418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
foxbat88fx #273168 hát te nagyon beteg vagy :DDDDDDD 

-
[spoiler]Mi a lócos re**es m***kos F*aszt csináljak még,hogy nyerjünk:
Nézzétek meg
-
csoszi87 #273166 Kicsit megkésve, de lehet valaki még nem látta.
Sg fórum havi calendar:
-
Egyik meccsemen úgy berágtam rajta, hogy eladtam az összes torony nélküli TD-met: SU-100, SU-152, Jadgpanther, AMX AC MLE46, ezek mind repültek. Egyedül a T28 prototype úszta meg. -
Okmyx #273164 Copy-Paste királyság... -
Okmyx #273163 - SerB said he predicted that the next target of mass whining will be the tank destroyers — and that he was right.
- “Statistics don’t confirm” that Tank Destroyers are over-powered.
- there will be no general nerf for TD’s (like there was for arty), nor will there be a TD hardcap in battles, Storm states that “it’s simply not needed”
- developers are analysing the situation about the TD’s in tier 10 battles, a player stated that at least one third of each team is filled with TD’s, Storm answers that according to their statistics it’s much less
- regarding the “too many TD’s” whine: “Dominance of TD’s – statistics don’t show their dominance. Yes, there are more of them, but not so many that they would break the game”
- hardcap for TD’s is not planned (10.10.2013)
- the aim of the midtier arty buff in 8.9 is not aimed at reducing the number of TD’s in game, but to buff certain specific underperforming vehicles
- it’s “completely possible” certain popular hightier TD’s will be nerfed, but there will not be a TD hardcap
-
Okmyx #273162 No, akkor mégse én vagyok az egyetlen aki meggyűlölte az AC46-ot
-
Miért Engem szórakoztatnak az ilyen viták! Legalább most nem engem b@szogatnak, és van mit olvasgatnom, amíg ez a kiváló meccs lezajlik-nélkülem-, tovább 'javítva' mai -amúgy is pazar-statisztikáimat...
[IMG][/IMG]
-
Kösz a biztatást, de a másik regemen volt már ARLV39-em, nem is volt rossz, de az AC46-nál feladtam az ágat. Az SC35-nél , most nem lépek tovább egy darabig. -
AlucardHuN #273159 Ígyvan, ráadásul a t9-10-ek mocskos hidegháborús túlfejlett szarok trollpáncéllal, KT-val weakspotozni kell rajtuk 
Sarcasm off
-
Szpecnyaz #273158 Dont feed the troll :). -
Plata #273157 Igen,orosz tankkal könnyebb és egyszerűbb a játék.Ha nehéznek találod brit német amcsi vagy francia esetleg a ferdeszeműek ágát menj oroszra,sokkal könnyebb.Hát ha jól kereső tankot akarsz akkor Su-152 vagy Jpanther.Esetleg valamelyik t5 tank.M4,kv1 satubbi. -
csoszi87 #273156 Nincs élet a fórumon?
Na várj csak.
Rohadt med tankok! Rohangálnak itt 50el, olyan ágyúkkal hogy mindent visz. Nem lehet tőlük normálisan artyzni.
Lenne 4 kérdésem melyik a jobb tank kategóriában, melyik hozza jobban a pénz:
Is vagy Is2
Tigris H vagy Tigris P
Jp2 vagy Ferdinánd
M4A3E2 VAGY M4A3E8
Még mindig érződik szerintetek a játékon az orosz dominancia?
Szerintetek melyik az az érték amit a legjobban figyelembe vesznek mielőtt szopóágra rakják az accodat? -
Szpecnyaz #273155 Takarodjatok már a francba innen veszekedni. -
csoszi87 #273150 Foxi!
Mondtam már neked, de most mondom megint.
Ilyen helyzetben menjetek privát szobára, majd közösen írjátok meg a jegyzőkönyvet a beszélgetésről, és azt tegyétek közzé.
Mindenki jobban jár.
Fórummotor sem lesz leterhelve, illetve mindenki megtudja mi lett a beszélgetésetek vége.
-
Ezt múljátok "felül", jajjjj bocsi alul 
Win / Drw / Btl: 3 / 0 / 13 ( 23.08% )
-
foxbat88fx #273148 megfelel Mesterem???? most mentem :D
-
-
foxbat88fx #273146 képzeld, általában mindig benne vagyok a top 3-ban dmg szempontjából....
de egymagam igen csak kevés vagyok -
Angelus1991ster #273145 Mennyi a kredit plafon? 100 millió? mert akkor közel járok. -
inkább arra koncentrálj hogy spammeld tele a topikot a hülye Wr statoddal, meg legyél hasznos tagja a csapatnak, sebezz minél többet, mint hogy próbálkozz velem 1-1be
-
foxbat88fx #273143 látod, te mindent megteszel és mégsincs olyan statod mint nekem :D:D
de ha annyira kemény vagy gyere 1v1-re :)
win-enként fizetek neked 500 goldot :P -
Igen.
