418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
VanDaal #272564 Lehet nekem szerencsém volt, de ilyen t9-10 csatákban akkor épp nem sűrűn találkoztam ilyen HE-vel pufogtató észlényekkel. Egy kivétel volt, mikor Siegfried line-on az egyik keresztutcából kigördült egy addig spotolatlan E-100-ban ülő pávián, és seggbe durrantott HE-vel. Azonnal ugrott 1000+ hp, motort pirosra lőtte, felgyújtott, és ott helyben le is égtem, mert ugye a tűzoltó helyén meg a 2. javító csomag volt :D -
Igen, bár ezt nem éreztem ingame.
-
1. bekezdéssel egyetértek. Teljesen új helyzetet teremt. Ha ez így lesz, ahogy írod, akkor mégsem lesz ez olyan jó dolog. Mert hogy a kerítésben vagy a kisautókban nem akad el ok (pl. Westfielden a faluban könnyebb lesz eltalálni az ellent, de így engem is könnyebben eltalálhatnak), de a házban sem? Nem lehet tovább használni a bontható házakat fedezéknek? 1 vagy 2 lövéstől eddig legalább megvédett. Ez így gáz. Sacred Valley, El Halluf, Sand River, Prokhorovka, Mines, Komarin ezeken a pályákon megszűnnek az épületek fedezékként szolgálni. Ez sztem nagyban változtatni fog a játékmeneten, mert sok eddig jó helynek lőttek. Vajon a tank körvonala is meg fog jelenni a rombolható tárgyak mögött, ha rávisszük a célkeresztet?
Tudnál adni forrást? Kíváncsi lennék mit írnak még ezzel kapcsolatban. -
Hm, érdekes egy képződmény ez a WoT az mát biztps. JP2-vel tegnap lett meg a top löveg. Addig a 88-as löveggel használtam, azt valahogy jobban kedveltem mint a 105-öst. Nagyobb rof jobban bejön. Na de csak szenvedtem vele, de nem a gun miat, azzal semmi gondom nem volt, hanem maga a tank nem adta. Minden átlőtt, elszáltak a modulok, kigyulladtam, ammo rack, szóval minden ami csak lehetett szar volt. 100 csata alatt kemény 35%-os winratem volt vele. Persze rajtam is múlt a csaták kimenetele, nem kenem teljesen a csapatokra, de azért egy 1200-as átlagsebzést kihúztam a stock tankból, az annyira nem szar hogy miattam bukjuk sorra a csatákat.
Ráraktam a top löveget, azóta mintha nem ugyanaz a tank lenne. 16 csatából 15 win, pattog rólam minden(kedvencem mikor trackkeltek, és a seggemről 3 lövés pattant, így bekapott sebzés nélkül el tudtam menekülni előlük). Érzésre még az álcája is jobbnak tűnik, komarinon 150 méterről egyetlen bokor takarásából 5 lövés leadása után se vett észre egy amx valami meg egy patton.
Azthiszem most nem megyek más tankkal mig be nem fejeződik ez a jó random széria. -
csoszi87 #272560 Hogy neked semmi nem jó...
Pedig anno lehet még olyan kijelentésed is volt, hogy beáldoznál a wr-ből valamennyit, csakhogy kapj 1 Lucky-t.
