418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
brasco84 #273208 thx -
Gold ammo detector. -
bigmano #273206 Nem tudom hogy külön mi a neve,a "jactor mod pack"-ben volt. -
bekescsaba #273205 volt egy micro lagod, több lövést kapál, de a damage panel összeadva az egyiknek írta fel, vagy kilökött a játék, te visszaléptél, addigra meghaltál, és még nem voltál játékban a damage panel nem számolta, hogy kitől mennyit kaptál, hanem annak a tanknak írta jóvá az összes sebzést, aki akkor lőtt meg, míg játékban voltál.
Ez esetben semmi csalás nincsen a dologban, csupán azt a látszatot próbálod kelteni. -
brasco84 #273204 mi ez az addon ami kiírja h lepattanó, meg nem sebzett, és milyen tank lőtt? -
Na ez már aztán, mindennek a teteje! Hogy a jó édes anyukájába tud ez a rohadt T34 többet sebezni belém egyetlen (kapás) lövésből, mint a teljes HP-m?![IMG] [/IMG]
-
Megvettem az új doboz német TD-t, de volt egy olyan érzésem hogy nem leszek jóba vele.
Hát megcáfolt az első csatában :D
-
bigmano #273201 Ezt ma sikerült összehoznom.
Bénázás minden mennyiségben,a végére komikus jelenettel!
Megtekintését,csak saját felelősségre ajánlom mindenkinek
-
bekescsaba #273200 Szeretnék hozzászólni az arty témához, lévén sokat (nagyon) sokat artyzok/tam.
Valójában a hp csökkentés, töltés idő csökkentés, célzás idő növelés nem jelent számottevő nerfet.
Mivel lassult a játék ( hála a sok 10-es halálcsillagnak), ezért kényelmesen van idő célozgatni.
A felderítők is gyakorlatilag kihaltak, tier 10-es csatákban esélyük sincsen eljutni az artykig, és nagyon kevés az a felderítő aki még a végjáték során életben van. A camper td-k gyakorlatilag betonfalként védenek, (object 268 meg pláne)
Az igazi nerf (s amiről kevesen írtatok) az a lövedék repülési idejének növelése. Gyakorlatilag szinte (nagyon nehéz) lehetetlen eltalálni egy menetben lévő tankot, aki hajlandó egy - két cikcakot is beletenni.
Ugyancsak nem pazarlom a lőszert olyan tankokra, akik a töltés idő alatt is mozgásban vannak. Hála istennek, ezek nem túl sokan vannak.
A pontossággal nincsen semmi baj. Ha bekalkulálod a domborzati tényezőt, 10-ből 5 telitalálat, másik négy meg olyan közel esik a tankhoz, hogy lényegében telitalálattal ér fel. 1 az, ami abszolút homály.
Ami miatt nekem is csak 44 %-os a találati arányom a type E-vel az az, hogy sokszor ellövöm magam mozgó tankokra, és néha szándákosan splashre megyek. Jellemzően az E100, és az IS7, IS4 azok a tankok, melyek kevésbé tolerálják a splasht, mint a telitalálatot. (Most felejtsük el azt, hogy van esély arra, hogy motorháztetőre ejtsük a lövedéket, mivel ez nem túl nagy).
A legnagyobb nerf a howitzer tipusú ágyúkat érintette, nem ritka a 4 mp-es repülési idő 900 - 1000 méteren, amit simán ki lehet játszani azzal, hogy egy kicsit ficánkolsz a tankoddal. Howitzerrel elé lőni valakinek már - már a lehetetlent súrolja.
Viszont a legideálisabb eszköz camperek likvidálására, elbújni a lövedékük elől nehéz.
Szumma - szumárom.
Nem lett rosszabb az artyval való játék (vagy én szoktam hozzá az új paraméterekhez).
Top 3-at lazán lehet vele lőni, mivel hosszabodtak a csaták, lassult a játék, több lőszert lehet ellőni. -
foxbat88fx #273199 nem rossz ez a TD, de ezt mondtam...
40% a WR-em vele eddig, sztem 45-nél feljebb nem nagyon fog kúszni :(
-
Ja! Együttérzek matyashunnal! :D -
Jah ahhoz már 10 gigás net kel:D -
Bár, most, hogy így visszanéztem, '1200' mm-ről nem is csoda, hogy pattanok! :D -
mausbattle #273195 Szopóág
vagy Karma
...Lehet választani 
-
Hogy lehet az, hogy a Löwe 1200 mm-es páncéljáról mindig minden lepattan? KV-4, IS-3, KT, ezeknek mind vinnie kellene, mint a vajat, de ez nem történik meg! Ellenben ő mindig átüt, lehetek bármivel! Ismerem a pszichológiai szöveget, hogy a negatív élményt jegyzi meg az ember, de itt nem erről van szó! Komolyan mondom, jobban tartok egy Löwétől, mint egy Maustól... -
madmanic #273193
-
Hát, erre nem emlékeztem, hogy ez a Marder II, ilyen szenny egy TD lett volna! Ez a célzási idő egyszerűen horror! Pedig úgy emlékeztem, hogy jó jármű volt! -
R3nton #273191 [IMG] [/IMG]
-
R3nton #273190 De jó hogy nem jeleníti meg a képet :D Így nem olyan vicces, na mind1 seggbe lett durrantva a foch155 :P :D -
R3nton #273189 Anal Torpedo 

