418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Zsoha
    Gondolkodtam és erre jutottam. És ezért most kövezzél meg, feszítés keresztre, köpjél le, mert így gondolom.
    Te is gondolkodj! Mennyi az esény arra, hogy huszszor fej legyen egy érme. Van persze, de lehet egész életedben dobálni kellene. A játékban túl gyakori ez és ha nem lövök egyetsem akkor is kellene egy két nyerés.
  • Ry0K3N
    Mert jellemző hogy feltételezések alapján állítunk biztos tényeket?
  • Master91
    Inkább fejezd be, utolsó 4-5 hozzá szólásod már lazán fasság.
  • TomDantes
    Anyám borogass...te se menj bíróságra.
  • TomDantes
    Amúgy már látom, itt egy összeesküvés van, a nácizsidóufók dierkt kicsalják a pénzt, a WoT-ban, és azt azzal érik el ,hogy csalnak, mert a pénz arra kell nekik, hogy mérget vegyenek rajta, és azt kiszórják a fejünkre repülőből, és mindezt azért, hogy a HAARP irányírhassa a gondolataikat, ami azért kell ,hogy a nagy hadron ütköztetőben megidézzék Cthulhu szellemét, akinek a segítségével a gyíkemberek a holdi bázisukról megtámadhatják a Földet.
  • Ry0K3N
    A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka. :)
  • Oddball29
    Semmi manipuláció nincsen. Aki még egyszer ezt felhozza, azt nyakon vágom egy fagyasztott csirkével.
  • Ry0K3N
    Saját tapasztalatom szerint minden nap másik 3-4 pályát nyomatja az arcomban ugyanazokkal a játékmódokkal egyfolytában.
  • TomDantes
    Valaminek a nem létét nem lehet bizonyítani.
  • Zsoha
    Te legalább értelmesen és higgadtam válaszolsz.
  • Master91
    Ennyi erővel: Hol a te kódsorod ami bizonyítja hogy nem csalnak ?
  • TomDantes
    Amúgy valaminek a nem létét, nem is lehet bizonyítani, de várom a bizonyítékot, hol a kódsor ami bizonyítja hogy csalnak?

Mert az továbbra is rohadt kevés, hogy veszítek= csalás.
  • Master91
    Ja és ugye húszon valamennyi térképek közül naponta 3-6ot lát az ember egyfolytában....

Most hétvégén volt az a mission hogy nyerj sivatagos pályán.
    3 sivatagos térkép van asszem : sand river, El Halluf, Airfield.

El Halluffon hétfőtől péntekig napi 5x biztos berakott. Haverom mondta is hogy hétvégén 1x nem látjuk.
    És majdnem igaza lett, durván 50 csatát mentem hétvégén, abból 3x láttam sivatagost, direkt számoltam.
  • TomDantes
    Azért nem lehetséges mert azt mondod. Persze. Próbáld már ki.

Azért veszítesz, mert a játék csal. Kész. Ez a bizonyíték, azért csal mert veszítesz.

Komolyan, a gondolkodás az fáj? Nem tűnik fel, hogy mekkora ökörség?!

És aki nyer, annak nem csal? Vagy annak úgy csal, hogy nyerjen? És mi alapján dönti el, hogy kinek kedvez mi? Gondolkodjál már!

Az eszedbe se jut, hogy azért vesztettél mert:
    -random ,és a nagy számok törvénye alapján lehetséges többször is veszteni
    -te se tettél meg mindent a győzelemért, lehet valaki istencsászár olyan jó, de mégis mindenkinek lehet rossz napja, fáradt, ideges, nem úgy a játék.

Nem, ezek nem lehetségesek, csalnak kész. Gondolkodjatok már könyörgöm!
  • Ry0K3N
    Ó dehogynem, az nagyon is feltűnik mikor 10 meccset nyerek sorozatosan zsinórba minimális erőfeszítéssel máskor mert vért kell hugyozni egy egy gőzelemért annyira megnehezítik a dolgomat. És az a vicces ez általában sorozatosan mindig így van nincs benne semmi véletlen szerű.
  • Zsoha
    Neked mindíg ilyen volt a stilusod, vagy csak most jött elő?
  • Ry0K3N
    Olvass FTR-t legutóbb az egyik dev el is szólta magát ezügyben hogy manipulálnak. :P
    Minden létező adatuk megvan hozzá hogy azt csináljanak amit akarnak.
    Felesleges ez az arrogáns hangnem, nem kell itt ennyire helikopterkedned.
  • Zsoha
    20X egymás után fej, na te sem dobáltál még pénzt. Ez a lényeg a randomba, hogy kb. fele fele lesz. próbáld ki.
  • stoppos
    A nagy számok törvénye alapján simán lehet huszat veszíteni a random miatt. Még random nélkül is lehet. Mág csak az sem kell hozzá, hogy segghülyékkel legyél egy csapatban. Csak akkor alacsonyabb lenne a valószínűsége. Szimpla matek.
  • raymondcurto
    Az emberekben mélyebb nyomot hagy ha egyfolytában veszítenek,mint az hogy mondjuk 2 nappal előtte egyfolytában nyert.
    54% wr-re szerintem mondjuk hülyeség panaszkodni.
  • Veqtor
    Alapszintű manipuláció minden játékban volt/van/lesz.
    De ettől még játszható szerintem, nekem legalábbis nem okoz agyvérzést, ha néha vesztünk, hiszen tudod, hogy majd fordul a kocka.
    Ha egyáltalán nem tudnál nyerni az lenne az igazi manipuláció, de most az, hogy egyik nap van egy defeat hullám.. mindenkivel megesik.
    Sőt, inkább a gyártók állítgassák a játékot a saját kedvükre, minthogy tele legyen csalókkal.. abból még egyet sem láttam, amióta játszom. (vagy csak nem volt elég feltűnő, hogy észrevegyem, ami ezek után nem is érintett)
    Amúgy feltételezem csak egyedül játszol, ha ennyire zavar az egész, 3mas szakaszban a manipuláció ellenére is elég gyakori, hogy egy jobb trió lehozza a kört rossz csapattal is.
    Rengeteg a random dolog a játékban, de ettől még ugyanazt mondom, a játékosokkal van a gond nem a játékkal, növényekkel a win is lehet siralmas (pl 0 xps "gyerünk foglaljuk el a bázist kill nélkül" körök), ugyanígy jó játékosokkal a defeat ellenére is élvezetes lehet egy kör.
  • Master91
    Vannak olyan "véletlen szerű" dolgok mint pl. 2-3 lövésem célkereszt aljára csapódik. Ez egy Jpz-vel bosszantóan szar.
    Vagy izomból 0dmg-es tracket lövök.
    DE mikor engem lőnek, track + sebzés.

