418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
VanDaal #270438 Az, hogy elég sok aranyam van, és nem szeretnék még többet költeni addig a játékra, amíg a már korábban vett arany el nem fogy. -
Toweliee #270437 Mi a különbség, ha veszel aranyat és abból veszed meg, vagy amikor a gift shopból veszed meg? -
VanDaal #270436 Én is fogom húzni a japán tankokat, mikor kijönnek, és valóban nagy előnyt jelenthet egy frankó legénység. De én ezt tudatos fogyasztói magatartásként fogom fel a magam részéről :)
Egy pimasz, kapzsi húzásnak tartom tőlük ezt, hogy az új prém tankok először csak gift shopon keresztül jönnek, és nem szeretném a pénztárcámmal pozitív visszacsatolásban részesíteni ezt a döntésüket :) Egy ember véleménye nem mintha sokat jelentene nekik, de engem megnyugtat...
A másik meg, hogy az én szememben egy 5-ös prém tank nem ér ennyit. Nálam ezeknél a már megszokott 1500 arany körüli kategória az elfogadható, ennyiért meg nekem lehúzás szagú a dolog.
Type-pal kapcsoatban pedig: azóta is áldom a szerencsémet, hogy végül megvettem, mikor 1-2 nap erejéig újból elérhető volt gift shopon keresztül :) -
Oddball29 #270435 Ez a karrier, banyek...
-
A chatbe író damagelog, amikor körbefogott két-három T7 car: elérte a kiírás a képernyő közepét
-
bigmano #270433 Igen arra jó azaz ágyú hogy kifagyasztja a gyengébb konfigokat kb mint a Pz1c
-
Mivel lesz még egy javító patch (0.8.10) és csak január 10 körül jön a (0.9.0) így azért még van több mint 2 hónapod legénységet húzni. Ha naponta csak pár kört is mész vele, a kér perkes simán meglehet addigra.
Én úgy vélem érdemes most megvenni. Persze csak annak aki fogja csinálni a japo ágat. Emlékszem mekkora előnye volt azoknak akiknek volt Type59-e. Fullos legénységgel kezdtek. Ráadásul már nem is lehet venni. Ordító nagy hiba volt hogy nem vettem meg anno.De hát ki tudhatta előre. Azt hitem blöffölnek mikor azt írták nincs többé. Betartották... sajnos. -
Köszönöm a véleményeket, a francia prémtd-nél maradok elvileg - német lowtier scouttal nem tudok úgy játszani, mint td-vel tenném. Próbálok benne majd legényeket képezni - hogy könnyebb legyen majd továbbmenni.
-
foxbat88fx #270430 én is csak teszten mentem vele....
szerintem pénzkidobás, max. leárazva éri meg az árát
el lehet vele ökörködni de csatát nem igazán lehet vele eldönteni -
Teszten mentem vele, olyan kozepesen sz@r (ertsd: jol balanszolt) medium. A T-25 gyorsabb, nekem eleg lomhanak tunik. -
VanDaal #270428 Szerintem én megvárom vele, amíg játékon belül is meg lehet majd venni. Ha a következő patchben jönnek a japók, az alatt az idő alatt úgysem játszanék vele annyit, hogy normális legénységem legyen. Meg ingame talán olcsóbb is lesz majd. -
Nashorn. Hmm érdekes. Meg kell jegyeznem változott a megítélése nálam. A teszt szerveren az uzsidoboz után egy lomha, gagyi, kis ágyúkitérítős szutyoknak tűnt, aminek az egyetlen előnye az ágyúja. Még bele is vesztem Foxyba hogy szeretheti ezt a sz@rt. Tegnap elég sokat mentem vele. Ugyan úgy nem tetszik, de igen is használható. Leginkább arra amire való... snioperezésre. -
VanDaal #270426 Most néztem, hogy az ágyúja még az általam mélységesen lesajnált T1E6-énál is rosszabb. Érdekes egy szerkezet, de legalább viccesen néz ki :) -
Egy az egyben T-25 szinte. Lehet vele lövöldözni, de nagy csodákat és kreditet ne várjon tőle az ember. Legénységet húzni jó, annyira azért használható hogy az ember ne rossz szájízzel furikázzon vele. Én megvettem, nem bántam meg.
