418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Solten

#271068: ja, mar csk minden 8-ik csata utan van CTD.
  • Faboo
    Én is most vettem meg a Pershinget, top tank ha 3x voltam vele, de tX-el is ritkán találkozom. Csak a motort raktam rá freeből, de meg van a t20 feelingje. Fürge, agilis és pontos. Felderíteni se rossz. Lehet azért jön be, mert én szeretem a bétás m4-et is, és annak is elég gyenge a lövege.
  • VanDaal
    Pershinggel, M46 Pattonnal játszik valaki mostanság?
    Jó lenne tudni, hogy mennyit kerülnek saját tierbe, és mennyit nagyobbak közé. Illetve érdekelne, hogy mennyire számítanak életképesnek manapság. Pershinget régen szerettem, Pattonom még nem volt.

Most, hogy le vannak árazva, fontolgatom, hogy megvegyem valamelyiket.
    Kinézetre bejön mindkettő, illetve amelyikre esik majd a választásom közülük, azt szánom majd a történelmi csatás tankomnak USA oldalon. M48 nem cél, kizárólag ez a két tank érdekelne, hogy önmagukban melyik lehet jelenleg az élvezetesebb, a nagyobb szórakozást nyújtó :)
  • pointer4
    Hát neked hol a VTEPS logód ??
  • pointer4
    Nem, a legfrissebb verzió, már tegnapelőtt óta sem lép ki.

http://download-xvm.by-reservation.com:8080/xvm/

(2911-től)
  • JeffDunham
    Agyaggalamb lövészet...

REPLAY

• Kishawer
    Sziasztok! Néhány VTEPS tag elérhetővé tette az általa használt MOD pack-ot!
    Terveink szerint folyamatosan frissül majd a "kínálat"! Használjátok egészséggel!VTEPS MODS
  • Toby0501
    Nálam is előfordult már, töröltem a res_mods mappából a 0.8.8-as modokat és megjavult.
  • Gottfried
    A tökéletes MM ! :D

0 vs 8
    A csata nem indult el de 15 percig nem tudtam visszalépni a játékba mert újra ezt a csatát kezdte el betölteni,ugyanezzel a felállással.Valami azért a háttérben történhetett mert az ellen tankjai fogytak.Találkozott már valaki ilyen hibával?

Közben a csata véget ért,nyertünk,túléltem,minden fasza. :D

• Kancsalborz
    Ez gyors volt....:) Naná hogy tudtál segìteni, válaszaid nagyjábòl az én jövőbeni terveimet látszanak erősìteni.Érdekes ez a két ágyú a T54-en, az esetek 90%-ban a nagyobb pen-es gun a pontosabb, kisebb sebzésért cserébe a játékban,- én általában ezeket preferálom - itt meg ugyanolyan sebzés, és a pontosság fordìtva... Ez kissé elbizonytalanìtott :). (Az arany lőszer meg evidens, a T44-nél megtanultam, először 6, majd 10, mostanàban 15 golddal indulok a legtöbbször plusz 2- es csatákba...:) ).A két tanknál meg papìron, a 62-es tűnik agilisabbnak, ami med- nél fontosabb mint a páncél....( Persze "papìr" és valòság között hatalmas az eltérés a WOT-ban...:) Még ráérek eldönteni, de kösz a gyakorlatban szerzett tanácsokért, asszem' a 201; biztos, a tankokat még " körültáncolom" egy párszor...:D.
  • Toweliee
    Csinálja, de lényegesen kevesebbszer.
  • Skyline0021
    Szia! Én a T-62A-t a 219-es gunnal húztam ki, viszont a 140 farmolására a 201-es gunt használtam. Nekem utóbbi jobban bejött, bár azt be kell vallanom, hogy sima lőszerrel az a 18-as különbség az átütésben nagyon észrevehető (10-15 arany lőszer mindig jó ha van nálad). Mindemellett pontosabb, gyorsabban szűkül! és gyorsabban is tölt. Szerintem eléggé játékos függő ez a választás. Személyes véleményem szerint az obj.140 jobb: gyorsabban gyorsul (ez csak érzésre mondom), jobb a negatív irányú ágyúkitéríthetősége, magasabb a végsebessége és pattogósabb a frontja, viszont lassabban forog a tornya és a teste is. Remélem tudtam segíteni!
  • Kancsalborz
    Üdv urak! Nemsokàra megveszem a T54-et, és két kérdésem is lenne mindjárt vele kapcsolatban:(Tudom, ìzlések és pofonok, de mégis érdekelne a véleményetek....) 201, vagy 219 pen.-es ágyú, és ami kevésbé lényeges,- csak meglepően kevés infót találok róla-, Obj., vagy T62 ? Mindkettőt kihúzom, úgyhogy az nálam még hónapokig eltart, de érdekelne az itteniek véleménye. Válaszokat előre is kösz....
  • Reaper
    A legfrisebb verzióval is csinálja sajnos. A megoldás a problémára az, hogy a gui/flash könyvtárból kitörlitek az Application.swf-et. Annyi a difi utána, hogy a csata betöltésekor nincs xvm meg chance to win, de amint bent vagy működik, továbbá a service record részben nem nagyon lesz xvm-es adat. Magyarán szerintem bőven vállalható hiány az állandó wot leállással szemben...
  • Axon
    Kipróbálom
  • madmanic
    Állítólag a legfrissebb verzió már nem csinálja.

