418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• AlucardHuN
    Nekem is sokszor jobban bejön, csak azt nem komálom mikor 2 perc se telik el a meccsből de az arty már oldalba basz (-800 hp) majd jön a lemming train egy két tárassal az élen melletted 2 tankkal...
  • Eagle16
    Hétvégi akciók: link

Venni fogok pár darab 183mm-es HESH lőszert :)
  • voivod32
    A KT ezerszer jobb!
    És a meccs vége:
    [spoiler[/spoiler
  • Roger6
    Mondjuk nekem biztos más a KV4-em, de egy IS3-at még dombnak felfele is eltolok, ha szembe jön a gyökér. Házakon át lassulás nélkül, csodálom hogy a várost nem tolja arrébb bakter.
  • AlucardHuN
    Voivod, ez szimpla KT effektus.
  • Sunsetjoy
    Csak kérdeztem, mert azt az előbb nem írtad.
  • foxbat88fx
    nekem is 1530-ra adta meg
  • voivod32
    Na, ezért rühellem ezt a tankot! 10-ből 8-szor ez van:
    [IMG][/IMG]
  • Sunsetjoy

Foxi, nekem 4466 dmg / 1155 spot dmg, 6 killre adott
    1523 xp-t és tankászt (2284 prémmel, méghozzá 5x hétvégén: 11420). Oltári egy meccs volt, szinte kerültek a lövedékek, ahogy suhantam előre, ha meg rámlőttek, olyanok pattantak, hogy ihaj. Mondjuk meghóltam, de zsír volt.
  • voivod32
    Egyébként meg nem vagyok kemper fasz, ezt megkérdezheted, Malarkitól, Foxytól, vagy Madi92-től is!
  • voivod32
    Baz+! Nem ott álltam be egy bokorba, ahol a játék letett! Előre mentem, mert a kibaszott felderítőink 'vigyáztak az artynkra'!
  • GabeE3e
    jaj ez a Hellcat

replay is van, de nem ebben fogjátok megtalálni a megváltást:)
    Jó helyen kempeltem,jó időben.
    Hellcat 4k dmg

• pointer4
    Akkor a Boris WTF td, közelébe se menjél :D Kezdésnél legalább 3 ember 1-2-5-10 hp-t lever róla, mert mellettem eljön 5 centire :D
    Legalább egy kis plusz bevétel a tankkal :D
  • pointer4
    "meccs elején beállok egy bokorba"

Mire az is3 jött, már 12 perc telt el a csatából, és egyedül voltál 10 tankra nem ? :D

A T1 nálam is bugos.
  • Count Adyn
    Nekem is bejön, 60% feletti vele a WR em, brutál miket el nyel az a gép:D
  • voivod32
    Valaki meg tudja nekem magyarázni, hogy miért ban az, hogy a T1Heavy tanknél a lövés a torony jobb oldalából távozik, miközben a löveg középen van? Ez főleg belső nézetből érhető tetten, ugyanis beálltam sidescrape-be, és bőven láttam a célpontot, és mégis folyamatosan a sziklát lőttem. Ráadásul, amikor lövök, olyan, mintha mögülem lövöldözne valaki. Először körül is néztem.
  • Oddball29
  • voivod32
    Ezt nem hiszem el! KV-4-el berak top tanknak, meccs elején beállok egy bokorba, erre jön egy barom IS-3, meglök mire felspotolódok, és egyszerre vagy 6-an kezdenek lőni. %sec, game over , o sebzés,o spot. Az is 3 meg a hullám mögött csendben visszavonul...
  • pointer4
    köszi :)
  • R3nton
    Tetrarch benne volt xd. Marder 3 volt talán még, akkor a francia marder1, és azt hiszem két nagyobb tierű. :D :D
  • voivod32
    Saját tierjében, városban nekem is, de nagyon ritkán tesz oda!
  • Szpecnyaz
    Némi off. De gondolom lesz olyan akit érdekel.
    Ez a heti Humble Bundle akció: link.
    4,64 dollárért (kb 1000 HUF) lehet 6 játékhoz hozzájutni. Köztük a FEAR 2-3, Batman Arkham Asylum/City GOTY.
    Szerintem ez így nevetségesen olcsó vétel.
  • Malarki
    * elég gyakran rak T6-ba.
  • Malarki
    Nekem is van D. Maxom, és azért elég ritkán rak T6-ba. A T8 meg nagyon ritka, akkor is csak pár van. De pl. a Nashornnal meg állandóan olyan pályára rak, amin semmit se lehet csinálni. Pedig érződik hogy rohadt jó tank lenne.
  • foxbat88fx
    hát akkor mások vagyunk.... nekem bejön a kv-4 :)
    főleg ha ütközni kell akkor van nagy röhögés :D
    irányított ütközés + repesz páncél... épphogy hozzáérek vkihez -200hp neki
    ha van sebességem is akkor -400 től egészen -800-ig attól függ milyen papír az enemy :))
  • darkwraith
    egyetértek veled, a dickermax szerintem 80%-ban T8-ban bohóckodik. Már bánom, hogy megvettem, pedig fél áron volt.

