418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
nemtudommivan #271242 A kutyamat nem erdekli a velemenyed fel birod fogni ? Senki nem kert az okoskodasodbol . Ertheto ?
Olyan kerdeseket akartal megvalaszolni amit fel sem tettem.
Nagyon okos gyerek vagy de ezt megsem vagy kepes megerteni.
Majd en is belekotok mar egy hozzaszolasodba ertelmetlenul csak hogy sikeruljon a megvilagosodas. -
Szpecnyaz #271241 Bármilyen ocsmány egy jószág is ez, egyszerűen imádni való
.
Replay -

A fejlesztőknek már megvan a T10 Japán Nehéz tank képe (állítólag egy szörnyeteg, nagyobb mint a Maus)
-
Thoryne #271239 jaj de kuszák a mondatok, aludnom kéne egyet... remélem érthető -
Thoryne #271238 Ez még akkor volt, amikor kb kijöt a patch. És base volt. (Legalábbis E-75nél a 2,3k xp az tuti base volt több mint másfél éve - és azt írja neki max XP-nek, akkor nem voltam prémes, Protonál pedig 2019 nagyon úgy rémlik a base volt. -
Szpecnyaz #271237 De gondolom Ő prémmel együtt kapott annyit. Base XP-nek kicsit irreális. -
Ez szomorú. Ha jól emlékszem, soha nem csináltam még 2k feletti base xp-t. Viszont sztem most azért kevesebb kell, olyan 1600-ra tippelem. -
Thoryne #271235 Nekem anno - még réges-rég - 2019-re adta a tankászt. Szóval ja... kemény dió. Barátságos kis tank, szerettem, durva a jó kezekben (na nálam ezért nem volt durva ;D) -
Leo protonál 1214 base xp csak a 2. class-ra volt elég? Mi a túró...
-
foxbat88fx #271233 hát az is tény... de a HPTS volt az első klánom ami full retard volt :D
most nem bántásként de ott kajak összejött a társaság :) -
Bee #271232 Na jó, pl. Te nem tartoztál közéjük... :DDDD -
foxbat88fx #271231 "Mivel értelmes srácok játszottak a HPTS-ben"
pfffffff xDDDDDDDDDDDD -
Bee #271230 Ööööö... Ambivalens helyzetben vagyok, lévén ex HPTS-es ex parancsnok helyettes, de jelenleg VTEPS-es. Halkan megjegyzem, hogy a diplomácia lett volna a helyes út, javasoltam is a HPTS TS-én pár napja (talán Sierrának, mert Crossyt nem értem el), hogy a közelség miatt érdemes lehet a VT3PS-et megkeresnetek, a BOTEV pedig könnyen üthető, így terjeszkedni is tudnának.
Mivel értelmes srácok játszottak a HPTS-ben, ezért nem lesz balhé.
Ellenben én balhézni fogok, ha ebben az évezredben nem állsz szóba velem, Senhor Heff!!4!
-
Szpecnyaz #271229 Itt a javított link.. -
Szpecnyaz #271228 Végre megvan ezzel is az első normális köröm.
Replay -
Új tankkal próbálod? -
Érdekes, nekem most is unknown file formatot ír. -
Szóval már megy a wotreplays. Jó tudni, köszi! -
FosTalicskaa #271224 Nem egy hétköznapi crew... -
Oddball29 #271223 Na ezért szeretem az E50M-t, ezt Leo-val életben nem csináltam így volna végig.
replay
Van pár homály lövés, mert drágalátos UPC-nek köszönhetően fél este ugrált a ping össze-vissza. -
csoszi87 #271222 Nekem mondjuk ma az 5xök bejöttek.
5000xp alatt prém nélkül nem voltak.
Meg most volt egy elég kemény vereségem Ms1-el.
250 000 creditet hozott.
Végre jó éjt! -
foxbat88fx #271221 na erre várok én is nagyon.... van free exp-m de nem akarom elcseszni erre
egyenlőre még küzdök ezzel a fossal, de nagyon hulladék -
Thoryne #271220 *Fetreng a földön a röhögéstől* Azok a legénységtagok :D Fenomenális
-
Csoszi ez jobb? Ez lett volna az 5x-özőm... 
