418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• GabeE3e
    13 óráig állni fognak a szerverek a verzióváltás miatt!
  • lammaer
    Eh, most mondjam azt hogy múl pénteken raktam fel a modokat a mostani verzióhoz (kicsit hanyagoltam a wotot) erre most megint rakhatom fel az újhoz? :)
  • suba53
    És igen, ez a JÁTÉK értelme. :-)

Kikapcsolódás, élvezet, pár sör, haverok.

Aki begörcsölten állandóan a statisztikákat elemzi, keresi minden kudarcában a rendszer hibáját, team killezik, mert mi az hogy elé mer állni valaki, annak szánalmas lehet a "játékélmény" :-)
  • virkir
    Mondom gondold át mert eddig nem ezt állítottad.
  • AlucardHuN
    "working as intended" ezek már a játék ismertetőjegyei maradnak amíg létezik...
  • rolio
    Egyébként tleg volt régebben is sok misztikus dolog a játékban, de az akkori kisebb létszámú bénák miatt nem fájt annyira. Amikor Tiger ment Maus ellen, na akkor aztán volt pattogó lövés, de elfért, valahogy a csapat összehozta. De ezek a mostani "csapatok" már nem képesek kompenzálni, és szinte megszűntek a 10-12 percnél hosszabb aktív csaták. (a megaarty-s kempfeszt nem számít bele)
  • Master91
    Jpz-vel nem előszőr pattanok "papír" bchatről,oldaláról, és nem is utoljára fogok...
  • lammaer
    Egyetértek, jómultkorában eléggé kiveséztük a témát...
    egy szösszenet saját ismerőssel kapcsolatban...
  • AlucardHuN
    Nem csalás ugyan de az priceless amikor BL-9-et pattintja az A-43 frontja beforgatás nélkül szemtől szemben Ja igen aztán lőttem neki egy 0 dmg, crit láncolást a hátsó görgőbe, mondo ez valami csodálatos
  • Toweliee
    Te (meg aki azon értetlenkedik, hogy nem megy a szerver) mióta játszol?
  • Master91
    Persze hogy nem volt szó :D

De azért Tom bele rakja minden 2. kommentjébe " csalás, mi? "

Mikor SENKI nem említi a csalást lol
  • suba53
    Soha nem volt szó igazi "csalás" ról, mert az egy egészen más kategória.

A játékban tapasztalt furcsaságok kapcsán születő manipulációs elméletekről beszélgetünk.

Olyan ez, mint amikor az ősember a villámokat próbálta magyarázni. :-)
  • stoppos
    Hát nem fog szívrohamban meghalni, az tuti.
  • Pares
    Mert ugyan oda lősz, ugyan olyan lőszerrel, ugyan onnan, a "random" meg máshogy gondolja. A lényeg hogy killshot helyett minimális élete marad a tanknak. 100->75->50->25->1%. Aztán esetleg még pár extra ding-dongot is lősz. Ez egy kérdésnek indult eredetileg, de nagyon elfajult a vita, szóval mindegy.
  • csagataj
    Ha tudtok linket friss modpack-hoz, akkor ne fogjátok vissza magatokat!
  • Oddball29
    Nem kell feszülni... Új WoT szálllóige született, úgy érzem.
  • fulcrum falcon
    Most csak nálam nem megy a játék vagy msánál sem? Letöltötte a frissitést, fel is rakta de nem jelentkezik be, azt irja hogy vagy nem megy a szerver vagy a hálózati beállitásaimmal van gond.
  • Ry0K3N
    Túl magas a winrated neked nem adja meg
  • TomDantes
    Most idézzem vissza amiket tegnap és ma írtál? Két napja azt bizonygatod, hogy hogy van valami trükk a dologban ,hogy %-on vagy kevés hp-n van, tök mindegy, és nem lehet kilőni, mert valami csoda folytán megmenekül. De ezt csalás csak...ez egy izé, mert a csalás szót te nem írod le. Na , szólval ne fárasszál már. Legalább mondanád ki nyíltan , de nem, körbeírod a hülyeséget.
  • Oddball29
    Még nincs szerver.
  • rolio
    Így leírva valóban kiadja...de menet közben szarul néz ki.
    A populáris játékról: Van egy ismerősöm, akit már sokszor az életben meg tudtam volna csapkodni, pl: postán sorban állva az utolsó pillanatban keresgéli elő a csekket és a pénzt és ezzel feltart kb 10 embert a sorban, piros lámpánál állva amint zöldre vált, akkor kezd el cigire gyújtani-megint feltart pár embert, ezeket szóvá téve azt mondja,nyugi, nem kell feszülni...tleg, semmi baj a lényeg hogy ő jól érezze magát.
    Aztán egyszer csak kiderült, ő is wotozik. kérdezem hogy megy, mit szól a sok lepattanóhoz és egyéb dolgokhoz, erre a válasz: milyen lepattanó? Az mi? Ő belép a csatába, elindul, autoaim on, lő,meghal, garázs, kövi tank. Kérdezem: taktika, célzás, tank forgatás? Válasz: mi? ez nem egy szimulátor, nem kell ilyenekkel foglalkozni...
    Nyolc(!) ezer csata után, kérdezem mit élvezel ebben? Jó buli, sok háborús filmet nézett, ellövöldöz és ennyi. Mondom neki ez nem így működik, erre: nyugi...nem kell feszülni
    Biztos velem van a baj, rengetegen játszhatnak így.
  • Destydeme
    Ok.Köszi.Az E100as ág kész,ott nem voltak ilyen gondjaim,akkor vszínű e megoldódott és a német 2.td ág jön.A Mause nem igazán kell CW-re,ami meg kellhet van elég a bandában..
  • Destydeme
    Hi.HA már a klántársamnak sem jön be,akkor eldőlt..
  • Master91
    "Most nem az van soron ,hogy direkt vesztes csapatba rak, hanem hogy direkt nem lehet ki lőni aki 1%-on van."

