418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    "Itt nem egy-két esetről van szó, gondolj amit akarsz. "

Egyet mutass légyszi. Egyet. Gondolom tonnaszám van ilyened, arra utal a fenti mondatod.
  • lammaer
    Nemtom mit kell besértődni :)

Nézd: eddig az összes ilyen megérzésre alapuló esetnél maximum csak 1-2 ember volt hajlandó statisztikákat vezetni, leírni és utólag rájönni hogy az agya csal. Pl amikor jön vki hogy XY tank mennyire fekszik neki mig a másik nem, aztán kielemezve a statjait kijönnek a turpisságok.. vagy a tipikus "a németágyúk csodapontosak" azt a hitrátája egy orosszal még jobb is, stb stb.
    Én tényleg csak javasolni tudom: ha szeretnéd jobban érezni magad, ülj le, vezess vmi statot és nézd meg mi a valóság.

ui: 250es átlagsebzés ágyúval pedig nem fogsz 90et lőni APvel.... és most nem ér azzal jönni hogy ez csak "egy hasraütéses példa volt, mit kötekszek". Leírtál egy szitut, ami már csak emiatt is hihetelen és hiteltelen.
  • foxbat88fx
    annyira jó?
    nekem is megkéne vennem mert kell a gun miatt h ne kelljen a Centurion-al szívni....
    de ha jó akkor lehet kihúzom a Caernarvon-t is
    de félek a BP-től :P
  • Master91
    Mondom, safe storageval is van cumi rendesen :D

Persze 1. bekapott lövésre sárgul az ammo.
    Aztán meg javítod.
    Aztán 2. lövésre megint sárgul az ammo..

Yeah!
  • popey8
    Indien nekem nem volt, viszont a pta minden 2-3. körben ammo-t kap. Szerencsére még nem robbantam tőle, kopp-kopp. Ez így nagyon szívás.
  • Master91
    Inden Pz. is ammos volt, safe storage skillel IS

Pta is hajlamos ~10-13. körönként ammozni :'(
  • popey8
    Ez a leo proto tényleg minden 2. körben ammoracket kap? Remélem a leo1 nem örökli ezt
  • Pares
    Pontosan ahogy mondod. Ha nem tudok szórakozni a játékkal, akkor nem is játszok vele.
  • Bee
    Köszönöm a válaszokat!
  • a6m2mszero
    400 gold összessen ha megadod a tel számot /100/ és először cserélsz jelszót /300/, ez egy jó ingyenes ajándék.
  • a6m2mszero
    telószám miatt, én is úgy szereztem már :)
  • foxbat88fx
    a telszám miatt kaptad
  • Bee
    Hacsaknem előleg, már/még nem vagyok klántag. :)
    Ma beállítottam a telefonszámomat az acc-hoz, de ezért nem hiszem, hogy aranyat kapnék. Bár ki tudja. Kipróbálja valaki, hátha free goldhoz jut?
  • Oddball29
    Payday a klánnál talán?
  • Bee
    Pénzügyi Tranzakciók.
    Dátum: 2013.10.29. 15:07:03
    Aranyat kaptál: 100

Ezmiez? Kapott más is? Miért?
  • Greenscape
    Jah... jatek. Nem hagy rendesen pedozni sem. How terrible.
  • Thoryne
    Spoilerbe teszem me' hosszú lett. Aki nem ért velem egyet, vagy máshogy csinálja, szóljon. Nekem leginkább ezek jöttek be.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hát, nem pont a legjobbtól kérdezed, sóher vagyok, kicsi tankra nem veszek semmit, csak ha muszáj. Ezen van egy töltésgyorsító, mert még funabb a az a "gépágyú". Aztán kifújt. Crewnak semmi sincs, mivel előzőt 3x adtam el és vettem vissza (annyira utáltam), ebből egyszer úgy, hogy a legénységet is kiszórtam vele. Én személy szerint Repairrel mennék, állandóan ellövik a lánctalpam amikor száguldok előre.. így is örülök, ha odaérek valahova, nemhogy még lelőtt lánccal.
    T9-ben... Oda szerencsére nem sűrűn rak, de kb. azt csinálom amit te - állok a 2. sorban és csipegetem a morzsákat amit a nagyok hagynak. Sokszor golddal. Bónusz: trackelve tartani valakit nagyon jó vele amíg a többiek megeszik.

T8 leginkább mint T7-ben, csak óvatosabban.

T7 mész azt' lősz. Ha ott vagy előttük, sidescrape és röhögsz, miközben sz***á lövöd őket. Igazából csinálhatsz bármit, amivel megijeszted az ellenséget. Legjobb ha meg se állsz. 1-2x facehug, a másik bepánikol és nem tud mást csinálni, csak nyelni a lövéseid. Ja amúgy ha szembetalálkozol magaddal (mint most én): legalsó függőleges rész gyenge, egyel feljebb a MG port és vezető nyílás gyenge, torony alsó sarkai gyengék.
  • Pares
    Na ez nagyon is lehetséges! Amikor a régi accountomon játszottam még, szinte semmi ilyen achievement nem volt, lehet azért nem történtek ilyenek. Az acsik pont azután jöttek a játékba, miután én abbahagytam (nagyszünetet tartottam).

Más: Hihetetlen, hogy 1 csata után fel tudja baszni az idegeim a játék. Kezdésnek gondoltam hetzelek egy jót a Hetzerrel, erre Redshire-n bedob teljesen utolsónak egy tucat KV-1s közé. Ellenséget nem is láttam, mert gurultam vagy 300 métert és be is darálták az ellenfelet 15-2-re. 0 sebzés, first win... A többire már nem is vagyok kíváncsi. Holnap majd kipróbálom, hogy cseszték el még jobban a játékot.
  • Okmyx
    Segítenél felszerelésben? Equipment, modulok, fogyócikkek, crew skills és perks tekintetében.

