.8 óta az ágyúja már nem olyan hatékony, de akkor is funtank
2. Az IS-2 stock ágyúja (100 mm 44-100JT) a T-34-1 top ágyúja egyben, tehát megkapod ingyen, nem kell kigrindelni!
A top motort azért érdemes kikínlódni, mert T-34-1-re is rámegy, és inkább a Type-58-on szenvedj vele.
Nekem nem jött be, más a játékstílusom, az M4 Easy 8-ra hasonlít inkább, amit rettenetesen gyűlöltem.
-
McLarenpowa #269531 Ha valaki másnak is lenne olyan gondja, hogy kínai heavy sebzésénél egy nagy fehér szám jelenne meg a képernyőn, akkor innen leszedheti az XVM konfigomat, ami orvosolja a problémát:
link -
Kulon kiemelnem a kituno gunjat, es a felelmetesen jo pajzsat, es ami a legfontosabb, hogy sose kap ammo racket....sose!
-
Kubukli #269529 Ni megint egy Foxbat!
-
5 perc, 5,5-os újratöltés, akkor mennyi dmg-et is oszthatsz ki ezalatt? :) -
Nekem van mindkettő, kb egyformák, de valamiért a Type 58-al nagyobb szerencsém van. Meg a színe is jobban tetszik! :D -
kissd #269526 Köszi a nyugtatást fiúk, remélem úgy lesz, de most abbahagyom, mert annyira felidegesített, hogy 8/8 vereség, hogy inkább elmegyek kocsmázni. Este meg meló, úgyhogy holnap remélem jobb lesz :D -
yossarianHUN #269525 T-34/85-nél nincs jobb:P -
Jó lesz az, csak fullozd ki a tankot és a legényeidet is . Én is féltem tőle, aztán kellemes meglepetés volt. Szerintem a T34/85-nél mindenképpen jobb. -
Nem lesz az ilyen ganaj, ha hozzászoksz. Ellenben ne várj tőle nagy javulást, a lánc még csakcsak, de motorra xp-t költeni szerintem kidobás.
És én elsőre a közép, másodjára megvéve a heavy vonalat húztam ki vele. 183 csata összesen, szóval nem császári, de elég elfogadható. -
Igen, csak mikor már az összes kemény legény ki hullott akkor lőnek engem :D ( ugye átlagos wot playertől nem várunk sok mindent csak azt hogy ~5. percbe halottak ) -
yossarianHUN #269521 Hát nem első vonalból kell használni, vagy ha igen, valami keményebb legény mögül pötyögtetve. Folyamatosan hozza a 2-3 ezer sebzéses köröket. -
VanDaal #269520 Kit illet a dicséret a topik új hátteréért? Nagyon jól néz ki :)
Valaki fel tudná dobni valahova ennek a két képnek az eredetijét az IS-4-essel meg a Tigrissel? -
kissd #269519 Első meccs:
Defeat
Battle: Live Oaks 2013.10.26. 13:34:58
Vehicle: Type 58
Experience received: 180
Credits received: 10 480
:DDD 300 sebzés. Szégyen, gyalázat.