banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Veqtor
    Alapszintű manipuláció minden játékban volt/van/lesz.
    De ettől még játszható szerintem, nekem legalábbis nem okoz agyvérzést, ha néha vesztünk, hiszen tudod, hogy majd fordul a kocka.
    Ha egyáltalán nem tudnál nyerni az lenne az igazi manipuláció, de most az, hogy egyik nap van egy defeat hullám.. mindenkivel megesik.
    Sőt, inkább a gyártók állítgassák a játékot a saját kedvükre, minthogy tele legyen csalókkal.. abból még egyet sem láttam, amióta játszom. (vagy csak nem volt elég feltűnő, hogy észrevegyem, ami ezek után nem is érintett)
    Amúgy feltételezem csak egyedül játszol, ha ennyire zavar az egész, 3mas szakaszban a manipuláció ellenére is elég gyakori, hogy egy jobb trió lehozza a kört rossz csapattal is.
    Rengeteg a random dolog a játékban, de ettől még ugyanazt mondom, a játékosokkal van a gond nem a játékkal, növényekkel a win is lehet siralmas (pl 0 xps "gyerünk foglaljuk el a bázist kill nélkül" körök), ugyanígy jó játékosokkal a defeat ellenére is élvezetes lehet egy kör.