418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Régen mikor még nem volt szétszedve a KV, azzal toltam. De utána asszem átrakták 6 tier be. Így már annyira nem volt OP. Mondjuk 3 napja kezdtem újra a játékot, még csak tapogatózok. -
Heti 3-4 napot tudok csak játszani akkor is 3-4 órát max. De végűlis az se rossz pénz :) Megtetszett most az amcsi T10 páncélvadász. Szerintetek megéri neki állni kifejlesztgetni? Gondolom ilyen tempóba mire oda eljutok bele tellik 1 évbe. -
Cs3 #272442 M4 a nagy ágyúval vicces és hatékony tud lenni, de szerintem T5 farmtanknak közepes tankot vagy td-t tartani önkínzás. KV-1 vagy T1 Heavy, ezek a legkényelmesebb farmtankok. -
Oddball29 #272441 Tanulj meg lőni, és akkor nem lesznek ilyen gondjaid. -
suba53 #272440 Szerintem a hónap végéig mindennap csináld meg a 24kill/7túlélés/+1meccs bónusz akciót, és a napi 400-450.000 kredit garantált.
A hónap végére meglesz plusz 8-9 milla kredited.
És extra tank sem kell hozzá. Mire a napi duplázásokat megcsinálom, általában meg is van. -
Minek gold ammozni az IS3-al? 230 as penel tier10ek kozott is boldogul akar, sajat tierjeben pedig OP! -
Sziasztok!
Szerintetek TIER 5 ben az M4 jó választás pénz farmolás céljára?
Teljesen ki van fejlesztve a legénység is már a 2. képességét gyúrja.
Vagy jobb választás lenne egy páncélvadász?
Össze szeretnék szedni 1-2 millió-t hogy utána IS-3 al nyugodt szívvel gold ammozhassak. -
Malarki #272437 A mai nap is jól indul, rögtön az első csatában találkoztam vele:
-
Ja biztos nincs szopóág. Az elmúlt pár hétben többet robbantam full hpról több tankkal is, arty meg ammorack miatt, mint előtte 1 éven keresztül. -
Én a tornyot vettem meg rá egyből (lánctalp helyett +10%-os felfüggesztés modul volt rajta)... A löveget ajánlom inkább elsőnek. :D Ez a löveg valami isten. -
Veszett Horda #272434 Sziasztok!
A Veszett Horda(VH) tagfelvételt hirdet.
A klánt egy baráti társaság alapította, mely az elmúlt években folyamatosan gyarapodott. Jelenleg az első szárnypróbálgatások zajlanak a global mapos clanwarozás terén. Célunk a tagfelvétellel az aktív, ügyes játékosok gyarapítása.
Klánunkban a fiatalabb korosztály mellett a 30-as 40-es tapasztaltabb, érettebb korosztály is megtalálható.
Amire minden nap lehetőség nyílik: szakasz, század, 7on7
Valamint ha folytatódik a CW siker széria akkor CW.
Felvételi követelmények:
- minimum 1000 effi
- tier 8, 10 tankok
- betöltött 18. életév (Érett gondolkodásmód mellett fiatalabbak is jelentkezhetnek.)
- csapatmunkára hajlandóság
Mindenkit sok szeretettel várunk!
Jelentkezés: ingame, valamint a: veszetthorda.tagfelvetel[kukac]gmail.com címen.
-
Vigyél 3/5 2/5 arányban sima-goldot, meg valamennyi HE-t a stock gunnal... Elején pár goldot hátulról keményebb ellenfelekre, aztán mehet a flank. -
Malarki #272432 Megértelek, én is most vettem meg, szintén full stock. Hát elég nagy kínszenvedés lesz kifullozni. És addig már csak laza 120k xp-t kell összefarmolni. Anyám borogass 

-
Aham. Köszönöm. Még csak most vettem meg, full stock, de ez valami rettenet. Sírva csillagoztam le eddig kétszer... -
Győzelem!
