418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Én még szopok vele egy darabig, most lett fullos, röpke 100k xp, 50 nap duplázva verzió lesz ugyérzem:D -
madmanic #272323 Első körnek nem is rossz...
-
Avenger93 #272322 Helló! Olyan kérdéssel fordulok hozzátok hogy tudjátok mi lehet az oka annak hogy nem működnek a garázsmódok? Konkrétan az újévi garázst szeretném felrakni de hiába másolom be úgy ahogy írják nem történik semmi. A módokat is már újra raktam hátha összeakadt valamivel de semmi -
foxbat88fx #272321 végre megszabadultam a comet-től ... pfejjj ocsmány egy tank volt
115 csata 45% WR pefff
-
FosTalicskaa #272320 Nincs jobb, de legalább nem is terjesztek tényként hülyeséget. Ha nincs ilyen statisztika, hát nincs, bele kell törődni... :P -
Pedig igaza van, egyáltalán nem reprezentatív, mivel pl a 10-12 évesek és az alattiak közül biztosan kevesebben olvassák a fórumot, így ezen szavazók aránya ebből kifolyólag is kevesebb. -
lammaer #272318 Abból dolgozunk amink van.
Tudsz jobbat? Nyitott vagyok, csak hagyd ki a köztudott, nyílvánvaló, történelmi bizonyíték van rá stb jellegű kifejezéseket :) -
FosTalicskaa #272317 Igen, mert köztudott, hogy mindenki csak valós adatokat szokott megadni magáról az online felméréseken... + a 8-12 éven aluliak pedig arról híresek, hogy perfektül olvasnak idegen nyelveket + nem beszélve az anyanyelvükről sem + bújják a fórumokat. stb. Meg aztán egy sokmilliós adatbázisból kiemelni 150 embert és azt tendenciának bemutatni. hmmm. -
Ne legyen kétséged afelől, hogy nagy gáz lesz a nyugdíjaddal. De ez nem ma kezdődött már. :) -
lammaer #272315 Sajnos sosem tudjuk megnyugtatóan lezárni ezt a kérdést, mert egyikünknek sincsenek megbízható adatai.
Én mindenestre szeretnék hinni abban, hogy nem az iskolásokkal van a probléma, mert akkor nagy gáz lesz a nyugdíjammal :) -
lammaer #272314 Nasizgatok, elég jól elvagyok vele, de azért nem szakadok meg hogy meglegyen a következő tank.
A 8ast láttam már akcióban, igen impresszív jószágnak tűnik, csak irritál benne hogy a WG tovább erőlteti a tanktípusok közti egyértelmű különbségek megszűntetését.
Egy TD az én szememben azért kaphatna nagyobb ágyút mint a heavy, mert nincs tornya (ez így lenne korrekt). -
Akinek már a bázisról kimenés is gondot okoz, szerinted hallott valaha a flankelésről? :D -
Destydeme #272312 Mea Culpa!:)
Majd "Odateszem a vasat" jobban..
Ha még nem próbáltad,neked is ajánlom ahogy Foxnak a 2.német td ágat.Nekem tetszik.
Ez a tier 8as pedig spotter,td és medként is bevethető ha kell.
-
Ezzel nem állítom, hogy minden felnőtt képes rá, ahogy azt sem, hogy egyetlen fiatal sem. -
lammaer #272310 Komplex taktikázás? -
lammaer #272309 Amúgy ha már a korról beszélünk...
Nem tudom mennyire tekinthetőek reprezentatívnak a hivatalos fórumon lévő "hány éves vagy" topikok, de érdekes trendeket lehet látni...
153 szavazó
313 szavazó
108 szavazó -
Igen, egy fiatal képtelen olyan szintű komplex taktikázásra, amire itt szükség lenne. Délelőtt minden fiatal iskolában van, míg a felnőtteknek csak 1/3-a (a dolgozóknak), akik 3 műszakban, fele, aki 2 műszakban dolgozik. Plusz munkanélküliek. -
lammaer #272307 Ki vagy tagadva. Kész. :) -
lammaer #272306 "de azért a kortól"
pontosítasz? Szted hogy függ a kortól? Most ne a 6 éveseket vegyük (triviális ugye), hanem mondjuk a 12+ esetén...
"napszaktól (hiszen más a közönség éjjel, mint kora délután)"
gondolom ez megint csak a kortól való függést akarja jelenteni (fiatalok előbb mennének aludni? :) ) -
Destydeme #272305 Hi.Nem te is fiam Brutusz..
