418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• PiciPanzer
    Megatátam. Néha jól esik felelvenitni, nagyon tetszik :)
  • PiciPanzer
    Volt egy mókás irás arról, hogy a kül. effivel rendelkező játékosok hogyan vélekednek a játékról, egymásról. Ha valaki vágja miről van szó, és megvan neki a cikk vagy egy link, kérem ossza meg velem. Köszi.
  • FEKETEKARD
    Az ilyenekről mi a véleményetek te most komolyan? (KV1)
    Oda bebujt a bázishoz amint a térképen láthatjátok és meg sem mozdult egy olyan csatában ahol TOP tank volt 10K csatával a háta mögött. Annyit csinált hogy a vége fele oda tévedt egy Grille a bázisunkra és azt kilőtte.

És a csata vége:

• Eagle16
    Jó ez a 183, megérte kínlódni a Tortoise-szal.

Eddig 1910 körül volt a max. sebzésem vele egy lövéssel.
  • JeffDunham
    Lassú, kis ágyúkitéríthetőség, de nagyot lő és a spoiler alatt meglátod a lényeget.

• Antimat
    Engem meg csomószor (na jó, 3-4 alkalommal) berakott tier 9-10-esekkel.
    Sajnos teszten nem volt ilyen mákom, így most ezen a pár meccsen szinte csak néztem, hogy mit kéne csinálni, főleg, mert egyszer meddel, kétszer td-vel egyszer meg "hevivel" (50-120) voltam ott.
  • foxbat88fx
    iszonyat szar....
    avg exp 2-300 prémmel együtt :(
    asszem el kell költenem a free exp-met
  • Kronos79
    Kinyiffantasz 24 tankot és túlélsz 7 csatát. Ez ad 250k pénzt. Minden nap.
  • kisokka
    Korábban feltűnt már, hogy néha ugyanarra a pályára ugyanabban a módban ugyanoda tesz a játék egy nap. De ami ma volt, az nagyon komoly.
    Ha mentem WZ-vel, akkor Karelia védekezés. JagdE100 Artic region déli oldal. T-25 Himmelsdorf déli oldal...stb. Meg még pár más tank, szinte mindnél ez a helyzet. Ebben csak az a vicces, hogy nem zsinórban csak egyféle tankkal játszottam, hanem váltogattam őket és mindig megtalálta nekem azt, ahol már voltam előtte azzal a tankkal.
    Hát, ha ez nem szándékos, akkor nem tudom mi az. És igazából azt sem értem mire jó. Csak mocskosul unalmas.
  • hawken
    milyen event van hogy a type 59 - el sikerült mennem egy 332ezres kört?
    :D
  • Adjunktus
    Én is a T5-ös Német kocka TD-nél tartok épp!
    Hííííííhíííheeeeeheeee (ez most eszelős röhögés)
  • csoszi87
    Nekem nagyon kellett rá.
    10 meccset bírtam a kis ágyúval.
    Álcában ne bízz.
    Mindenki észrevesz és téged lő.
    Első 10 meccs kis ágyúval vereség, max 3 sebzéssel.
    Naggyal már élvezet.
    Sokkal kevesebbszer kell kijönnöd fedezékből és mindent visz.
    1 bánatom van vele csupán.
    Pokolcicát még nem sikerült 1lövéseznem full hp-ról.
    40 hp mindíg marad benne.
  • Ytar
    "- apparently many players like the new 8.9 map"

peccs óta toltam úgy 100-150 csatát, EGYSZER SEM tett rá .. bezzeg arra a kurva malinovkára / sand riverre, 10-ből 8szor ..
  • Nikosi
    Én nem bírtam ki rááldoztam free-ből.
  • Nikosi
    Álljon meg a nászmenet! Nem azt mondtam, hogy nem erős és jó tank. De ahhoz, hogy ilyet produkáljon nagyon balfasz ellenfelek kellenek, vagy nagyon stock tankok. Mert azért van jó pár hely az E-75-ön amit gond nélkül simán be lehet lőni. Tehát ennyire mint amennyire ezek a képek mutatják nem kemény az E-75. Nem csak a hassa, ami amúgy szép nagy célpont.

