418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Azonnal! -
Malarki #270997 Ha megcsinálom az 50k xp-s küldetést, akkor a kapott prém nap mikor aktiválódik? Rögtön akkor vagy napválások, vagy mikor? -
Toweliee #270996 Ha bejössz velem most gyakorlóba mutatok pár helyet mindkét oldalon. Írj rám a játékba. -
hNeo2 #270995 "Stormnak még nincsenek információi a 0.8.8-as patch óta érzékelhető lag problémákról, amik az EU szervert sújtják."
elküldjem Storm vazki??????????? -
AlucardHuN #270994 Nekem anno azt mondták JP-nél hogy mozogjak sokat. Na igen a sebessége nem rossz. De aránylag nagy meg a camoja se teljesen kóser. Volt olyan hogy agyfaszt kaptam és szinte close combatot tolltam vele városban. Vagy talállsz jó nehezen belőhető camphelyet. Mint pearl river-en ha a hidat bevéditek ott van/volt egy szikla bokorral, ott jó mészárlást lehet végezni. De nekem mondjuk ez az egész camo téma egy igazi piece of shit. Idáig csak pl su 85-nél éreztem hogy van. (meg stug stb). Ami viszont talány az az hogy el halufon hova menjek td-zni? Rohadtul utálom azt a mapot, főleg ha arty is van. -
Dorgal #270993 Ezt magyarázza meg valaki!Pearl Riveren foglalják a bázisunkat!Panter/M10 visszamegy,BEMEGY a körbe,de ott NINCS SENKI!!!A foglalás közben megy,és valaki lövi a Pantert!Megy a zászló felé,féluton van,amikor kilövik!Megtörtént a foglalás,ekkot a Panter mellett KETTŐ MÉTERRE!!!!megjelenik egy Type-58!!!Ha nem a saját szememmel látom,azt mondom,hogy hazugság.A Panteres írt mindenkinek,hogy reportoljunk,DE MIT???Van ennek a játéknak így értelme? -
lammaer #270992 Te kis történész, te, angolt is kéne tolni:
"Update 8.9 “Armored Spearhead” has now been released! The title of this new game version refers to the real tank tactic of the same name. Why did we decide to go for such a title, you may ask? It’s because with this update we are introducing a [nagy]brand new game mode[nagy] that will enable battles between small numbers of tanks – just like in the Armored Spearhead combat doctrine! Be prepared!" -
Én is így voltam vele, hála Istennek már megszabadultam attól a fostól. -
Múltkor valaki azt mondta, hogy a VK4502A egy szar tank. Ezzel én nem értek egyet.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Pares #270989 Szerintem a 7v7-re gondoltak. -
Probaltak talalni valami jol hangzo fantazianevet. -
yossarianHUN #270987 Szerintem nem az új ágra utal, hanem ezúttal Spearhead alatt előörs értendő, amivel a 7v7-es mód kisebb létszámú csapataira utalnak. De lehet, hogy ez már belemagyarázás. -
Lokker #270986 El vagyok átkozva ezzel a kv-1s/el. 10 csatából 2-3 csata az amikor top tier vagyok amúgy a tabella alján kullogok vele a sok 8-as között. Tapasztalat akinek van? -
Szpecnyaz #270985 Am csak én nem értem hogy az új ág miért "Armored Spearhead"?
Mert se nem armored a 20 milis "páncéllal", se nem spearhead a hátsó bokrokban ülve. -
Erm.. Klassz az oldal, az angol nyelvet nem sikerult elocsalni...
Working as intended!
Siemka kurwa!!! -
Na kivártam. Normál csata csak én nem látom. Kiakad az egész a betöltésnél. Mondjuk naponta 1-2 van csak ilyen. Valami ötlet?
-
Srácok mi van ezzel a játékkal. Berak ilyen kevés emberes csatába, mondjuk 4v4 és a betöltésnél áll. Semmire nem reagál. Ez a beépitett cigiszünet? Vagy mit kellene csinálnom? -
Na, 7 vereség után nem sok remény fűztem a 8. csatához, főleg hogy a csata elején az a kép fogadott hogy az ellenfélnél csupa lila és zöld játékos volt, a nyerési esélyünk pedig kemény 35%, a pálya Redsire.( ha lett volna víz, már azon voltam hogy belefojtom magam) És lehoztuk a meccset:D 1000 ből 1 ilyen van, de ez most jól esett a szopóroller után ami már nálam is csapágya 8.9 óta meg túlórázok is rajta úgyérzem:) -
lexlutor #270980 Semmilyen bannal sincs figyelmeztetes. Pl.: teamkillnel, szo nelkul csata kozbe kidobnak. -
Plata #270979 Hát szerintem teljesen jogos volt a cset bannod. -
rolio #270978 Nem fáj,nem azért írtam. Csak hogy tleg ilyen csendben adják e a ban-t.
És a buzibarát kedves parancsnok urat még 1x üdvözlöm... -
yossarianHUN #270977 Senki semmit? -
Szpecnyaz #270976 Ó Te szegén. -
Destydeme #270975 Hi.Engem az sem zavarna ha örökös c6ban-t kapnék...
Legalább nem küldenék el senkit a...be :)
Ha lesz c6 tiltás,nálam azonnal "on"lesz. -
Destydeme #270974 54.2% total winrate jelenleg 53.97%(kb +60vereség pár nap alatt) és nem tudom megállítani az esést,csak ha abbahagyom :) -
rolio #270973 Sziasztok!
