418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• foxbat88fx
    mi a franc van a gammel?
    csak én vagyok ilyen balfasz vagy mindenki sorba nyomja a vereségeket?
  • Roger6
    Hm... Nem is hallottam még soha erről az overmatch dologról.
  • popey8
    Utánanéztem az overmatch dolognak. Ha jól értettem, akkor azt jelenti, h ha a lövedék kalibere 3x nagyobb a páncél nominális vastagságánál, akkor becsapódási szögtől függetlenül átütés történik. Ez biztos nem lehet már érvényben, mert akkor egyáltalán nem fordulna az elő, h egy T10 lövedék lepattan egy light tankról vagy batről. Márpedig egy T10 TD löveg is le tud pattanni a batről vagy a kis scout tankokról.

Ebben a szituban a páncél 100mm, a lövedék kalibere 152. Ez csak kb másfélszer van meg, szal nem történhetett overmatch. Bár lehet én értettem rosszul a wot wikin leírtakat.

Visszanéztem lassítva a szitut és sztem a kupolát találtam el. Ha mégsem, akkor ugyanolyan módon lehetett átütni azt a csapott részt, mint az IS-3, IS-4 tornyán lévő tálcát. Azt is többször ütöttem be szemből kicsit magasabbról. Ha megnézed az objecttel vmivel magasabban álltam, mint az ST-I.
  • kisokka
    Márpedig elég gyanús a dolog, lehet ennyi volt a pénzeső.

Ha mégis lenne, találjuk ki mi lesz az. Szerintem 50K spot dmg
    Komolyan jót tenne a játéknak.
  • Pares
    A sokadik 5 killes csatám, annyival fűszerezve, hogy most egy PTS-es beírta a csetbe, hogy nem érdemeltem meg... Naná, hogy nem...

Utálom az ilyen beképzelt faszfejeket.
  • popey8
    Jót kérdezel:) Mi is ez az overmatchelés pontosan? Nem annyira vágom. Nem figyeltem meg, h pontosan hova ment a lövedék, amit a ST-I tornyára lőttem, de az biztos, h én a kupolát vettem célba.
  • lammaer
    Valszeg azért hív századba, mert egyszer vmiért felvett a barátok közé, azota meg egy invite allt nyom :)
  • foxbat88fx
    wowp-ből terem... vagyis termett
    mondjuk még van pár napig...
    napi első win, légi kill, földi kill... harmadik ugyanez és tizedik ugyanezre kapsz aranyat amit beváltasz prémre és aktiválódik wot-ban is
  • killbull
    Powerkodok má egy kicsit milyen jó csatáim vannak!

• joe662
  • joe662
    Szegény tiger,erre biztos nem számított mondjuk én se
    http://youtu.be/_T6ATUiWsUc
  • NagyiBMX
    Olyanod honnan van? "Mi fán terem?"
  • Antimat
    Nekem augusztusban 1440 base xp-re adta, nem tudom, azóta hogyan állhat.
    Mondjuk sebzésre majdnem ugyanannyim volt, mint neked most, mondjuk azt hittem, hogy most volt az xp kompenzálás a td-knek, de lehet, hogy még 8.7-ben.
  • Oddball29
    Volt egy találatod az ST-I ellen, ami látszólag overmatchelte a torony tetőpáncélját szemből. Én is emlékszem ilyen lövésre nálam, viszont a gamemodels szerint a csapott rész elől 100 mm-es, azt meg olyan szögből lehetetlen átlőni. Na most akkor mi lehet?
  • foxbat88fx
    kétlem h ne lenne novemberi misszió...
    valamivel oda kell szegezni a népet a gép elé :)

no meg most aktiválom az ingyen 1 hónap prémem ^^
  • Master91
    Novemberi hónapra még nincs ki adva mission ?
  • Ry0K3N
    22k csata 857-es WN7 47% winrate
    Egy újabb gyönyörű példánya a visszafejlődött "homo" sapiensnek aki azt hiszi ő hugyozta a golf áramlatot. Bár azt hiszem a fentebbi faji meghatározás sértő a többi értelmes emberre nézve.
  • Jacktor
    Nemtom mi van ezzel a johnny gyerekkel de mostanában durván elgurult a gyógyszere. Ahhoz képest hogy kempelő majom vteps-es vagy, engem rendszeresen hív századba, mondjuk sose megyek, inkább kempelek a garázsban.
  • JeffDunham
    Hogyan égessük le magunkat még a játék elkezdése előtt című műsor, avagy ha hülye valaki, legalább ne verje nagy dobra.

• AlucardHuN
    Fasza. Kicsit játszok más játékkal, erre visszanézeka wotra és szarabb mint volt. Ez a spot system valami csodálatos komolyan mondom...
  • aranyharcsa
    aha
  • foxbat88fx
    cs, múltkor azért nem írtam vissza mert 3 napos chat ban-on voltam :D
  • aranyharcsa
    Hahó, na ezen meglepődtem.
    http://wotreplays.com/site/403754
  • foxbat88fx
    tegnap wot mentesen :P
    inkább túráztam egyet ha már ilyen yo idő van....
    de lassan jön a szar idő = több wot
  • Sir Charles
    Hehe ez vicces, az indiánnal is ugyanilyen rossz a statom. :)
  • madmanic
    üdv!

