418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Majdh' 3mp-vel jobb rld time, ugyanolyan jó gun, jobb mozgékonyság. Fapfap. -
Én csak új egér vétele után szoktam a régivel így bánni. Hogy történt, falhoz csapás, vagy földbetaposás? :) -
Persze, jogos is !
Krisztus előtt ~120-ba láttam legutóbb M60-at kb. :D
Tudni már mi lesz a következő tank? -
KamionosBarat #273081 Ha találkozol ezután egy M60 Patton harckocsival, majd tudni fogod, hogyan likvidáld. Így is nézhetjük. :) -
Destydeme #273080 Hi.Elvileg:
11.24 és 11.29 21:00 valamint 12.01 13:00 -
Malarki #273079 National Geographic
Gyáróriások (Megafactories)
Wargaming, az online játékkirály
Nov. 24 21:00 Vasárnap
Ez biztos, de szerintem megismétlik majd párszor. -
Team WD új videó
(tetszik, és örülök neki, de tank elemzésre nem jobb egy olyan tank amit "bárki" meg tud szerezni? :D -
Nov. 29-től Dec. 3-ig egy győztes random csata után adnak majd egy ingyen prémium napot, ha jól nézem a küldetések között. -
Destydeme #273076 Holnap megnézzük,majd kereslek és go platoonban.+Meghozom a kedved a 8ashoz
-
lammaer #273075 Skacok, láttam vmi reklámot a natgeon, hogy a Wargaming lesz műsoron valami Óriáscégek vagy milyen sorozatban... de nem találom hogy mikor.
Tudja valaki a pontos címet, esetleg a dátumot? -
foxbat88fx #273074 úgy hogy hiába pro gamer valaki szerencse kérdése hogy az MM milyen embereket pakol be melléd és milyen enemyt az ellenséghez
mert lehetsz te 5000 WN7-es játékos is, ha balfasz a csapatod akkor vereség ergó csökken a WR.... ezért szerencse kérdése is
jó persze most ne a divatklánokra gondolj (HUNS,EXNOM,UNICA) ahol kötelező randomban 3as platoonban menni és gold-al lőni
anélkül ezek is csak lámák :) -
Amarth99 #273073 A camoja pedig épp hogy marha jó. Nem tudom miért nem működik neked.
Én nem szokványos tdnek használtam, nem dekkoltam hátul vele végig.
Flankelésre sztem jó, és jól lehet a medeket támogatni vele.
Páncélja valóban kiszámíthatatlan, de elvileg ritkán kéne meglátniuk benne. -
davidbog #273072 Elég valószínű, mert iszonyatosan nem megy vele. A win rate-em is átlag alatt vele és az átlagsebzésem is csak 1856. Ami szerintem szánalom kategória a Foch, JT 2500-ához képest. Még kezdő TD játékosként a tier 8-as TD-kkel csináltam ennyit.
Pont a páncélzat hiányzik nagyon az SU-122-54-nél. Állítólag van helyette jó rejtőzése, valami 22-es rémlik, ami a Ferdinand, JP-2-nél 11 körüli. Csak épp nálam kibaszottul nem működik, maximum akkor ha 10 hektárnyi erdő meg susnyás van előttem. Addig működik amíg nem lövök, de ha csak nézelődök akkor ennyi erővel képeket is nézegethetnék harckocsikról vagy mások replay-eit is nézegethetném. Le is vettem az álcázás skillt.
Igazából nem tudom mit lehet ezen szeretni. Páncélzat nincs, a lövegpajzs is kiszámíthatatlan, valamikor megfogja a 290+ mm-es lövedéket, aztán meg egy IS átcsapja a D-25T-vel. Kevés HP, rossz lövegkitéríthetőség, gyakran meghaló sofőr és irányzó. Egyedül a sebessége az ami jó, de a többi tulajdonsága miatt kb arra jó, hogy gyorsan meg lehet halni. Városban egy 0, se páncél se HP és még a DPM-je is gyenge. A T30, T95 és az Object 704 azok amik rosszabbak DPM-ben. Sok TD pozicióba nem érdemes vele beállni, mert vagy nem lehet onnan normálisan lőni a lövegkitéríthetőség miatt, vagy ha megpróbálok jobb pozicióba kerülni akkor 5 másodperc alatt kampó mert elpárolog ez a szar a lövésektől. Ennek a gépnek jóformán semmije nincs a többi rossz tier 9-es TD-n legalább valami kiemelkedően jó: T95 - páncélzat, Tortoise - löveg, T30 - tornya van, ennek semmi.