• Axon
    Engem is állandóan kidob a játék a desktopra. Itt már jeleztétek, hogy ez az xvm hibája miatt van.
    Mit csináljak, hogy ne dobáljon ki?
  • lammaer
    Simán lehet az, másfelől úgyis mindig ottvan apróbetűvel hogy "a változtatás jogát fenntartjuk". Ha nem látod akkor is ott van :)
  • lammaer
    Én meg ezen vagyok elképedve, ahányszor valahogy belebotlom...

• bigmano
    EZ mennyire hivatalos szerintetek?
  • madmanic
    ilyenkor bedobsz egy andaxint sörrel, és nyomsz egy következő csatát..

• PiciPanzer
    Ismerős buszsofőr...., ÉS EZZEL JÁTSZIK OTTHON . Nem halt még ki Magyarországon a hivatástudat!
  • Solten

• VanDaal
    Nekem úgy rémlik, hogy a legénységnek a HE-től való sérülésének az esélyét csökkenti csak, és az AP-tól elszenvedett találatok esetében nem ér semmit. De nem vagyok biztos benne.
    E-100-nál gondolkodtam rajta, de végül maradtam a venti+stab+rammer kombónál, meg Mausra tennék majd, ha meglesz a BiA-ja a legénységnek.
  • Eagle16
    Még én se mentem vele 10 csatánál többet, de egyelőre 10 HESH és 2 AP a felosztás nálam. Messzire jobb az AP, úgyhogy lehet hogy majd változtatok.

Eddig a minimum sebzésem 297 volt vele :D
  • kisokka
    Általában jól rácseszek az x5-el, de most ez jól esett
  • PiciPanzer
    Akkor igy:

Map: Erlenberg
    Date: 2013.11.04. 6:25:47
    Vehicle 8,8 cm Pak 43 Jagdtiger
    Experience received 13 440 (x5 for the first victory each day) Credits received: 146 455
    Battle Achievements: Top Gun

Victory!
  • PiciPanzer
    Jó kis reggeli első:

[url="http://www.noobmeter.com/replay/501385981.175403552944091"]Victory!, 8.8 cm Pak 43 JagdTiger, Erlenberg, 11/4/13 7:25 AM: 2,688 nXP, 4,107 dmg[/url]
  • popey8
    Már mindegy:) Buszvezető lettem;)
  • Solten
    Fel kell aldoznod egy kecsket, engem T4-be tolt be rendszerint. Veled T6-ba folyton.
  • PiciPanzer

[URL=http://worldoftanks.eu/en/content/guide/release-notes/release-notes-88/]Nem a top-on végzés a lényeg. Battle Hero, Epic vagy Platoon medált kell szerezni, és akkor úgy kapsz xp-t, minha nyertes csapatban lennél. "When your team is defeated but you get one of the Battle Hero, Epic or Platoon achievements, you will now receive the same credits and experience (as for the victorious team)."[/URL]
  • Oddball29
    A legénységet is védi a sérülésektől azt hiszem.

Nekem Fv 215B-n, T110E3-on, meg T14-en van spall liner.
  • popey8
    Mekkora rakat szar az mm. Marder3-mal 14 csatából 36%-os győzelmi arányom van. Miért? Mert a 14 csatából 12-ben T6-ba baszott be kv1s szarok közzé.
  • davidbog
    Ja hogy ez már olyan xp mintha nyertünk volna? Akkor viszont keveslem, arra az 5550 dmg-re. Már csak azért is mert egyetlen olyan lövésem se volt ami 200 méternél messzebbre ment volna...
  • Pares
    Már egy ideje vesztes csatára is beadja a full xp full kreditet, ha toppon végzel.
  • davidbog
    Nem szoktam a saját eredményeimmel hencegni, de ez azért durva. A vereség ellenére (külön "köszönet" illetné a majmokat akik a völgybe mentek és mind megdöglöttek, érdemes lenne eltörni a kezüket) rengeteg xp. A gép nem teljesen stock mivel a fejlesztett motor már megvan és a D-54S-t hoztam az SU-101-ről.

• Veqtor
    Nekem is ilyen volt az első kör, csak az win lett. Azóta se kaptam 1st classnál jobbat.. :D
    Milyen lőszerrel használod? Nekem 6 ap/heshel jól megy eddig, de még nem biztos, hogy végleges, csak tesztelem. AP viszi a 1390eket 1 hittel meg úgyis mire becélzok valakit, akit nem én spottoltam már csak fél hpja van és elég neki az 1100 átlag, de azért kíváncsi vagyok mit mondanak a jobbak.
  • JeffDunham
    Ez fantasztikus volt. Mennyi mindent megmagyaráz...

A HERMI féle vicces szöveg nincs meg valakinek? Tudjátok, mikor az "AMX egyszer lassan, máskor gyorsan tölt".
  • PiciPanzer
  • GabeE3e
    Nézd meg