Tényleg, meg lehet nézni valahol, hogy egy adott tankkal hány százalékban vagyok a szintjén, illetve fölötte?
  • voivod32
    Már csak a torony hiányzik, de nem is vagyok biztos benne, hogy akarom -e!
  • voivod32
    Igen, ezt én is megfigyeltem, a bökkenő csak az, hogy Általában a pályák: El -Halluf, sand River, Malinovka, stb. Ha TD vel vagyok, akkor 10-ből 8-szor a városba rak .Hogy egye meg a botom!
  • foxbat88fx
    benne van a nagy motor meg a talp?
  • yossarianHUN
    Tény hogy kisebb, főleg városi pályákon jönnek ki az erősségei, de ott nagy zúzó tud lenni.
  • yossarianHUN
    Na sikerült elég nagy kavarodást összehozni egy hsz-be. Fáradt vagyok, na. Egy szó mint száz, régi MM rulez!:D
  • voivod32
    Kezdem egyre inkább azt érezni, hogy óriási hiba volt megvenni a KV-4-et. Olyan kibaszott lassú, hogy mindig mindenről lemaradok.
    [IMG][/IMG]
  • foxbat88fx
    Loltractor, Ms-1, FT-17 és T1 cunningham? :)
  • Toweliee
    Nekem van egy beállításom, amivel működik rendesen. Elég minimalista, de működik (xvm, camera zoom out, jimbo crosshair, damage panel, session statistic, és a sniper modnál eltűnik a feketeség). Ezt át tudom küldeni (a komplett mappát).
  • yossarianHUN
    Arról már ne is beszéljünk, hogy a különböző gépek különböző mértékben dinamikusak.
    Általában a jó camójú/fegyverzetű tankok azok, amik nagyobb tier ellen is boldogulnak, mivel ezek az értékek nem évülnek el. Ha viszont egy nagy dobozban ülsz, aminek a páncélzata a saját szintjén is épphogy csak elégséges, amihez még jó camo se jár, akkor hacsak nem medről van szó, hiába van neked akármilyen jó fegyvered, a nagyok közt csak ágyútöltelék leszel. Ezért nem szeretem a Tiger P-t, és ezért szenvedős a KV-4 is, ha T10-be tesz.
  • R3nton
    Szerintem most balancolt nagyjából. Nekem nincs olyan tankom, aminek baromi szar lenne az MM-je, kivéve a lightokat persze. Meg talán a Dickermax (ezt a szart megveni goldért omg, még jó hogy féláron volt).
  • yossarianHUN
    Jobban szerettem igen, csak épp akkor még ha nem voltál balszerencsés, közel ugyanannyit mentél a saját szintednél kisebbek, mint nagyobbak ellen. Folyamatosan két tierrel nagyobbak ellen menni pedig nem mókás.
    Ha mértékkel történik, akkor direkt jó, de életformaszerűen? Nem. Ahogy folyamatosan kicsik ellen menni is hamar élvezhetetlenné válna.
  • VanDaal
    Tudod, mert az heavy tank, és nem TD, így nem szabad OP-nak lennie ;)
  • R3nton
    Nem te szoktad mondani milyen jó volt a régi rendszer, és milyen jó volt játszani 4 tierrel kissebb tankokkal a nagyok ellen?? Akkor neked ennek az elenyésző 2 tier különbésgnek meg se kéne kottyania :P :D
  • yossarianHUN
    Én mondjuk már a JP camójával sem tudok megbarátkozni. Még mindig nem vagyunk kibékülve, pedig már vagy 100 csatát mentem vele.
    Bánt a dolog, mert érzem a potenciált a gépben, de egyszerűen nem tudom kihozni belőle. T7 csatában még nincs is vele gond, ott ha felspottolnak egyszerűen bekapsz egy lövést, egyet pattintasz, aztán 70% HP-val fedezékbe húzódsz, de a T9 ramazurikban, márpedig az esetek 60%-ában oda tesz az MM, ha felspottolnak, 5 másodperc alatt szétszed valami ordenáré nagy dög. Márpedig fel fognak spottolni, hacsak nem a 3. vonalban állsz, de onnan meg 400 méterről sznájpold a gyenge pontokat a 200-as átütésű ágyúddal.