418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Karelgott #271200 Mi a baj vele a Pz.Sfl. IVc-vel? -
Ebben mi a meglepő? Rengetegszer összeszámolunk mi is, és 10-ből 5-ször biztos hogy összedobja a csapatokat. Azt hittem más miatt tetted be. Mintha úgy hallottam volna volt egy kis adok-kapok chat-ben...
Akarsz róla beszélni?
-
Erről szól az XVM-es mizéria, amiatt lép ki az esetek 99%-ában. Az alább 2x is belinkelt oldalról a 2916-os változatot ajánlják jó páran. -
nemtudommivan #271197 A klanhaboru klanorientalt jatek ? Ez komoly ? Dobbenet...
Mi van ha uj vilag volt? Mi van ha 6 ertelmes ember volt a klanban aki nem akart beallni a sorba azzal hogy beall a szomszedsagaban levo klanba csak hogy biztonsagba erezze magat ? Mi van ha tobbszoros volt a tulero ?
Semmit nem tudsz de jar a pofad (kezed) . Magyar vagy .
-
FEKETEKARD #271196 Egy kérdés:
Amióta kijött a 8.9 azóta a játék a csata végén az esetek felében kilép a játékból előtte ez csak ritkán fordult elő most meg állandóan.
Nálatok nem csinálja ezt? -
mákosokat berakta csapat társnak
m103massal nem találkoztam, menekülnöm kellett :D -
Ebből a képből mit akartál kihozni?
Ismerem mind a 6 ZMPH-st. Jó srácok. De remélem elkentétek wendike száját.
Végre akkor befogja....

-
Malarki #271193 WoT-os pályafutásom eddigi legszebb pillanata:
Eladva:
Pz.Sfl. IVc' sikeresen eladva. Szerezve: kredit: 209 885.
Kifejlesztve:
Nashorn jármű kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 16 656. Elköltött szabad tapasztalat: 9 844.
Az összes free Xp-met elvitte a rohadék. De végre túl vagyok rajta. Jól jött az 5x-ös hétvége meg a potya prem nap. -
TottiHUN #271192 egy kis off
ez a tribal wars jobb mint a travian? :D -
2916-tal nekem még 1x sem lépett ki, szal nálad lesz a gond sztem. -
Bravúros visszavágásod ellenére még mindig képtelen vagy felfogni, hogy a KH egy klánorientált játék. A vezérnek csak a saját klánja érdeke a lényeg közvetve, nem a másik kláné. Elhiszem, hogy te, mint vesztes fél, besértődtél, mert 2 oldalról is megtámadtak, de nézd a másik szemével a dolgot. Ti még egy szaros (mert ők aztán tényleg gyengék) román klánnal sem bírtatok el. Hát el lettetek takarítva az útból, mielőtt a másik klán SAJÁT területét veszélyeztette volna a bénaságotok. Ti vesztettetek rajta, ez tény. De hát amúgy is veszítettetek volna. Legalább a másik ne vesszen rajta miattatok. Legközelebb tessék jól csinálni, odaköltöztetni a másik magyar klán támadóbb szellemű játékosait MÉG IDEJÉBEN, és akkor a románoknak 2 magyar klánnal kell megküzdenie. A másik klán bele fog menni, mert területet nyerhet, és nekik aztán nagyon nincs vesztenivalójuk, hisz tőlük kontinensekre fog a háború zajlani.
How terrible.
És te az előző eszmefuttatást akarod ráhúzni arra, hogy WoT CW-n egy klán elvette egy másik klántól az egyik területet, hogy lefarmolja utolsó este. Tény, hogy meg lehetett volna beszélni. Az is tény, hogy egyik klán 1 nap, másik klán 3 napnyi aranyat kap, amennyiben ma este még övé a terület. És ennyi üzenetváltás után rohadt nagy dolog lett volna lediplomáciázni azt, hogy majd a HPTS a kampány után visszakapja azt a 3 napnyi goldtermést. És akkor mindketten jól járnak, és még pozitív a tapasztalat is mindkét fél részéről. Nem, ehelyett ide kell jönni, és lejáratni a másikat, jó magyar szokás szerint, mert csak "enyém, enyém, enyém, MOST, MOST, MOST!!!"
Mert ésszerűségnek nincs helye, csak sértettségnek. És én csak egy átlag magyar vagyok, 0 stratégiai érzékkel.
---
popey: Azóta kipróbáltam, nem kell törölni a minimapos file-okat, tényleg elég csak a /scaleform/minimap.swf-ből a hd modost bennhagyni.
Viszont ezzel az XVM-el is ugyanúgy kilép. :D -
nemtudommivan #271189 :DDD -
-
Ha nem bírsz el egyedül az ellenfeleddel, akkor nem vagy méltó a segítségre sem, csak hátráltatod a másikat.
LOL, ha meg elbírsz az ellennel akkor minek a segítség?
Beteljesedett ismét a turáni átok :D
-
Ez azért "nehéz" kérdés, mert én soha nem használom az aktuális kicsi xc fájlokat, hanem a saját konfigomat cipelem magammal. Tehát nekem az xvm mappában csak egy mods (xvm cuccosai: autologin, hangár beállítások stb.) +res (6. érzék modnak) mappa és egy xvm.xc fájl van. A @Default mappa amiben ezek a kis xc-k vannak, nekem teljesen hiányzik.
