418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• foxbat88fx
    vannak ilyen emberkék
    én múltkor egy mostszarokbe nevezetű playeren mosolyogtam nagyot :)))
  • voivod32
    Egyébként, már működik!
    wotinfo.hu
  • JeffDunham
    Elnézést kérek én is.
  • voivod32
    Hé! Nyugalom! Rögtön utána javított a srác! Légyszíves ne kezdjétek!
  • JeffDunham
    A hulladék kifejezés nálad kezdődik.

Leterhelt. Mint az ilyen kis csicskák agya mint te. Kritizálás az megy, de annyi ész nincs hogy www.google.hu és woooooooooooow egy teljesen más világ egy csomó megoldással. Ki van nyalva a ***** az ilyeneknek, de csak sz@rral dobálni tudnak. Ment a "mínusz". Jajjj bocs, már annyid van hogy el sem fér...

Húúúú de nem jó lelki állapotomban kaptál el...
  • Pares
    Ez összejött rendesen.

• voivod32
    Na! Ezt már szeretem!
    Győzelem!
    Map: Steppes
    Date: 2013.11.03. 13:35:43
    Jármű T-150
    Szerzett tapasztalat 9 435 (x5 minden nap az első csatáért) Szerzett kredit: 52 204
    Csatában elért Achievement: Top Gun
    Küldetés teljesítve! Jutalom:
    Prémium időtartam hozzáadva: 1
  • Thoryne
    Tényleg, köszi. Ki is ment a fejemből.
  • madmanic
    legjobb sniper tank :)
  • Lunki88
    Érdekes, én a Panther I-ről is csak rosszat hallottam eddig. :)
  • voivod32
    Ilyen eredményem sem volt még LTP-vel!
  • lexlutor
    itt mindig szoktak kirakni: http://ftr.wot-news.com/
  • GabeE3e
    0:9, és,akkor élvezd a játékot...
    [spoiler]

• TomDantes
    És végre 10 perc után sikerült bekerüni egy csapatba, ami...két perc alatt vereség. Jó, hát ez így nem megy, ismerősökkel biztos jó, másképp nincs értelme. Sokáig keresgélek egy csapatot, és az se jó semmire.
  • Thoryne
    Valakinek esetleg akad 1db olyan kezdős bónusz kódos cucca? Ismerős most kezdte és meg akarom lepni :D
  • TomDantes
    Ráadásul már a csapat összeálításnál idiótázás, ne ezt hozd, idiot, blablabla..hogy tudtok normális csapatot találni?
  • TomDantes
    Hát nem tudom, most direkt keresem a csapatokat, de ez nehéz. Ami jónak tűnik csapat, oda be se engednek, értelemszerűen ismerősök játszanak együtt. Ahová beengednének, oda meg...bakker, sültbolondokhoz kistierű szarokhoz nem akarok csatlakozni.

Hogy találtok ti csapatot, ha nincs megbeszélve ismerősökkel?
  • lexlutor
    azt valaki meg tudja mondani, h miert vettek el a premium uzemanyagot az amx50-120tol??? idaig megvolt, amx50-100nak meg az 50Bnek most is megvan.
  • MattGoss
    Köszi de ez megfelel! Egy-két modot akarok csak kipróbálni, még egyszer köszi!
  • MrSnail
    Verzióváltáskor mindig tulterhelt az az oldal + most váltott szervert is. Igazán nem várhatjuk el Tőlle, hogy hétvégén is 24 órás ügyeletet tartson, ha nem megy hát nem megy.

Amenyiben modok kellenek jó ez az batonyos oldal de van még vagy 1000 ha kell linkelek Én is. Peace!
  • MattGoss
    Köszönöm!
  • MattGoss
    Ebben az esetben tiszteletem az úriembernek a munkája miatt, és hogy ilyen elkötelezett hogy saját pénzből fedezi a költségeket a mi szórakoztatásunkra! Viszont!...azt is üzenem hogy valamit csináljon már az oldallal mert soxor nem jön be, és amúgy jó lenne de ez megöli egy kicsit a dolgot!
  • voivod32
    Nézd meg addig ezt.
  • voivod32
    Pluszoltam!
  • MrSnail
    Egy magán ember szabad idejében saját pénzéből a MI szórakozásunkra csinálja azt az oldalt... inkább nem folytatom.
  • mijki
    Az MM lesz**hat már.....végre T7-tel, berak T7-es csatába, erre a mi oldalunkon 4, az ellenség oldalán 9 heavy volt....
  • MattGoss
    Hali! Amúgy ezzel az oldallal mi a fa.. van??? Nem lehet elérni, de emlékszem már milliószor előfordult hogy órákig,napokig nem lehet elérni! Tudtok helyette valamit ajánlani?

http://wotinfo.hu/

Hulladék!
  • voivod32
    Csak nekem nem frissül az XVM, már hetek óta? Korábban 3-4 naponta frissítette magát.
  • VanDaal
    Hosszas próbálkozás után tegnap este végre sikerült összeszenvednem egy Pool medált :)

Ha valaki egy kis ebéd előtti/utáni mozizásra vágyna:
    Replay
  • virkir
    Akinek kilépked a játék és telepítve van az xvm próbálja ki innen letölteni a 2916-ot és felülírni a mod könyvtárban az Application.swf-t.
    Ma a négy körből egyszer nem hibázott.
  • voivod32
    Vele már én is találkoztam, saját csapatban volt.
  • virkir
    Ritkán panaszkodok de parádés a reggel.
  • mijki
    Pár háborús pillanatkép:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

"Látod Jürgen, na ez az amit nem tudunk átlőni, keresd a weakspotokat."

"Uraim, amit a képen láthatnak az egy tank."

"Gold noobs..."

"We just ding them hard."

"Jó csatához, szól a nóta."

Lehet szemezgetni, vannak érdekes képek
  • Angelus1991ster
    Sziasztok! Nektek is szokott lenni, hogy csata végén a játékból simán kilép? (Vagy lehet , hogy a módokkal van gond.)
  • Simulacrum
    Nem felejtem el és abszolút elfogadom. Nem is várok én minden patchban ilyen dolgokat, de egyszer-egyszer azért megéri az ilyen játékosokra is figyelnie a WG-nek. Szerintem vagyunk páran úgy, hogy egyrészt senkinek nem szeretnénk a statját rontani, mert néha kedvünk van marhulni egy-egy csatában, másrészt, amit már említettem, hogy van, amikor egy csatára van időm, van amikor többre, de legtöbbször kedv alapján dől el, emiatt pedig nem szeretném, hogy 14-en az én kedvem szerint játszanak.
    Plusz te meg azt ne felejtsd el, hogy bármennyire is MMO, igazából a legtöbbet indított random csatákban legtöbbször mindenki egyedül próbál játszani, még szakasztársak közt is sokszor látom, hogy nem egyfelé mennek!
  • KamionosBarat
    Természetesen a 7on7 játékmód van terítéken.
  • KamionosBarat
    Nézzetek Team WD streamet felvételről. LINK: http://www.twitch.tv/teamwd/b/475002498

Élőben is megy majd kedd este. :)
  • GabeE3e
    Működő zoom mód:64x Zoom, vagy nem tudom,de jóféle:)
  • Szpecnyaz
    Mutasd meg Kacsának :D. Majd elküldi egy név változtatásra :D.
  • rudii
    Es ime a nap embere aki a mosolyt csalt az arcomra.