418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• szakasz
    a wowp+wot már egy ideje közös accountot használ, a mai naptól a gold közös.
  • darkwraith
    ez is közös a wottal? vagy csak a wowp-ban él?
  • szakasz
    akinek kell 75 gold, az lépjen be a wowp-be és csinálja meg a training küldetéseket. kb 3x3 perc.
  • VanDaal
    Én eddig nagy reményeket fűztem hozzá, de most kissé alább hagyott a lelkesedésem. Na nem akarom előre temetni, csak készülök rá lelkileg, hogy talán alulmúlja majd az elvárásaimat.

Én eddig mondjuk valahogy így képzeltem volna:
    Legyen a csata például a koreai háború:
    USA oldal: 4 Pershing, 8 E8 Sherman, 3 Chaffe
    É-Korea: 6 IS-2, 9 Type-58 (T-34-85)
    Vagy akár más elosztásban, esetleg más tank típusokkal, csak a példa kedvéért írtam.
    Vagy a WT-s megoldás is teljesen rendben lenne nálam. De ez a full random jelleg most elborzasztott, eddig ez a lehetőség meg sem fordult a fejemben.

Nemtudommivan:
    Nálam Red Shire a mumus, de oké, ez legyen szubjektív. Ilyen kérdésekben szerintem simán lehetne legalább fél évente megszavaztatni a játékosokat, és nem totál önhatalmú döntéseket hozni.

Solten:
    Komarin szerintem konkrétan rosszabb lett, mint volt :D
    A legnagyobb hibája annak a pályának régen a sok arty volt, de ez már megoldódott azóta. Viszont a középső részt teljesen szétcseszték, már nincs rajta sehol normális fedezék. Így egyre kevesebben mernek bemenni középre, mert valahonnan úgyis szétlövik őket. Ha meg nem mennek be, nincs aki spotoljon, és marad a camp maraton.
  • Solten
    Jah, Dragon Ridge tokeletes volt jenki heavikhez meg altalaban a jo kiterithetoseggel biro tankokhoz, Swamp-ot tok jol atdolgoztak, Serene Cost hibait is javitottak, egyedul Komarin maradt egy tragya.
  • nemtudommivan
    Dragon ridget en is utaltam. Vagy lementel a katlanba vagy fent maradtal mellette ez a ket lehetoseg volt. Még gyors tankokkal sem volt kedvem neki vagni a volgynrk mert mire az ellenseges bazishoz ertem mar reg eldolt a csata. Raadasul ott is volt boven hely a campereknek akik siman szetszedtek a dombokrol. Az igaz hogy a legszebb palyak egyike volt. Ja igen es a masik dolog hogy ha berakott kezdesnel a palya legtavolabbi sarkara akkor kezdothetett az idegesito meneteles amig elertel a tettek mezejere. Nekem abszolut nem hianyzik. 100x inkabb redshire.
  • Malarki
    Hát én ezzel a történelmi csatával szemben nagyon szkeptikus vagyok. Szerintem ilyen lesz: lesz pár kiválasztoitt pálya, megkötve hogy milyen tankokkal lehet majd menni. Tehát pl. Prohorovkan némettel lehet menni Párducal, Tigrtissel, Ferdivel meg PzIV-gyel, orosz oldalról meg T-34-gyel, SU-100 meg mit tudom én mivel. Jobb esetben korlátozva lesz, hogy miből mennyi mehet.

A legjobb szerintem úgy lenne, ahogy abbna a játékban van, aminek nem mondjuk ki a nevét(WT). Ott van minden nap egy event, ami történelemhű, megadott pályán megadott gépekkel lehet csak menni. Minden nap más pálya, más gépekkel, más nemzetekkel.

Mivel még semmi konkrétumot se tudunk, remélem rendesen megcsinálják.
  • VanDaal
    Kisregény lesz, de a 3. pontot ajánlom mindenki figyelmébe, mert nagyon kíváncsi vagyok, mások azt hogyan értelmeznék!

A tegnapi FTR-es Q&A-ban találtam pár dolgot, amit kifejezetten furcsállok.

1.:
    Lesz új Japán pálya, amit talán meg sem kapunk Európában
    Átdolgozzák Dragon Ridge-et, amit lehet, hogy szintén nem kapunk meg
    Mindezt az ázsiai pályák állítólagos rossz megítélése miatt...

Nem tudom, kinek van/volt baja velük, de én például kifejezetten szeretem az összeset. Dragon Ridge is egy csomó változatos taktikai lehetőséggel szolgált, és nagyon szép is volt. A mai napig sajnálom, hogy kivették. Meg ott van az a kínai nagyfalas pálya is, amit szintén nem kaptunk meg.

Ezekkel ellentétben van nekünk Red Shire, amiről egy jó szót nem hallottam még senkiről, de az bezzeg marad. Vagy itt van az újabbak közül Tundra és Northwest. Mindkettő arról szól, hogy aki előre megy, azt szétlövik a camperek. Zseniális...
    De ezkkel szerintük nincsen semmi baj. Az ázsiai pályákról bezzeg már előre eldöntik helyettünk, hogy úgysem tetszenének...