-
Valóban, ha valaki, akinek láthatólag sokkal nagyobb van valamiben, elmondja, hogy mi a hiba a gondolatmenetedben, az okoskodás.
How terrible. -
A két százalékos érték között az egy nyíl akart lenni, nem szándékosan idéztem.
-
Üdv a klubban.. mai mérleg 15 csata 4 győzelem, egy döntetlen.. octóber 1 től a mai napig sikerült a wg-s "értékelésem" 51.32% → 50.89% re redukálni, és bármit teszek, bármilyen csapatba kerülök, általában lose,szóval aki meglát játékban meneküljön valami átok van rajtam. :D -
csoszi87 #271215 Ritkán dobom le az égszíjat, de most közel állok.
11 csata alatt megvolt a 24 kill.
Ez volt kb 3/4 9kor.
Ekkor kellett volna még 2 túlélt csata.
Most van 11 óra és már csak 1 túlélt csatára vagyok attól, hogy aludhassak.
Bármit csinálok beledöglök.
-
R3nton #271214 Szidom én is néha, mint a bokrot, de lehet vele jó köröket menni azért, annyira nem rossz :D -
nemtudommivan #271213 Kihozza az emberbol az allatot!! Az okoskodo kis nepmuveszeti kis cerepedeny. Na ez kulturalt volt . -
Szpecnyaz #271212 Majd ha normálisan fogalmazol akkor nem fogok törölni. Am meg sírjál nyugodtan. -
"kocsog"

Dikk! Pákó is itt van köreinkben.
-
Ok5 #271208 akkoriban már nem voltak ezek a kézi "tank" elhárítók bazooka-elődök nem lett vna szintén kockázatos frontvonalon ilyesmi járművekkel kocsikázni? -
yossarianHUN #271207 Kézifegyvereket megfogott, több nem is volt cél. -
Ok5 #271206 skacok a t7 combat carnak igazából milyen szerepet szánhattak anno? (ha itt most eltekintünk a játékbeli szereplésétől) nem tudom igazából hogy 16 ill. 12 mmes páncél megállította-e a puskák és géppisztolyok lövedékét? a 3 .30as és az fő m2es .50es browning egyhelyen viszont elég félelmetes lehetett még '37-'39 távlatában nem? -
Éppen most vágott ki 2916-tal. Utánanéztem és állítólag origin modolatlan klienssel is produkálja a hibát. Újabb pecs, újabb bug by WG. Working as intended... -
6 ember nem klán, csak egy baráti társaság. Ha ezek után még kritizálni mered a másik klánt, amiért megtámadott téged, pláne, ha ott is ilyen stílussal írogattál a másik klánnak, nem csodálom, hogy el lettetek törölve a fenébe.
Ne nevettesd ki magad.
Az meg, hogy milyen régi egy világ, lényegtelen. Sőt... Manapság az új világokon már előre megtervezett klánok indulnak, bejáratott játékosokkal. Persze nem a csip-csup 6emberes klánokra gondolok, akik sírnak, ha leverik őket, miután "dicsőségesen harcoltak". Nem ez lenne az első, amiről hallani, hogy aztán telekürtölje a nagyvilágot a dicsőséges helytállásával, és az álnok ellennel, amiért az kihasználva a játék adta lehetőségeket, kipicsázta őket a térkép szélére. De ugye, aki széllel szemben pisál. Nem véletlenül tribal wars, és nem friend wars.
Te véletlenül nem Cactusland csodálatos sleppjébe tartozol? -
Jó, nem tartottam fairnak
Bár wg-be rikta a fair dolog -
Akkor félre értettem valamit.
Tehát azért volt a kép mert összedobta őket. Jól megleptél vele szerintem mindenkit.
-
Semmi nem volt oO
ha én adok-kapokot játszok chatben akkor néhány "rasszista" kifejezés leíródik véletlenül