World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mé nem tuttad he?
Zazusa is aztat hasznáta mijelõt bevonút a zirakba hogy a katonák gyakorújannak.

Elolvastam ezt a látás dolgot. Itt van fent egy link. 😊 ( igen megtaláltam, mert nem csak kérdezni tudok, hanem szétnézni a forumban. xD )

Szóval. Akkor az mért van, hogy megszûnik a "jel" ? ha nézem az ellenséges tankot és lövöm is. Akkor mért tûnik el?
Meg az is idegesít, hogy nincsen méter. Nem tudom ,hogy amit nézek az hány méterre van. Szerintem ezt bele lehetne tenni a játékba. Egyedül az Arty-nál és az is csak a nem tom milyen nézet az. 😄
Itt éppen új csillag születne, de a diktátorunk nem hagyja kibontakozni. <#nevetes1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

CoD a létezõ legprimitívebb játék 😄 Mondjuk néha a sztorik nemrosszak na de na...
Asszony bankban dolgozott. Õ mesélt nekem "érdekes" emberekrõl, akikkel találkozott. Akkor jöttem rá, hogy burokban élek. 😊

Ezért is kérem Nagyvezírünket, hogy ne törölje a hozzászólásait.
Nagyon érdekel a véleménye. Tényleg!
Annyira ritkán lehet ilyen egyedre találni, és most szerencsém van.<#nevetes1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Jó de legalább matyi nem judenbolsevista 😄 Õ sokkal inkább egyéniség, csak lemaradtam a tündöklésrõl. ;D
Akkor wot-wikire fel. 😊

Plusz itt a lap tetején van egy magyar faq, a lónagy zöld betûs. Azt is érdemes átolvasni.

Addigis a csatában együtt a többiekkel, kicsit lemaradva. Különben az. aki ismeri a pályát/tankot úgy szétkap, hogy megeszed idegedben az egered. 😉

cod mint szint??!!??!!😄DD

pubi te nagyon mokas vagy!
Mert a Cod 1 tipikus harctéri stratégia szimulátor. <#worship>

de hát õ egy 300-as loweffis 😄

Ha 2 gombot használsz az eléggé nagy baj.
1: nem használod a WASD SHIFT stb gombokat.
2: jobb egérgomb aiuto aim, ami nem a legjobb célzásmód.

Látom kimenõ van diliházban 😊. Ha írogat továbbra is, ne válaszoljatok neki, mert úgyis törlök minden ezzel kapcsolatos posztot.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Én szeretek hülyékkel beszélgetni.
Nagyon sok érdekes dolgot meg lehet tudni különleges világlátásukról, szokásaikról stb.
Tankosat azért kérdeztem tõle, hogy ne legyen off.

Matyival is elég jól elbeszélgettem. Elfogadtam alsóbbrendû helyemet vele szemben. És megnyílt. Érdekes nap volt.<#nevetes1>

Bevallom, hogy nem. 2 napja nyúzom. Akkor sem jöttem rá, hogy mért nem látom a tõlem x távolságra lévõ tankot. Jön felém és eltûnik. Azért élõben sem így van. Csak úgy eltûnik a tank.

Viszont most elolvasom. 😊
szerintem ha elolvasnad a faq-t, akkor par dolog vilagosabb lenne, megis hogy mukodik a rendszer.
Ööööö. A wot wiki-jét elolvastad a látótávolságra vonatkozóan? Tudod mi az az ammo rack és a derp gun?

Minek kérdezel te ilyet, tank neki a lánctalpas markoló is. Mellesleg mivel játszol ilyen játékkal is (bocs csak ehez értesz) alsóbbrendû vagy,tehát meg se szólalj.😄
Azért a mai napnak is megvolt a maga haszna. Megtudhattam végre, hogy egy alsóbbrendû féreg vagyok.

Kezdett nemrégiben kialakulni nálam egy erõs isten komplexus, de végre vissza lettem rántva a valóság talajára. Ráadásul pont isten volt az aki visszarántott. Kell ennél jobb hír egy magamfajta megtévelyedett bárányka számára? Nemigen. <#vigyor2>

Ez azért értékelendõ, hogy ilyen gyorsan reagáltak.

Hali. Elkezdtem játszani a játékkal, de ez....

Nem tudom, de nekem rohadtul nem normális dolog, hogy 20 méterre áll tõled egy kibaszott 10 tonnás vaskocka, de nem látod mert a rádió vagy mi szar nem veszi észre. Vagy éppen cooldown-ja van neki. Hát ez kibaszott reális. Az, meg hogy vaktába lehet lövöldözni.... 200 méterrõl 4x ugyan úgy eltalál mint az elsõnél. Nah az nem semmi. ( sorozatlövés )
A kedvencem mikor 1 lövésbõl öl meg egy velem egyosztályos tank. Lát a térképen kigurul, lõ. Én meg halott vagyok. Kérdem én akkor hol a célzási idõ?

