418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• 400V
    Majd több medes lesz. Ennek csak örülök. Én nem vagyok pesszimista! Ne temessük már rögtön a játékot mert most végre lesz valami új is benne!
  • popey8
    Amúgy amilyen eszesek ezek a hülye fehéroroszok, biztos ezzel szándékoznák megoldani a TD problémát;) Kár, h megint egy jól működő rendszert akarnak elkúrni.
  • nemtudommivan
    Ex diegho szerint vigan pattint a frontja.
  • popey8
    Mindig terveztem, h kipróbálom a Men of Wart, de sajnos nem jutottam el odáig, csak az elődjével játszottam a Soldiers: Heros of WWII, ezzel is már régen. A Men of Warban h működik ez a dolog?

400V: Azt te csak hiszed. Szerintem meg még több lesz a camp, mivel nem lesz annyi fedezék, ahova vissza lehet gurulni. A pálya széli erdőkben fognak nagyon sokan campelni és egy megsemmisíthetetlen ház mögött be fognak zsúfolódni az emberek. Az nagyon jó lesz. Mindegyik akadályozza majd a másikat és egyik se csinál dmg-t a lökdösődés miatt. Még több defeat. Arty vagy OP shit FV TD, Foch stb. simán kibasz majd a rombolható házak mögül. Ha előtte spotolva voltál, hiába tűnsz el, blindba átlő a házon és pápá neked. Marha jó újítás.
  • R3nton
    Tiszta jó lesz Batchat artyval telibe hitelni a TD-ket fedezék mögött :D
  • 400V
    Szerintem jó újítás, kevesebb lesz a camp és pörgősebbek lesznek a csaták. Nem lesz ilyen nézd végig ahogy pl most event miatt rohad fél csapat fedezékbe mer túl kell élni a csatát.
  • AlucardHuN
    Most úgy mondod mintha annak lennék a híve. Mellesleg az capkurvák baja, ha nekik jó hogy nem kapnak semmit... Mellesleg ez nem csak encounterre van hatással.
  • R3nton
    Nem Tdzni kell vele, hanem az elején sniperezni messziről, de a vonalak mögött, baromi gyorsan tud pozíciót váltani, úgy mint egyik TD-sem képes. Amikor pedig felszakadozik a védvonal be lehet menni vele TD-k, heavyk mögé. Amit kerülni kell vele, az a közelharc medekkel, mert DPM-be lezúznak.

Nekem ezzel van a legjobb effim 9-es tankok közül. Annyira csak nem lehet szar.

És egyébként meg minden med más. Ez olyan med amivel hátulról kell operálni elsősorban.
  • Szpecnyaz
    How terrible. A zerg rush nem tud majd 2 perc alatt becappelni, tényleg szörnyű.
  • Szpecnyaz
    Inkább úgy kell elképzelni a dolgot mint ahogy a Men of War játékokban van. Legalábbis remélem, mert az zsír lenne.
  • AlucardHuN
    Ennyi erővel a tankokon is át lehetne lőni...tiszta vicc, prohorovka encountert akkor kb ki is vehetik.
  • suba53
    Ennek akkor lenne értelme, ha a láthatósági rendszert is átdolgoznák, és abban a pillanatban eltűnne a tank, amint bemegy egy amúgy rombolható, átlőhető épület mögé. Mert most ha be is megy, még tovább látszik, hogy merre kavirnyál, és tudjuk hol kell bontani.

Ha a valós láthatósághoz közelítene, akkor nem tudnánk, hogy a takaró épületek mögött hol is van, hacsak egy spotter rá nem lát valami más pozícióból.

És akkor lehetne lődözni a házakat, addig nem kerülne elő a tank, amíg takarásban marad.
  • 400V
    Havok engine része lesz csak most készítik neki elő a terepet.

Realisztikusabb lesz a játék nem kicsit.

• Roger6
    Kihagytad, hogy "mindig bent hagy 1 hp-t"!
  • Count Adyn
    Én tegnap is ma is tolom a 37% os WR t keményen, egyszerűen semmi nem jön össze, a csapatom fogyatékos, én pattanok tiszta weakspotokról, artyval mellékurok 0 dam track, mintha megátkoztak volna:D Mostmár a stressztől szarul is játszok, végtelen spirál:D
  • popey8
    Én se mondhattam volna jobban: "If destructible objects can’t be used as temporary cover anymore, tanks will have to rely more on their armor (gold ammo ellen baszhatjuk az armort). No more protection from fences and small wooden buildings. If you are spotted, you are dead.

On the other hand, if arty can also shoot through those destructible objects…"

Ez mekkora:D "Well they are already flying through tanks it is already implemented… :))"

"while i do like the changes with those dumb fences and concrete pillars eating shells i do not like their plans to make shells going trough all destructable objects…..imagine that village on prokhorovka….only cover you have there are those small huts and wooden houses and even them are only temporary cover until someone decides to blow it away leaving you exposed there…..basically that village would be open ground with only imaginary cover(well they might continue to gives you spotting cover meaning you won’t be spotted behind those), but still doesn’t really like how it sounds in theory…" -->

Igaza van, ezt a falakon átmenő lövedék dolgot nem rakhatják bele. Akkor minek lesznek ott a házak? Dísznek? Ez baromság, sőt egyenesen már agyrém. Agybeteg az aki ezt kitalálta. Már lehet paranoiás vagyok, de biztos azért van, hogy többször semmisüljön meg a játékosok tankja és ezáltal több kreditet kelljen kiszórni javításra:D
  • bigmano
    A német közepes ág másik része sem kimondottan med-ként használható szvz.
    Inkább olyan med/heavy keverék,ez pedig med/td keverék.
  • Maala
    A legjobb, amikor valaki 15 nyertes csata után "omlik össze", merthogy ezután milyen szívás jön majd. Mert a távoli végtelenben kiegyenlítődő 48%-os w/l arányban nincs benne, hogy 30k csata után 60% lesz, muszáj lesz jövő héten szopóágra kerülni.

