World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem szoktál statisztikákkal foglalkozó oldalakat nézni, ugye? Az összes értéked nõtt mind az elmúlt 1000 csatában, mind az elmúlt 24 órában, mind az elmúlt egy hétben bõven az összesített statodat meghaladóan.

Én eltörtem az alkarom amikor leestem 1 mérleghintáról. <#nevetes1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Mindenre van magyarázat !
Eagle16
* nem voltak extra költségek

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Eagle16
Lehet. Annyit von le amennyi az arany ára. Rég vettem már aranyat de szerintem voltak extra költségek.

Otp junior (master card) kártyával lehet fizetni a wot-ban? Mennyi lenne a külföldi átutalás ft-ban?

Süti. :)

Én egyszer ellõttem az ujjam légpuskával. :)

Vereség - ellenséges bázis elfoglalva. Respect a fordítóknak... xD

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Ettõl a játéktól idegroncs leszek... Csökken a winrate, az eff érték lassan vörösbe csap, és nem tudok javítani rajta sehogy... Nem tudom mit tehetnék még.
A mellékelt ábra mutatja, hogy mitõl lettem ideges. 3 nap szünet jön.

kár h teszt, de még így is eddigi legtöbb xp-s köröm :) (amúgy nagyon nagy fun ez az amx még így is h állandóan t10-ben vagyok és szinte az egyetlen kicsi tank :D)

mijki
Auto-aim vagy sem?<#idiota>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Solten
Erositeni kell a derpesek/ derp Hetzeresek taborat, nehogy mar minuszba legyenek szerencsetlenek a csata vegen... :D

Saor Alba

Solten
Nocsak, nocsak, az EU-s costumer team csaknem a ruszki forum szinvonalan trollkodik (orujje' hogy szpesol van oszt' kussojja') bar meg meg megutik a civilizalt szintet... :D Ezek tenyleg voltak Minszkben... :DD

Saor Alba

2000-ben szabadszálláson a csapat felder kiképzésen ilyenbe lett véraláfutásos a kofferom,mert azt mondtam hogy én had üljek a toronyba,de nem a ok helyén hanem a torony beszálló peremén,az ügyesebb vezetõk még megállásnál azorrára tudták állítani,köbö 60-70°-ban,gondolghatod ott páváskodtam ,majd beszartam a fájdalomtól,mert ezek mennek ugye 60-70-el terepen,szétbaszta a seggem a fedél és még a baromállat ilyeneket csinál!
De én löttem a BTR,meg BMP toronyfegyverzettel,7,62 nyomjelzõ,optikába kukker,csekkolod hogy célt találtál ,felrántottad a 14,5-t és adj neki,igen jó volt,én szinte a nehéz harckocsikat,meg önjárókat leszámítva minden zsrral lõhettem,,nameg a BTR80/A is kimaradt a 30mm légvédelmi üteggel volt felszerelve,azzal sem löttem,de minden kézi fegyóval,1/3 ZA felder század szabadszállás <#violent><#violent><#violent><#violent><#violent><#violent><#violent><#gun><#gun><#gun>
Lemil cikk a BMP2-rõl

Nem tank ugyan, de az arty sem az. <#hehe>

Tono34
A Foch már egyet sem szeret. Nagyon arti mágnes és egy nagyon távoli becsapódás is komoly károkat bír okozni.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

A probléma hogy t9 szinte játszhatatlan az 5 arty miatt, e75-el biztos de a foch sem fogja szeretni. Másik már harmadjára szakadok le, csata elkezdõdik aztán csak megy magától egy irányba nem reagál, mire ki/vissza lépek annyi.

GabeE3e
Remélem herpeszes lesz a szád <#puszi>

Akkor is megveszem az AMx50B-t,<#banplz>

There is but one rule: Hunt or be hunted.

patchaou
Lehetne már valami negatív event is, mondjuk amiben csatánként csak a három legtöbb xp-t kapott kapja meg az xp-t és a kreditet, a többi meg semmit.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

NE félj tõle ,mert rendes az a kroáásszaaant,mindenki utálja pedig sztem a a T9-T10 ben õk az egyik legjobbak,nyilván leszámítva,hogy egyhitel egy T6 arty már :)
Hát ja, szivesen kibéleltem volna a stock M48-at félárú gold ammoval, így viszont elitre rakom az M46-ot és megrántom a sunnyogási képességet.
A fórumról:

"yes I can finally make some serious money on my favourite tanks like the great amx 40 (speedy gonzales), m3 lee (the low silhouette sniper), t46 and not to forget the awesome and overpowered A-20!! (sarcasm/off)"

Jól kitettek magukért a srácok :D

Dupla crew xp mondjuk mindig jól jön, de ez a tier3-4 credit boost édeskevés szvsz.
Tier3 minden, csak nem fun :D T4 még hagyján lenne, de az meg a CW miatt jön most ki az emberek egy részének a könyökén már. Én legalábbis most megcsömörlöttem kissé a low tier tankoktól, de leginkább az ott fellelhetõ "játékostársaktól", hogy ilyen finoman fejezzem ki magamat :D

De én az 50 120-at akartam, noooooooooooooooooo!

