World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nahát ez sem mindennapi patrol-t összeszedni E-75 el :)
Közel sem fullos perzsával sebzésben elsõ,szar csata volt,a végét elbasztam,a végén ha nem leszek morcos és megyek be az ellenség közé lett volna még két killem,de elkapott a gépszíj és azért is kimentem nyilt színre hogy vége legyen már ennek a szarnak.Jt asszem 60 hp leopard 26 hp volt,de úgysem nyertünk volna.Így kezdõdött.

És így végzõdött.

LOL már megint? :D

Maala
Szocsa: Bocsi, csak 2 sor írása közt(!!!) kaptam egy chatbant július 4-ig. :D Kösz a helpet az IS-8al. :D

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

én most láttam elõször ezt :D sztem ez az No.1 <#nevetes1>
Pedig ez már vagy ezer éves,volt,van külön fóruma hivataloson<#nevetes1>
Itt a többi,jó szórakozást!:)
hát korán reggel ezen jó nevettem <#nevetes1>
Valami olyasmi történet:)

Englishül:
On 9.2.1943, two engineers - F.F.Gorodkov and A.I.Starodubcev - sent a letter to J.V.Stalin directly, describing a new very fast armored vehicle. Both engineers worked at the Factory No.200 in Chelyabinsk, which produced the hulls for KV series, IS series and other vehicles produced in the city industrial complex, aptly nicknamed "Tankograd" ("tank city"). Therefore, it's not surprising that it was the KV design that made the basis for the new tank proposal. As with many other amateurish Russian war projects, this design was also a product of patriotic zeal rather than rational engineering, the project was however made in great detail. The authors even calculated the combat weight of the vehicle with methods approved for other vehicles produced in Chelyabinsk. The vehicle was not supposed to be THAT light (25 tons, as the name suggests), but it did fit in the army requirements for a light tank, brought by the army in mid 1943. It was projected with a 47mm gun, but given the size of the turret, a 76mm ZIS-5 and other guns would fit in quite fine. Size-wise, it did fit also, the T-50 was only 10cm shorter than the MT-25. Note how the suspension was projected with interwoven wheels (like the late German vehicles had). It's unlikely the two engineers had access to a Tiger at that point, so it's assumed they were influenced by the German halftracks. The projected speed was to be 40-45 km/h on average, but the maximum speed would be 100 km/h.
Ööööö. az xvm nem módosít létezõ filéket a játékban.Csak a mod mappába kerül pár filé, meg a fõkönyvtárba az exe, meg egy két szutyok, de azok sem írnak felül semmit.

Hely, de randa szegény.

Egyébként ez miféle tank, mert a neten nem nagyon találok semmit...

Igorék találtak egy papírusztekercset Tuhacsevszkij hagyatékában, amire fel volt vázolvam vagy mi?

ok köszönöm elkezdtem letölteni a 8.6 patchet újra.
A legegyszerûbb szerintem, ha kitörölsz mindent a 8.6 mappából és felrakod újra azokat, amik kellenek.

Részletek a cserérõl:
- MT-25 lesz a T-50-2 helyett
- Ha a T-50-2 ki van fejlesztve, MT-25 is ki lesz
- Ha a T-50-2-a garázsban áll, akkor megkapod az MT-25-öt és mellé egy extra 100%-os rádióst
- T-50-2 legénységét ingyen átképzik a MT-25-re
- Álcázás és statisztika is átkerül az MT-25-re
- Az XP a T-50-2-rõl átkerül a MT-25-re
- T-50-nel gyûjtött XP pedig a KV-1S kerül át... /valamilyen okból/
- Új lõszer nem lesz betöltve
- Emblémákért és a feliratokért visszakapod a vételárat.
Az új patch óta nekem a vereségek sem fájnak. Nagyon ritka az olyan köröm, hogy nem sebzem le legalább a tankom hp-ját. Egyszerûen elfogytak az artyk és ha vannak is nem találnak el, így ha teljesen kezdõ csapatot fogok ki, akkor is szépen tudok játszani, amíg élnek. Tegnap elõtt 30% alatt volt a napi win rátám mégis eszembe se jutott kilépni, mert minden csatámban nagyon jól teljesítettem. Szóval nekem eddig az új patch megváltás.