-
VanDaal #272559 Sima random csatában szerintem nincs túl nagy jelentőségük, mert a fő összecsapások nem ott zajlanak, ha meg valami szerencsétlen bemenekül oda, most sem nagyon szokott élve előkerülni :)
Viszont encounterben valóban vannak ott lövöldözések, de legalább könnyebb lesz kifüstölni a cappelőket :D
És itt jön képbe ismét a nagy szívfájdalmam, Redshire encounter, a cap kör körül lévő szétlőhetetlen házaival... -
foxbat88fx #272558 sokra megyek vele ha olyan WR-em lesz mint valami noob-nak :D
a personal ratingem meg megy felfele mint állat... már 7200
nem értem én ezt
-
besti #272557 Hasonlóan látjuk akkor. Meg még azt kell megszokni, hogy a hozzáértő piroskák egy idő után elkezdenek cseszegetni, hogy noob med, miért nem csinálod a dolgod :) Persze tipikus med, nulla páncéllal (azaz ha észrevesznek majdnem véged is, de 1-2 modulnak/tagnak annyi) és 10 másodperces reloaddal. -
stoppos #272556 Meg azt se feledjük el, hogy marha veszélyesek a tankra a gyopárok, akik HE-vel lövöldöznek. Azt a kasztnit ugyanis átviszi és ha átvitte, visz mindent. Sofőrt, ammót, nagyit. -
besti #272555 Legutóbb ennyi volt nerffel kapcsolatosan az FTR-en:
- patch 8.10 will not bring Foch 155 nerf
A T57 meg sincs említve már (és még a Foch-hoz sem nyúlnak), remélem letettek róla, hogy hozzápiszkáljanak. -
gabor24 #272554 szerver problémát ír nálatok mi a helyzet?
-
gabor24 #272553 kösz.
-
VanDaal #272552 Leo Protóhoz:
Mire összeszedtem az xp-t a nagy ágyúra, az átlagsebzésem gyalázatos 1200-on állt vele. Majd utána úgy megindult felfelé, mintha rakétából lőtték volna ki. Top toronnyal már csak 2.3 a célzási ideje, ha jól emlékszem. Úgy már elég jól lehetett lőni mozgó célpontokra is.
A tanknak 3 titka van:
-nem lehet medként használni, a lehető legmesszebbről kell vele lövöldözni
-két javítócsomag kell rá
-bele kell törődni, hogy nem te leszel az, aki közvetlenül eldönti a csatákat. Közvetve persze megnyerheted a csapatnak a kiosztott sebzés révén, de ehhez kell egy minimálisan értelmes csapat is, akik távol tudják tartani az ellenséget attól a pár kulcspozíciótól, ahonnan nyugodtan tudsz lövöldözgetni.
Persze ezek mellett még mindig ki fognak ammo rackelni néha, becsúszhatnak 0 sebzéses körök, a többi csatában ki tudsz osztani annyi sebzést, hogy átlagban ne mutasson rosszul.
Mire végeztem a grinddel, 2400 körül volt a béka segge alól induló átlagsebzésem vele. Meg nem tartottam, mert ezt a kiszolgáltatottságot nem szeretem, de összességében voltak azért vele kellemes élményeim, közte egy sírból visszahozott, majdnem Pool medálos körrel :) -
besti #272551 Úgy legyen, mármint, hogy kevéssé lesz hatással a játékra. Azért a felsoroltakon kívül, van még pálya, ahol használunk épületet fedezéknek. Az nekem is tetszik, hogy derékmagasságú drótkerítések, járművek, stb. ne fogjanak meg lövedékeket, de hogy házfalakon átmenjen és még sebezzen is, az új helyzetet teremt.
@Bee: szeritnem a Leo PTA is olyan mint a E50, kizárólag fullosan használható, akkor viszont élvezetes. Nagyon kell a löveg mellett a motor is és a torony is a Leo-ra, a pontosság (0.36->0.32) és a célzásidő (2.9->2.3) is jelentősen javul. Meg én úgy képzelem ez jó iskola a X-eshez. Az sem lesz masszívabb szerkezet, meg kell szokni ezt a light tank stílust. Jelenleg a Lorraine-t sokkal jobban utálom, mint a PTA-t. Ha arra ránéznek, már beragad a torony... -
csoszi87 #272550 Attól, hogy TE most béna vagy, attól még hidd el az univerzum egysége nem bomlik meg.
Különben meg van 2 Lucky medálod, úgyhogy pszt. -
suba53 #272549 És a Sand River-i vályogviskók?
Lassan diplomám lesz épület bontásból. :-)
Sokan imádnak bebújni a házak közé, aztán csodálkoznak, hogy a második lövés már a tankot bontja, nem az épületet. -
Toweliee #272548 2500 aranyért lehet a játék hivatalos oldalán. -
Ezek a lengyelek már megint... -
foxbat88fx #272546 és az ki?
mert 57%-ról indultam... most vagyok 56% lassan meglesz az 55% -
gabor24 #272545 játékos nevet lehet változtatni ha lehet hogyan ?
