418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #270638 Élesben? Eszemben sincs. Nem mondom, egyéb tulajdonságait tekintve tényleg elég görény egy jószág, de az ágyú akkor is egy dög, nem való T7-be. Kitéríthetősége fos, mozgékonysága fos, páncélja nulla, de ez nem vigasztalja azt, aki az ágyú másik végén áll.
Rejtőzködésével meg nincs gond, ha harmadik vonalból használod, bőven elég. Legalábbis én így tapasztaltam. -
Szpecnyaz #270637 Most nem azért, de mentél már egy kört is a Sturer Emillel élesben? -
szakasz #270636 az akció a wot-ban van, és nem a wowp-ben, a token-t a wowp-ben váltod be, tehát csak nem akciósan tudod beváltani,
ezt a trükköt én is meg akartam játszani a legutóbbi ilyen akciónál, de nem lehet -
Okmyx #270635 24 kill... megint előkerültek a killstealerek egész hónapra...
-
yossarianHUN #270634 Kérdés: Lesz most ugye ez az akció WoT-ban, hogy 3 nap prém áráért egy hetet lehet kapni. Na most ha én beváltom a WoWP-es tokeneimet, és veszek ott 3 nap prémet, akkor WoT-ban is 3 napot kapok, vagy az akciós egy hetet? Sejtem a választ, de a remény hal meg utoljára:D -
yossarianHUN #270633 "penen múlik mennyi az annyi" - Mármint mi? Lehet 400, igen, meg lehet 600 is, ha úgy akarja a random.
SU-152? Azért nézd már meg a két ágyút. Az egy trollgun, 17 másodperces töltéssel, borzalmas pontossággal, és az AP-ja 130 mili körül üt át. -
yossarianHUN #270632 Persze, már ha felspottolod, a 3. vonalban, 27 bokor mögött. Ne hasonlítgassunk már össze heavyket meg papír TD-ket, nagyon nem ugyanaz a szerepkör. És ehhez az alfához nem jár 14 másodperces töltés. -
Fefe82 #270631 Vártam már az ilyen kommenteket (ne vedd magadra globál),hogy az új német TD ág lövegeit!Mellesleg nem vagyok se hobbynáci,se vörös semmi!Csak nem vagytok következetesek,pl T7-ben 490 alfa,ami ugye lehet 400-is,penen múlik mennyi az annyi,de a vannak mások is ,T7 su-152?? láttam én már 1000x hp ról IS-t elfüstölni amikor azzal lóbaszóval odavágtak neki,úgyhogy ez is csak olyan "meggondolom hogy kimenjek elé"kategória lesz!gondolom a besorolása is zömébne T8-T9 lesz tuti,de ha nem az akk javítsatok ki,csak T5 -nél vagyok :)idáig tetszik ez az ág!Viszont igazat adok abban amit a T9-Tx re írtál,nem szabadna szerintem ebben az irányban elindulni!
No de aminek most örülök a "November Mission" :
>lőjj ki 27 konzervet (elég laza)
>élj túl 7 csatát!!!!!na neee,ez egy jó mapon akár a pantomin játék,EZ KELLETT! -
markastor84 #270630 Ja, óó. :) Köszi -
madmanic #270629 játssz egy normál csatát
-
markastor84 #270628 A tankozás küldetésnek mi a 3. része? Megvan a 7 túlélt küldetés, a 24 kilőtt tank, de még csak 2/3-nál tartok. -
Szpecnyaz #270627 Nem egy kiemelkedő cucc.
Az ágyúja nagyon pontatlan, lassú a lövedéke. A camója pocsék, az oldalirányú lövegkitérítése szánalmas. Mindig meg kell törnöd a camód ha lőni akarsz, ergó észrevesznek. Amit követ az instant rape.
Én speciel nem tudtam érvényesülni vele, mert a gun az egyetlen ami jó rajta, am egy rakás fos. Főleg a T8hoz képest. -
Ja, van olyan durva mint Tier 6-ban a 390-es alfa 175-ös átütéssel, egy olyan tankon ami 40-el megy és tornya van.
A Sturer Emil torony nélküli, 25-tel megy maximum, és HE-vel is átüthető.
Amúgy az a 128-as nem a Ferdinand /Jagdpanther II 128-asa, közel sem. -
Szpecnyaz #270625 Hopp, a kép lemaradt.
-
Szpecnyaz #270624 Ilyenkor érzem azt, hogy a wot le van maradva egy pár dologban a DOTA2-höz, vagy a LoL hoz képest.
-
Destydeme #270623 Hi.
Thx.Megnéztem a videót!Nagyon alacsony,elvileg jó rejtőzködéssel kéne rendelkeznie..Dombok közt a kis magasságoddal simán elbújtál..:)
Vki írta,h érdemes megtartani tier 8 fun tanknak.
Jó lesz ez,de szerintem tuti nerf lesz hamarosan nekik:)(Túl jók,armor már a gold korszakban nem számít,az ágyúk meg az adott tierben "túl erősek".)
Kicsit lassan fordul a torony,de hát nem medről beszélünk :) -
Szpecnyaz #270622 A másik gunnal se jobb, mert azzal is megmaradnak a szar tulajdonságai. -
Hétvégére nekem is meglesz,remélhetőleg,de ez a 7-es stock gunnal eddig nekem nagyon szenvedős, főleg,hogy saját tierbe ,szinte soha nem rak.