Akciók kérdése. Igaz, hogy most már csak 30%-os kedvezmény és bevételnövelés van csak, de azt valahogy mindenki elfelejti, hogy mennyi 8-as, 9-es és 10-es tank kerül bele az akciókba. Régen sosem volt ilyen. Nagyon sokat lehet ezeken spórolni. Én nem érzem gyengébbnek az új akciókat, sõt sokaknak éppen jobban jön, mint a régiek. Összességében szerintem simán lehet annyit spórolni rajtuk, mint a régieken bevételt gyûjteni. Igaz, most célzottabb és aki nem húz sok ágat az lehet sokból kimarad, de összességében szerintem nem gyengébbek a régieknél.

Egy csatát néztem meg a HUNS-tól ebbõl a versenybõl (az elsõt). Gratulálok nekik, de számomra ezekben a csatákban pont a játék lényege veszik el. 9 perc dögunalom és taktikázás utána 1 perc csata. Õszintén kérdezem, hogy ti amúgy ezt élvezitek vagy a gold, illetve az elismerés a cél?

Hála égnek Provence-t leszámûzték low tierbe, Swamp egy ideje nincs (én speciel rühelltem). Meg Dragons Ridge nincs, nem tudom miért.
Sziasztok hogy tudom az xvm-et eltávolítani a wot filek-ból?Mert amióta fent van csak laggol, megszakad a kapcsolat stb.
Azt hittem nem lehet rosszabb, de tévedtem:
csata: 16
gyõzelmek: 37:
túlélt: 12%
Gyors fejszámolás után kiderül, hogy a 16-ból 2 csatát sikerült túlélnem.
Volt tegnap arty "one hit" kill, ammorack, kigyújtás, az összes elképzelhetõ szopat*st benyeltem.
Mondjuk a szokásos jelek minden meccs elõtt megvoltak:
- a Tigrisem pattan az M5Stuartról ...
- Hellcatom elsõ 1. 2. 3. lövése közvetlenül a tankom elé a földbe vágódik...
- a Jumbo-m frontját beforgatva az összes tank átlõtte (T4 is). Egy IS célzás nélkül, 1 lövéssel kiszedte full healhtrõl
- és még egy tipikus jel amikor tudom, hogy veszteni fogunk: amikor a szemben lévõ tank piros kontúrja eltûnik. Teszi mindezt úgy, hogy semmi sincs a két tank között.
A kedvencem az volt amikor Tigrissel szedem az ellent és egy csapattárs TD kitolt a fedezék mögül (brit TD). Persze azonnal kiszedtek, a lökött meg kijött a fedezék mögül és megállt a puszta közepén.
Azt azért hozzáteszem,hogy klántársaimnak köszönhetõ ez a stat mivel szakaszoztunk mindkét napon.
Ez az orosz TD grind érzésre a legjobb nekem eddig! Az elejétõl élvezetes,de a SU-152-tõl kezdõdik a fun rész és az ISU-152-nél ez még fokozódik a BL-10 miatt!3 nap alatt 98 csata 73% win...Az EU szerveren top 10-ben van!

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

...itt a tegnapelõtti is:
Victory ratio: 73.91%
Battles: 23
Efficiencyold: 1789.49
Efficiencyv2: 1797.07
WN6: 2143.22
Average tier: 8
Experience: 14547 632.48
Capture points: 7 0.3
Defense points: 57 2.48
Damage: 48949 2128
Kills: 38 1.65
Spotted: 17 0.74

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Jó reggelt! Nekem valami több napos,hetes szopóág érik! A tegnapi stat:
Victory ratio: 74.07%
Battles: 27
Efficiencyold: 2286.41
Efficiencyv2: 2259.19
WN6: 2551.54
Average tier: 7.82
Experience: 18303 677.89
Capture points: 23 0.85
Defense points: 73 2.7
Damage: 70025 2594
Kills: 52 1.93
Spotted: 33 1.22

Maala
Most is van Heavy tankokra, csak TOP-50...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
Te jó ég, ki találta ki ezt a TD-t? :D

Victory!
Battle: Sacred Valley 2013. június 28. 5:20:37
Vehicle: AMX 50 Foch (155)
Experience received: 2 352 (x2)
Credits received: 66 012
Battle Achievements: Sniper, Master Gunner, Mastery Badge: "3rd Class"

