418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Veqtor
    Ha az első átvitte 2.nak elég lett volna egy ap, nem? :D
    Én is vettem 500 HESH-t, bár a mostani felállással sokáig kitart majd. (10 ap 2 hesh), csak arra kell gold, amit fixen el szeretnék és el is tudok tüntetni közelről, addig meg jó nekem fedezékből puffogtatva az 1000-1300 sebzés apval, 2 visz abból is szinte mindent és legalább át is üti a legtöbb tankot. :D
  • Roger6
  • Eagle16
    FV 183 Ace Tanker: link

És akkor ez még lightos kör volt, nagyon nem erőlködtem, csak a végén jól elrontottam a BatChat-tel :) Kicsit tovább kellett volna célozni.
  • Eagle16
    Is-4-re kettőt lőttem, eredménye 5 kritikus sebzés: ammo rack, track, turret, driver, gunner

Mekkora troll tank ez :D Csak az egyik Hesh ütötte át amúgy, a második nem.
  • Kishawer
    Az a terv! Ez csak kedvcsináló hozzá!
  • 400V
    Vagy inkább a WOT ra. War Thunderbe azt hallottam akár tier 1 es géppel is kifejleszthetsz egy tier 10 est. Lehetne pl hogy a tier 8 as prémium tankok termelnének 5% helyett 50% a free xp t. Mondhatnám a kreditért váltható free xp t is csak az túl meredek. Akár kissebb százalékban a tier 7 es prémiumok mondjuk 40% free xp t termelnének az 5 ösök meg 30 at a 3 asok meg 20 at. Konkrétan itt a veteránokra gondolok akik sorra adogatják el az accjukat meg uninstallálják a játékot a sok birka miatt. Lenne egy kicsit velük is foglalkozva hogy tier 9 be pl 10 kör után nem kéne nyugtatóval vagy feles pálesszel menni ha grindelni akarsz. Sztem ezektől a dolgoktól nem menne csődbe a WG. Azt fejlesztenél amit akarsz. Egy átlagos játékos tier 5 el meg tier 6 ilyen 10000-15000 eket ha termel jobb esetben és meglehetne nézni abból mennyi xp t váltana ha 400 lenne a váltószám. 10000/400*25=625. Szerintem ez nem sok.

Én így gondolom!
  • 400V
    Bocs fejből írtam. Köszi hogy kijavítottad. Annyira nem élem bele magam hogy majd ilyen configgal fog futni az IS7. Jó lenne valami monstrum a sovieteknek is. Object 263 180 mm es löveggel vagy Object 704 203 mm B4 el, úgy is 9 es lövegek és nem lennének annyira opok ha csak azt nézzük hogy valós életben jó ha egyet lőttek percenként.
  • Roger6
    Mi lenne, ha egy videóba raknád be őket, és csinálnál egy 5 perces videót?
  • Kishawer

• Eagle16
    Basszus, FV 215b 183-mal simán farmolok a +30% kredit miatt :D Egy fél nap alatt visszajön a HESH ára. Előbb egy E-75 pukkant 1920 HP-ról :D
  • voivod32
    Ez milyen dühítő! Már megláttam az utolsó artyt fordulok rá...és megmerevedik a kép: LETELT AZ IDŐ!!!!!
  • voivod32
    Kösz! Majd figyelem a kis gyökeret!
  • foxbat88fx
    am tényleg egy f*szkalap.... már én is kaptam ban-t tőle
    és sztem a régi nickem is ő bannolta... meg már jó pár embertől hallottam, h milyen gyökér, szóval tuti van igazság alapja a dolognak

viszont arra kíváncsi lennék milyen ember az ilyen az életben...
  • bigmano
    Na ezért megy a szekér a WG-nek!
  • Toweliee
    Az érdeklődés hiányából és a WT konkurencia miatt ráfeküdhetne a WG a hajós részre.
  • kisokka
    Ezt mire kaptad?