A nagy, nyílt pályákon lehet vele kempelni hátulról, csak a nagy távolságok miatt iszonyú xp levonást kap. Volt hogy 400-500 méteres lőtávolságoknál prémiummal kaptam 1200 xp-t 4700 sebzésre.
Valamiért a löveget is rossznak érzem. Ez az egyik olyan löveg amiről mindig úgy érzem, hogy nagyon át vagyok verve. Adatlapján nem olyan rossz, de valahogy mégis lassan céloz, sok lövés megy a célkör szélére és gyanúsan sokszor sebez átlag alatt. Már az IS-8/4/ST-I harckocsikon se szerettem, de egy TD-n kiborító. -
Angelus1991ster #273071 A kutya nem játszik vele, az egyik legritkább td a su-122-5. -
Amarth99 #273070 Akkor valamit rosszul csinálsz a su-val ha ennyire nem jön be.
Én nagyon szerettem, és élvezet volt vele játszani. A 263 meg bőven megéri a "szenvedést" szerintem.
A foch-hoz hasonló páncél és mozgékonyság és jt ágyú jellemzi :D.
Egyébként meg support td-nek való, támadni megfontoltan kell vele, mert az oldala nagyon papír (viszont közelharcban poénos tud lenni, ahogy pattognak róla és a nagy dpmmel takarít az ember :D).
A legnagyobb hátránya az ágyúkitéríthetetlensége, ami borzalmas, de csak addig amíg meg nem szokja az ember, hogy merre kell vele csámborogni a csata során.
3400-as átlagsebzésem van vele, szóval szerintem jól megy, de ha a su nem jön be, ez se fog. -
Angelus1991ster #273069 Az rohadt Su-122-54, hónapok óta vadászok reá!a kurvaanyját azt. -
Én a brit tízes meddel vagyok így: tud valaki valami bíztatót mondani róla? Mert már kigrindeltem a rá való xp Centurion 7/1-gyel, de a végére annyira felidegelt az a kurva 9-es med, hogy eladtam a p.cs.ba. És nem vagyok meggyőződve róla, hogy a 10-es ezek után jobb lesz.(Mondjuk a Centut is 10 esetből 8-szor simán t10-be rakta) -
davidbog #273067 Ejj, írjon már valaki valami bíztatót az Object 263-ról, hogy érdemes megszerezni, mert ez a mocskos SU-122-54 már kikészít. Még 35k kéne, de nincs gusztusom ezzel a hulladékkal játszani. Már ott tartok, hogy inkább farmolok creditet a holt unalmas T34-el mint hogy ezzel TD-nek álcázott semmivel játszak. Legutóbb még türhetőnek tituláltam az SU-122-54-et, de azóta meggyűlöltem. Undorító, hogy milyen egy korlátolt szar egy JT-hez vagy Foch-hoz képest. -
Destydeme #273066 Ezt,h érted?
Én arra gondoltam,h tegnap 58% ma 40% és ugyanúgy játszom. -
Angelus1991ster #273065 Nah most én voltam szemét. Leszartam a top gunját ,ez jár aki a prédámat kilövi. Ez esetben a Waffentróger PzIV.[img=http://www.kephost.com/thumb/2013/11/16/a1_2013_11_16_yykex37bb7_tn.jpg] -
kisokka #273064 El se hiszem, csak sírni kellett:
Győzelem!
Map: South Coast
Date: 2013.11.16. 20:04:26
Jármű ISU-152
Szerzett tapasztalat 3 108 (x2 minden nap az első csatáért) Szerzett kredit: 41 958
Ezután legalább 10 csatán keresztül győzni fogok vele, kicsit megkönnyebbültem. -
kisokka #273063 Az a winrate hogy van, amikor akármilyen tankkal ma mentem, nagy százalékban nyertem a mai meccseket. Az ISU-t meg kb 8. kör óta le sem tudom duplázni.
