418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• AlucardHuN
    Hohó múltkor elértem az Is 8-at de szegény annyira tescos hogy tuti nem fogok bele:D De a Süti. Azért az orosz E-75-ért érdemes elmenni nem?
  • Desmodromic
    Az előző tier Pz.Sfl. IVc-vel vesztes körre kaptam meg az ászt. Kell hozzá egy top gun, azt hali. :)
  • R3nton
    Nehogy megvedd, baszott szar...lassú, papír és folyamatosan t8ban játszik. Én nagyon megbántam, hogy megvettem, pedig féláron volt. Vannak jó tulajdonságai is, de én kidbott 1800 aranynak tekintem.
  • Trucker39
    De fura, hogy eltünt a tökfőzelék a garázsból.

A WOWP-ben nekem meg 180 nap premium jött össze.
  • csn tamás
    inkább TD párti vagyok, ehhez mérten gondolom én a játékélményt. De igazad van kinek mi.
  • Toweliee
    Az ad ..
  • Toweliee
    Az az játékélményt, amivel tudsz játszani. Ez mindnyájunknál különböző.
  • Count Adyn
    Jah:D Csak érzésre elég más lenne a sorrendem:)
  • csn tamás
    azon agyalok, hogy vennék egy tankot amely jó játékélményt nyújt s jól lehet vele keresni is...
  • Toweliee
    Én nagyon szeretem. A lövege nagyon jó, remek látótáv, nulla páncélzat. Pénzkeresésre a nem T8-ak közül szerintem átlagon felüli.
  • csn tamás
    kifejtenéd? camo,rof,pen?
  • AlucardHuN
    Foxy-nak ment.
  • AlucardHuN
    Hogy milyen a való életben? Dagadt:DDD
  • csn tamás
    sziasztok! a dicker max-ról mi a véleményetek? érdemes megvenni?
  • Toweliee
    Nekem a WOT-tal nincs bajom, jó játéknak tartom. A hajós rész is csak azért érdekel, mert nem láttam még ilyet.
  • Eagle16
    Nashorn Ace is sikerült a 7. csatában, bár nagyon közel volt a vereség :) A VK megnyerte a csatát. link
  • 400V
    Biztos hogy nem élvezed!
  • popey8
    Dögöljön meg a szomszéd tehene is?
  • kisokka
    Hát mondom, én aznap találkoztam mindkettővel. Viszont egyik sem volt főgyökérzet, de biztos beleöltek némi zsetont...
  • kisokka
    De free-ből miért akarsz kifejleszteni egy tankot? Jó, mindenkinek máshogy jönnek le a dolgok, de nagyon ritkán költök free-t egy következő tankra. Szerintem meg ne legyen olyan lehetőség, hogy átugrasz egy tankot, igenis szopjon vele mindenki, ha el akarja érni a következőt Ezt azért nem így gondolom teljesen, de gondolom érthető.
    Mindegy, másképpen látjuk.
  • popey8
    Én már a pecs másnapján láttam új német T10 TD-ket. Egyik narancs, a másik citromsárga volt. Az egyik játékosunk elkezdte basztatni, h jó sokat költhetett rá és inkább tanuljon meg játszani stb. Aztán szó szót követett és kiderült, h az agyhalott noobjának 22k aranyba fájt, h meglegyen neki free sp-ből Csak azért nem többe, mert volt vmennyi free xp-je. Megáll az eszem, h egy szar játékos ennyit rákölt a játékra (és még ki tudja mennyit ezenkívül).
  • 400V
    Én csak azt nézem hogy tier 8 prémium tank és ez adna 50% ot. Normal tank nem. Mondom War Thunderbe tier 1 el kilehet húzni a 10 es gépet. Asszem van valami vonal amíg hoz normálisan XP t ha a vonal végére ér a mutató akkor kevesebbet hoz. Kínaiaknál nemrég kapcsolták be a free xp ért fejleszthető legénységet. Úgy gondolom egy átlagos játékos nem prém tankal játszik. Ha valaki költ a játékra akkor sztem evidens lenne hogy azért költ mert szereti és hosszútávon akar vele játszani. Én simán adnék ennyi tiszteletet a vevőimnek. Másik példa. Én kb 350-400 csata alatt csinálok meg 9 essel egy 10 es tankot, Ez cirka 700-800 kör lenne ha freeből akarom. Ez kicsit sok nem? Szóval rendben lenne. Elég sok meló lenyomni egy tankért 800 kört. És teszem hozzá ha nem azonos a nemzet akkor még legénységed sincs rá mert 75% al kezded, vagy leszerelsz egy meglévő tankot és rakod fel rá és a meglévő szenved kárt. Ez több ponton is áldozatot kíván. Ugyan így volt a gold ammoval is. Simán vehetsz most kreditért. Szerintem valamit kell nekik tenni mert eleve konkurencia is jön.

