418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Axon
    Jó lenne még néhány ilyen beszámoló, mert nem tudom megéri-e ezzel az ággal szenvedni. Én max. tier 8-ig szándékozom benne elmenni, de most szenvedek a Marder III-al és már ez is egy rémálom. Gondoltam én is rá, hogy free-ből átugrom, na de nem akartam elmenekülni már az első nehézség elől, ne meg nem akartam a freexp-m már az elején elverni.
  • stoppos
    Csinálj egyet az editorral.
  • okosszöszi26
    köszi, de egyenlőre egy jacktor félét tettem fel
    azzal egészen olyan , mint volt
    bárcsak emlékeznék azt az xvm.xc-honnan szereztem
  • GabeE3e
    Igen az jó lenne,már annyira megszoktam,hogy most szörnyű ez az alap ami van.
  • 400V
    Szokj hozzá ilyen az egész ág. Pl tier 8 ason minden 2. frontális lövéstől sárgul vagy piroslik a motor.
  • Gottfried
    Hát srácok,akinek van elég free xp-je,az kerülje el messze az új T5 német TD-t!! Sajnos nekem csak 40K volt,így azt tudtam fullosra kihúzni belőle de a jó ágyú ellenére egy hihetetlen nagy csalódás.Igaz hogy még csak két csatát mentem vele de merem állítani hogy messze a legszarabb t5 TD a játékban.
    Az ágyú vízszintes kitéríthetősége szinte 0,ha megmozdulok mindenhonnét meglátják és egy T2 tank simán átlövi.Az első csatában valahonnét a világ végéről egy T40 lőtt ki egy lövésre az első percben,a másodikben pedig az első bekapott találattól 3 modul ment szét,természetesen lánc és motor egyszerre és mire meg tudtam mozdulni,halott voltam.Szeretek TD-zni és nem is megy rosszul de ez egy rémálom.(ja,4 skilles legénységet tettem bele,úgyhogy soket már nem fog javulni)Remélem a nagyobbak használhatóbbak lesznek majd és megéri ezzel szenvedni....
  • 400V
    Egy crosshair_sniper.swf van fent csak. Átállítom másikra ugyan az van mint 8.8 ban, elfelejti.
  • 505thZajcev[PT]
    Vki tud vmi hasznalhato zoom modot?
  • Negritis
    szóval az a bajod hogy ha modolod szétesik? :D
    és ezért nyílván a WG hibás
  • Thoryne
    Gondolom nem stimmel amiket mutat. ITT a konfigom, remélem megfelel.
  • 400V
    Grat a WG nek, mostani teljes újratelepítéssel se jó a menü ha felraksz egy célkereszt modot hogy milyen mert full alapot mutat, meg ha nézel egy replayt az első kamera váltás után elfelejt minden beállítást.

Lehet szándékosan termelik a sz...t!
  • okosszöszi26
    jja és köszi az infót
  • okosszöszi26
    nna ettől már látszik egy két dolog, de még nem az igazi
  • Oddball29
    Keményen fogják az embereket arrafelé...

• Maala
    rating.xc-ben showplayerstatistics true-ra legyen állítva.
  • okosszöszi26
    előzőnél semmit nem csináltam és minden frankó volt
    hogy kő asztat bekapcsáóúni?
  • Maala
    Mert új xvm-nél először is be kell kapcsolni a statisztikát...
  • Thoryne
    Néha csinál ilyet. Majd megjavul.
  • okosszöszi26
    frissítettem, jó helyre tettem, volt xvm.xc-m, de ezzel a verzióval is jött egy.
    a találatokat számolja, de nem ír listát róluk, a minimapon megvan a látótáv köre, de nincs 500m-es négyzet, és ezenkívül semmi sincs ami működne
  • Malarki
    Úr Isten, ez a T7Combat Car mekkora sz*r. Első csata után adtam is el.
  • Thoryne
    Mert a kisnyúl szőrös és nem borotválkozik. Mellesleg nekem megy. Frissítetted? Jó helyre tetted? Nem törölted az eddigi xvm.xc-d? Van egyáltalán ilyen fájlod helyes formátumban?
  • okosszöszi26
    mé nem megy az XVM?
  • Master91
    EXNOM-nak már van is új TierX-es TD-jük...haverom szerint first bloodok voltak platoonostól :D
  • nobodyattis
    nem megy ez ma nekem :D most meg 2 egyforma
  • nobodyattis
    rossz képet tettem be az előbb ezek a jók

• TiborTamas
    Én 100%-ot látok... :D Azért szép volt.
  • nobodyattis
    elsőre nem is rossz 75%os legénységgel

• AlucardHuN
    Kb. nem valami gyors, ami kompenzállná a 22 mm pent.
  • Oddball29
    Alighanem átveszi majd a Pz IC-től a cool-headed medál generátor címet. Csak nem annak, aki vezeti.
  • GabeE3e
    Aki talál egy napi statisztikás modot,ami mutatja az effit is, meg egy dmg panelt,ami működik, szóljon,köszi.
  • AlucardHuN
    Ohh, akkor jó a kedvük.
  • kaoszgolyo
    "Lehet hogy részlegesen javítva lesz a >>ghost shell<<. A hiba >>nagyon ritka<< volt, >>10000 csatából egyszer jött elő<<."

A tízezret meszelésnek szánták, vagy én nem láttam jól, hogy száz csatából legalább egyben biztos átlőttem ellenséges tankon?
  • Master91
    Ezaz, köszi!
  • Yoyo
    Modok: http://wotinfo.hu/index.php/add-ons
  • Master91
    1-et találtam, de az spammeli a chatet , de azt meg nem akarom...
  • TiborTamas
    Épp most szedtem le innen.
  • Thoryne
    Ha szépen kérem valaki tudna dobni egy működő gold ammo detektor modot? Totál elfelejtettem a nevét.
  • Thoryne
    A Combat car? Mert emgnyerték a Golden Joysticket vagy mit.
  • Master91
    Valaki talált már 8.9-re Wot Tweakert?

(vagy valami hasonlót amivel ki lehet kapcsolni legalább ezeket:

- jármű felrobbanás

-füst
  • AlucardHuN
    Holy shit, mi ez a kis aranyos brit tartály? :D Milyen apropóból?