-
csoszi87 #272544 Igen van!
Ha állandóan vesztesz, valakinek nyernie is kell. -
foxbat88fx #272543 van olyan ember akinek a WR-je növekszik??? -
VanDaal #272542 Egészen pontosan úgy lesz, hogy a rombolható objektumokban most már nem fog elakadni a lövedék, hanem a lerombolásuk után változatlan röppályán halad tovább az eredeti irányba, röppálya módosulás nélkül, de enyhén csökkenő páncélátütő képességgel.
Ahol ennek igazán nagy jelentősége lehet, az Prokhorovka, és Sacred Valley. Ezeken a pályákon nagy számban találhatók ilyen épületek a fő összecsapási zónákban.
Illetve valamelyest befolyásolhatja majd a játékot Komarinon, Mineson, és Lakevillen.
A többi pályára szerintem elhanyagolható hatással lesz ez a változás.
Hogy több lesz-e tőle a campelés, nos azt majd meglátjuk :) -
bigmano #272541 Nekem is ez volt tegnap ki is léptem a pi...ba!
Kv1-s-el lőttem a cicuson egy láncot,majd egy kritikust eközben ő mindig sebbzett akár hogy forgattam a "sanyit"! -
Bee #272540 Bár nem vagyok nagy TD-s guru, de én is szeretem az AC48-at. Gyűjtöttem free-t a nagy ágyúra, de mégsem lőttem el rá, mert az alap ágyúval is használhatónak tűnt (bár tény, hogy keveset sebez, gondolom látszik is a statomon). A nagy gun pedig brutális, a célzásidőt sem érzem olyan soknak, mint az elődjén, bár elvileg ugyanannyi. A 46-on nem is használtam a top (100mm) löveget, mert megőszültem, mire becéloztam valakit, ráadásul mindenki átlőtt a nagy weakspotoknak hála. A 48-as már pattog rendesen.
Ami szerintem játszhatatlanul szar, az a Leopard Proto. Tudom, hogy stock tankról nem alkotunk véleményt, de a legnagyobb hibáit a fejlesztések sem kompenzálják. Minden csatában kétszer ellövik az ammo rack-em, amikor mégsem, akkor is csak azért, mert az először ellőtt rack és a leesett lánc közül a láncot rakom fel. Ami rám néz, az sebez is, a top ágyú 10 mp felett tölt, 2,9 a szűkülése. 10 csatából kétszer fújtak el full HP-ról egy lövéssel. Tudom, hogy top motorral nagyon gyors lesz, legalább hamarabb eljutok a kulcspozícióig, ahol aztán bármi megesz. Lassan eljutok addig, hogy fizetnék is annak, aki kihúzza belőle a Leo-t. -
Végre nem fogom a KT előtt lévő oszlopot eltalálni:D -
csoszi87 #272538 WÁÁÁ
231 pen.
Megfogja a Jackson tornya.
Következő lövés csak trackeli az FCM-et.
Majd az FCM teljesen merőleges oldaláról pattan.