Nem tudom, mi alapján hozzák ezeket a döntéseket, de ha már úgyis kedvük szerint tehetnek be/vehetnek ki pályákat, nem lenne sokkal tisztább és szimpatikusabb, ha mondjuk megszavaztatnák?
    Nekik az sem kerülne semmibe, és legalább tényleg a játékosok által legutáltabb pályák tűnnének el a játékból, ha más nem, legalább egy-egy átdolgozás erejéig.

2.:
    Figyelmeztető üzenet troll platoonok részére, hogy nem kompatibilis MM beosztású tankkal akarnak csatába menni

Ennek így mi értelme van? Jót röhögnek rajta, majd úgyis bemennek a csatába. Ha már előre figyelik, mivel readyznek, miért nem lehet egyszerűen megakadályozni a csatába lépésüket, amíg nem választanak tankot normálisan? Mert egy üres, minden szankciót nélkülöző figyelmeztetés ebben tuti nem fogja meggátolni az ezzel szórakozókat.

3.:
    Ezt inkább angolul, mert a lényeg az eredeti szövegben van:
    -historical battles will come in first half of 2014, it will be like random battles but with historical tech

A jó hír, hogy talán már nem is kell olyan sokat várni a történelmi csatákra.
    Viszont ez az "it will be like random battles" rész egy kicsit nyugtalanít.
    Remélem, ez a hasonlóság kimerül abban, hogy véletlenszerűen válogatják össze a csapatokba a játékosokat.
    Mert ha abban is random szerű lesz, hogy nemzetileg is vegyes csapatok lesznek, vagy hogy véletlenszerűen kapjuk a pályákat is, illetve tankok terén is totál véletlenszerű lesz a csapatok összetétele, akkor kb kár is megcsinálniuk.
    Mi értelme lenne egy olyan játékmódnak, aminek az összes sajátossága annyi lenne, hogy stock tankokkal játszhatsz benne?
  • egonn
    Nem enged be a játék!Nem láttam hogy leállás van kilátásban! Lehet nálam van a bibi?
  • Maala
    Defeat!
    Highway 2013.11.13. 1:57:46
    Pz.Sfl. V
    Experience received: 2 091 65 259
    Battle Achievements Top Gun

A vicces ebben a TD-ben, hogy mind az 1900, mind a 2000 xps körömet (top2 eredmény) vesztes csatában szereztem...
  • GabeE3e
    Ma indul a Wowps-élesben, hú de izgi
  • JeffDunham
    Sun

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Szintén mindenevő vagyok zenei téren. Kivéve a funky, mert azzal ki lehet kergetni a világból.

Ha játszom mindig a hangulatomnak megfelelő zenét teszem be. Van 10 "előadó", akik mindig segíteni szoktak. Elég vegyes...

1, Bud Spencer - Terence Hill best of
    2, Green Day
    3, London Symphony Orchestra(1990): Classic Rock (szimfonikus átdolgozás)
    4, Prodigy
    5, Two Steps From Hell
    6, A Metal Tribute To ABBA (Abba slágerek metál változata)
    7, Queen - Live At Wembley Stadium
    8, Andre Rieu
    9, Alvin és a mókusok -Punkpopsuperstar 1-2
    10, Hofi Géza :))))

ajánlom mindenkinek kipróbálásra

• Okmyx
    Hehe, végre... 9/9 win.
    Nyugodt lélekkel térek aludni
  • Sunsetjoy
    OFF Jeff-nek:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Igen - én is több műfajt meghallgatok, ennek írása közben is jól elhallgattam őket:
    Civilization

