418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
R3nton #271322 HUNS fórum :D De kit érdekel a Huns? :D -
Mi fordultunk ellenetek? Na ez hazugság. Mi nem akartunk titeket megtámadni. De mivel ti követtétek a Fusion parancsát (a VTEPS meg nem) képtelenek voltunk védekezni és ellentámadásba átmenni. Nem tudom, h a HHR az 1. kampányban mennyit harcolt, de azt kétlem, h nálunk annyival többet, mint amennyivel te állítod. Mi is elfáradtunk a kampány után, mégis képesek voltunk jó teljesítményt elérni. -
stoppos #271320 Tehát összefoglalva: A magyar klánélet olyan, mint a brazil szappanopera. ó, borzalom.
-
Oddball29 #271319 Jah, tényleg, talán kétszer bementem ellenetek elvinni a balhét, mert más nem volt kéznél. Tudtam, hogy rendes felkészülés nélkül semmi értelme. Egy demoralizált, fejetlen, az első kampány során hozzátok képest vagy háromszor annyit csatázó, és emiatt kifáradt klán ellen fordultatok.
Ezen kívül egyszer kerültünk megint szembe korábban, a Magyar Liga alatt. Azt éppen mi nyertük. Ott történetesen volt felkészülés és fegyelem is.
Bee: A HHR azért oszlott fel, mert utánam más FC-k is kifáradtak a hosszú kampány miatt ahol lényegében körkörösen kellett harcolni, és nem vagy alig volt utána taktikai tervezés. Senkinek nem volt kedve CW-zni. -
Oddball29 #271318 Én már az első kampány felénél abbahagytam az FC-skedést. -
Bee #271317 ... amivel el is érkeztünk a magyar klánok alapvető problémájához: nincs elég tehetséges field commander. Túl sok a magyar klán, túl kevés a jó FC. Miért oszlatta fel Heinz a -HHR--t? (a kérdés költői) -
Sztem ezt nem itt kéne "kiteregetni". Inkább kérdeznék egyet. Átmentél a HHR-be. Komolyan azt hiszed, h ott neked jobb volt? A válaszodat mondjuk tudom: (bizonyos okból) igen. Azonban, ha az eredményességet nézzük, akkor aligha. Elég csak megnézni az 1. kampány utáni HHR-HUNS csatákat azokat is beleértve, amiket te vezettél. Ne értsd félre, ezzel nem téged akarlak minősíteni vagy személyeskedni, szimplán csak az eredményességet vizsgálom a 2 klán szempontjából. Mert azzal jössz itt, h 1 (azaz egy) csatán tömeges parancsmegtagadás volt (ami ha jól emlékszem nem is szándékos volt) és amiatt vesztettünk. Mint mondtam ez bárhol előfordulhat néha napján, főleg egy olyan időszakban, amilyenben akkor voltunk. A HHR-ben mindenki flottul követett minden parancsot, minden csatában? Nem hiszem, de még ha így is volt, nézzük meg az eredményét. Szal, a "magán" gondjaid miatt nem a klánt, a vezetőséget (legfőképpen a parancsnokot) és a tagokat kell szvsz igazságtalanul kritizálni. -
virkir #271315 Azzal a kurvanagy egóddal amennyire ismerlek. -
Oddball29 #271314 Ilyenkor a vezetőnek szerintem az a felelőssége, hogy több "vasat" tartson a tűzben, hogy ne álljon elő olyan helyzet, amikor az agyonhasznált taktikus kidől, és nincs aki irányítson. -
Oddball29 #271313 Na mégis mivel? -
Bee #271312 Azért a mániákusoknak szükségük van a tudatra, hogy rajtuk múlik majdnem minden az adott klánban. Ezek hamar visszatérnek, vagy máshol folytatják ugyanazt.
Egy jó klánvezetőt az eredményei és a klán fluktuációja alapján lehet objektíven megítélni.
Eredmények: jó FC-i vannak, skilles játékosai, ...
Fluktuáció: ...akik jól érzik magukat a klánban, és nem mennek el. -
Ugyan már ezek csak kifogások. Ilyenek bármelyik klánban előfordulhatnak néha napján. Lens igen is jó vezető, nélküle nem lett volna M60-unk és nem értünk volna el ilyen sikereket. Sőt, talán már a klán is széthullott volna. Nem Lenssel, meg a parancsmegtagadással volt ott neked bajod... -
Szpecnyaz #271310 Már nem emlékszek rá hogy ez az eset hogyan is volt pontosan, szóval nem kívánom kommentálni.
Ennek ellenére nem néznék le egy olyan embert, akinek nagyban köszönhető a legsikeresebb magyar klán felfuttatása/működése. -
Oddball29 #271309 Pfff... Ez esetben remek példát mutatott a többieknek azzal, hogy egy elszúrás után még vissza is beszélt. Ettől csak simán mérges voltam. Aztán hozzám jön panaszkodni egy másik FC, hogy tömeges parancsmegtagadás miatt ment el a rákövetkező meccs. Megnéztem, igaza volt, na ekkor mutattam fel mindkét középső ujjamat. Vannak olyan HC klánok, ahol ezért simán és teljes joggal kirúgják az embert.