Mondom én már régóta a loca-t használom és szvsz sokkal jobb, mint az xvm-es minimap mod:) -
nemtudommivan #271185 Beszolsz mert atlag magyar vagy.
Okoskodsz mert atlag magyar vagy.
Ezert nem haragszom rad.
Ja es sikerult meglatni a lenyeget.
Ismet. -
És akkor te XVM-ben le is törölted a minimap.xc-t és társait, vagy hagyod, hogy ott lógjanak?
Múlt héten az xvm nélküli időkben kipróbáltam a loca féle hd map modot, és fényévekkel szebb, megtartanám. Fapfap. -
Akkor valami mással lesz gond, mert nekem volt fent tegnap a 2915, és 85 csatából egyszer sem estem le.
Pedig meghaltam párszor. -
A 2916-os úgy kidobál hogy a lábam sem éri a földet... -
Aww, ezt most jól megadtad. -
virkir #271180 Na ezt nem állítanám ennyire biztosan.
Nekem a 2916-os is kilépett. -
virkir #271179 Mennyi nagytudásúnak gondolom magam ember van már itt is.
Konkrétan 2 órás a legfrisebb -
Na neem ottan :D
http://download-xvm.by-reservation.com:8080/xvm/
Látszik, hogy a 2910-es verzió után, másfél napba telt megtalálni a bugot :D a 2911-től már nem lép ki :D -
Nem igaz! Látom, hogy még mindig a gagyi Test2 van fenn. :( -
Tetszik ez a BL-10-es kályhacső.
-
Lol. Okosan tették. Ha nem bírsz el egyedül az ellenfeleddel, akkor nem vagy méltó a segítségre sem, csak hátráltatod a másikat.
A V2 győztesei közt keresd a nevem, és hogy "milyen alapon szólok be, ha nem is ismerem a játékot". -
Van nem kilépős xvm :D -
Hali, volt valami fontos péntek óta? :) -
bigmano #271172
Replayt nem dobok fel mert,egyrészt bokorcamp puttyogtatás,másrészt használtam egy kevés goldot is
-
Tuti direkt szétzüllesztették XD
Ezek olyanok mint a mocskos kapitalizmus, belülről rohaszt :D Hofi megmondta :D -
Én attól félek, mivel hogy a HPTS klántagok 70%-a innen az SG-ről lett toborozva, és mindjárt elkezdődik valami durva dolog. Túl nagy a hallgatás... amolyan vihar előtti csend. Most vagy ez van, vagy ők is megértik hogy naiv döntés volt Crossyé, azért nem folynak bele.
Amúgy most hogy is lesz pontosan? Mintha olyat is hallottam volna hogy nem lesz full reset, csak a klánok ha akarják elhagyhatják az eddig tartott területeiket. Elég logikátlan húzás lenne a WG-től. -
Pares #271169 Gyávák, megvárták, míg mindenki kilép a klánból.
-
Szpecnyaz #271168 Szerintem menjetek privátba vagy a hivatalos klán dipló topikba a WoT fórumon. Esetleg a "Magyarok a klánháborúban" topik.
Mellesleg, nem értem hogy miért kéne egy olyan klánt a térképen hagyni ami 1 emberes. Vagy arra számítani hogy azt senki se fogja háborgatni. -
Előre félek,hol fog kikötni ez az egész. 
-
TomDantes #271166 Ezt nem értem, azért kéne összefogni mert magyarok vagyunk? Ez hülyeség. Persze, az igaz hogy az egymás elleni gyűlölet és a teljes tolerancia és kompromisszum hiány az nagy baj, és ez az egyik oka, úgy élünk ahog.
De egy MMO-ban minden klán elsődlegesen a saját érdekeit kell hogy nézze. Ha értelmes a klán vezetője, akkor értelmes szövetséget köt, és akkor és azt támadja meg, ami érdekekében áll. Az hogy akit megtámad magyar-e, irreleváns. -
nemtudommivan #271165 Magyar a magyarra temahoz.
Tribal wars. Klanhaboru. Egyszeru regi jatek. Magyar klan a roman klan ellen. ( magyar szerveren )
Folyamat tamadasok miatt legyengulunk. Szomszedos magyar eddig semleges klantol segitseget kerunk. Nehogy mar a romanok osszanak le. Reakcio ?
Betamadtak ok is. A falvaink felet okk foglaltak el a masikat a romanok.
Reakcio a miertre?
Legalabb a fele magyar kezen maradt...
Koszi !!!!! :DDD -
AlucardHuN #271164 Ez a szar nem hagy nyerni ferdivel
-
És ki nyert? -
És ők válaszoltak neked, hogy oké, nem támadunk rátok, és ennek ellenére támadtak ????
Mert azt nem hinném. Adott volt egy lehetőség, és hülyék lettek volna nem élni vele.
Ez a rinya részedről legalább olyan, mint a gold ammós sírások.
Megteheti? Igen! Megtette? Igen! Hazudott? Nem! Csalt? Nem!
-
Na ne teregessük ki a szennyest mucus XD