Előre is kösz!

187 meccs, 50% WR, nem mondom, hogy rossz a játék vele, de nem is tudok kiemelkedőt alkotni. Sőt az elején kifejezetten jól ment, később romlott le a winratem.
    Inkább védekező tanknak érzem és nem rohanok előre. Emiatt persze többször előfordult, hogy lövöldöztek rám a saját csapattagok... Pedig a sebessége pont olyan csiga mint az AT-8-nak, egyszerűen nem érek oda vele időben sehova, ha meg el kezdem a második vonalból osztani az áldást, akkor azt rossz szemmel nézik, pedig a kiosztott damage elég jó.
    Arra rájöttem, hogy kb 20-25 gold ammo kell bele tier 9-re.
    A 1st Class megvan vele, de az Ace egyszerüen nem jön össze.
  • kisokka
    Van az a csata, amikor semmi nem jön össze, minden mellé megy, engem meg keresztülhugyoz minden. Még sosem léptem ki csatából a halálom előtt, de most majdnem rávetettem magam a garázsra.
    Ennek okaként megálltam egy pillanatra és halottnak tettettem magam, úgy voltam vele, vagy elhiszik, hogy nem lélegzek, vagy kinyírnak:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Végülis kinyírtak, de ez akkor is poén volt, ezért már megérte nem kilépni
  • Thoryne
    Höhö, még mindig imádom ezt a troll Black Princet. Talán ez lesz az első tank amit funolásra megtartok. Amúgy 1200 XP-re megadja az Ace Tankert? Elég kevés...

Tankász.
  • Sunsetjoy
    Szerintem a Cool-Headed / Spartan achi behozatalakor...
  • popey8
    Amíg itthon vagyok, addig nekem is le kéne kapnom. Itthon 10-es a net, asszonyéknál 2, nem mindegy:) Ezek az előre "kirakott" pecsek szoktak működni rendesen? Soha nem szedtem le még ilyen módon, csak a hivatalos oldalról karbantartás után. Emlékszem 1x sokan leszedték innen is és utólag derült ki, h vmi bibi van vele és újra le kell tölteni a főoldalról, ezért nem bízom én az előre kiadott linkekben. Most viszont jó lenne, h nem a kettes nettel kéne szaroznom a letöltéssel.
  • Eagle16
    Talán ez? :) link

Csak átírtam a verziószámot a linkben, de gondolom jó...
  • Eagle16
    Kirakták a főoldalra is: link
  • JeffDunham
    Mégiscsak holnap patch. Letöltőlinket még nem tudtok hozzá? Éjszaka lekapnám.
  • kisokka
    Az artykat akkor nyírnák ki a leghatékonyabban, ha nyomnának nekik egy Shift+Del-t.
  • McLarenpowa
    57%os a winrátám vele, egyébként a SU-122-44 már megvan
  • raymondcurto
    Én eladtam,megvettem belőle a su 122-44-et és egy percig sem bántam meg.Igaz nem hoz annyit,de mivel fun,ha időd engedi úgyis többet fogsz vele menni,és sokkal jobb sebzéseket lehet vele csinálni mint az sp-vel.
    Így lényegében még többet is hozok ezzel.
    Nem utáltam kifejezetten az sp-t,de nem volt vele nagy élvezet játszani.
  • Eagle16
    link

Jobb oldalt fent.
  • Ry0K3N
    Add el a rákba. Nem érdemes vele foglalkozni. Azt a mennyiségű aranyat jobban is be lehet fektetni.
  • McLarenpowa
    eladni vagy nem eladni a Super Pershinget...

ahogy a WG-t ismerem tuti pár patch múva megemelik az árát 10K-m fölülre és buffolják...
  • Master91
    Dehogy, besárgítottad a rádiót!
  • Ry0K3N
    Ott van a legtöbb játékos. Őket kell megtartani. Nézd meg a grafikont az arányokról.
  • Pares
    Például amikor 225-ös átütéssel 0 sebzéses kritikus találatot lövök az ELC AMX oldalába, de minden sérülés nélkül száguldozik tovább, az megér egy imát.
  • TomDantes
    Igen, ez igaz, egyik patch után gyakoribb lett.
  • popey8
    Ez honnan van? Csak mert főoldalon még mindig nincs hír a peccsel kapcsolatban.
  • Pares
    Már eleve az is "érdekes", hogy pl.: utolsó 100 hp-je van a tanknak, az én ágyúm átlagban 250-et sebez, de mégis, rálövök és marad 10hp-ja (utána meg ugye elkezd majd pattogni). Itt nem egy-két esetről van szó, gondolj amit akarsz. De nem erőltetem tovább. Már rég rájöttem, hogy ebben a topikban nem érdemes ilyeneket felhozni...
  • AlucardHuN
    Vagy az olyan helyzetek a faszák mint nekem tegnap 59-16-al. Malinkova encounteren mentem a falu mellé scoutolni egy mélyedésbe, ugyan kicsit kilátszott a torony de egy deka sebzést nem kaptam... vagy mellém lőttek,illetve egyszer egy betalállt de azt benyellte(!) a periszkóp, enyhén röhögtem csak:D Így én lucker túléltem ezt kaptam egy csomó spot dmg-et aztán egy tárral félig lesebeztem egy T34-et meg kiherélltem az artyt
  • lammaer
    A 0ás critnek egyértelműen van egy verziószáma, amikor NAGYON elszabadult. Előtte is volt, de nem annyira most ott. Azt kéne még fixálniuk, és nekem semmi kifogásom nem lenne a játékkal kapcsolatban (mert az artykat hála istennek kinyírták)