Mert én hozok 30 xp-es kört ruinbergen 0 dmg-el ugye?
Lakevillen én szaladok be középre spottot adni aztán meg se mozdulok, még akkor se mikor rommá lőnek ugye?
Aztán gyorsan be írod hogy húha low wr%
Én minden követ meg mozgatok , minden szituációból próbálom a legjobbat meg oldani, ha win ha loose, és top3 dmg-exp garantált 10csatából 8x.
Téged 2x dobott be mellém, és nagyon régen 1x ellenfélként, sehol se voltál.... alul voltál öcsi, legalul a jelentésbe.
-
foxbat88fx #273141 egyébként el kell keserítselek, még így is jobb játékos vagyok mint te
-
Látod, ez is lehetséges. -
R3nton #273139 Igen de te nagyon ügyes vagy én meg nem -
Nem tudom, T21-el még mindig képes vagyok 2-5 ezres spot dmg-es körre ha van td ha nincs
Leo PTA-val is tudtam játszani ( míg nem kaptam ammot ofc ) ha volt td ha nem volt td.
Úgy vagyok vele, ha látjuk az ellenfél tankját, akármivel van, annak meg kell halnia.
-
Jöjj velem kis 0 Wr-es! -
foxbat88fx #273136 elég ha lelépsz innen a nyafogásoddal
-
R3nton #273135 És mi ennek a következmény, oldalanként van 8-9 TD, és már én is ikább TD-t húzok, és gondolom ezzel sokan mások is így vannak, ezért egyre több TD lesz a csatákban, mígnem az összes többi ág teljesen kihal... -
nyilvános fórum öcsi, mindenkinek mondod
De tudtam hogy mikor vissza tértél (jeee), még több sírást látunk tőled, pedig első 2 napba még azt mondtad hogy nem is felejtettél el játszani ( persze )
csinálok neked 1 topicot ahol nyugodtan be írhatod 5 percenként a wr-ed, mit szólsz? -
R3nton #273133 "A tankvadászok rákényszerítik a játékosokra azt a passzív, semmirekellő, unalmas és monoton játékot, amit velük kell űzni. Alkalmatlan a tankod a kezdeményezésre, ezért arra vagy kárhoztatva, hogy kivárd, míg a másik fél lép. A gond akkor van, amikor a másik fél is egy tankvadásszal van, és ugyanígy gondolkozik. Ugye?
17 oldal született a témában, és ami a legszomorúbb az egészben, hogy még mindig az artykat utálja a többség, pedig pont az arty lenne a kulcs a változáshoz. Szerintem nagyon korlátolt gondolkodásmódra vall, ha valaki nem látja még most sem, hogy rossz irányba halad a játék, és akkor még finoman és nőiesen fogalmaztam."
Ennyi na most már úgy látszik nem csak az én hülyeségem. Nálam jóval jobb játékosok is így látják ezek szerint. Elvakult TD fanboyok vannak itt a fórumon... -
foxbat88fx #273132 ki mondta h neked mondom?!?!?!
-
deee ez még mindig senkit se érdekel + múltkori Ruinberg teljesítményed alapján nem is csodálom hogy képtelen vagy 1 győzelmet is össze szedni !! -
Thoryne #273130 Fejleszd, nagyon jó lesz úgy. Élvezd ki a T-44-et amennyire csak tudod.
A nagytesója, a T-54 stoccként az egyik legrosszabb tank amivel valaha toltam. T9-10ben 175 pen? Haha... Ha van free XP-d, vedd meg majd belőle a tornyot és löveget, anélkül felvágod az ereid. -
foxbat88fx #273129 1 óra alatt 1 win :/ -
Cseri0058 #273128 replay nagyon jó kis kör a 113-al! 1600xp -
foxbat88fx #273127 destymeme fél 2 ig nem bírok visszaírni, akkor jár le a ban
aztán szakaszozhatunk, de készülj fel.... rengeteg vereség lesz :S -
foxbat88fx #273126 T-44-et nyomom én is, de szinte csak tier10-ek ellen teszi be :( -
Rathrol #273125 Van itt olyan akinek nagyon olcsón kell olyan acc ahol szinte prem tankok vannak ratja? Fölös acc., és nem tudok vele mit kezdeni! Ha valaki érdekel írjon rám pm-be! Remélem nembaj ha itt kérdeztem rá?!:S