Amúgy én már rég befejeztem a WoWP-t, nem azért, mert szar lenne, hanem mert szerintem az MMO-repülőgyiloknak nincs sok értelme. Ezáltal a WT-el se játszottam már hónapok óta. Szeretek repülőkkel futkosni, de nem így.
    Összeszedtem vele 2 hónap prémet és elég is volt.
  • davidbog
    Az Object 705 a 152 mm M-51 löveget kapta volna (M-63-asról még nem hallottam). Még nem tudtam kideríteni, hogy ennek a lövegnek mi az alapja, de valószínűleg a BL-10, (a BL-10-nek meg a BL-7, annak meg a Br-2).
    Ez az M-51 amúgy 900 m/s-os (a BL-10 880 m/s), és teljes hossza 8024 + 500 mm, amiből csak a csőszájfék 1340 mm hosszú, körülbelül 4,5-5 tonna tömegű lehetett. 2,5 méteres toronygyűrű átmérőjű torony kellett hozzá.
    Ehhez a löveghez nagyon közeli a 152 mm M3. Apró különbségek vannak köztük.
    Meg volt még az M-48, az meg ezeknek a hosszabb verziója az volt az igazi állatság.

Az M-51 és M-3-nál egyik jelentős különbség a BL-10-hez képest, hogy amíg a BL-10 vélhetőleg a régi ML-20-hoz tartozó AP lőszert használta addig ezek már valószínűleg új 152 mm-es AP-t kaptak. A BL-10-nél a lőszerekkel is sok probléma volt, akadt olyan eset, hogy besültek vagy széttörtek célonton. Ebből gondolom hogy a régi lőszert használta. Azt nem 880 m/s-os csőtorkolathoz tervezték.
  • 400V
    13. ától ha elsőnek veszel meg egy tier 10 es repülőt akkor nyersz 10 év prémiumot. Nem vicc!

http://worldofwarplanes.eu/en/news/4/contest-first-to-top/
  • Eagle16
    Na csak megvettem :D Második csata a rövid 88-assal.

Victory!
    Battle: Malinovka 2013.11.08. 10:40:21
    Vehicle: Nashorn
    Experience received: 4 557 (x3 for the first victory each day)
    Credits received: 64 854
    Battle Achievements: Patrol Duty, Sharpshooter, Mastery Badge: "1st Class"
  • davidbog
    Sehol nem állt a géppuskás, a harckocsiból lehetett irányítani. Ezen a géppuskán kívül volt még rajta 6 darab 7.62 mm-es és még egy 14,5 mm-es. Ennyi 7,62 mm-es mellett felesleges a fenti 14,5 mm-est gyalogság ellen elpazarolni, mivel a páncélátütése se rossz azt inkább APC-k, teherautók ellen érdemesebb tartogatni.
  • Gottfried

Premium Account extended. Expiration date: 31 május 2014 szombat, 17:40:40.

210 nap ingyen prém.I love WOWP!
    (ezzel aztán véget is ért a repülős pályafutásom :))
  • kisokka
    A T71 is csak azért feküdt ki, mert az elején beszedett egy skulót, meg lezuhant valahonnan. Ez se jó, amikor nem sokat kell lövöldözni
  • csagataj
    Az a géppuska légvédelmi célokat szolgált.
  • stoppos
    Nekem ugyan egy tank sem hiányzik a játékból. Már így is megjegyezhetetlen mennyiség van benne nekem. :)

Valami értelmes játékmód kellene végre. ;)
  • 400V
    Ugyan az a löveg lesz rajta mint T62A an és Object 140 en. Ezért mondtam hogy másol és beilleszt tank csak máshogy néz ki meg max máshogy gyorsul meg forog a tornya. CW tank mint a többi. Nem poénból sírnak sokan hogy Object 430U t akarnak mert azon 122mm es löveg van és nem lenne egy 3. ugyan olyan tank mint a többi.
  • JeffDunham
    Wut? Egy szót sem értettem ebből.
  • 400V
    IS7 soha nem harcolt! Csak teszteken vett részt.
  • Dorgal
    Valaki megtudná mondani,hogy az IS-7-es toronygéppuskájával a toronyból hogyan tudtak előre lőni?Saját gyalogságra,vagy visszavonulásnál úgy látom működött,na de hogyan támadtak vele?Hol állt a géppuskás?
  • Eagle16
    Purchased:
    Shells HESH Mk. 1 successfully purchased (500 items). Spent credits: 2 800 000.

• 400V
    U8TS lesz azon is. 3. copy paste tank.
  • JeffDunham
    "-A következő patch a 0.8.10 lesz, ami a japán tankokat és az Object 430-at fogja tartalmazni."