Elsõ csatám vele, de oly simán kiment majd 6k dmg, hogy az csak na. :D

Bugi Misi
azt hiszem megyek aludni jobb már nem lesz.......<#levele>

elbasztam mert a Tigrisnek kellet volna segítenem lehet emiatt is vesztettünk

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Régen volt csomó jó pálya amivel most egyáltalán nem találkozok. Kivették a gamebõl vagy csak alacsony tire-ben futnak ? 2-3 pálya tuti nincs ami korábban volt és szerettem õket.
Hát a t95-öt néztem de lerettent a sebessége ezért választottam az angolt. Francia cuccok nekem nem jönnek be semmilyen téren.
Gyorsnak gyorsan lõ, de viszont lassú. Ha gyorsat akarsz minden téren, akkor francia ág, páncél is kiváló! T9-es foch szvsz nem kicsit OPé. :D
7,67 secenként lõ, ha van rajta minden. Nagyon mozgékony, sok a pattanó.
Hátránya a 400-as átlag dmg, de végül Rof miatt nem is igazi hátrány.
ha gyors lövõt akarsz akkor angol

Hali,
angol TD ágat tolom jelenleg a AT2-nél tartok. Egy faltörõ TD-t akarok 8-9-es szinten. Maradjak az angol ágon vagy amcsit toljam inkább. Gyors lövõt akarok trollkodásra ott az ob 704-em.
T-50-2 csere

LTP T3 Light Tank, szóbeszéd szerint meglehet, hogy ez lesz a 15éves WG ajándék prémium tankja

MT-25 (T-50-2 helyett)

Gratulálunk, dolgozzatok a MAGYAROK hírnevén !!!

WOT nick : Awakening [APCR] DIABLO 3 battletag : Awa#1739 World of Warships nick: Awakening

Gratula

Nem Foxi videójára gondoltam, bár az övé is pofátlanul szépre sikeredett. :D
Gratulálok, így tovább!

P.S.(M3 Lee videó már készül? :D)
Igen, ezért mondtam hogy megmagyarázza, csak ugye az ember a maga ostoba idealizmusában azt hinné, hogy ha jobban megy a szekér, akkor jobb fejek a játékosokkal. De ugye sajnos fölösleges a nyereségvágyon kívül bármilyen más motivációt keresni szürke hétköznapjainkban. Úgy tûnik orosz pajtijaink nagyon hamar és eredményesen adaptálódtak a kapitalista rendszerbe.
A HUNS - Underdogs csapat sikeresen bekerült a Pro League, azaz európai legjobb 12 csapata közé a Go4WoT eredményeknek köszönhetõen.

A mai volt a második nap, ahol a méltán híres Dragonborns - Odem Mortis és Kazna Kru csapatokkal csaptunk össze.

A Dragonborns elleni csatánkat erre a linkre kattintva tekinthetitek meg. Az elsõ csata 51 perctõl kezdõdik.

A Dragonborns ellen meglepõ sikereket elérve 3:0 vertük õket, míg a Kazna Kru ellen vívott hosszas csaták után 2:3 eredmény született a javunkra.

Mindenki az erõs középmezõnyben keresse a magyar zászlót. :)

Stream minden hétfõn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

Hi."Erre persze lehet azt mondani, hogy "örüljünk hogy egyáltalán ez van", csak akkor nem értem régebben miért csináltak ennyivel barátságosabb eventeket."

Régebben szerintem nagyon kellett a reklám(pozitív visszajelzés is),kevésbé volt ismert,aztán jött a 2012 Best MMO of the Year vagy milyen avard stb,stb.
Ma már minden"2.oldalon"a neten ott van a reklámjuk+tv reklámok.
Szóval megy a szekér..megtehetik,+ugye jelenleg egyeduralkodók ebben a mûfajban.
Ezért is kell valamilyen konkurencia!!!(Szerintem túlságosan elszemtelenedtek).

Abban egyetértek, hogy régebben sokkal használhatóbb akciók voltak. Ami nekem különösen piszkálja a csõröm, az az, hogy míg régebben minden akciós tankot 50%-os engedménnyel lehetett megvenni, addig most már a T6-osakra is csak 30%-ot adnak, illetve régebben kétszeres kreditszorzó járt az akciós tankokra az event ideje alatt, ma már ez is csak 30% szokott lenni (kicsiknél több, de ott ugye az ember a hajára kenheti, azokkal így sem fogod szénné keresni magad). Erre persze lehet azt mondani, hogy "örüljünk hogy egyáltalán ez van", csak akkor nem értem régebben miért csináltak ennyivel barátságosabb eventeket. Szerintem a jelenlegi bevételük a sokszorosa az akkorinak (persze ez ha úgy vesszük megmagyarázza a dolgot, csak baromi antipatikus).
Régebben a havi prém a beugró volt+gyakran ment a legénység képzése aranyért sb,stb.
Szóval elég sokat költöttem..a szórakozásomra.
Nincs ezzel baj,de az,h most ilyen hülyeséggel akarnak etetni,köszi nem kell.:)
Ettõl független sok sikert mindenkinek,akinek összejön.

ps:A 15 win és a nyereményed 1 nap prém,ill.a 3k dmg és cserébe dupla xp/kredit story sem azért tetszik,mert most annyira kell...