• kisokka
    Én még aznap láttam kétszer is új 10-es TD-t és nem ruszkik voltak...
    Amúgy persze, most jól hangzik az 50% xp, de szerintem nem korrekt. Ne legyenek ilyen durva előnyök a játékban.
    De való igaz, ebben azért nehezen találni meg az egyensúlyt. Te örülnél neki, de a kis Franszoának már kevésbé, amikor téged lövöldöz valagba a zsír új FV TD-vel. Nézd meg mi megy az alsóbb tierekben. A kiskölykök nagyon nagy százaléka azért kezdi el a játékot, mert lőni tud a tankkal. Azért legalább ez a mentalitás elveszik 4-5 tier környékén, mert megunják a játékot és egyszerűen azért nincsenek ott, mert uninstallt nyomtak. Mi lenne még, ha free xp-vel ezek felkerülnének...
  • Eagle16
    Biztosra akart menni, hogy megértem amit mond :D
  • 400V
    Az a baj hogy a WG az xp váltásból meg a prémium fiókból él. Orosz szerveren kijött a 8.9 es patch rá 2 nappal már néztem az éles replayt az új német 10 es TD ről.
  • Veqtor
    Lengyel-angol-magyar nyelvrokonság. :D
  • Eagle16
    Ez az!!! Már csodálkoztam hogy nem akarnak beszólni az 1800+ sebzések miatt :D

• Master91
    Baromi sok tank van már a játékba, sztem az alap 5%-ot kéne mondjuk 10%-ra emelni

Viszont teli vagyunk missionokkal és eventekkel, ahol jó pénzt lehet kaszálni ( exp-et mondjuk nem igazán )
  • Veqtor
    Nem adódnak össze, mindig a nagyobbik számít.
  • 400V
    Pont ezért lenne mindegy mert telített minden tier. Azt meg szerintem senki nem utasítaná vissza hogy 50% xp menne freebe és még élvezhető is. Mint azt hogy bemész tier 9 be mert kell a 10 es tank, aztán nézheted hogy mondjuk Himmelsdorfon több mint 10 tank megy a hegyre, meg még sorolhatnék ilyeneket. Én emiatt több 10 es tankról már álmodni se merek.
  • hNeo2
    Most akkor az amx 13 75 -30% -30% = -60% -on van?
    vagy nem adódnak össze a kedvezmények?
  • kisokka
    Akkor még rosszabb lenne a helyzet, mint most. Pár hónapja nem is értettem, egyesek hogy jutnak el egy T6-os(!) tankig, de most már T10-ben is csak nézek, mint a lukinyúl. Vannak olyanok, akik pályaismeret nélkül vannak ebben a tierben. Ráfekszik egy ágra és tök mindegy hogyan, csak jusson túl az adott tankon. Nem számít, hogy mi merre van, csak be a közepébe és majd lesz valami.
    Szóba hozhatnám a vett accocat is, különösebben azt sem értem miért jó. Egyből nekiáll T10-ben zúzni, a játékról meg nem tud semmit.
    Ha 50% free-t termelnének a T8-as prémek, akkor még nagyobb lenne a gond.
  • 400V
    Egyszer láttam egy magyar játékostól hogy ilyen 400 m ről lőtt HESH t, aztán célozta a JagdE100 hasát és lejjebb ment. laza 800 ast kapott és el se találta. Nem is álmodozok milyen lenne egy SU203 vagy egy Object 263 180mm essel :D ÁHHHHH! :(
  • Veqtor
    Nem tudom próbáltad-e már, de az arty funkció a legjobb benne. Van már bombardierem vele :D 2-400 hpról elviszi az egymás mellett állókat. Meg öltem már vele e100at 500 hpról, hogy alá lőttem véletlenül a lower hull helyett szal pl e3ba többet sebzel, ha alálősz, mintha eltalálnád. :D
  • Gottfried
    Ezért?? Miért is?

Rajtam eddig nem sokat kerestek.Egy T6 és egy T8 prém tankot vettem és volt kétszer 3 nap akciós prémem úgy 250 ft-ért. :)Úgy 30K csatával ez nem olyan nagy költség 2 év alatt.
  • Master91
    Most úgy utállak...

én meg letöröltem mert egyszerűen nem tűrtem meg azt a szart, erre be írod hogy 7hónap prémet ki grindeltél ,amit én is meg tudtam volna csinálni :D
  • Gottfried
    Összekapartam 16k tokent és vettem 7 hónap prémet belőle.Napi 40-45 perc játékkal összejött. :)
  • Gottfried
    Ez inkább csak egy év prém de egy t10 gép kifejlesztéséhez rengeteget kellene játszani.A wowp nagyon nem tetszett,csak a wot ingyen prém miatt játszottam vele.A wt sem tetszik jobban,egyszerűen unalmasnak tartom őket.Közel sincs annyi lehetőség benne a taktikára mint a wotban.
  • Eagle16
    Ja, de volt még mellette egy E-75, csak az az utolsó pillanatban eltűnt.

A HESH-t azért is szeretem, mert ha nem megy át, akkor is szétkapja a modulokat meg a legénységet, többet is egy lövéssel.

Az előbb megint sikerült egy jó csatát tolnom, Is-8 repült egy lövéssel toronyra célozva. :D link

Imádom ezt a tankot :D Igaz hogy lényegében prém. lőszert spammelek vele, de ez azért nem ugyanaz, itt kisebb átütésért cserébe kapok nagyobb sebzést, szóval van benne kockázat rendesen.

• lammaer
    Nem, ezekben hátráltatod legkevésbé a csapatodat :D