-
Szpecnyaz #270620 Lentebb van vele egy replayem ha érdekel. -
Szpecnyaz #270619 Én a T8al élvezkedek most. Az nagyon stronk. 2500as átlagom van vele most.
Szerintem a legjobb stock tank a játékban, mert rajta van alapból a 128as.
A camója rohadt jó, simán lehet a vele 2. vonalból támogatni. Forog a tornya, így nagyon könny vele a gyors célokat is lekövetni, meg ugye nem kell megtörni a camó bónuszokat azzal hogy mozogsz.
De sok mapon (a dombos mapokon) ilyen ad hoc medként is működik. -
madmanic #270618 Innen szedtem, még egyszer sem dobott le. -
yossarianHUN #270617 Az a másik. -
Szpecnyaz #270616 Én a 128as gunt. Ki fogom próbálni a másikkal is, de nem hiszem hogy jobb lenne.
A 128as ideális. Gyors, nagy alfa, pontos. -
Malarki #270615 Hát nekem ez van fent, és mégis csinálja.
Akkor várom a köv javítást.
-
nemtudommivan #270614 Kihagytam hogy ki van zarva hogy hasznalt gepet vegyek. Csak u uj es garancias gep johet szoba, vagy illetve ha csak videokartyat cserelek akkor is. -
Vajon mit írhattam át ha mostmár nem jelzi ki se a csapattárs se az ellenfél tankjainak ikonja alatt római számmal hogy mekkora tierú az adott jármű? Már úgy megszoktam és hiányzik:D Menűben bármit állítok nem jelenik meg, a res mods mappa üres minden modot leszedtem míg nem lesz normálisan működő xvm. -
Destydeme #270612 Hi.Vagy 1 mozgó célponta növényzet zavarása nélkül.. -
Próbáld a tweakert nekem dob vagy 10 fps t a játékon -
yossarianHUN #270610 Igen, csak gondolj már bele mennyivel könnyebb gyenge pontra célozni ha tisztán rálátsz az ellenségre, mintha csak a kontúrját látod a bokor mögött. -
virkir #270609 A hírek szerint az xvm bugzik.
Nálam fekete képernyőt ad időnként.
Elvileg a legutolsó kiadás, ez már jobb, reggel 5 kört mentem egyszer nem dobott ki. -
nemtudommivan #270608 Na ne gonoszkodj hokuszpok.... Inkabb telepitek egy modot mint hogy a teli leallas elott nagyobb osszeget adjak ki elvezeti dolgokra. Majd tavasszal. -
barkov6 #270607 De, és sokszor volt már szó róla. Az XVM okozza, állítólag az 5.01 test2 javítja. -
Malarki #270606 Más nem tapasztalt olyat, hogy random kilépeget a játék? Leginkább csata után műveli ezt. Nem lefagy, hanem simán kidob az asztalra. -
nemtudommivan #270605 Attol hogy en nem latok bokrot a mogotte allo ellenseg még ugyanugy rejtve marad. -
yossarianHUN #270604 Szinte biztosra veszem hogy keményen nerfelve lesznek. Már a Sturer Emilt sem értem, 490 alfás 128 mm-es löveg T7-be??? Az az ágyú még T8-ban a Ferdin/Jagdpanther 2-n is a szint talán legjobb ágyúja a BL10 mellett, majdhogynem OP. A T10 revolvertáras baszóvetőiről már ne is beszéljünk. -
yossarianHUN #270603 Nocsak, annyira benne vagyok a hétvége-fílingben Mindenszentek miatt, hogy benéztem. -
virkir #270602 khm...
These bonuses are available in game from Saturday 2nd November 06:10 CET (GMT +1) until Tuesday 5th November 06:00 CET.
Lehet nem egy időzónában vagyunk de mifelénk még csak eggyedike van.
Amúgy első körre én is beszoptam. -
raymondcurto #270601 Holnaptól lesz leárazva. -
virkir #270600 Nem tudom most mivel próbálkozol de gyűjtöttem pár lehetőséget.
itt pl a második konfig 28k és már bőven használható alap a játékhoz
Vagy ez 36k-ért már elég komplett cucc.
Veszel hozzájuk egy 4870-90-es radeont 10-12k-ért és máris kellemes 40-60 fps-el játszhatnál közepes grafika környékén 50k-ért.
De ha nagyon gonosz lennék írhatnám azt is, hogy amennyiben egy ilyen kiadás is meghaladja a lehetőségeidet, talán játék helyett inkább mással kéne foglalkozni. -
Destydeme #270599 Hi all.
Akinek van tapasztalata írjon már legyen szíves a 2. német td ágról.Nem kell regény,csak pár sor a td-kről.. Thx.
Jelenleg a tier5-öst csinálom.Elég csúf :),de nem a szépségért szeretjük.A 2. ágyúval megyek,szerintem nem szükséges a 3.ágyú(gold nélkül 194 pen??
),úgyhogy inkább megyek a Nashornra.
A Marder38T tier4 is nagyon bejött,gyorsan lő,pontosan és sokat.
Ez a tendencia végig megmarad?Vagy majd jön a nerf a köv patch-al?
Szal írjatok,mert érdekel ki mit tapasztal!