Azt hittem csalásról van szó....
  • suba53
    Hidd el nincs semmiféle tudatos algoritmus ennek a jelenségnek szentelve.

Csak azért tűnik fel, mert az ember tényleg azt hiszi, hogy a pár %-os tank már halott tank. És ilyenkor tud meglepő, és ezért emlékezetesebb dolgokat produkálni.
  • Master91
    Vegyes képek is vannak ebben a mappába, és inkább 3 nap alatt 10 darab :D

Van olyan kép ahol 3man vannak low hp-sok ,stb.

2013.02.05-2013.10.01 , 221 kép.

Ebben úgy ~70-80%osan ilyen low hp-s képek találhatóak, amiket direkt azért lőttem, mert abban az időszakban borzasztóan meg szaporodtak az ilyen esetek!

Haverom is fotózgatta, talán elő tudok tőle is kotorni ~20 képet, bizony ő is észre vette ( nem volt nehéz )
    Hangsúlyozva írom le hogy így nem tükrözi azt, hogy 2-3 héten keresztül meg csinálta ezt velem/velünk hogy low-hpra hagyott tankokat.

Szerintem akkor valamit elcsesztek, azért lett olyan hirtelen sűrű.
  • Pares
    Nem tudsz szöveget értelmezni és kész.
  • lammaer
    1% hp és 1 hp nem ugyanaz.

A lepattanás meg a sebzéselnyelés pedig teljesen normális, mivel az független attól hogy egy tanknak mennyi hPje van. Miért ne pattanhatna vagy miért ne nyelődhetne el a sebzés?
  • TomDantes
    Jaj ne dumálj már mellé. Dehogynem arról beszélsz. Akkor mit hordasz itt össze mi? Most nem az van soron ,hogy direkt vesztes csapatba rak, hanem hogy direkt nem lehet ki lőni aki 1%-on van. Legalább vállald fel a baromságodat.
  • Fefe82
    Leszedte a patchot,de nem indul azt írja ,hogy nem elérhető!!nektek sem megy még?
  • suba53
    Nincs semmiféle Mercy system. :-)

Ha 1%-os vagyok, és még csatában, akkor max a legjobb helyet keresem a keresztfámnak. :-)
  • Pares
    Ez jó, valaki nem tud olvasni, kitalálja hogy csalásról beszélek, a következő már átveszi, és két hozzászóláson belül teljesen másról van szó... Gratulálok.
  • Pares
    Még jó, hogy többször is leírtam, hogy nem csalásról beszélek, de mindegy... Két jelenségről beszéltem mindig is, amikor a tankoknak marad 1%hp-ja, meg amikor a papír forma szerinti egy lövéses tankok lepattannak vagy elnyelik a sebzést. Írjátok akkor a legabszurdabb játékmechanizmus, a trollkodni szerető +/- 25%-os random javára a jelenséget, nem érdekel. De nem furcsa, hogy pont úgy dob a random, hogy az illetőnek marad 1hp-ja? Sok a véletlen.
  • GabeE3e
    Neked nem jár

Egyébként töltöm a "Lancserrel"-a 8.9-et,már beenged a szerver?
  • TomDantes
    Csak azt nem értem, ha volna ilyen csalás, engem mi a szarért nem véd meg? Amikor már csak fél lövésnyi hp-m van, érdekes, rólam nem szoktak lepattani meg nem sebezni, ki lőnek és kész. Én is akarok ilyen védelmet ha kevés hp-m van, hogy lehet ezt igényelni?
  • lammaer
    Írj egy darabszámot meg hogy mekkora időtartam alatt történt (egy hét alatt 10 darab?)

Sztem nem kell bizonyítanai azt hogy egy tanknak lehet 1-2-3% HPja... itt a mennyiség és a gyakoriság az érdekes, mert AZ szubjektív.
  • lammaer
    Az meg nem találja el :D
  • Master91
    Meg találtam a screenshotjaimat ahol ilyen fika hp-s tankok szaladgálnak, azon gondolkozok hogy hogyan kéne feltöltenem...

ha .rar-ba töltöm fel valahova, senki nem fogja letölteni :D
  • lammaer
    Egyszerűen olyan szintű a véletlenszerűség mint las vegasban....

Gondolj bele, +-25% van a páncélátütésen, aztán +-25% van azon hogy mekkorát sebzel, arról nem is beszélve hogy még az is véletlenszerű hogy a célkörön belül hol találod el a célpontot.

És akkor az egészbe ugye még belejön az, hogy a páncélzat döntöttsége számít, számít az hogy modult találsz el vagy egy legénységi tagot... ebbe pl rengeteget belefeccöltek a fejlesztők (többé kevésbé realisztikusan akartk modellezni hogy mi hol van az egyes tankokban), ezt azonban ez a rengeteg random agyonveri.

Személy szerint én jobban örülnék egy kevésbé félkarú rabló jellegű játéknak (valamennyi nyilván kell), de érthető az üzletpolitika is: ez a véletlenszerűség csökkenti a külöbségeket a jó és rossz játékosok között, igy populárisabb a játék.
  • sumc
    1%osra tölt he az nem pattan és meg van oldva a kérdés