-
foxbat88fx #273188 na megvan a TD.... 2 csata után, hogy is fogalmazzak? hmmmm
talán úgy, hogy: anyáááád :D
első csata 4400 dmg második 4000 dmg
asszem marad a 128as gun, hiszek neked hogy szar a 150es :) -
Nein! Nein! Nein! Nein! Nein! Nein! Nein! Nein!

-
-
foxbat88fx #273185 jah... azért 75ös emberekkel sem lesz kellemes az Rhm.B-WT :) -
Epic, bannerbe vele!:D -
Destydeme #273183 Majd meglátod.Én goldal használtam 2 csatában,E100 oldala"Didnt even",Is3 oldala"track",elég is volt.
Biaval 16.5 körül tölt...Nekem ez sok,főleg ha nem üt.. -
400V #273182 Bocsi az előzőt nem másolta be amit linkeltem!
-
400V #273181 Retro time!
-
foxbat88fx #273180 az a baj, hogy nekem muszáj lesz feltenni, mert az alap gunja már rajta van a JP2-őn meg a Ferdi-n :) 3 tankon ua. a gun már unalmas lenne -
lammaer #273179 LOÁL, ez nagyon ott van :D -
Jó régen volt az biztos! Emlékszem, mennyit röhögtem rajta! -
Malarki #273177 Lol, ez hatalmas 

Bannerba vele! -
Destydeme #273176 Nagyon baba.Nem is kell rá a nagyágyú,nekem nem jött be,2 csata után levettem.
Ez az új kedvencem,de gondolom asap megkapja a nerf dolgot.
1 6os francia arty-t duplázok+az Ac Mle48at és csak ez megy utána..
Húzza szépen a statot. -
foxbat88fx #273175 De nekem a kedvencem még mindig EZ
már nem emlékszem ki csinálta :)))) -
Szpecnyaz #273174 

-
foxbat88fx #273173 hali... itt írtam h még nem tudtam visszaírni mert fél 2 kor járt le a banság
közben meg a kicsiket dupláztam meg T-44-et aztán nem akartam szakaszt nehogy mégjobban nagyok ellen tegyen be
látom nagyon rákattantál arra a dögre, 7-8k exp és nekem is megvan :) -
-
Ez nem igaz! Mi SOHA nem csinálunk ilyesmit! :D -
Destydeme #273170 Hi.Hol jártál,írtam rád még délelőtt..
Közben mentem 1 lehet legjobb kört,te meg nem láttad.
Győzelem!
Map: Serene Coast
Date: 2013.11.17. 14:41:20
Jármű Rhm.-Borsig Waffenträger
Szerzett tapasztalat 2 822 Szerzett kredit: 101 592 -
VanDaal #273169 És mennyi igazság van benne