Vagy az egész csak statmutogatás. :)
  • rahotep
    Ironizáltam...én úgy érzem ma jól megy a játék magamhoz képest! Köszönöm a tanácsot "vazze" :-) játszok még!
  • lammaer
    Játszá' még 4et vazze... :)

Kezdem rohadtul szerencsésnek érezni magam, én valahogy nem omlok össze ha 1-2-3-4 vesztes csatám van egyhuzamban. Ez tényleg ennyire a világvége és csak én vagyok érzéketlen?

• rahotep
    Sziasztok! Most tényleg felhúztak! lol

Ez a mai 4 csatám.Mit kellene még tennem,hogy nyerjünk is?
  • Maala
    Az lenne a lényeg, hogy nem a tank osztálybesorolása határozza meg a stílust, ahogy játszani kell vele, hanem a tank tulajdonságai. Ez egy ilyen ág, ezt kell vele csinálni. (Ha eredményes akarsz vele lenni)

Ahogy a Mle 48-al is hátul kell campelni sokáig, vagy magaslaton, hogy sikeres legyél vele.
  • AlucardHuN
    vagy amx m4 45-el.
  • Maala
    Akkor ezek szerint az 50B-vel is a fronton kellene harcolni, és felfogni a dmg-et?
  • AlucardHuN
    Majd megkérjük Szpecnyazt hogy törölje minél hamarabb:D
  • nemtudommivan
    Na jo de az egy td ez meg egy med lenne elvileg. Es ahogy olvasom td-zni kell vele.
    Akkor ugy fogalmazom meg hogy amire kellene hasznalni arra alkalmatlan.
  • foxbat88fx
    psssszt! még a végén Serb meghallja!!!
  • AlucardHuN
    De jó, biztos a sok síró nub miatt teszik az egyből átlőhető házakat. Ezzel megint kiöllnek egy pár tatikai elemet. Sok helyen megmentik az embert, pl scoutként. Majd egyszer berakják a goldért kapható fejlesztett auto aimot ami a weakspotokat célozza...
  • bigmano
    Inkább olyan mint a pokolcica tier X-es változatban!
    Nem mondanám hogy nem jó semmire.....
  • nemtudommivan
    A velemenyem a tankot erintette nem teged. Olyan mint az fcm 50 t. Az is egy semmi. Lovoldozni lehet vele hatulrol es ezzel kb ki is merultek a lehetosegei. . Az ilyen tankokat en semmibe nem nezem. Kitoltik a letszamot.
  • foxbat88fx
    ma kaptam 2 nap ingyen prémet XD
    beléptem wot-ba.... "Prém fiók meghosszabbítva 1 nappal karbantartás miatt" hmmm mondom jó :D
    belépek wowp-be h megcsinaljam a 75goldot, ott is jön a szöveg "Prém fiók meghosszabbítva 1 nappal karbantartás miatt"
    na mondom fasza :D 2 nap + prém xd
  • besti
    Nem vagyok nagyon telhetetlen, de nem lenne rossz, ha nem x-edik tier 2-es lightot kapnánk ajándékba :) Mondjuk egy picike TD-t akár, csak nem megint egy használhatatlan lightot.
  • darkwraith
    A leo proto sebessége és ágyúja mindenért kárpótol. A nagyágyú és a motor nélkül tényleg szenvedős, de azután nagyon jó. Kigurulsz a fedezék mögül, lősz, visszatolatsz. Hártafele is gyors és jól gyorsul. Mire az ellen rádfordul és céloz, már el is tűntél.
    Az az ágyú nagyon jó. Meg sem kell várni, hogy mindig összeszűküljön, és szinte mindig átüt. Lassan a végére érek, és a leoI asszem jöhet is a garázsba.

Amit sajnálok, hogy a tank ász még nincs meg vele.
  • hNeo2
    There will be a lot of event stuff (free stuff, bonuses) in December and on New Year!

Ennyi! :D
  • besti
    Én csak FTR-en olvasok háttérhíreket: FTR

Leo Protohoz: azért a német medektől nem állt eddig sem messze a TD harcmodor. Aztán ha ritkul a tömeg lehet már kvázi medként használni a Leot is, és kihasználható a gyorsasága.
  • Maala
    A sebességét arra tudod használni, hogy ott segítesz, ahol kell. Tessék átlóban nézni a gócpontokra, és akkor még távolabb ellátsz, akár több helyre is, és nem fog hiányozni az ágyúd sehonnan.
  • Bee
    Köszönöm a véleményeket!
    Az a gondom az általad javasolt harcmodorral, hogy medként nem TD feladatokat kellene ellátnia a PTA-nak. Így a sebességét sem nagyon lehet kihasználni, arról nem is beszélve, hogy randomban gyakran maradnak hátul medek/lightok/heavy-k arty-t védeni, így viszont az én ágyúm is hiányozni fog a frontvonalról. A 2400-as sebzés nekem csak álom marad T9 meddel. :(
  • VanDaal
    Valóban nem jó semmire, sőt direkt hátráltattam a csapatot 2,4k átlagsebzéssel, ugye? :)
  • Eagle16
    Van. Mindjárt meglesz a 60 :D

• nemtudommivan
    Szoval roviden egy tank aminek semmi ertelme mert semmire nem hasznslhato. Td-zni jo.