418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Szpecnyaz
    Az nyilván nem exploit.
  • Oddball29
    Ja értem. De egy szimpla tolócsipp csak nem gáz?
  • GaBenc
    Na nekem magyarázhatjátok, hogy én vagyok a noob. Bármit csinálok akkor is 50% +-3% a win rate. Prémium nélkül ezen tart a progi. Ezt lehet vitatni, de a tapasztalat az, hogy ha minimálon van az ellen akkor nem találom el, lepattan, meg sem karcolta....de én szedtem le 7HP-re. Nincs ezzel baj. Nem azért játszok, hogy én legyek a sztár. Csak kicsit viszket a magyarázat. Nem fogom törülni, nem vagyok az abba hagyom. De ne meséljünk.
  • Szpecnyaz
    Sajnos egyik sem. De hétfőig bannolva vannak az érintett tagok. Vagyis ezen klánok jó része. Szerintem szabad rablás lesz ezekre a területeikre. Az EXNOM-ra talán nem, de egy jó néhány másik klán lehet le lesz rugdosva a mapról.
  • popey8
    De akkor most a szóban forgó klánok tagjaitól el is vették az eddig összegyűjtött fame pontjaikat és ki is kerültek a listából? Vagy csak a klánt rúgták ki a térképről? Nem vágom most mi történt pontosan.
  • TomDantes
    Ellen csapatnál tier X-es Waffentróger TD, 4000+ sebzés, 6 kill. És ez gyakorlatilag , tud ez ennél többet is. Klassz.
    Ám olvastam valami olyasmit, majd behozzák ,hogy át lehet lőni bizonyos épületeken, és a ,mögötte állót is sebzi a lövedék. Na, hát ha már lenne ilyen, akkor a tróger megszívta volna, de egyelőre védték a épületek.
  • R3nton
    A és B klán szövetséges, valamelyik megtámadja a másikat. Az eredmény le van beszélve. Gondolom úgy, hogy az összes tank szarrá sebzi magát, vagy éppen az akinek szüksége van rá. Gondolom a végeredmény ez esetben 15-14 a lehető legtöbb sebzéssel...

Szépen lassan be lesznek kérve a replayek a gyanús csatákról és bannolva lesznek az emberek, akik ebben résztvettek. Ennyi a történet, logikusan gondolva
  • popey8
    Kedvező besorolás? Ilyen nem létezik. Stock WZ-vel már a 3. csatában T10 OP fos FV-k ellen kellett mennem. Az egyik nyomorék le is vette a hp-m 90%-át.
  • Szpecnyaz
    Amikor a szövetségesek egymás ellen "csatáznak", direkt, vagy pl egy védés apropóján.
    Az UNICA és a WMI pl az csinálta hogy az team egyik TOGII-t a másik meg valami low tier cuccot. Aztán szétlőtték a TOG-okat. Ami sok sok fame pontot hozott nekik.
    Nem mondom, minden klán csinál ilyet aki a mapon van, de vannak akik csak ebből farmolnak.
  • Oddball29
    Igazából én se vágom, mi az a fake battle.
  • Oddball29
    Új könyvajánló még fapad blog angolul, ha érdekel valakit.
  • Szpecnyaz
    Szerintem senkinél se :). Bár minket úgyse érint. Meg aztán mi nem is csak fake csatákból farmoltunk.
  • R3nton
    Nekem jó köreim voltak déelőtt vele. Mondjuk nekem a motorok meg vannak rá. 3-4 kört mentem 100%-os winrate, 10 gold ammo azért van benne.
  • foxbat88fx
    kb. sose tesz be tier8-al...
    na jó 10/2 de azokat is szarrá szedem, nem vagyok nooby
  • R3nton
    Így járnak a csalók ennyi...
  • popey8
    Akkor ez nálunk se nagyon fog vajon működni?
  • popey8
    És ha betesz az OP TD-k közé, 1-2 lövés vagy nekik:D