Nincs rá magyarázat, ugyanannyi a meccseken a főgyökérzet, ugyanolyan előnytelenek a pályák, mint bármely más tankomnál, ami erre érzékeny
-
foxbat88fx #273062 csak szerencse kérdése a WR sztem
max ha vki nagyon balfasz annak van low WR de felette már szerencse -
Destydeme #273061 Am nem is tudtam Fox,h a csapat winrate nem számit a normál winrate-be,de farmolni,xp-t szerezni jó.Lövök 3at és 1k xp. -
Destydeme #273060 Ok,holnap nyomjuk,a winrate sztem szerencse kérdése is.Tegnap 60%voltam,ma megint 40%.Igaz nem sok csatát mentem.Gold nem kell,csak játszunk 1 jót. -
Thomasovics #273059 Az oroszok már a spájzban vannak! -
E !
T-44-122 Orosz pilótákkal
-
Greenscape #273057 Ez mekkora lett a vegere pedig nagyon szarul indult. A T69-cel az utolso pillanat utan lottem ki a VK 4502 (P)-t ugy, hogy goldom mar nem volt csak sima AP. A kepernyo fekete lett, de meg hallottan, hogy "enemy vehicle destroyed" es megadta 
Az MT-25-os srac nagyon jo munkat vegzett. Nelkule nem lett volna meg a gyozelem.
REPLAY -
foxbat88fx #273056 hát figyelj ha rontani akarsz a WR-eden akkor gyere bátran :)
de adok neked 5000 goldot ha 50%-nál jobb napot csinálsz nekem :) -
Malarki #273055 Feltöltöttem a replayt, örülnék ha egy tapasztaltabb és jobb játékos megnézni, és elmondaná hogy ő hogy oldotta volna meg ezt a helyzetet a végén. -
Ravasak #273054 ugy latom ez ma tendencia hogy hülyéket rak be és egyedül kell illetve kéne lehozni de az kicsit sok volna
-
Bee #273053 Már korábban megszereztem (1.200 base xp körüli lehetett), erre valószínűleg megadta volna. -
Úr isten, erre nem kaptál Tank Ász achit? Akkor esélyem sincs rá:D Az eddigi legjobb körömben is csak 2500 dmg-t sikerült kiosztani, nem egyszerű a megélhetés ezzel a tankkal,főleg tier9-ben, ha át akarok vkit ütni akkor gyakran arany lőszerhez kell nyúlnom, de akkor meg pénzügyileg veszteséges a csata:D -
Malarki #273051 Életem kör lehetett volna, ha a kedves csapat... Áh, nem is folytatom. A végén stílszerűen egy arty lőtt ki. Az egerem bánta ezt a menete, úgyhogy ma már nem játszom többet. 

-
TiborTamas #273050 Akkor megint átírhatták, mert tegnap mikor először megnyitottam az akció oldalát, akkor már 30% volt ott. Mondjuk mindegy, én örülök, hogy spóroltak nekem még ~700 goldot. :D -
Destydeme #273049 Holnap platoonban menjünk annyit írtam..gondolom olvastad,csak nem tudsz válaszolni.Hozom a 8as dögöt.. -
foxbat88fx #273048 nem is tud :)
de attól még szoktam oltani a noobokat elég keményen
a vicc az, hogy akkor kaptam chatban-t amikor annyit írtam mindössze hogy "idiot" mert nekem jött az artynk :) LOL :D -
Kronos79 #273047 De mióta visszatértél, azóta nem tud felidegesíteni a játék. Vagy...tévednék? :D -
foxbat88fx #273046 bocs nem tudtam visszaírni mert itthon sem voltam meg chatban-on vagyok :)
holnap 1kor jár le -
Bee #273045 Ha az ellenfelek medjei a heavy-k útvonalán indulnak, a heavy-k pedig jönnek dombot mászni, akkor szüret van... :D