418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
PiciPanzer #271038 Megatátam. Néha jól esik felelvenitni, nagyon tetszik :) -
PiciPanzer #271037 Volt egy mókás irás arról, hogy a kül. effivel rendelkező játékosok hogyan vélekednek a játékról, egymásról. Ha valaki vágja miről van szó, és megvan neki a cikk vagy egy link, kérem ossza meg velem. Köszi. -
FEKETEKARD #271036 Az ilyenekről mi a véleményetek te most komolyan? (KV1)
Oda bebujt a bázishoz amint a térképen láthatjátok és meg sem mozdult egy olyan csatában ahol TOP tank volt 10K csatával a háta mögött. Annyit csinált hogy a vége fele oda tévedt egy Grille a bázisunkra és azt kilőtte.
És a csata vége:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Jó ez a 183, megérte kínlódni a Tortoise-szal.
Eddig 1910 körül volt a max. sebzésem vele egy lövéssel. -
Lassú, kis ágyúkitéríthetőség, de nagyot lő és a spoiler alatt meglátod a lényeget.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Engem meg csomószor (na jó, 3-4 alkalommal) berakott tier 9-10-esekkel.
Sajnos teszten nem volt ilyen mákom, így most ezen a pár meccsen szinte csak néztem, hogy mit kéne csinálni, főleg, mert egyszer meddel, kétszer td-vel egyszer meg "hevivel" (50-120) voltam ott. -
foxbat88fx #271032 iszonyat szar....
avg exp 2-300 prémmel együtt :(
asszem el kell költenem a free exp-met -
Kronos79 #271031 Kinyiffantasz 24 tankot és túlélsz 7 csatát. Ez ad 250k pénzt. Minden nap. -
kisokka #271030 Korábban feltűnt már, hogy néha ugyanarra a pályára ugyanabban a módban ugyanoda tesz a játék egy nap. De ami ma volt, az nagyon komoly.
Ha mentem WZ-vel, akkor Karelia védekezés. JagdE100 Artic region déli oldal. T-25 Himmelsdorf déli oldal...stb. Meg még pár más tank, szinte mindnél ez a helyzet. Ebben csak az a vicces, hogy nem zsinórban csak egyféle tankkal játszottam, hanem váltogattam őket és mindig megtalálta nekem azt, ahol már voltam előtte azzal a tankkal.
Hát, ha ez nem szándékos, akkor nem tudom mi az. És igazából azt sem értem mire jó. Csak mocskosul unalmas. -
milyen event van hogy a type 59 - el sikerült mennem egy 332ezres kört?
:D
-
Adjunktus #271028 Én is a T5-ös Német kocka TD-nél tartok épp!
Hííííííhíííheeeeeheeee (ez most eszelős röhögés)
-
csoszi87 #271027 Nekem nagyon kellett rá.
10 meccset bírtam a kis ágyúval.
Álcában ne bízz.
Mindenki észrevesz és téged lő.
Első 10 meccs kis ágyúval vereség, max 3 sebzéssel.
Naggyal már élvezet.
Sokkal kevesebbszer kell kijönnöd fedezékből és mindent visz.
1 bánatom van vele csupán.
Pokolcicát még nem sikerült 1lövéseznem full hp-ról.
40 hp mindíg marad benne.
-
Ytar #271026 "- apparently many players like the new 8.9 map"
peccs óta toltam úgy 100-150 csatát, EGYSZER SEM tett rá .. bezzeg arra a kurva malinovkára / sand riverre, 10-ből 8szor .. -
Nikosi #271025 Én nem bírtam ki rááldoztam free-ből. -
Nikosi #271024 Álljon meg a nászmenet! Nem azt mondtam, hogy nem erős és jó tank. De ahhoz, hogy ilyet produkáljon nagyon balfasz ellenfelek kellenek, vagy nagyon stock tankok. Mert azért van jó pár hely az E-75-ön amit gond nélkül simán be lehet lőni. Tehát ennyire mint amennyire ezek a képek mutatják nem kemény az E-75. Nem csak a hassa, ami amúgy szép nagy célpont.