Olyan nincs, hogy Lensver engem többet utasítson. Már attól összekoccan a fogam, ha csak meghallom a hangját. -
lexlutor #271308 En hirtelen nem tudok felidezni egyetlen idoszakot sem, ahol igazan szamitott volna a pancel. Plane olyat nem, ahol serthetetlenseg lett volna. -
Szpecnyaz #271307 Szerintem mindig is Lensver volt a HUNS vezetője. -
Oddball29 #271306 Nem tudom, most milyen. De nálam pont ő (is) csapta ki a biztosítékot, amikor otthagytam őket. Mondjuk akkor nem is volt vezető. -
lammaer #271305 Nagyjából egyetértek, tény hogy a gold növeli a sebzés esélyét, de az se csodafegyver. Miután mindenki számára elérhető creditért, nem látok problémát a használatában.
Persze megértem azokat is, akik egy páncélra kihegyezett lomha tankban sérelmezik hogy a sérthetetlenségük mostmár csak "nehezen átüthetővé" változott a gold lőszer miatt, de hát adaptálódni kell, a játék változik. -
tepi1 #271304 Lensver a HUNS vezetője szerintem nagyon jó klánparancsnok! -
lammaer #271303
Hehe, a mostaniban is így vagyok benn.
Már kerestek a vezetőségtől hogy egy ilyen skills jóarc mint én :) miért nem vesz részt a klán életében - de aztán megbeszéltük, hogy csodabogárhoz (aka oddball a kelly hőseiből) hasonlóan én akkor vetem be szuper T10es tankjaimat CWn, amikor azok a klánvezér testi épségét és otthonát veszélyeztetik.
Sajnos-nem sajnos, nekem sem fekszik a 8kor gyakorló van, meg éjjel ugrásra készen kell várni mkor jön a CW invte, bontani a platoont amit tologatok.
-
www.kepkezelo.com
-
Aki nem volt HPTS-ben valaha, az nem is magyar WOT játékos :)) -
stork13 #271300 Néha csinál ilyet.
Ha kimásolod a béka linkjét és teszel utána egy ?-t akkor látni a képet.
-
Eddig semmi gond nem volt vele... -
Oddball29 #271298 Másik klasszikus és nem feltétlen magyar-specifikus hiba, amikor a vezető hagyja, hogy valami mániákus vagy szent hülye a hátán cipelje taktikailag az egészet. Aztán előbb utóbb kifárad, besokall, esetleg keres másik helyet, ami nélküle is működik. -
stork13 #271297 Hagyd az Imageshack-et és használj mást, vagy tegyél a link végére egy kérdőjelet. -
Ok, ez igy maradt... :D
Mi tortent a nyomorult imageshack-kel? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Befagyhat a sárga béka? :D -
Na ilyen is megtortent. :-)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Micsoda remek cikk. -
Bevallom én a pirosak (600-900eff) táborát erősítem és eléggé magamra ismertem a leírás alapján...
De azért így is jót nevettem. :D
-
Bee #271290 Zárszóként előre is elnézést a téma miatt, de a klánok is a WoT részei, ergo befér ide.
A legnagyobb hiba, amit egy vezető elkövethet, az a következetlenség. Érthet a játékhoz, vagy lehet dilettáns; hiába jó fej, vagy ordas nagy bunkó, ha következetlen, akkor megássa a sírját a klánjának. Szabályok nélkül nincs olyan kohézió, amely összefoghat ennyi különböző embert. Én úgy látom, hogy ez lett a HPTS veszte. RIP. -
Hungarian armor part 2 -
Bee #271288 Ez mondjuk a volt tag hibája, mert cseszett megadni a számlaszámát a lusta disznaja (vagy birkája)...
-
gseldon #271287 Annyira nem értem ezt a "gold-al nem kell célozni, nem kell hozzá skill" szólamot. Már hogyne kéne. Főleg HEAT-el. Olyan szépen szoktam aranylőszerrel is pattogni, hogy öröm nézni. Ilyenkor mindig nagyon szomorú vagyok, hogy most ment ki 5000 credit az ablakon a totál semmire. -
Átmentél személyeskedésbe. Harmadik acc. meg miből él, mennyiért veszi... ehhez senkinek semmi köze. Rossz útra tértél. 
Ezt a részt szerintem hanyagold. -
Sosem szegyelltem telepakolni a T-54-et gold-al hogy agyonlojjem a 10-es tankokat. -
Nyertél. :) -
NH3CL #271283 Azt már abbahagyta, elment helyette kamionozni nemzetközibe. Tudod abból futja 50k-ért accountot venni, mert farmolni csak a csórók farmolnak.
2 hónap alatt legalább 3 accountja volt, volt hogy csak 1 T10 TD miatt. Persze fizetni nem mindig tudott érte, van is belőle még mos is ügye az egyik volt tagnak... Kisegitette a nagyságos urat és még midnig nem kapta vissza a pénzét...