A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Kancsalborz #271069 Ez gyors volt....:) Naná hogy tudtál segìteni, válaszaid nagyjábòl az én jövőbeni terveimet látszanak erősìteni.Érdekes ez a két ágyú a T54-en, az esetek 90%-ban a nagyobb pen-es gun a pontosabb, kisebb sebzésért cserébe a játékban,- én általában ezeket preferálom - itt meg ugyanolyan sebzés, és a pontosság fordìtva... Ez kissé elbizonytalanìtott :). (Az arany lőszer meg evidens, a T44-nél megtanultam, először 6, majd 10, mostanàban 15 golddal indulok a legtöbbször plusz 2- es csatákba...:) ).A két tanknál meg papìron, a 62-es tűnik agilisabbnak, ami med- nél fontosabb mint a páncél....( Persze "papìr" és valòság között hatalmas az eltérés a WOT-ban...:) Még ráérek eldönteni, de kösz a gyakorlatban szerzett tanácsokért, asszem' a 201; biztos, a tankokat még " körültáncolom" egy párszor...:D.