Tudom mert van nekem, sőt nekem már akkor megvolt mikor először berakták a játékba. Régen sokkal keményebb volt, nem azért lett rosszabb mert nerfelték, hanem a rá veszélyes tankok szaporodtak meg. Ráadásul találkozok elég sokkal t9-es járművekbe harcolva, és messze nem érzem ennyire kemények mint amiket a képeitek sugallnak. -
foxbat88fx #271023 baszki mekkora gagyi ez az 5ös német kocka TD :S
nemtom h az alap gunnal szenvedjek vagy a 132penessel vagy nyúljak a free exp-mhez -
virkir #271022 Patton dzsunior még nincs a helyzet magaslatán :)
-
Új mozgó parancsnoki - rádiós harckosi a játékba?
-
Pares #271020 Elhiszem neked, de akkor is pattog mint a hétszentség. -
Bee #271019 Nem erős az E-75??? Régen eladtam, de feltúrtam neked ezt a képet:
-
Nikosi #271018 Nagyon szobanövények lőhetek rád, mert keménynek kemény de nem ennyire, nagyon nem ennyire. -
Pares #271017 Az E 75 elég kemény... 
-
Bee #271016 Az erdőben csak mentem, mendegéltem,
Aki elém került, AP-val kilőttem.
Így esett meg a csata Prokhorovkán,
A Radley medált csak nem vágta hozzám...

-
Destydeme #271015 Hi.
Megvettem a 2. td ágon a tier 7est,Páncélvadász Pz.Sfl. V.
Erről mik a tapasztalatok?Vmi jó tanács?Mennyire tud rejtőzni?
Az alap ágyú mennyire használható,vagy nagyon kéne a 2.?
Thx.
(Gondoltam írok pihenésképp,mert a hétvége tönkretesz,ennyi piros stb-t...) -
Csak ennyi kellett hogy végre le tudjam duplázni ezt a ***rt.
A képre kattintva visz a replay linkhez.
-
Kronos79 #271013 Végre egyszer kijött a Comettel a lépés. Prokhorovkán 11 tankot tartottam világítva a halál ösvényen.
Összesen 6533 sebzést kaptak.
Mellette még egy ezrest sebezgettem és meg lett végre az első Patrol medál és az Ace.
A végén a Chaffee-t nem találtam el kétszer, de ő engem menetből igen. Ezzel szedett ki.
Az ötszörössel és a prémmel 9740 XP jött. -
Ne is mondd. Úgy vibrál a lagjelző lámpa, mint s stroboszkóp.., -
PiciPanzer #271011 Gondolom azért nem véletlenül korlátozták kb. 103k-ban az EU1 létszámát, szerintem ez eddig nem volt. Úgy érzem azóta javult is a lag helyzet. -
zozoalma #271010 SZiasztok
A UPC-s szenvedő alanyok között van olyan akinek ma délutánra 150-300ms es pingre kúszott fel a wot játszhatatlansági faktora ?
üdv
Higany83 -
Toweliee #271009 Parancsnoknak 6. érzék, a többinek álca. -
stug 3 -
Malarki #271007 Vannak általánosan hasznos skillek, mint pl. a javítás, 6. érzék, BIA,stb. De inkább tanktípustól függ. Pl. egy TD-re elsőnek camo kell, heavyre inkább javítás.
Ha leírod hogy milyen tankra gondoltál, akkor írunk konkrétumot is. -
Stug 3-ról van szó! -
Győzelem!
Map: Cliff
Date: 2013.11.03. 18:09:45
Jármű IS-8
Szerzett tapasztalat 465 Szerzett kredit: 12 820
Küldetés teljesítve! Jutalom:
Prémium időtartam hozzáadva: 1 -
Toweliee #271004 Attól függ, milyen tankról van szó. Általánosságban: Parancsnoknak: 6. érzék szinte kötelező, bár van pár party arc aki nem használja. Aztán, javítás, camo, safe storage. De inkább tankfüggő (medium, heavy, td stb) -
Desmodromic #271003 Bakker sebzek 6600-at, erre két gyógyegér /50-120 és E-100/ egyetlen artival szemben elkezd foglalni és döntetlen...
Replay
A Cry baby című számot szeretném magamnak küldeni és mindenkinek aki szereti! :P
-
Toweliee #271002 Ok, ha látsz online akkor írj rám. -
sziasztok! a személyzetet mely képességekkel érdemes felruházni 100% elérése után? mi a tapasztalatotok? -
AlucardHuN #271000 félrértés elkerülése végett mobilról írok* -
AlucardHuN #270999 Később (ha ma nem, akkor valamikor délután) is megejthető? Mert most speciel tanulás mellett felnézegetek ide, mert oktv lesz. Mindenesetre majd felveszlek ha még nem találkoztam volna veled régen.