hogy telt a hétvége?
  • Zegi Norbi HUN
    Ez nem francia betegség, nekem az Indiánnal volt még rosszabb is:D
  • nemtudommivan
    Ez valami francia jellegzetesseg..
  • bornofakone
    1527 alap xp-re kaptam meg 1 max 2 hete, akkor 7k dmg, 2k spot dmg.-re adta meg.
    Azóta mentem jobb kört is vele (9k dmg, 2k spot), ha biztosra akarsz menni akkor 9k dmg-t lenyomsz vele meg még próbálsz spot dmg-t is összeszedni :)
  • Sir Charles
    Hát ez hihetetlen!
    32 meccs után 38% a győzelmi arányom az AMX 50 100-al!
    A következő kép igen tipikus legalább 10 ilyen meccsem volt, de volt olyan tier 8 csata is ahol én 3500-at sebeztem, az utánam következő Tiger II meg lőtt 900-at és 3 tier 8 csapattársam meg 0 sebzéssel 0 lövéssel halt meg. Ez az igazi szopóág :(:(
  • EmR3
    704-el nekem sincs még ászom, pedig nem keveset mentem már vele.
    De 268-al nem rég jött össze, akkor 1524 alap xp-t kaptam, 0 spot 9984 sebzés, 9 kill-re.
  • bigmano
    Ez is a Wot érdekességei kategóriába tartozik....
  • popey8
    Obj704-el mentem egy nagyon jó kört. Sajnos semmi medál, de csata közben ace-nek éreztem. 1372 base xp-re, 5 killre és 1063 spot dmgre nem adta meg. Mennyi xp lehet vajon az ace tanker? Mit kéne még csinálnom, h több xp-t kapjak? A fentebb leírtakhoz képest elég keveset adott.

Repaly végén érdemes megfigyelni, h milyen az amikor vki nem tudja használni az OP tankját vagy csak szimplán béna. Ilyet se éltem még túl:) Ja és Oddball kedvéért: no gold spam. 1 goldot lőttem, az se talált:)

Replay
  • Nihili
    Nah csak sikerült összehoznom a statisztikák megjelenítését. Elég volt az xvm config editorban bepipálni az Enable players statistics opciót, mentés után pedig a kapott xvm.xc fájlt bemásolni a World_of_Tanks
    es_modsxvm könyvtárba.
  • yossarianHUN
    Ezt kapja az ember, ha Tigrissel kilő egy KV-4-et:

Az a vicc, hogy valami 1600 effis gyerek volt. Azért egy ilyentől elvárná az ember, hogy ismerje a tankja gyenge pontjait, amikből ráadásul akad bőven.
  • 505thZajcev[PT]

Agyhalottak...
  • GabeE3e
    na de kérem
  • Maala
    Oh, igen, elég sokszor meglepődöm, például most, amikor lövésbekapásos áldozat után lőttem volna az előttem lévő 800 hp-s T30-at, de az M103 hullájának a csöve belógott... Á, majd csak nem megy bele! 100+ dmg magamra, láncolom magam.

Vagy fél perccel utána, amikor a full hp-s is3-ra rámegyek, versenyre kel velem az E-100unk, belelő az is-3ba, aztán táncol előttem, végre hátrébb megy, én lövök, de persze odafordítja a tornyát, és az ő gunját is eltalálom... Megint 100+ dmg magamba. :D

Szóval ja, van, amikor meglepődöm. Replayt depresszió esetén orvosi kérés nélkül adok. :D

Viccet félretéve, eddig pozitívan T95-ben csalódtam, amikor kupolára célozva szemből beadta a 1shotot. :D Negatívan... Mint mondtam, fel vagyok készülve, hogy weakspotra célozva csak fele dmg-et tol, vagy spaced armoros shitnél még annyit sem. Inkább pozitívan szoktam meglepődni.

Külön öröm, amikor seggbe nyomsz valamit, mert az hétszentség, hogy még ki is fog gyulladni a full dmg mellé.

Na jó, azt hiszem, megint elmentem. Megyek is vissza, tolok még pár kört.
  • JeffDunham
    De azért sokszor meglepődsz nem? Azt hiszed hogy olyat tolsz bele hogy a Holdig meg sem áll a tornya, aztán a nagy semmit beadja. A másik véglet meg ma történt meg velem. E-100, nagyon minimális szögben a torony oldalára, 300 méterre. Megküldtem és 1800-at mart bele. Az AP úgy pattant volna le róla mint a pattogatott kukorica. Ettől eltekintve az egyik legmókásabb tank. Úgy halottam van a HUNS-ba valaki akinek 5000 körüli csatája van vele, 5 skilles legénységgel. Na ez a megszállottság vele.

Meg ha jól tudom még Nicolas az aki elég durván tolja vele.
  • Maala
    De azért tudni fogod már az elsütés pillanatában - abból, hogy hozzád képest hogy áll az enemy -, hogy tényleg átütőt fogsz-e lőni (ha minden jól megy), vagy csak felest (ha kicsit mellé megy). Az IS-7 oldala nálam az a kategória, amikor már alapból felessel kalkulálsz, mert 95% esély, hogy nem megy át a lánc és a test közti apró résen. Ha meg spaced armor, akkor a 2xes pen miatt negyed sebzés. Ha teljes sebzést lőnék, számomra az felérne egy csodával. És ezzel tisztában is vagyok.

Mindenesetre ennél a TD-nél érzem, hogy könnyedén meglesz a 4k avg dmg 100 csata után is, a f155-nél ez az érzés nem volt meg. :D Ott vagy átmegy a lövedék, és 800, vagy nem, és akkor 0. Itt, ha nem megy át, akkor is 4-900... Ezért OP szerintem.