418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• madmanic
    kösz de nem barkácsolni akarok.

test2 verzió is kidobál?
  • Antimat
    Mik ezek a [Global Map] missionok?
  • Master91
    Én, 5 WOT csata után ma...

• Antimat
    Szerintem a 7.5/5.5cm Waffe 0725 k b. ugyanazt tudja, mint a Könisch.
  • pointer4
    :DDDD
  • Solten
    M18 Hellcat teszt :) (autotesztelo oldaltol)

A Buick epitette!? Wow.
  • JeffDunham
    Úúúúú bazze. Úgy olvastam elsőre hogy Señor Heff. Majdnem elküldtelek a pi...-ba.
  • Master91
  • madmanic
    Ha van már stabil xvm kérek szépen egy linket!

Köszi!
  • Master91
  • Sunsetjoy
    Alt+F4??? Miket képzelsz te a szóbanforgó egyedekről? :D
  • voivod32
    Igen, már én is csináltam "suicide attackot" egy felderítő ellen, mert mindenki lapított, az ellenséges artyk, meg sorban nyírtak ki minket. Úgyhogy hősies rohamra indultam szélvészgyors KV-4-emmel, és ....kilőtt az arty, mielőtt rálőhettem volna a spotterre. Na ekkor nyomtam egy Alt+F4-et ,és indultam a kocsmába! :D
  • green64
    Hali!
    A VK36.01H-n milyen ágyút használtok (már aki használja) az elvett Koenish helyett, és érdemes-e a nehezebb nagyobb tornyot felrakni?
  • voivod32
    Azért ilyen csapatokat! Egy t6-os csatában tényleg egy Matildának kell a legtöbbet sebeznie?
  • AlucardHuN
    Na látom egyre gondolltunk.
  • AlucardHuN
    Már csak egyet nem értek. Miből gondolja a 120 effes hogy jó játékos aki kilő? XVM-et nem hiszem hogy raknak fel. Megmondom mit látott: "low hp-ja van a kölöknek! Lesz egy killem!" Hogy ezt hogy éri el az más tészta...
  • Veqtor
    120 effes játékos fel sem fogja az eff koncepcióját. Látott egy pirosat és meg akarta ölni, nem kell belőle mártírt csinálni. :D
    Van olyan helyzet, amikor egy spotter miatt sakkban van tartva a csapat és valakit fel kell áldozni, hogy megölje, de kétlem, hogy itt erről volt szó.
  • pointer4
    ALT+F4, WOT uninstall, dupllaklikk a cod/nfs/bf játékokon, és mindjárt sokkal fejlődött a wot közössége :D

Jó, tudom, álmodozzak csak.
  • voivod32
    Ebben viszont,(emberileg) teljesen igazad van!
  • voivod32
    Pardon! Az előbb elnéztem, két Hellcat volt, azért olyan sokat nem sebzett, mint ahogy az előbb néztem!
  • KamionosBarat
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Minden lehetőséget megragadsz. Jelen esetben ugye zuhanásról beszélhetünk. A cél szentesíti az eszközt. :)
  • KamionosBarat
    Komolyan gondolj bele abba, hogy egy 120 effis játékos vagy, és egész egyszerűen nem vagy képes vagy nem is akarsz jobban teljesíteni. Lehetőséged adódik elpusztítani egy nálad sokszorta (jelen esetben talán 10x) jobb játékost. Mit teszel?
  • foxbat88fx
    Renton TD-zik???? OMG
  • Veqtor
    Felváltva játszom a két FV215el és nekem is nehéz megszokni, hogy az egyik 1800at lő, a másik 400at. :D
  • voivod32
    Nem egészen volt racionális, mivel a dombról ő is spotolt engem, valószínűleg nem lettem volna hosszú életű, mivel arty is volt. Egyszerűen csak mohó volt!
  • Eagle16
    Szép csata!

