World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Én egyszer ellõttem az ujjam légpuskával. :)
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Saor Alba
Saor Alba
De én löttem a BTR,meg BMP toronyfegyverzettel,7,62 nyomjelzõ,optikába kukker,csekkolod hogy célt találtál ,felrántottad a 14,5-t és adj neki,igen jó volt,én szinte a nehéz harckocsikat,meg önjárókat leszámítva minden zsrral lõhettem,,nameg a BTR80/A is kimaradt a 30mm légvédelmi üteggel volt felszerelve,azzal sem löttem,de minden kézi fegyóval,1/3 ZA felder század szabadszállás <#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun>
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Akkor is megveszem az AMx50B-t,<#banplz>#banplz>
There is but one rule: Hunt or be hunted.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
"yes I can finally make some serious money on my favourite tanks like the great amx 40 (speedy gonzales), m3 lee (the low silhouette sniper), t46 and not to forget the awesome and overpowered A-20!! (sarcasm/off)"
Dupla crew xp mondjuk mindig jól jön, de ez a tier3-4 credit boost édeskevés szvsz.
Tier3 minden, csak nem fun :D T4 még hagyján lenne, de az meg a CW miatt jön most ki az emberek egy részének a könyökén már. Én legalábbis most megcsömörlöttem kissé a low tier tankoktól, de leginkább az ott fellelhetõ "játékostársaktól", hogy ilyen finoman fejezzem ki magamat :D
Még jó hogy ezt írták elõtte: "Big and Heavy – Our heavy tank focused special offers created to celebrate our 15th Anniversary continue to please veteran commanders! Perhaps, this time it is your dream machine that is on promotion, don’t miss it!"
Mondjuk meg lehet magyarázni, a heavy nem az osztályra vonatkozik hanem a súlyára, 50 tonnás td az már heavy
Igazából mostmár bevallhatom, tegnap Serb megkért egy kis szivességre (még fáj a térdem egy picit), utána viszont választhattam hogy a francia heavyket akarom akcióban vagy a TDket. Mivel az 50-120 nem érdekel, a 48-as mile meg igen, ezért változott meg igy hirtelen az akció :)
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Saor Alba
http://worldoftanks.com/en/news/22/on-track-amx-50-foch-155/
De hát ez a marketinges dolga, becsomagolni a lószart selyempapírba és addig beszélni amig a közönségnek meg nem indul a nyálelválasztása :)
EGyébként meg a lengyel zászló miatt van ami a screenshoton lévõ tankon van :D
Teszten néztük F155öt (bár mintha te régen mondtad volna, hogy csak 9esig mész) és eszméletlen durva. Gold lõszeresek is pattogtak rajta folyamatosan. A tetején a kukker sem igazi weakspot, egyszer sérül rajta, 1x nem, nehéz jól eltaláni.
A töltésidõ és célzása sem olyan vészes ahhoz képest, hogy 1 tárból eltûntet egy E100at. 4en voltunk a csapatban F155el és top4 is mi voltunk 3-6k dmg között. :D
Az elején látom van magyar, udvariasan köszönök, nincs válasz.
Kilövöm mind a kettõt majd ez jön:

Hacsak... már hónapokkal elõre tudják a szavazás eredményét? <#mf1>#mf1>