Simán össze jöhet ilyen 14 csapat társam közül 4-5 embernek abba a csatába, és már 100% hogy loose.

Simán össze is jön szerintem, és ez több csatán át egymás után azért na...
    Mindennap játszok pár csatát, elején ha úgy látom menni fog akkor nyomom rendesen, ha 4-5-6 csatán át érzem ezt " szopást " ( lehet játék bugjai miatt, 40méterre spottoljuk az úton 50-el robogó kis AMX-et 5en / textúra bug miatt nem tudom ki lőni a parasztot, ő meg ki lő , 0dmg lánctalpba oldalról stb stb ) , de nem igazán érzem és látom azt hogy én balfaszoskodásom miatt nem tudok winnelni/sokat sebezni.
  • Zsoha
    Honnan tudod, hogy hülyeség? És hogyan lehet zsinórban huszat veszíteni ha random a játék? Irigyellek, ha te ezeket nem érezted még, bár én is így látnám és akkor boldogan játszanék tovább.
  • TomDantes
    Te mutass bizonyítékot ha szerinted csalnak. Vagy kuss.
  • Ry0K3N
    Neked sincs mivel bizonyítanod az egészet de azért rávágod hogy hülyeség mert csak te vagy helikopter. Háthogyne. :D
  • Toweliee
    Ha 54% a win rate-d akkor 54%-ban nyertél, 46 %-ban nem. Mit nem lehet ezen élvezni? Miért nem akkor hagytad abba csalásra hivatkozva amikor összeszedted ezt az 54%-ot?
  • TomDantes
    De biztos a pénzérme is csal, olyan kutyák az oroszok, még azt meg tudják hackelni.
  • TomDantes
    Miért kéne egyszerre lennie? Mert te azt mondod? Dobj fel ezerszer egy pénzérmét, és jé, baszki, érdekes nem úgy lesz, hogy egyszer fej, egyszer írás, előfordulhat húszszor egymás után hogy fej lesz.
  • TomDantes
    Nem azt mondtam, hogy nem jó játékos, hanem hogy a saját sikertelensége miatt.
    És te belenéztél a programkódba? Van bármi bizonyítékod? Akkor meg mit magyarázol? Ez akkora hülyeség, hogy jaj belenyúl, azért vesztek...hagyjuk már. Hülyeség.
  • Zsoha
    Én is ezt szeretném, hol nyerjek hol veszítsek, de ennek egyszerre kellene lennie, nem úgy hogy huszat veszítek huszonkettőt nyerek egyhuzamban.
  • Zsoha
    54% a win rátám még is azt állítom, hogy csalnak.
  • Ry0K3N
    Érdekes, belenéztél a játék programkódba is hogy ilyet állíts?
    Attól még hogy nem jó játékos még nem tudod ezzel igazolni hogy nincs igaza.
  • Zsoha
    Ha az emberekkel lenne, akkor a random miatt nem zsinórban jönnének a vereségek. Miért van az, hogy van olyan nap, hogy szinte folyamatosan veszítek és van olyan, hogy szinte csukott szemmel is nyerünk.
    Én itt szándékosságot, manipulációt érzek.
    Minden játékban vannak hibák, de ebben ez nem lehet hiba csak szándékosság.
    Ez egy nagyon jó játék, ehez foghatóval még nem játszottam, de a korábban leírtak miatt soha többet nem akarok ezzel játszani.
  • Szpecnyaz
    Múlthéten még azt írta SS.
  • Ry0K3N
    Várunk WT-ben.
  • TomDantes
    Mert mi van hogyha te mondod? Ugyanúgy hülyeség. Mit nem lehet ezen érteni?
  • JeffDunham
    Akkor mégsem vagyok 100%-ig bolond hogy 30.-ára emlékeztem.
  • Ry0K3N
    És ha én mondom hogy van belenyúlás akkor most nem igaz az egész állításod?
  • Szpecnyaz
    Na fuck. Direkt úgy intéztem a programjaimat hogy a szerdám legyen szabad és ne a csütörtököm :/.
  • TomDantes
    Remek példa arra,aki a a saját sikertelensége miatt a játékot hibáztatja. Ezer és egyszer lefutott vita, nincs belenyúlás. Érdekes, egy normális játékosnak 50% körüli a győzelmi aránya. Hol nyer, hol veszít egyenlő eséllyel, jön ki 50%. Aki béna, annak 50% alatt van, mert olyan béna, hogy elcseszi a csapatának is, így jön ki 50% alatt.
    Aki jó játékos, annak 50% feletti ,mert tudja a bénákat pár %-nyi esetben kompenzálni.

Akkor milyen belenyúlás? Akinek 50% feletti, annak nem nyúl bele? Vagy lefizette a WG-t, hogy neki több legyen?