Nem tudom ki mondta itt, h napi 20k xp WZ-vel és megvan a T10. Ha így haladok még napi 10k sem lesz:) Stockként és szopóágon (több vereséggel, mint győzelemmel) elég nehéz sok xp-t gyűjteni csatánként.
  • Oddball29
    Jó, hát Exnom csak a f@szát veri. Mi legalább tudunk harcolni a zöld trutyikkal két irányban is.
  • Oddball29
    Ja, átmentek a Leo-hoz. Nem biztos, hogy kihúzom az E-100-at, mert ronda. Viszont valami legyen a Faillöwe-hez, ha lesz.
  • matyashun
    NA MEGOLDOTTAM! Tudjátok mi volt a gubanc, miért villogott a képernyőm mikor a garázs bejött... a garázs miatt! Van 7 fájl garage típusokkal a packages mappában, azokat áttettem egy másik mappába, biztos ami biztos.. Lemásoltam 6 példányban az alap garázs.pkg-t mindet átneveztem a többi garázs nevére! Vissza tettem a packages mappába és lám bejött a játék, az alap garázzsal, és nem villog a képernyő. Jó ha tudjátok van ilyen GARÁZS hiba is.... köszönjük wargaming..... ** Nem kellett vennem videókártyát 30 ezerért. 4 gb RAM, jó net esetleg 25% textúra tömörítővel még vígan el lehet játszani ezzel az agyonfejlesztett" játékkal. Hozzá teszem 2011 novembere óta sok minden változott, akkor még voltak full grafikai megoldások is, élsimítások stb, ezek direkt teszik látványossá a játékot hogy költs a gépre nam eg a játékra, ez oda -vissza nagy üzlet a számítógép gyártóknak meg a játék készítőknek.
  • foxbat88fx
    hahahaha :)
    miért t8?
    mivel nincs klánom így felesleges a tier 10
    a tier 10 amúgy is szar, túl sok idő kihúzni, túl sok szopás ennyi béna között, meg amúgy is tele van OP TD-kkel amik 2 lövésből kicsapnak...
    tier8 egész jól balanszolt, jól fenntartható tankok
    és lehet velük menni randomban,században,csapatban,ESL-ben
  • VanDaal
    E-100-hoz húznád őket? Régiekből lett a Leo legénysége?
  • besti
    És kapsz majd Junior Technical Engineer medált?
    Miért pont tier 8?
  • popey8
    Mekkora szívás ez a stock T9 WZ meg a retard csaptok együtt. 2 csata alatt kemény 492 xp-t sikerült összegyűjteni:)
  • Szpecnyaz
    Durva. Egy rakás slacker klánból bannoltak. UNICA, WNI, EXNOM, EPIC stb.
    Úgy látszik nem fogják eltűrni a fake csatás fame pont farmot.
  • foxbat88fx
    hú de régen csalódtam ennyire kellemesen egy tankban!!!!
    megy mint a meszes ez a tank... gunja is kiváló
  • Oddball29
    Tigert én is készülök visszavenni, mert semmi német heavy crew-om nincsen most.
  • VanDaal
    Köszönöm a válaszokat!
    Úgy néz ki, ebből megint grindelés lesz :) de az IS-2-t is megtartom, mert jelenleg a kedvenc 7-esem az OP-ra buffolt Tigris mellett :D
    Szóval holnaptól indulhat a móka 75%-os újoncokkal!
  • foxbat88fx
    azt a rohadt :D
    stock T-44-nél rosszabb stock tier8-al még nem találkoztam :D
  • popey8
    110 nem elég jó, nagyon jó, de nekem meg pont a top lövegével jött be. WZ-t most vettem. 113-at próbáltam teszten. Gun depressiont kivéve mindenben jobb az IS-7-nél és jobb is vele a játékélmény (még teszten is).
  • Eagle16
    Klánügyekről nem tudok semmit sem, csak nagy ritkán platoonozok és akkor jól jön hogy van kikhez csatlakozni.
  • Maala
    110 elég jó, bár a 122-essel nekem jobban tetszett, csak úgy sajnos gold nélkül elég kicsi a pen.

111 meg egyszerűen brutális fullosan. Csak ennyit mondok: IS-7 ágyú, T9-ben.
  • VanDaal
    Jó lesz ez a hétvégi akció!
    Egy ideje már szemezek az Excelsiorral. Így féláron lehet beszerzem végre. Meg remélem TOG-ból is több fog majd rohangálni :)

Más:
    Azokat kérdezném, akik már végig mentek a kínai heavy ágon, hogy szerintük érdemes-e t7-nél tovább menni?
    Az IS-2 nagyon tetszik, és jól is megy vele a játék. Az érdekelne, hogy a 9-es és a 10-es nyújt-e annyival többet az orosz megfelelőikhez képest, hogy megérje kigrindelni őket?
  • Oddball29
    Tényleg, valamit hallottam arról pletykálni, hogy felfüggesztették az UNICA-t CW-n a map2-őn? Csak kíbickedek, annyit nem tudok fenn lenni mostanában, hogy elég fame pontom legyen ahhoz a rondasághoz.
  • foxbat88fx
    gyűlnek a tier nyóccak
  • GaBenc
    Hogy verjem bele a sok "proba". Állnak és várják mi lesz. A 15 perces csata az 10 perc várakozás a kezdőn (vagy környékén) és 5 perc "csata". De az elején meg van mondva (mindig bele nyúlok) honnan jönnek. :-(
  • Eagle16
    Lehet hogy csak megőröltem, de eddig nem olyan borzalmas mint gondoltam, 3 csata után és az alapágyúval. A 3. csatában sikerült 2600 sebzést kiosztanom, döntetlen lett, de a sniper miatt győztes xp-t kaptam.

Úgy használom mint a Nashorn-t, legalábbis próbálom, és nem tűnik annyira rossznak. Tier 7-es csatákban nem is kell vele prémiumot lőni.
  • foxbat88fx
    aranyszabálya:
    szar a páncélod szar a camod, de ha vkit megvágsz azzal a gunnal az lefossa a bokáját!
  • foxbat88fx
    én nem szeretem, hanem imádom :)
    Fullos ágyúja egy ion-ágyú :D
    akár t9-be rak akár nem, távol kell maradni és brutálisan osztja az áldást...
    ja meg spórolni a lőszerrel mert az a 15 skuló nem egy sok :)

stock ágyúval nagy szar TD, rá is nyomtam 30k free-t a nagy gunra, de megérte
    fix helye van a garázsomban, tuti nem adom el :)
  • Desmodromic
    Most vettem meg, a hétvégi gold ammo akció keretében vettem bele 600 skulót, aztán majd csak lesz valahogy...