Csata: South Coast 2013.11.12. 14:32:33
Jármű: Rhm.-Borsig Waffenträger
Szerzett tapasztalat: 2 649
Szerzett kredit: 85 728
Csatában elért Achievement: Testvériség
Replay -
Na ma rárakott a szopórollerre rendesen. Minden meccs 15:1 és 15:2-es vereséggel zárul. Első percben 6:0 az ellenség javára. Elképzelni sem tudom, hogyan tudja valaki ilyen gyorsan kinyíratni magát. A legérdekesebb, hogy az utolsó 3 meccsen az xvm 68-75 százalék között dobálta a nyerési esélyeinket. -
Ne viccelj, ha 3k dmg-et hozol, és bukjátok, akkor az nem a te sarad. Kár idegeskedni miatta, random team powa. -
bornofakone #272427 köszi a tippeket :)
Előbb már meglett vele mastery is (5k+dmg, meg 3k spot dmg, agresszív play)
Skillek terén legények nem állnak rosszul (6th sense, repair, bia, camo) igaz camo az még csak 35-40%....de majd idővel jobb is lesz:D
Remélem ráérzek, mert szörnyű nézni h bénázok vele, mikor sztem 3k dmg/battle tudnom kellene vele hozni :) -
Csak egy atlagos bat kor (imadom ezt a tankot) :)
Replaylink -
Hát, perpillanat úgy tűnik, úgy elsz, hogy a T-54 két nagyágyújából fog jönni 1-1 T10-es med, mint most, viszont a T-54et csak a T-44ből lehet kifejleszteni csak.
Az Obj 416-ból jön majd a T9-es Obj 430 Variant II, abból pedig az Obj 430 (képek a legalján).
Nekem már 50k xp-m van az Obj 416on duplázgatásokkal. :P
Persze a fentebb vázoltakból semmi sincs kőbe vésve, a változások jogát fenntartja a WG, de FTR-en eddig ezek az infók voltak. -
Én sem találtam sokáig a Foch-al a szükséges játékstílusomat, aztán végül megjött a ráérzés (nem más, perverzek!), ne aggódj.
Nekem az jött be, hogy első pár percben campeltem, a spotolt enemyket szórtam, aztán amikor megfogyatkoztak / a keményebb ellenfelek(skillre) meghaltak/spotolódtak a bázison, az elszigetelt tankokat leabálni közelről (jellemzően ezek már el szoktak bújni). A kialakuló campfest-ben meg a Foch legyőzhetetlen a camoja miatt. Ha láttál ESL-en orosz teamet T1 Cunninghammel spotolni, akkor vágod, miket lehet vele levágni. :D
Ez persze akkor, ha a többség a másik oldalra ment, nekünk meg csak pár tankkal kell védeni, ilyenkor a ROF nagyon jól jött.
Ha meg az én oldalamra jött a team nagyja, akkor 2. vonalból utánuk menni, és lövöldözni őket, amíg el nem fogy az élő pajzs. Mire elfogy, addigra már úgyis kevés enemy marad.
Ezekkel a taktikákkal volt, hogy egymás után 3x 2k xp felett kaptam vele. :D
Első skillem camo, 2. repair volt vele, parancsnoknak 6. érzék+camo. -
bigmano #272423 Csak a cicus jó közepesbe.... -
besti #272422 Nekem is e kettő közül kellett választanom melyik maradjon, de én meg a Hellcattel jártam úgy, hogy 10-ből 8 tier VIII-as csata volt már a végén. Aztán lőheted az IS3-ak frontját vagy a spaced armort az oldalán. -
bigmano #272421 Akkor te vagy a kivétel aki erősíti a szabályt....:-)
Spotterek meg haldokolnak a játékban tehát arra nem építenék!
Nem rosz a T49 lehet vele ilyen mákos köröket csinálni!
Én személy szerint a cicust preferálom inkább. -
bekescsaba #272420 Igen, ez igaz, ezt szerettem benn én is. De azért az m10 se olyan lassú. És ezen a szinten nincsenek óriási pályák.
Egy gondom volt még vele, a magas profil. Nagy célpont. -
besti #272419 Köszi az elemzést. Nincs Wolverine-m, de akkor lehet megnézem, kellene egy harmadik amcsi TD legénység. Szeretem a gyors tankokat jó ágyúval, ezért fekszik a T49 is. Ezzel 5x megjárhatod a 2 bázis közötti távolságot, ami low tier-ben sokszor kellhet (kicsi ott még a hajlandóság a bázisvédésre), illetve gyorsan odaérsz ahol szorul a hurok. -
bekescsaba #272418 Én sokat meditáltam a az m10 és t49 között, mindegyikkel van is 400 csatám.
Azt kell mondjam, (már ha valakit érdekel), hogy a Wolverine jobb választás.
Pont annyival jobb az M1A2 az m1A1-nél, ami életet menthet + 300 méteres távolságnál.
És ellentétben a t49-el, igeni van páncélja. meglepően erős a tornya a lövegpajzsa (ami lényegében az egész elülső tornyot feltakarja 114 mm + 57 mm = 171 mm), ami 80 %-ban megfogja a kv 1 85 mm-es lövegét is, tehát vígan lehet tornyozni vele.
