A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Mindig terveztem, h kipróbálom a Men of Wart, de sajnos nem jutottam el odáig, csak az elődjével játszottam a Soldiers: Heros of WWII, ezzel is már régen. A Men of Warban h működik ez a dolog?
400V: Azt te csak hiszed. Szerintem meg még több lesz a camp, mivel nem lesz annyi fedezék, ahova vissza lehet gurulni. A pálya széli erdőkben fognak nagyon sokan campelni és egy megsemmisíthetetlen ház mögött be fognak zsúfolódni az emberek. Az nagyon jó lesz. Mindegyik akadályozza majd a másikat és egyik se csinál dmg-t a lökdösődés miatt. Még több defeat. Arty vagy OP shit FV TD, Foch stb. simán kibasz majd a rombolható házak mögül. Ha előtte spotolva voltál, hiába tűnsz el, blindba átlő a házon és pápá neked. Marha jó újítás.