Húzom a 2. német ágat,a jó benne,h eddig mindegyik tetszik..Ez a tier 8as...dúrva!
Pont 2 hete úgy kezdtem,h 13 lose..
2napja szombat 16.30tól 19.30ig 13 lose,közte 2 döntetlen..
A wn6 rating pedig nő :)
Most 1900 as értéknél hagytam abba és vért köpve vok 50%on,biztos bennem a hiba.
Megpróbáltuk szakaszban is 2órán keresztül +2 tier-t kaptunk,de nem folytatom,mert megint jön,h konspirálok vagy mi :) Pedig nem szoktam,de ez a 2 hét feltünt.
Noobmeteren nézz meg:performance,eff,wn7,wn8 megy fel..Winrate le..
Na mindegy biztos nem vagyok elég jó! -
Pares #272304 -
EmR3 #272303 Vége, engem sem vettek be anno. 
Már megfentem a kasza élét.
-
valaki eltudja magyarázni, hogy ez az utalásos aranyvásárlás miképp müködik? -
FosTalicskaa #272301 Elég ha egyhitelni tudja az összes olyan tankot, ami 20 km-nál gyorsabban megy és light vagy med az ikonja a térképen... -
Plata #272300 Hát ez haláli,ki volt ez a hülye? 
Miért nem csinál magának saját klánt?Legtöbb gyereknek úgyis ez a vágya.
-
Szerintem is buffolni kéne... 
-
AlucardHuN #272298 Meg van egy olyan kategória is hogy elátkozott tankok. Nálam ilyen pl a Hellcat. Irtó jó td, imádom, hpjának többszörösét lehet vele sebezni mégis 45%-os. A ferdi meg nem fullos de a csapatok néha... -
Igen sajnos BL10 nagyon hektikus tud lenni, én is ezt tapasztaltam. Egyik nap te vagy a király, még az ellen tankjából kilógó 1 mm-t is eltalálod. Aztán másik nap meg alig találsz el vmit még közelről is és állandóan nullásokat ad. Borzasztóan idegesítő tud lenni. -
nemtudommivan #272296 Nekem nőtt. Akkor valószínüleg a tiédet kapom meg. Akkor visszont te eddig az enyémből élősködtél ??!!!.
Na jó viccet félretéve mióta leálltam a lightozással és értelmes vagy ahhoz közeli gépekkel megyek azóta emelkedik. Bár az amx m45 azért lökés a lejtőn.... -
besti #272295 Nem vagyok WoT összeesküvés hívő (maximum a random faktor egyik csapat irányába történő eltérítésében hiszek, l. 15-0,1,2,3), de azért a kortól, napszaktól (hiszen más a közönség éjjel, mint kora délután) függ a játékosállomány. Akkor szerinted hétvége is ua., mint a hétközi meccsek? Lehet, de saját tapasztalatom szerint reggel/d.e kiegyensúlyozottabb az állomány, kevesebb super red játékos van. -
virkir #272294 Ja ISU-val fordítani aha...
campinovka: 110-be 2 kritikál nulla sebzés majd a keresztbe kitolató T-44-be sima track
lakevill: fcm prémium-ba tornyot célozva 2 track majd a flankelő 700 hp-s type59 kap 669-et és megöl természetesen
Így szép az élet. -
foxbat88fx #272293 mondjuk ebben tuti közrejátszik az is hogy sokat toltam olyan tankokkal mostanában amivel nem lehet gyökeresen megváltoztatni a csata kimenetelét
(comet, t-43, nashorn, tier5kocka td, sturer emil)
ha pl. ISU-152, IS-3, KV-1, T-18 kombót nyomnám akkor tuti felfele menne a WR-em -
foxbat88fx #272292 nekem is szépen megy lefele a winrate -
virkir #272291 Nem is tudtam, hogy a wot nick-ed a Piszkos Fred. -
De jó, hogy nem vagyok HUNS-os, így nem kell félnem a törléstől :D -
Akkor most vége a HUNS-nak?
-
Milyen ikú-fájtörre találtál te jó ég ? :D
Azt nem értem, hogy az ilyen hülye agya, hogy a picácsba nem felejt el lélegezni ? :D -
Ez milyen állat? 
-
Elég komolyan hangzik XD Anno mszh-nál mi is kaptunk hasonló fenyegetést, minket is bannoltatással riogattak, mondván a klánjukból öten tesztelők... blabla /gondolom ennyinek sikerült elindítania a tesztszervert/ :) A helyesírás is hasonló volt. -
lammaer #272285 Az ilyeneket jobb em megharagítani magadra... :)