Nekem személy szerint azért szimpatikus a kezdeményezés kezfeményezés,mert végre valami"jutalom"(megbecsülés)jár azért,h a sok xy-al szenvedsz random csatában.

ps2: Anno a t34-et sem húztam ki.Jó kérdés miért nem,egyszerûen nem érdekelt.

Szerintem ezt megbeszéltük<#alien2>
Szólj,ha neked összejön majd és gratulálni fogok(gúny nélkül).:)

Egyetértek. Nem kényszer a disznótor, azért senki nem fogja összetörni kezét lábát, hogy angol medekre vadásszon garázshelyért meg 500 aranyért (aki meg igen, az vessen magára), ha viszont mégis összejön, hát annál jobb. Az tény, hogy ruszki szerveren sokkal kellemesebb akció volt, de hát istenem, megvoltunk eddig is ezek nélkül, megleszünk ezután is.
JeffDunham
Számít. Jutalmazzák is. Fõleg a support. <#taps>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

JeffDunham
Azért érezhetõ hogy elõásták a centurionokat. Tier 10-ben mentem és szinte minden csatában volt belõle 1-2. No para, lesz mit lõni. Pedig még el sem kezdõdött az akció. <#violent>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

tényleg a csapattársként kilõtt FV is számít? :D

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Félreértés ne essék, én is rühelem az egész gárdát, mert tényleg undorító egy bagázs.
De leírom ismét:
1. Senki sem kényszerít téged, hogy kergess angol tankokat. Ez csak egy lehetõség, az él vele aki akar és aki tud. Gondolom sokan nem fognak direkt erre figyelni, de ha összejön hát örülnek neki. Neked, nekem, mindenki másnak aki le se szarja, semmi hátránya nem lesz tõle.
2. Nem tudom miért megalázó az, hogy ingyen tudsz szerezni olyasmit amit egyébként pénzért adnak. 300 forint, igen, és? Az is pénz. Ennyit sem kell rákölteni. Kétlem hogy lesz aki erre hajt rá, de ha összejön akkor biztos nem fog anyázni, hogy "bakker, kaptam még egy ingyen garázshelyet, hogy rohadnának meg".

Egyébként a top 100 Xp-s akció új tankoknál szokott lenni.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Elõvettem a Jagd8.8-at, régen mentem vele, volt bénázás bõven, de a vége izgalmas lett (na meg ott is bénáztam mert miért ne ...).
Ráadásnak meg egy t34kör, 131k lett a vége.
Jagd8.8
T34
Na azt hiszem itt az ideje hogy mára befejezzem, vagy legalábbis elszívjak egy (két) cigit. Nagyon ritkán sikerül nekem játékon felhúznom magam, de ez a mai egy ilyen nap. Egyszerûen riasztó az idióták mennyisége.
JeffDunham
Nekem is van és azzal fogom tolni. Pár lövés elejéig én is hagyom majd magam ha igénylitek. <#vigyor5>

Hi.Ez a te véleményed az meg az enyém..
Nem arról van szó,h semmi sem jó.Én már a hasonló(téma)miatt kaptam ban-t anno.
Arról van szó,h ha nekem van kedvem egyáltalán belépni a játékba és menni pár kört,azt biztos nem azért teszem,h xyz-t kergessek.Pláne nem 1 euro-ért.

A múltkori top 50-100 stb xp-t összeszedõk között kisorlt type59,arany stb értelmes dolog volt.

Nekem ez megalázó,hányok tõle!Ez a véleményem!

A felzúdulás szerintem azért van, mert az orosz szerveren nagyságrendekkel jobbak voltak az akciók. Mondom ezt úgy, hogy engem speciel nem nagyon érint az egész, garázshelyem van elég, angol medem meg egy szál se.
Morfi
Én már hónapok óta vadász az fv215b (183) és az obj 263, látni látok, le is sebzem és a drága csapattársak meg kilövik... Mondjuk az elöbb lõttem ki egy fv4202-t és azt mondták, hogy várhattam volna vele még 3 napot :)