Ha chatban-t kapok, arról nem kellene valami üzenetnek lennie? Nem tudok csata közben írni és a pingelésem sem látszik...
Remélem olvassa ezt a fórumot az a homokos,aki megírta hogy feljelent, és replayt is küld. Valami klánparancsnoknak nevezte magát...
Az nem tetszett neki, hogy csata elején beírtam a közösbe:vannak buzik?/elrontják a játékot, ha buzulnak :)/
Erre jelentkezett ő, és fenyegetett. Kérdeztem hogy ebben mi a gáz, ha ő jelentkezett akkor ő az?
Érdekes más csak röhögött rajta -
Destydeme #270972 Hi.Sztem az 5x event behozza a sok "okost".Szinte mki piros..Ha van 1 zöld/sárga platoon,kész már nyertek is.. -
yossarianHUN #270971 Nekem valamikor csütörtök-pénteken volt valami 90%-os winrate, ráncoltam is a szemöldököm, igaz, nem mentem többet 20 csatánál.
Na meg is lett a böjtje, azóta hétvégén folyamatos vergődés megy, bár a JP-vel sem vagyok még összeszokva, nyilván ez is benne van. -
Destydeme #270970 Amúgy tök jó lenne ez a német 2.ág,ha nem lenne ennyi piros.
A tier5 busz félelmetes,bárhonnan kiszúrtak vele..
(bokor+100%os álca+álcahálóval)
Rosszabb,mint a Ferdi/Jtiger/Jpanzer e100.
-
Destydeme #270969 A hét első értelmes köre
Győzelem!
Map: Komarin
Date: 2013.11.03. 15:42:22
Jármű Nashorn
Szerzett tapasztalat 1 662 Szerzett kredit: 40 284
Csatában elért Achievement: Top Gun, Mesterlövész, Pascucci medál, Radley-Walters medál
Másnak is szenvedős a hét,vagy csak nekem???Hétfőn úgy kezdtem,h 13/1 win..Azóta a total winrate-em esett 0.2%ot,ami nagy számoknál nagy esés..
Ma vért izzadva tartom az 50%ot,igaz egyedül megyek..
Szal más is tapasztalt ilyet(patch óta+5x double event),vagy csak én vok most ilyen gyenge.. -
Plata #270968 függőleges stabilizátor és fejlesztett célzórendszer felszerelve.Repeszt még nem tettem rá mert stock és nem bírja el.És venti is megvéve,most féláron hála az égnek. -
VanDaal #270967 Nekem venti + stab + célzásgyorsító van rajta. Venti helyett jó lehet még a coated optics.
De repeszpáncélnak erre nem sok értelmét látom... Ki lőné HE-vel?! -
Vertical stab., célzásgyorsító és ventilátor volt az enyémen.
Repeszpáncél fölösleges rá, ez egy közepes tank, senki nem lő rá HE-vel. SPG ellen is fölösleges, nincs rajta elég páncél hozzá.
Mivel automata töltője van, az ágyú töltési és célzási sebességét kell javítani, erre meg a fenti kiegészítők a legjobbak. -
Plata #270965 T69-re szerintetek mit érdemes pakolni?
Közepes repesz páncélt teszek rá,de másik kettőre ötletem sincs,töltésgyorsító nem mehet rá. -
Pares #270964 A X-es Fosch bekerüléséhez mennyivel kéne körbeszaladni? 100-al? -
rogan99 #270963 Ekkora trágya tankot mint az IS7 régen láttam. Ez az ágyu egy katasztrófa, mindenről pattogok vele vagy mellélövök. Érdekes h kisebb pennel a JP2 t28 ágyúja fele ennyit nem pattog. Egy használhatatlan vacak ez a tank, 1 hajszál választ el attól h eladjam a francba... -
yossarianHUN #270962 Valami harcedzett veterán adjon már tanácsot nekem JP-ügyben, legyen oly drága.
Ruszki TD-khez, meg Stughoz és JgdPz-hez vagyok szokva, úgyhogy egyelőre nagyon nem találjuk a közös hangot ezzel a nagymacskával. Fel nem foghatom, hogy lehet valaminek ennyire rossz a kamója, van álcahálóm, meg 50%-os kamo skill az egész legénységen, de egyszerűen mindig engem szúrnak ki először.
El Hallufon heavyk meg medek kolbászolnak körülöttem, de ENGEM lőnek szét a túlsó oldalról halálos pontossággal. Egyszerűen képtelenség vele rejtőzködni, az első lövés után kiszúrnak több száz méterről, és azon nyomban szét is szednek.
Pont emiatt az eddig jól bevált TD-s helyeimmel nem megyek semmire, pillanatok alatt kicsap az ellen.
Esetleg jótanácsok, bevett praktikák, amikkel kicsit eredményesebb lehetnék? -
foxbat88fx #270961 xD egyil haverom szerez nekem ilyet :DDDDD
kíváncsi leszek mi lesz benne :D XD -
Tovább nerfelték a Su-100Y kredithozamát? 2159 damage-ra 58k-t bírt adni (- a lőszerár, tehát 50k-t hozott.
Különben nagyon vicces volt, mikor egy 24hp-s Su100y-ról pattantam vele megint (és nem a lövegpajzsot találtam el).
-
yossarianHUN #270959 Nekem még mindig KanosKarfiol, meg a két pajtija, ZakkantZeller és RetardRetek a favoritok. Pár hónapja találkoztam velük, platoonban mentek, lőttem is egy screenshotot.