Ez a látom, nem látom dolog ez egy szar. Mért nem látóhatár van meg lövési távolság. vagy valami hasonló. 350m a látótávolság, meg 365m a rádió valami, de a tankot nem látom 30 méterrel elttem, mikor pedig ott volt. Meg ez, hogy eltûnnek a tankok. xD Kész vicc. Az a 40 millió játékos adat az hogy vagy? Mióta elindult a szerver és azóta számolja a regelt tagokat? 😄

Amúgy nem rossz kis játék. Vannak jó ötletek benne. De a fentiek miatt elég elrettentõ. Ja meg az álca. Hát kibaszott jó az is, hogy mindened látszik. Mért nem lehet eltakarítani azokat a szarokat a tank felett. Mért nem lehet egy tank simán tank. Nem kell felé semmi szarság. Valójában sincs az Amber felé írva, hogy 40%-on van meg milyen osztály. Meg a sziluett sem jelenik meg a bokornál. Ennyit az álcáról meg a taktikáról.
toocha

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Egyetértek!
Most nekem is megjött a kedvem a fórumozáshoz, meg a játékhoz is.
Had tomboljon.

De amúgy annyit nem értek csak, hogy: a troll accok szerverkarbantartás idején kerülnek elõ. Ez meg elkésett 2 napot vele. <#nevetes1>

madmanic: <#taps>

Nem 44 hanem 60 millió.

Egyébként lehet hogy foxbat az, csak kicsit sokat ivott ebben a melegben és a fejébe szállt. <#banplz><#mf2>

Da az is lehet hogy õ Budapest20 <#wilting><#nemtudom><#mf1>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Most akkor ingyenes vagy lehúzós..?

Ne zavarj már össze..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Asszem az új wot-nickem "Alsóbbrendû féreg" lesz...

Eagle16
Annak aki nem tudja most megnézni:

- dupla legénység xp
- steel wall-ért 7k kredit
- 50%-kal olcsóbb tankok + 80% kredithozammal: Pz. IV, Stug 3, T-70, T-34, Su-76, Su-85
- 30%-kal olcsóbb tankok +30% kredithozammal: T-34/85, KV-1S, Is-, Su-152, Panther I, Tiger I, Jagdpanzer IV
- 50%-kal olcsóbb garázshely
- 50%-kal olcsóbb skill reset a legénységnek

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

kikérem magamnak! én még tankozni se tudok 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

De õ nem bot!
Hisz más játékokban jól megy neki.
MI nem értünk más játékhoz. Nem érted? <#nevetes1>

DON'T FUCKING FEED THE TROLL! <#nezze>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

de ebben a nagy melegben miért kell az antidepresszánsokra koccintóst inni..?

toocha
Légyszi ne bannoljátok, tökre feldobja a fórumot. Egyem a kis hülye fejét.

ne hülyéskedj, õ maga a megtestesült bot, jó vastag, csak nálunk már tuskónak hívják

nekem semmi bajom életben de látom nektek igen basztatnak titeket azért menekültök ebbe a hulladék játékba atöbbi 44 millio ostoba emberel együtt alsobrendü férgek
Rájöttem!
Nem használtál botot. Annyira nem megy, hogy állandóan botnak gondolnak. <#mf1>

bocs, hogy nekünk nem fekszik a sims meg a barbie online.

melegedj máshol

Sose értettem miért kell szerverenként eltérõ eventeket csinálni. Miért nem lehet mindenhol ugyan az.

Az ilyen nyomorékokat meg mint ez az újabb figyelmen kívül kell hagyni. Anyja veri, apja molesztálja, az iskolában is verik ezért a neten éli ki a frusztrációit.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Azért ez az operation bagration meg sem közelíti a ruszkikét. Hát...

szemetek...

nincs bennük tartás :d

Azért a dupla crew xp sem jön rosszul soha. 😊

Az indiánban Günterrel felcsatoltatom a tollfejdíszt és UBUBUBUBÚÚÚ. Tanulj tankot szerelni sörvedelõ tiroli gyökér. 😊

Biztos kilõtte Mausból az arty!
hála istennek még éppen betoppantam a balhé végére!

Mi a baj isten222? Volt sok prém tankod, meg minden és bannoltak bot használat miatt?

fejezd be szépen kérlek..

én is rajtad ekkora pénzlehuzo szarral játszol mert a szajha anyád megvetteneked
toocha
Én azért jókat röhögök az ilyen szerencsétleneken.

Nagyon helyes. Oddball mondtogatta itt párszor, hogy aki sebzés nélkül hal meg, az kapjon minusz xp-t, de ez szerintem jobb megoldás. Faszán teljesítettél? Nesze, vazze XP, credit, lópikula.

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

dont feed the troll pls...

Bannolva lesz, már beköptem 😄

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

toocha
Elgurult a gyógyszer haver?

Majom-e vagy?