• JeffDunham
    Az egyik kedvencem. Csodálatos zene.
  • popey8
    Nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki, h a 2937-es xvm-mel működik a cucc. Nem tudom pontosan hány csatát mentem mióta felraktam (40 körül talán), de még 1x sem dobott ki a játék.
  • lammaer
    Én ugyan sokkot nem kaptam tőle, de én se ájulok el benne. Egyszerűen hiányzik belőle az elrettentő/megállító erő. Míg egy ferdi tiszteletet parancsol atierjében, ez vhogy nem igazán.
  • Master91
    nallam nyugisabb embert nem ismertek....wot kozbe szoktam ugatni,de ennyi
  • bornofakone
    Mennyire szívemből szóltál, még az isu-s rész is igaz rám.
    Örültem mikor eladtam azt a trágyát :)
  • dante3
    Best gunnal pedig jó köröket mentem vele, csak nagyon el kell dugni, mert iszonyat papír, más bajom nem volt!
  • voivod32
    Béke legyen, és jó éjt mindenkinek!
  • NoparaWot
    Speciell most Maala-nak teljesen igaza van :P
  • Madi92
    Na jó Maala néha köcsög, pl most sem válaszol a "pókra" téesen!
  • silverchain
    Lol, meglett a T57 tank. Aki azt állította, hogy nem OP, az hazudott, ez túl erős így, amíg le nem nerfelik:)
  • voivod32
    +1 Köszönöm, ha úgy igaz , ahogy írtad, akkor ez a téma önmagát fogja lezárni!
  • voivod32
    Kösz a peace lehetőséget, de felbaszni csak azt lehet, aki fel is akar baszódni4 Néhány hónap híján 40éves vagyok, de én itt,(és sehol máshol a való életben), tiszteletlenül senkivel nem beszéltem. Azt hiszem, erre , még itt sem adtam okot senkinek! Semmi mást nem várok el, csak annyit, amit én is bárkinek megadok! Aki velem nem jön ki, annak valami komoly baja lehet a világgal! Ezt bárki megmondja, aki már váltott velem néhány higgadt mondatot. De ehhez ki kell lépnie a saját dicsfényéből, mert elhalványulok az árnyékában, és nem látja , még az árnyékomat sem.
    Ehh, kib@szott filozófia!
  • voivod32
    Ne ijesztgess! Pedig már ki van fejlesztve! Azt hittem, a 46'-osnál rosszabb már semmi nem lehet!
  • AlucardHuN
    Voivod szerintem ne komplikálj mert ebből úgy is csak az lesz hogy le leszel ugatva. A képes komment tipikusan csak arra volt jó hogy Master-t felbaszdxD
  • Madi92
    Mindkettőtöket ismerlek, Maalat személyesen is. Mindketten jó arcok vagytok, jó lenne, ha befejeznétek végre. Gyertek fel Ts-re és ott beszéljétek meg.
  • voivod32
    Igazad van tényleg szörnyen elQrtam! :D
  • Oddball29
    Hát gyerekek, én ettől az Mle 48-tól sokkot kaptam. Ez annyira játszhatatlanul pocsék, hogy ilyennel egész WoT pályafutásom alatt nem találkoztam. Az átlagsebzésem az 1300-at alig éri el vele, alig több mint fele a ISU-nak, pedig ez fullosan kezdett, azzal meg a szóráskép-buff előtt prémium nélkül grindeltem ki a BL-10-et.

Toronymagasan a legrosszabb tier8-as, amibe valaha is beleültem. Kezelhetetlen hulladék.
  • Maala
    Ez így egyben, a retardált szót kivéve, egy kifejezés. Ezért írtam angolul, nem nagyon érdekelt, hogy érted-e, vagy sem.

Örülök, hogy megszereznéd a szavazatok felét, és hogy ez téged örömmel tölt el.

Főleg, miután te bevallottan azért ülsz most itt, mert beböfögtél valamit, és várod, hogy valaki ráharapjon. Ezt hívják trollkodásnak.

Ha meg szerinted ilyet csinál egy bölcs ember... Áh, kész vagy, szia, én nem etetlek többet.
  • voivod32
    Azért azt látom már elértem, hogy meg tudtad jegyezni, hogy én még a 'szovjet' időkben jártam iskolába, tehát amit az előbb írtál, -elvileg- nem érthetem. Ebből viszont. kénytelen vagyok azt a konzekvenciát levonni, hogy te már a 'demokrácia' idejében jártál iskolába. De jobb, ha valamit már most megtanulsz; -( bár , kétlem, hogy pont az én véleményem lesz a mérvadó) a korral majd jön a bölcsesség is. Csak el ne késs vele! Mert mondjuk 20 évnyi kitaró tahóság rombolóhatását nehéz lesz behozni. Hidd el, találkoztam sok ilyen emberrel, és nem engem utált mindenki! Ezt itt is megkérdezhetnéd, van rá egy fogadásom, hogy a szavazatok felét megszerezném, ha arról lenne szó, hogy én kit bántottam meg ezen a fórumon! A válasz: 0!
  • Maala
    Don't feed the retarded troll. Ez reménytelen.
  • voivod32
    Kösz ebben lehet,(sőt biztos) hogy igazad van, de kíványcsi voltam, vajon a sakálok kibírják -e szó nélkül! Eddig jó! Bocs az offért, de tudom,hogy sokan egyetértenek velem!
  • Master91
    Fúúú de beugatok!

Kicsi szar a kép, semmit se lehet kivenni !
  • Szpecnyaz
    Már nem azért, de 1 nap alatt több oldalt halad a fórum. Kétlem hogy észrevenné, viszont az új üzenetet meg kijelzi.
  • voivod32
    Egyébként miért írod ezt? Nem rád gondoltam?!
  • voivod32
    Nem, mert nem aktív, de később észreveheti! Egyébként is, a puszta lélegzés is jelentős agykapacitást foglal le a központi idegrendszeremből, nem gondolod, hogy önálló gondolatok megalkotására lennék képes?!
  • lammaer
    Nem ilyenkor szokás privátot küldeni? :)