Azt azért megjegyezném hogy mocskos a banda nagyon. Az oroszoknál dollárért lehet venni. Átváltva kb. 5.5 euro, ami cirka 1650 Ft. Na nálunk 8.4 euro ami 2500 Ft. Érdekes árfolyammal dolgoznak. Szóval bekaphatják. -
bigmano #270424 T1-be jó lesz legényeket húzni! -
bigmano #270423 Az ágyúja tetszik pár kört mentem vele tegnap nem lesz rossz csak még kellenek bele a jól képzett legények. -
Toweliee #270422 Attól függ, mire akarod használni. Ha funra és mindenképp prémet akarsz akkor a T-15-öt (német light) vagy az FCM36 Pak40-et (francia td) ajánlom. Ha legénységhúzásra, akkor meg szinte mindegy. Pénzt ezekkel nem fogsz keresni. Ha olcsó prémet akarsz amivel keresni is tudsz akkor Dicker Max. -
Kösz. És 1000 arany körül van olyan prémtank, ami nem amcsi, és megéri valamennyire? -
gseldon #270420 Tényleg jó a Nashorn. Én annyira vártam, hogy free xp-ből egyből azt is húztam ki (a másik TD ág nekem is megvan fullosan jagd-e100-ig, szóval sokminden megvolt már). Második körben megvolt vele az ace tanker :) Olyan 1300 xp körülre adta (prém nélkül).
Kipimpeltem rendesen, nekem 5,32 mp-ként tölt :DDD -
Toweliee #270419 Pár meccset mentem vele. Külsőre nekem szép. A tulajdonságait nem sikerült megismernem, de olyan T-25 feeling. -
CHi-nu-Kai tankról vélemény? Van valakinek? -
atee73 #270417 -
VanDaal #270416 Mik a vélemények az ajándék Combat carról? Érdemes megtartani, vagy csak ingyen garázshelynek jó?
Más:
Továbbra is örömmel venném, ha valaki feltöltené valahová elérhető formában, vagy belinkelné a fórum háttereként funkcionáló két kép eredetijét :) -
tiszabalazs #270415 Melyik az a bokor? :) -
mesysil #270414 tudja valaki hogy meddig lesz CW szünet?
-
Jacktor #270413 WWII HWA GUNSOUNDS REAL SURROUND (5.1 & 7.1) -
nemtudommivan #270412 En a su100-at tennem az elso helyre. Brutal sebzes brutal camo jo mobilitas es meg lepattano is elofordul.
Igaz hogy percenkent csak 1829 sebzest produkal mig a nemet 2248-at de a gyors toltes kis sebzes kombinacio szerintem csak nyilt palyan elony. Legtobbszor nincs eselyed sorozatban loni mert az elso pofon utan elbujik az emberke (mar ha van hova) es nem mindegy hogy 240-et kap akkor vagy 390-et. Raadasul ha te tudod ot loni akkor o is tud teged. Most ismet nem nyilt palyarol beszelek.
Heavyknel meg rendben is van a dolog ha tarsul ehhez pancelzat de egy full papir td-nel.... Persze izlesek es pofonok. -
Jacktor #270411 Jacktor mod pack 0.8.9 -
atee73 #270410 ugy latszik meg mindenre add 50k-at ... t10-ben csak nezelodtem
lammaer kedvenc spot bokorjabol a prokhorovkan
-
nemtudommivan #270409 En a su100-at tennem az elso helyre. Brutal sebzes brutal camo jo mobilitas es meg lepattano is elofordul.
Igaz hogy percenkent csak 1829 sebzest produkal mig a nemet 2248-at de a gyors toltes kis sebzes kombinacio szerintem csak nyilt palyan elony. Legtobbszor nincs eselyed sorozatban loni mert az elso pofon utan elbujik az emberke (mar ha van hova) es nem mindegy hogy 240-et kap akkor vagy 390-et. Raadasul ha te tudod ot loni akkor o is tud teged. Most ismet nem nyilt palyarol beszelek.
Heavyknel meg rendben is van a dolog ha tarsul ehhez pancelzat de egy full papir td-nel.... Persze izlesek es pofonok. -
atee73 #270408 mielott vki legoldnooboz ,nem lottem premloszerrel 

-
atee73 #270407 jaja felszerelest varialtam -
-20 arany? Leszereltél valamiket? -
lammaer #270405 Nem véletlenül mondom a kávéra hogy halálos drog :D -
atee73 #270404 asszem ezzel a bigyoval joban leszek.... bar a credithozamat tuti nerfelik majd , mert most brutal 
-
Toweliee #270403 :)))) -
atee73 #270402
marha... majdnem belefulladtam a kavemba
-
lammaer #270401 A fejlesztők elkezdték megcsinálni a skillen alapuló matchmakert. Első lépésként a rendszer automatikusan a te teljesítményedhez igazodó nyelvet állitja be a játékban.... :D -
lammaer #270400 Szemét csaló ruszkik, mindnek magafelé hajlik a keze, szegény német tankok meg használhatatlan szarok... vagyis izé... :) -
Destydeme #270399 Hi.Ez jó hír:)A tier5 milyen?Ma valószínű mindkettő meglesz,de azért 1-2gondolat nem árt előre.Thx.