Szóval a japán tankokat elvileg karácsony környékén megkapjuk?

Másik dolog. Mégis csak meg kell venni az az Obj.416-ot, felfejleszteni (92.000 xp) + 130.000 még a következő szintig. Az lesz még cumi, mivel nem forog körbe a tornya.
  • Roger6
    Nem, ezeket tudod vezetni.
  • Count Adyn
    Nézegettem ma a statjaimat és érdekes a wr szerinti sorrend a 100+ csatás tankoknál, ezek a leg OP-abbak akkor?:D:
    60%+: Amx 13-75, KV4, ISU-152, Hetzer
    55%+: Amx12t, T28 prot

• kisokka
    "Az 59-16 nem csak rajzok alapján készült el, hanem volt egy fotó is, a tank makettjéről."

Egyszer valaki látott valakit, aki arról a fotóról beszélt, amin valaki egy fotót néz az 59-16 makettjéről.
    Hát komolyan...
  • Toweliee
    Egyre furább dolgokat művel ez a fórum.
  • 400V
    "-SerB szerint a következő második világháborús tankok hiányoznak a játékból: Néhány brit, francia, olasz, japán, svéd, és a Brummbär vonal. Ha elkészülnek a variálható páncéltestek még több tank lesz a játékban."

Object 705,152 mm M63 löveggel alias hátsó tornyos IS7 152 mm es löveggel!
  • Toweliee
    -SerB azt mondta, hogy az S-70-es löveg elférne az IS-4 tornyában, de a valóságban sosem volt beleépítve.
    -Az 59-16 nem csak rajzok alapján készült el, hanem volt egy fotó is, a tank makettjéről.
    -A WZ-131 85mm-es lövegének a csőszájfékét a kínaiak az amerikaiaktól „vették kölcsön”
    -SerB szerint a következő második világháborús tankok hiányoznak a játékból: Néhány brit, francia, olasz, japán, svéd, és a Brummbär vonal. Ha elkészülnek a variálható páncéltestek még több tank lesz a játékban.
    -SerB szerint a spottoló mechanizmus 4 pontot figyel a tank páncéltestén. Ha valamelyik spottolódik, az egész tank spottolódik.
    -Elméletileg megtörténhet az, hogy ha a spot ellenőrző pontok nem látszódnak ki, de például a lánchajó kerék igen, a tank nem spotolódik.
    -A lepattanó lövedékek nem okoznak sebzést, mert ritkán történne meg az, hogy egy lepattanó lövedék egy másik tankot eltalálna, és csak a szervert terhelné.
    -A tankok felfordulása a Havok fizikai motor segítségével lesz megoldva.
    -A Japán ág bevezetése után lesz egy hosszú szünet újabb tankok érkezéséig, mert a modellező csapat, akik az új tankokat is modellezik, a régi tankok HD modelljeit fogják készíteni.
    -SerB azt mondja ugyanolyan jól játszik a Hatodik érzék skill nélkül, mint vele.
    -A következő patch a 0.8.10 lesz, ami a japán tankokat és az Object 430-at fogja tartalmazni.
    -A 0.9.0 kis késéssel ez után érkezik, grafikai fejlesztésekkel megpakolva.
  • nemtudommivan
    Karomkodni mindenki szokott. Engem igazabol nem szokott kielegiteni az angol verzio, ezert valasztekos magyarral is ki szoktam egesziteni. Ez altalaban nem szemelyre vagy csaptra iranyul, hanem a kialakult helyzetre. Kiveve ha egylovesez egy arty es beirja hogy go garage...
  • Plata
    Nem,szinte sosem szoktam írni,marha ritkán egy GG vagy ilyesmi,Kacsa úgy bannolt hogy platonban voltam,és unalmas csata közben team cseten beszélgettem platoon társsal.És ott volt ez a gyökér is,és nem tetszett neki hogy csata közben beszélgetünk.Vagy az volt a baja hogy bugot találtam és azt videóztam le,és ezt el is mondtam cseten társamnak.
  • VanDaal
    Ha ezen a színvonalon szoktál megnyilvánulni csata közben is, akkor nem kéne csodálkozni a banon...