-
besti #272537 Én meg ezt nem értem, hogy lesz pontosan:
"if all goes well, next patch (8.10) will bring projectiles flying thru destructable objects such as fences and walls"
Most akkor ami eddig leépíthető fal volt, nem kell szétlőni, hogy sebezz, hanem egyből a mögötte lévő tankot találja el? Egy csomó pályán a házak takarásában lehet előre jutni. Most újra kell majd tanulni, ez a ház nem jó, de e mögé a nádtetős mögé be lehet állni? Ebben a túlburjánzott lób@szó TD világban, az artik ismételt megjelenésével nem lesz így még nagyobb kempfeszt? -
foxbat88fx #272536 minden kategória társa más :) -
Tudja vki, h mi volt az a kis 12 kb-os minipecs, amit telepíteni kellett? Azt a rohadt garázst persze nem bírták kiszedni, majd talán újévkor:) -
VanDaal #272534 Nekem jelenleg 58% wr-em van vele, de attól még nem lesz jó :D
Örülök, hogy neked jól megy vele, de úgy látszik csak veled sikerült összebarátkoznia. A mozgékonysága tényleg jó, de ezt legtöbbször csak arra lehet felhasználni, hogy gyorsabban odaérj, ahol majd kilő valami erősebb :D
Viccet félretéve, minden kategóriatársát erősebbnek érzem a Su-101 kivételével. -
foxbat88fx #272533 hát nekem meg van pár t8 td-m :)
isu-152, su-101, ferdi, jp2, t28, t28 proto, amx ac 48
nem tudok rangsorolni mert ezek a TD-k mind marha jó TD-k -
darkwraith #272532 hmm, lehet, hogy inkább te szívtál valamit :d
volt már pár T8 td-m, de én is az utolsó helyre sorolom, de hát kinek a pap, kinek a lánya. Már csak legénységet fejlesztek vele, de azt is undorral. -
foxbat88fx #272531 nem megyek tier8-nál tovább :)
nekem tökéletes TD ez is, úgy látszik a tiétek vmi selejtes szar
mert én amire ránézek azt eltalálom és át is üti, rólam pedig rengeteget pattognak -
FosTalicskaa #272530 Ne írjatok már ilyeneket, elvégre R3nton is megmondta már vagy 1000x-er tesztszerós tapasztalatok alapján, hogy az összes td-vel minden degenerált noob tud játszani, mert annyira könnyű velük a játék.... Az ac48 nak is iszonyat brutál armorja, sebzése és ágyúja van és hogy ne legyen túl op ezért kapott light tank szintű hp-t. -
foxbat88fx #272529 -az ágyú iszonyat pontos, jó átütésű, de valóban lassan céloz...
nem kell rángatni az egeret, nem f@asz az!!!!
-a páncél (szemből) szerintem nem rossz, távolról használom, és nagyon sokat pattogok
-mobilitása nagyon jó, rádjön vmi med vagy light tank akkor simán leforgod, vagy ha pozíciót kell változtatni akkor gyorsan elérsz A-ból B-be
szerintem nagyon kellemes TD, nem hiszem hogy az 57%-os WR-em vele csak szerencse -
Mondok vmit: nekem sem jött be. Azon a szinten gyenge front; pontatlan, lassan szűkülő löveg és könnyen belőhető weakspotok. A Foch fényévekkel jobb lesz. Ajánlom próbáld ki és neked is meg fog változni a véleményed. -
VanDaal #272527 Aztán mégis mi olyan jó benne? :)
-hogy neki van a kategóriájában talán a 2. legkevesebb hp-ja?
-vagy hogy lehet választani két ágyú között: az egyik elfogadható sebességgel céloz, de tier6 szinten sebez, a másiknak meg még mindig kevés a sebzése, de legalább már lassan is céloz :D
-esetleg a horizontálisan és vertikálisan is alig jelzés értékű ágyúkitérítése
-vagy a páncélja, ami t9-10 mezőnyben már semmit nem képes megfogni
-vagy hogy az arty max közeli sebzést szokott bele verni, a splash meg viszi a modulok felét
-és a végére hagytam a kedvencemet, az ordító weakspotokat a tetején -
Megcsináltam még reggel de nem is gondoltam hogy a WOT-ban is megkapom. :)
És tényleg megvan. :):) Már csak 10 aranyam volt és nem is akartam venni.Így 8 modult le tudok majd venni.:)
más...
Ma végre megvan a top gun a Cromwellre.Eddig nem igazán tudtam vele mit kezdeni mert a stock gun semmit nem lőtt át még oldalról sem nagyon de mivel itt sokabn dícsérték,gondoltam megvárom milyen lesz a nagy gunnal.Hát megérte....
Nagyon durva med.Az első csatában 2000+ dmg és tankász lett vele. :)
-
foxbat88fx #272525 éjjel nem tudtam aludni mert nem voltam álmos....
telón neteztem és megláttam a kommentedet... hát mégjobban felébredtem.
szerencsédre nem tudtam belépni telóval a fórumba, de most megkapod a magadét :D
EMBER, Te mit szívtál? :)))) AC 48 szar? nane!!!!
szerintem állat TD, állat gunnal