Tudom mert van nekem, sőt nekem már akkor megvolt mikor először berakták a játékba. Régen sokkal keményebb volt, nem azért lett rosszabb mert nerfelték, hanem a rá veszélyes tankok szaporodtak meg. Ráadásul találkozok elég sokkal t9-es járművekbe harcolva, és messze nem érzem ennyire kemények mint amiket a képeitek sugallnak.
  • foxbat88fx
    baszki mekkora gagyi ez az 5ös német kocka TD :S
    nemtom h az alap gunnal szenvedjek vagy a 132penessel vagy nyúljak a free exp-mhez
  • virkir
    Patton dzsunior még nincs a helyzet magaslatán :)

• Master91
    Új mozgó parancsnoki - rádiós harckosi a játékba?

• Pares
    Elhiszem neked, de akkor is pattog mint a hétszentség.
  • Bee
    Nem erős az E-75??? Régen eladtam, de feltúrtam neked ezt a képet:
  • Nikosi
    Nagyon szobanövények lőhetek rád, mert keménynek kemény de nem ennyire, nagyon nem ennyire.
  • Pares
    Az E 75 elég kemény...

• Bee
    Az erdőben csak mentem, mendegéltem,
    Aki elém került, AP-val kilőttem.
    Így esett meg a csata Prokhorovkán,
    A Radley medált csak nem vágta hozzám...

• Destydeme
    Hi.
    Megvettem a 2. td ágon a tier 7est,Páncélvadász Pz.Sfl. V.

Erről mik a tapasztalatok?Vmi jó tanács?Mennyire tud rejtőzni?
    Az alap ágyú mennyire használható,vagy nagyon kéne a 2.?
    Thx.

(Gondoltam írok pihenésképp,mert a hétvége tönkretesz,ennyi piros stb-t...)
  • Eagle16
    Csak ennyi kellett hogy végre le tudjam duplázni ezt a ***rt.

A képre kattintva visz a replay linkhez.
  • Kronos79
    Végre egyszer kijött a Comettel a lépés. Prokhorovkán 11 tankot tartottam világítva a halál ösvényen.
    Összesen 6533 sebzést kaptak.
    Mellette még egy ezrest sebezgettem és meg lett végre az első Patrol medál és az Ace.
    A végén a Chaffee-t nem találtam el kétszer, de ő engem menetből igen. Ezzel szedett ki.
    Az ötszörössel és a prémmel 9740 XP jött.
  • Sunsetjoy
    Ne is mondd. Úgy vibrál a lagjelző lámpa, mint s stroboszkóp..,
  • PiciPanzer
    Gondolom azért nem véletlenül korlátozták kb. 103k-ban az EU1 létszámát, szerintem ez eddig nem volt. Úgy érzem azóta javult is a lag helyzet.
  • zozoalma
    SZiasztok

A UPC-s szenvedő alanyok között van olyan akinek ma délutánra 150-300ms es pingre kúszott fel a wot játszhatatlansági faktora ?

üdv
    Higany83
  • Toweliee
    Parancsnoknak 6. érzék, a többinek álca.
  • csn tamás
    stug 3
  • Malarki
    Vannak általánosan hasznos skillek, mint pl. a javítás, 6. érzék, BIA,stb. De inkább tanktípustól függ. Pl. egy TD-re elsőnek camo kell, heavyre inkább javítás.
    Ha leírod hogy milyen tankra gondoltál, akkor írunk konkrétumot is.
  • csn tamás
    Stug 3-ról van szó!
  • voivod32
    Győzelem!
    Map: Cliff
    Date: 2013.11.03. 18:09:45
    Jármű IS-8
    Szerzett tapasztalat 465 Szerzett kredit: 12 820
    Küldetés teljesítve! Jutalom:
    Prémium időtartam hozzáadva: 1
  • Toweliee
    Attól függ, milyen tankról van szó. Általánosságban: Parancsnoknak: 6. érzék szinte kötelező, bár van pár party arc aki nem használja. Aztán, javítás, camo, safe storage. De inkább tankfüggő (medium, heavy, td stb)
  • Desmodromic
    Bakker sebzek 6600-at, erre két gyógyegér /50-120 és E-100/ egyetlen artival szemben elkezd foglalni és döntetlen...

Replay

A Cry baby című számot szeretném magamnak küldeni és mindenkinek aki szereti! :P

• Toweliee
    Ok, ha látsz online akkor írj rám.
  • csn tamás
    sziasztok! a személyzetet mely képességekkel érdemes felruházni 100% elérése után? mi a tapasztalatotok?
  • AlucardHuN
    félrértés elkerülése végett mobilról írok*
  • AlucardHuN
    Később (ha ma nem, akkor valamikor délután) is megejthető? Mert most speciel tanulás mellett felnézegetek ide, mert oktv lesz. Mindenesetre majd felveszlek ha még nem találkoztam volna veled régen.