A front döntött része alatti terület ( a két láncfeszítő közti rész) 114 mm-es, a döntött lemez effektív értéke kb 75 mm-es, ezért a nehézgépágyúval rendelkező tier 3-asok nem ártanak neki szemből, és a tier 5-ös derp ágyúk sem ütik be, mint a t49-et. Így nem egylövéseznek. Jobb látótáv, masszívabb test, jobb ágyú. Na igen, lassabb.
De én megbocsájtok neki ezért, hisz ő nagy kedvencem ebben a játékban.
Remélem nem voltam kioktató túlságosan. -
Szerzett lehetséges sebzés 800 HP-ból. Állat ez a TD (pfejj - TD!!!) -
besti #272416 Én nagyon keveset látok vele tier 7-et, lehet szerencsém van. Tier 7-ben lehet a Halonen medálra gondolni, plusz szpotternek sem rossz tank. -
bigmano #272415 Ja főleg hogy a T49-et 70%-ban tier Vll-be dobálja..... -
besti #272414 Hát, nem minden reggel egyformán jó, 13 meccs 3 győzelem, 2.2 átlag damage tier 8-9. Mégis úgy tűnik van szopóág és randomkapcsoló :D
Ilyenkor lehet kárpótlást keresni alacsony tierben:
OP cheater tank, nem tudom miért nem nerfelik. Van vele mindenféle epic medálom (Pool, RW, Halonen, Kolobanov-nem foglalással), és nagyon alkalmas, ha a napi killeket gyorsan össze akarja szedni az ember. Hátránya hogy a derpek/KV-1S egykövésez, illetve még a PzIc is sebzi. -
bornofakone #272413 köszi :) amúgy még nincs 50 csatám vele, szval muszáj tanulnom, csak JT-re, obj-ra (és még sorolhatnám) szinte egyből ráéreztem, ezzel meg még nagyon szenvedős :D -
Én agresszíven megyek vele mindig és szerintem úgy is kell vele játszani.
2550 körül van vele az átlagsebzésem, 86 csata után.
Én rángatom össze-vissza, főleg ha közel van az ellenfél, így nagyon meg lehet nehezíteni hogy pont a gyenge pontokat találják el.
Az Obj. 704-ben nekem is több volt az átlagsebzésem, de hát az egy láthatatlan TD 152mm-es ágyúval és troll páncélzattal...
Ha nincs még vele 50 csatád, akkor játssz még vele, szerintem legalább ennyi kell hogy kiismerd a tankot. -
bornofakone #272411 Foch-al vki vmi használhatónak tűnő ötletet, játékstílus terén tudna mondani?
Próbáltam agresszívabban játszani elején, ementálivá lőttek (az eddig varázslatosan jónak tűnő páncélzat most röhejesen gyengének tűnik)
Akkor elkezdtem sniperkedni vele, de még mindig annyira pontatlannak érzem azt az ágyút, h vicc (t8-hoz viszonyítva azt hittem sokkal jobb lesz). Ez már kicsit jobban előnyére vált, de még így se érzem az igazinak. Nem tudok megbarátkozni t9-ben a 400-s alfával 1 td-n...
Leginkább TD párti vagyok, relatíve jól is megy velük, viszont nem hiszem h 2200dmg/battle megfelelő lenne 1 ilyen tankkal (obj704-el 3300/battle az avg.)
Nem tudom, lehet csak várnom kellene még 1 picit, míg megismerkedek jobban vele és hozzám nő a tank. (eddig a t5-s francia td-n kívül mindegyiket utáltam azon a vonalon)
-
bigmano #272410 Töltés+célzásgyorsító+venti. -
Áramszedőt! 
-
KV-1-re milyen felszereléseket érdemes rakni? -
csagataj #272407 Elfelejtettem játszani. legalább is a statom ezt mondja. -
"Bármikor bármit megvehetsz de az elején nem javasolt a T8-as prémtankokat erőltetni amíg nem vagy tisztában legalább a játék alapjaival."
Tegnap IS-6 16 csata (összesen) 2(!!!) wn6. Más tankkal nem is ment még. Azt sem tudta merre van az ellenfél, prém tank vételével kezdte a játékot. Ő valószínű nem olvasta ezt a mondatot. -
Nem lőttem egy goldot sem. Bizonyíték. 20 lövés X 1.025 credit = 20.500 credit (automatikus lőszer újratöltés)