Veqtor: nem vagyok közel éppenséggel, még kb. 200k xp kell hozzá. De a Foch-t nagyon élvezem. Csak éppen az FV után nincs kedven visszamenni 400-as alfa sebzésre :D

Végül mégis csak tovább mentem az új német TD ágon is, de nem sietek vele, nem fekszik ez a játékstílus, úgyhogy csak szép lassan haladok a Sturer Emil felé.
  • pointer4
    Te mégse tennéd meg a random csapatodért senior Seff :P
    És én sem :P
  • bigmano
    Gyakorlatilag jól döntött mivel te adtad a spotot a többieknek....
    Így megvakultak egy időre!
  • Veqtor
    Most kifejezetten a F155ről beszéltünk. Nem volt rossz szavam a WTE100ról, azt is javasoltam neki nemrég, hogy folytassa az ágat és csinálja meg, csak az összehasonlításként hoztam fel, hogy miben jobb a foch. :D

Nekem mindkettő tetszik, folyamatosan az van előttem, hogy (ha a lepattanókat nem nézzük egyiknél sem) fochal ki tudsz végezni 1 tankot fullról vagy 3 tankot ~850 hpról (3 scoutot pl vagy akár 3 10es low hps tankot), WTE100al meg bármit meg tudsz ölni egy tárból, vagy akár 6 db 600 hps tankot. Nekem mindkettő tetszik, és egyszer talán lesz helyem és időm (és kedvem) megcsinálni őket.
  • AlucardHuN
    Valszeg örömében még ki is csapta:D Mert ő legalább hősiessen kilőtt téged;D
  • KamionosBarat
    Ha objektíven vizsgáljuk a megmozdulást, akkor szerintem racionálisan cselekedett. Szerintem ez a lehető legjobb döntés, amit egy játékos megtehet a csapatáért, szóval respect a tagnak.
  • madmanic
    hétvége....

weekend...

wochenende...
  • voivod32
    Már írta itt valaki, de én újra megjegyzem.
    A hülye játékos a legveszélyesebb.
    Karélián voltam VK3001D-vel encounter módban. A meccs elején átvágtam a mocsáron, és beálltam a magas domb alá. Balra -nekem háttal-haladt egy ellenséges KV. Hármat löttem bele , kigyulladt, felrobbant. Viszont felspotolt. Tőlem jobbra megjelent egy BDR-G1B és belém lőtt kétszer viszonoztam és beljebb-fedezékbe húzódtam.
    Na és itt jön a lényeg. Fent a dombon, egy vérpiros-120-as-Hellcat, rájött, hogy itt a nagy lehetőség egy low HP-s fritzet kilőni, ezért lerohant a sziklán, és mellém zuhant. Egyet belelőttem, aztán kilőtt. Mivel felspotoltam, a többiek 3 sec alatt rommá lőtték.
    Írtam is neki,(magyar volt...) "Te ökör, maradtál volna ott fenn és akkor még mindketten játszhatnánk!" Válasz! De kilőttelek te NOOB!
    Csata végi jelentésben megnéztem, 127-et sebzett. Annyi volt a maradék HP-m...
  • pointer4
    Na igen, Eagle majd eldönti mit akar, viszont a JT ágyú APCR-el a legjobb sniper TDvé teszi ezt a tankot. Csak az amcsiknak van a top TDben apcr ammo, az viszont pontatlan. :D Közelharcra tuti nem lesz világbajnok. :)
  • voivod32
    Hah! Nem is tudtam, hogy van ilyen plecsni! :D Macskafélék! :D

• Veqtor
    Nem írtam ilyet szerintem. A pen miatt írtam a célzást, hogy 20%al több helyen lövöd át a tankokat, ami néha sokat segít. (pl fochal átlövöd az e100/maus tornyát, ha nincs beforgatva, jt ágyúval max a tetején a weakspotot)

Jó kezekben jó tank, és mivel Eagle inkább aggresszíven játszik ezért neki szerintem pont ilyen td passzol, gyorsan lehet vele helyet változtatni, jó a frontja szóval nem kell vele folyamatosan bújkálni (persze, ha látják elsődleges célpont, de az ő effjével XVM mellett szerintem mindegy milyen tankban ül, úgyis őt akarják megölni)
    Aztán úgyis ő dönti el, hogy mit akar. :D
  • voivod32

Valaki tudna nyilatkozni, hogy a VK3002D milyen tank? Mert az 1-es már egész jó kezd lenni. Nemsokára "kifejlődik" a 2-es, és egy kicsit félek tőle!
  • pointer4
    Mi ez, marcipán ? :)
  • pointer4
    Remélem azt a részt., hogy a foch155-el nem kell célozni, nem gondolod komolyan. Anyira fos, pontatlan, és pattogós az ágyúja, és szar a befogási szöge, hogy ha nem táras lenne, a legszarabb TDlenne az összes közül.
  • madmanic
    udvariasan elköszön, csatateret elhagy, másik tankba bepattan, játszik boldogan..