World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zazusa is aztat hasznáta mijelõt bevonút a zirakba hogy a katonák gyakorújannak.
Szóval. Akkor az mért van, hogy megszûnik a "jel" ? ha nézem az ellenséges tankot és lövöm is. Akkor mért tûnik el?
Meg az is idegesít, hogy nincsen méter. Nem tudom ,hogy amit nézek az hány méterre van. Szerintem ezt bele lehetne tenni a játékba. Egyedül az Arty-nál és az is csak a nem tom milyen nézet az. 😄
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Nagyon érdekel a véleménye. Tényleg!
Annyira ritkán lehet ilyen egyedre találni, és most szerencsém van.<#nevetes1>#nevetes1>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Plusz itt a lap tetején van egy magyar faq, a lónagy zöld betûs. Azt is érdemes átolvasni.
Addigis a csatában együtt a többiekkel, kicsit lemaradva. Különben az. aki ismeri a pályát/tankot úgy szétkap, hogy megeszed idegedben az egered. 😉
pubi te nagyon mokas vagy!
1: nem használod a WASD SHIFT stb gombokat.
2: jobb egérgomb aiuto aim, ami nem a legjobb célzásmód.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Nagyon sok érdekes dolgot meg lehet tudni különleges világlátásukról, szokásaikról stb.
Tankosat azért kérdeztem tõle, hogy ne legyen off.
Matyival is elég jól elbeszélgettem. Elfogadtam alsóbbrendû helyemet vele szemben. És megnyílt. Érdekes nap volt.<#nevetes1>#nevetes1>
Viszont most elolvasom. 😊
Kezdett nemrégiben kialakulni nálam egy erõs isten komplexus, de végre vissza lettem rántva a valóság talajára. Ráadásul pont isten volt az aki visszarántott. Kell ennél jobb hír egy magamfajta megtévelyedett bárányka számára? Nemigen. <#vigyor2>#vigyor2>
Nem tudom, de nekem rohadtul nem normális dolog, hogy 20 méterre áll tõled egy kibaszott 10 tonnás vaskocka, de nem látod mert a rádió vagy mi szar nem veszi észre. Vagy éppen cooldown-ja van neki. Hát ez kibaszott reális. Az, meg hogy vaktába lehet lövöldözni.... 200 méterrõl 4x ugyan úgy eltalál mint az elsõnél. Nah az nem semmi. ( sorozatlövés )
A kedvencem mikor 1 lövésbõl öl meg egy velem egyosztályos tank. Lát a térképen kigurul, lõ. Én meg halott vagyok. Kérdem én akkor hol a célzási idõ?
Ez a látom, nem látom dolog ez egy szar. Mért nem látóhatár van meg lövési távolság. vagy valami hasonló. 350m a látótávolság, meg 365m a rádió valami, de a tankot nem látom 30 méterrel elttem, mikor pedig ott volt. Meg ez, hogy eltûnnek a tankok. xD Kész vicc. Az a 40 millió játékos adat az hogy vagy? Mióta elindult a szerver és azóta számolja a regelt tagokat? 😄
Amúgy nem rossz kis játék. Vannak jó ötletek benne. De a fentiek miatt elég elrettentõ. Ja meg az álca. Hát kibaszott jó az is, hogy mindened látszik. Mért nem lehet eltakarítani azokat a szarokat a tank felett. Mért nem lehet egy tank simán tank. Nem kell felé semmi szarság. Valójában sincs az Amber felé írva, hogy 40%-on van meg milyen osztály. Meg a sziluett sem jelenik meg a bokornál. Ennyit az álcáról meg a taktikáról.
Most nekem is megjött a kedvem a fórumozáshoz, meg a játékhoz is.
Had tomboljon.
De amúgy annyit nem értek csak, hogy: a troll accok szerverkarbantartás idején kerülnek elõ. Ez meg elkésett 2 napot vele. <#nevetes1>#nevetes1>
madmanic: <#taps>#taps>
Egyébként lehet hogy foxbat az, csak kicsit sokat ivott ebben a melegben és a fejébe szállt. <#banplz>#banplz><#mf2>#mf2>
Da az is lehet hogy õ Budapest20 <#wilting>#wilting><#nemtudom>#nemtudom><#mf1>#mf1>
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Ne zavarj már össze..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
- dupla legénység xp
- steel wall-ért 7k kredit
- 50%-kal olcsóbb tankok + 80% kredithozammal: Pz. IV, Stug 3, T-70, T-34, Su-76, Su-85
- 30%-kal olcsóbb tankok +30% kredithozammal: T-34/85, KV-1S, Is-, Su-152, Panther I, Tiger I, Jagdpanzer IV
- 50%-kal olcsóbb garázshely
- 50%-kal olcsóbb skill reset a legénységnek
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Hisz más játékokban jól megy neki.
MI nem értünk más játékhoz. Nem érted? <#nevetes1>#nevetes1>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Nem használtál botot. Annyira nem megy, hogy állandóan botnak gondolnak. <#mf1>#mf1>
melegedj máshol
Az ilyen nyomorékokat meg mint ez az újabb figyelmen kívül kell hagyni. Anyja veri, apja molesztálja, az iskolában is verik ezért a neten éli ki a frusztrációit.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
szemetek...
nincs bennük tartás :d
Az indiánban Günterrel felcsatoltatom a tollfejdíszt és UBUBUBUBÚÚÚ. Tanulj tankot szerelni sörvedelõ tiroli gyökér. 😊
Mi a baj isten222? Volt sok prém tankod, meg minden és bannoltak bot használat miatt?
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!