Még jó hogy ezt írták elõtte: "Big and Heavy – Our heavy tank focused special offers created to celebrate our 15th Anniversary continue to please veteran commanders! Perhaps, this time it is your dream machine that is on promotion, don’t miss it!"

Mondjuk meg lehet magyarázni, a heavy nem az osztályra vonatkozik hanem a súlyára, 50 tonnás td az már heavy

Én pont most jutottam el a nyolcas "croissant TD"-ig, szóval nem árt az a kis bónusz meg akció.

Igazából mostmár bevallhatom, tegnap Serb megkért egy kis szivességre (még fáj a térdem egy picit), utána viszont választhattam hogy a francia heavyket akarom akcióban vagy a TDket. Mivel az 50-120 nem érdekel, a 48-as mile meg igen, ezért változott meg igy hirtelen az akció :)

Akkor nem csak nálam szarol. Látni ezt az olykor fellépõ soha nem látott gigalag-okból is<#hehe>

Tono34
Tegnap egyik csatából resetet kellett nyomni, teljesen kifagyott az egész gépem.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Nekem ezt harmadszor csinálta meg, de most abszolút nem is akart kilépni. Feladatkezelõbõl lõttem ki, de még visszaértem a csatába, lényegében a nagy semmire, jó csapat volt. Csak azt nem értem, hogy mást miért nem dob ki a csatából?

JeffDunham
Nekünk is megállt, mire visszajött újra, addigra kilõttek.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Solten
:DD Azert szepen becumiztattak az embereket, a hulye eventjuk miatt var megvetelre az 50 120 egy honapja. Mindegy van 8-as croissant TD-m is (kabbewgszmajli) :)

Saor Alba

Másnál is szakadozik a kapcsolat, vagy csak engem szopat a WoT?

Õk ölik a wot-ba a legtöbb pénzt számarányukat tekintve...nekik jár a jobb event,nemde?:)
Eagle16
Mondjuk most belegondoltam hogy 15 napom még van, napi 10k xp az azért nem egy brutális grind. Talán meglesz június végére a maradék 120k xp.

Ami még enyhén fura hogy amcsik ugye megkapják ezt a "global even"-et aztán kapnak rá extra bonuszt az egész ág le van árazva, ez a többieknek nem jár. Wtf?
http://worldoftanks.com/en/news/22/on-track-amx-50-foch-155/

Normál esetben lennie kell valami felületnek, ahol állítgathatod, hogy melyik cucc mennyi bónuszt kapjon. Oszt köbö kész is. Hogy ezeknél esetleg Iván írja az ifthenelse scripteket hat helyre a kódba, azt is simán el tudom képzelni. :)

Tono34
Azt hozzátenném, hogy szerintem végig ott volt hátul szinte az arti mellett.

Eagle16
Elviszem Tier 9-ig, csak most nem állok neki grindelni hogy megvehessem olcsóbban. Az Mle. 48 is tetszik most már, hogy rajta van a nagy ágyú.

Hiába no, a nagy fos nem szarral gurigázik! :)
EGyébként meg Tono tényleg szemétláda, 10es tankkal kilõni egy kilencest.. most ettõl érezte magát nagyfiúnak, hogy bántja a kisebbet? :D

Tono34
Az E5 lõtte ki mind a maradék 72 HP-m + elõtte már megtalált messzirõl.

Biztos vmi papírmunka van a háttérben... az hogy technikailag nem lehetséges - pont a kínai szavazós event miatt - egyértelmûen bullshit.

De hát ez a marketinges dolga, becsomagolni a lószart selyempapírba és addig beszélni amig a közönségnek meg nem indul a nyálelválasztása :)

De látom rendes gyerek vagy te és a kedvére tettél. <#zavart1>

A srác egyszerûen csak szerepjátékos... jól adja azt ami nevet választott :)

EGyébként meg a lengyel zászló miatt van ami a screenshoton lévõ tankon van :D

Tono34
Most nézem, hogy ráadásul õ a commander ...

Szerintem megéri befejezni az ágat.
Teszten néztük F155öt (bár mintha te régen mondtad volna, hogy csak 9esig mész) és eszméletlen durva. Gold lõszeresek is pattogtak rajta folyamatosan. A tetején a kukker sem igazi weakspot, egyszer sérül rajta, 1x nem, nehéz jól eltaláni.
A töltésidõ és célzása sem olyan vészes ahhoz képest, hogy 1 tárból eltûntet egy E100at. 4en voltunk a csapatban F155el és top4 is mi voltunk 3-6k dmg között. :D
Nem is arra gondoltam. Nem hinném, hogy hónapokkal elõre zárolni kellett, csak gondolom kész a cucc, kint van prodon és Ivánnak nincs kedve újraírni, csakazért mert Misa rosszul írta ki az eventet a honlapra. Aztán vagy a fejlesztõ mondta, hogy nyicsivó, vagy a marketinges magyarázkodik ilyen ostobán. :)

Tono34
Hazán szép gyöngyei:

Az elején látom van magyar, udvariasan köszönök, nincs válasz.
Kilövöm mind a kettõt majd ez jön:

Igen, nyílvánvalóan hónapokra elõre zárolni kell valamit hogy event tank legyen... csak akkor a szavazós eventeket hogy csinálják meg?

Hacsak... már hónapokkal elõre tudják a szavazás eredményét? <#mf1>